panos_25 Δημοσιεύτηκε February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 23, 2011 Παιδιά βοήθεια! Χτες αποσυντονίστηκε το ρουτερακι μου (οτε sagem fast), και δε θυμάμαι ούτε το όνομα χρήστη, ούτε τον κωδικό για να μπω στις ρυθμίσεις του μέσω του explorer και να το σεταρω. Δεν είναι τα εργοστασιακά. Τα είχα αλλάξει, και είχα αποθηκεύσει τα νέα σε σημειωματάριο στον υπολογιστή, αλλά ξέχασα να τα σώσω μετά το φορματ που έκανα πρόσφατα! Cd ΔΕΝ εχω. Υπάρχει κάποιος τρόπος, είτε "πλάγιος", είτε με κάποιο "ειδικό" πρόγραμμα να τα βρω πάλι, ή έστω να ορίσω καινούρια από την αρχή; Εχω απελπιστεί... Edit: για την ακρίβεια δεν έκανα φορματ, σκληρό άλλαξα. Ο παλιός είναι στα σκουπίδια... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgpap Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Προσπάθησε να κάνεις hard reset το router (το κάθε ρουτερ το κάνει με τον δικό του τρόπο. Π.χ. πατώντας για πολύ ώρα παρατεταμένο το κουμπί του reset). Οταν το κάνεις αυτό θα επανέλθει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα έχει το default password. Προσεχε όμως γιατί θα πρέπει να ξαναβάλεις το username και password του παρόχου σου γιατί θα έχει χάσει τις ρυθμίσεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_25 Δημ. February 23, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Ευχαριστώ πολύ φίλε! Τα κατάφερα! :D Το είχα δοκιμάσει αυτό, αλλά δε γινόταν τίποτα όταν ξαναέβαζα τους default κωδικούς. Τελικά ανακάλυψα ότι το αυτοκολλητάκι που είχε από πίσω το ρουτερ τα είχε ανάποδα γραμμένα username και password. Τραγικό έτσι; Ευχαριστώ για τη βοήθεια! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. February 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2011 Χαίρομαι που λύθηκε το πρόβλημα σου...μπορεί να κλειδώσει αν δεν έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα. Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts