Compudata Δημοσιεύτηκε February 22, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 22, 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω ενα GPS Altina A660 εκανα την σαχλαμάρα απο λάθος και έκανα delete την κάρτα mnhmhs. Μπορεί να μου πεί κάποιος σας παρακαλώ πως σπάει αυτο το πράγμα να βάλω ένα άλλο πρόγραμμα απο αυτό που είχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papajo Δημ. February 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2011 Παιδιά καλησπέρα έχω ενα GPS Altina A660 εκανα την σαχλαμάρα απο λάθος και έκανα delete την κάρτα mnhmhs. Μπορεί να μου πεί κάποιος σας παρακαλώ πως σπάει αυτο το πράγμα να βάλω ένα άλλο πρόγραμμα απο αυτό που είχε Θυμήσου αν την κάρτα την διάβαζε σαν sd ή σαν sdmmc. Μετά πήγαινε στο http://www.navimania.gr και κάνε εγγραφή. Αφού γραφτείς ψάξε εκεί για το vist lite menu. Εχει βγει και για τις δύο εκδόσεις. Με κάποια από τις δύο θα μπορέσεις να ξεκλειδώσεις το μηχανάκι σου και να βάλεις όποιο navigation σύστημα θέλεις. Ισως να το βρεις και σαν VLM Παράθεση Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέται κανείς: Για αυτά που διορθώνονται(αφού διορθώνονται) και για αυτά που δεν διορθώνονται(αφού δεν μπορεί να κάνει κάτι). Κινέζικη παροιμία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts