Jump to content

Πρόβλημα με τον υπολογιστή κατά την περιήγηση

Student
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας!

Τις τελευταίες ημέρες έχω ένα ψιλοθεματάκι με τον υπολογιστή μου. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όταν περιηγούμαι με τον Chrome μετά από λίγη ώρα κολλάει όλος ο υπολογιστής, από το κουτί ακούγεται ένα μπιμ, μετά από λίγο ξεκολλάει αλλά κολλάει λίγο και μετά από λίγο δεν ξέρει τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;;;;;

Να σημειώσω πως δεν έχω δει το CPU να πηγαίνει πάνω από 50% όταν γίνεται αυτό (δηλαδή κάποιο πρόβλημα να σκίζει τον επεξεργαστή) ούτε η RAM φαίνεται να'χει κάποιο πρόβλημα (σταθερά στα 533 με 600 κυμαίνεται). Επίσης, όταν αυτό συμβαίνει ο Chrome είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχω ανοικτό. Τέλος, τον υπολογιστή εδώ και κάνα μήνα τον βάζω σε Hibernate για να επανέρχεται γρήγορα εκτός και αν θέλει να εγκαταστήσει ενημερώσεις, οπότε τον κλείνω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :)

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!

για δοκιμασε και με καποιο αλλο προγραμμα να δεις αν σε συμβαινει το ιδιο... δοκιμασε firefox και οπερα :)

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Φταιει το Google Chrome γιατι το παθαινω και εγω αυτο συνεχεια κολλαει μετα απο 1-1,5 ωρα.

και γω με το firefox 4 beta 11 (ισως και με τον 3.6 αλλλα μετα απο περισσοτερη ωρα) αρχιζει να τρωει πολλη ραμ, οσο παει και πιο πολλη

• 3 weeks later...

Γεια σας ,

Εχω στο Laptop μου εγκαταστημενο το panda global protection , Tune up 2011,και τα παντα απο το pctools .Ομως διαπιστωσα οτι αρχισε σιγα σιγα να κολαει.Εχει σημασια που τα εχω ολα αυτα μαζι?Αν μπορειται βοηθηστεμε αμεσα.

Ευχαριστω....:O

Φυσικά έχει σημασία και αν είναι σπασμένα, ακόμη χειρότερα.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ένα antvirus είναι αρκετό.

http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg

Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω...

• 3 weeks later...
Και μένα μου το κάνει που και που με τον Opera. Αλλά δεν έχω βρει άλλον browser να με βολεύει τόσο. Ισως ο Mozilla αλλά δεν βρίσκω ένα plugin που ψάχνω...

Και μένα μου το κάνει που και που με τον Opera. Αλλά δεν έχω βρει άλλον browser να με βολεύει τόσο. Ισως ο Mozilla αλλά δεν βρίσκω ένα plugin που ψάχνω...

για ποιο λες ?:ninja:

Oντος το κανει με τον firefox 4,ολο προβλημα.

Περασα τον 3.6.15 και πηγα στην επιλογες ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ,και ησυχασα!:lol:

huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64

[sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ!

Γεια σας!

Τις τελευταίες ημέρες έχω ένα ψιλοθεματάκι με τον υπολογιστή μου. Το πρόβλημα έχει ως εξής: Όταν περιηγούμαι με τον Chrome μετά από λίγη ώρα κολλάει όλος ο υπολογιστής, από το κουτί ακούγεται ένα μπιμ, μετά από λίγο ξεκολλάει αλλά κολλάει λίγο και μετά από λίγο δεν ξέρει τίποτα.

Έχει κανείς καμιά ιδέα ;;;;;

Να σημειώσω πως δεν έχω δει το CPU να πηγαίνει πάνω από 50% όταν γίνεται αυτό (δηλαδή κάποιο πρόβλημα να σκίζει τον επεξεργαστή) ούτε η RAM φαίνεται να'χει κάποιο πρόβλημα (σταθερά στα 533 με 600 κυμαίνεται). Επίσης, όταν αυτό συμβαίνει ο Chrome είναι το μοναδικό πρόγραμμα που έχω ανοικτό. Τέλος, τον υπολογιστή εδώ και κάνα μήνα τον βάζω σε Hibernate για να επανέρχεται γρήγορα εκτός και αν θέλει να εγκαταστήσει ενημερώσεις, οπότε τον κλείνω.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :)

Το μπιπ με κάνει να σκεφτώ ότι είναι πρόβλημα υπερθέρμανης. Για τσέκαρε τις θερμοκρασίες (π.χ. με HWMonitor) και αν είναι υψηλές, δες μήπως έχει πιάσει σκόνη/μάκα η ψύκτρα του επεξεργαστή (αν και τώρα που ξανακοιτάω το thread είναι ψιλοπαλιό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει... :p)

HTC One X+ || Android Revolution HD 8.0 || Sense 5.0 || TWRP Recovery

Το μπιπ με κάνει να σκεφτώ ότι είναι πρόβλημα υπερθέρμανης. Για τσέκαρε τις θερμοκρασίες (π.χ. με HWMonitor) και αν είναι υψηλές, δες μήπως έχει πιάσει σκόνη/μάκα η ψύκτρα του επεξεργαστή (αν και τώρα που ξανακοιτάω το thread είναι ψιλοπαλιό, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο θα σε βοηθήσει... :p)

Φίλε μου, ευχαριστώ για την απάντηση. Μία προσωπική ερώτηση: Μήπως έχεις καμία σχέση με τον Μητσοτάκη ;;; :p

Εδώ και δυο βδομάδες που ήταν καθαρός από σκόνες όλα ήταν καλά, αλλά σήμερα το πρωί κάθισε ο πατέρας μου στο internet και μετά από 5 λεπτά του χάλασε όλη η οθόνη. Δηλαδή υπήρχαν διάφορες γραμμές, το βελάκι ήταν ακίνητο και προ στιγμήν νόμιζα ότι είχε καεί η κάρτα γραφικών, αλλά τώρα είναι όλα εντάξει..

Καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε;; :confused:

Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ.

http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif

Καλό Πάσχα!