brebosgeo Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 nomizw exeis dikio alla ti tha ginei enas theos kserei(ennow apo tis protaseis sou).polles fores exw kanei anazhthsh se kati pou me endiaferei de briskw tipota i briskw alla anti allwn kai meta mou petane einai sto tade post. toulaxiston na mporoume na broume kati kai na mhn zalizoume tzampa ton kosmo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 το πρόβλημα με τα μεγάλα threads υπάρχει όμως αν μάθετε να χρησιμοποιείτε σωστά την αναζήτηση με Εμφάνιση Αποτελεσμάτων ως Μηνύματα βοηθάει. Σίγουρα τα faq είναι χρήσιμα αλλά τα faq απαιτούνε κάποιον με χρόνο να τα κάνει. Τον έχετε; Πιστεύετε ότι μπορείτε; Συνενοηθείτε με έναν moderator τότε! Όσο για τα υποφόρουμ νομίζω ότι θα καταλήξουμε να έχουμε πάααρα πολλά υποφόρουμ και θα χάσει την πρακτικότητα του. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 θα ήθελα και εγώ να κάνω κάποιες παρατηρήσεις/προτάσεις. Κατ' αρχάς δεν πιστεύω ότι περνάμε περίοδο κρίσης. Η ποιότητα των ποστ εξαρτάται καθαρά και μόνο από εμάς τα ίδια τα μέλη.Είναι λοίοπον στο χέρι μας να την βελτιώσουμε.... Άμα κάτι μας ενοχλεί νομίζω ότι μπορούμε κάλλιστα να το κάνουμε report στους μοντ οι οποίοι θα δράσουν ανάλογα. Για την αυστηρότητα των μοντ πιστεύω ότι όντως μερικές φορές θα πρέπει να είναι πιο αυστηροί... Χαρακτηριστική περίπτωση το q φορουμ... λόγω των ποστ συγκεκριμένου μέλους είχε γίνει ολόκληρο το φόρουμ πατάτα χωρίς να δίνεται κάποια λύση.... Σχετικά με το πατατοthread. σίγουρα ρίχνει το επίπεδο του chat-fun... δίαβασα ότι δημιουργήθηκε εξ' αιτίας μελών που μετέτρεπαν κάθε συζήτηση που συμμετείχαν σε πατάτα... Χαρακτηρηστικά νομίζω ειπώθηκλε η λέξη "ανεχόμαστε"... Προσωπικά δεν βλέπω την αναγκή να ανεχόμαστε κανέναν. Για αυτό υπάρχουν συστάσεις μέσω pm και άμα συνεχίζει το ίδιο βιολί καμία ποινούλα δεν κάνει κακό. Για τα μεγάλα thread είναι αλήθεια ότι χάνεις λίγο την μπάλα. Νομίζω ότι σε ένα φόρουν 17.500 μελών αυτό είναι λίγο εώς πολύ φυσιολογικό. Εγώ προτείνω να κλειδωθούν αυτά τα θρέντ για λίγες μέρες έτσι ώστε να μπορέσουν οι μοντ να σβήσουν την σαββούρα να διαγράψουν πχ διπλοαπαντήμενα ερωτήματα κλπ ώστε να οργανωθούν καλύτερα... αυτά έιχα να πω. φιλικά, αντώνης Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thaner Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 parola ayta file riga tin protasi mou tin ethapses pali pisw apo mia selida protasewn gia ektimisi kai sebasmo twn apopsewn twn allwn melwn. mprabo, panta tetoia. akribws ayto thelw na pw. synehiste ti kali douleia. na bazete ta posts se simeia pou den mporoume na ta psaksoume... deyteron, emena i anazitisi den mou doulepse pote. ehw katsei na ti doulepso polles fores, tis mises apo aytes epsahna sigekekrimena posts se sygkekrimena threads, alla .outses. kai ta ypoforoum den tha ginoun perissotera apo ta episimasmena pou ehete hdh.. Παράθεση Dulce et decorum est pro sciencia mori. ---------------------------------------------- milan - kountera : 1 - 0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Kati pou eho akousei edo kai poli kairo kai se periptosi pou gia opoiodipote logo ksehastike,to ipenthimizo! An ginetai na epitrepetai i anazitisi me 3 haraktires! Tha voithisei para poli.. Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (25 Μάρ. 2004 , 12:03) Παλιά σύχναζα πολύ στο τσατ and fun γιατί υπήρχε μία ποικιλία θεμάτων για να διαβάσεις και να συμμετάσχεις. Από σοβαρά θέματα, θέματα με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, μέχρι και αστεία θέματα απλά για να γίνεται χαβαλές. Κοιτάζω αυτή τη στιγμή το chat and fun και παραθέτω εδώ ορισμένα θέματα που βλέπω στην πρώτη σελίδα : Ολυμπιακοί αγώνες. Κινδυνεύουν; Ένα κόκκινο παγόβουνο στη Γροιλανδία!!! Μια παραλία στον... Άρη!!!! 25 Mαρτίου Αυτά δηλαδή δεν είναι ωραία και ενδιαφέροντα θέματα; -Φυσικά υπάρχουν και άλλα,απλά παραθέτω αυτά για παράδειγμα. Γιατί όμως χάνονται μέσα σε 2 μέρες,ενώ το πατατο-θέμα,είναι πρώτο στις προτιμήσεις; Αυτό που θέλω να πω είναι,ότι αν δε σας αρέσει το επίπεδο του φορουμ,κάντε εσεις ένα ενδιαφέρον θέμα,που θα έχει κάτι να προσφέρει,ή απαντήστε σε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα. Με τη γκρίνια δε βγαίνει τίποτα. Αρχικό Μήνυμα από το μέλος kostas@sl45i (25 Μάρ. 2004 , 12:03) Δυστυχώς τελευταία παρατηρήθηκε μια τάση κατακόρυφης υποβάθμισης της ποιότητας του συγκεκριμένου φόρουμ η οποία επηρεάζει και τα άλλα φόρουμ και υπάρχει μία γενική αντίληψη πλέον σε μένα και σε άλλους ότι όποιο θέμα κι αν ανοίξεις στο τσατ and fun θα γελοιοποιηθεί και θα γίνει πατατοθέμα. Επίσης η απόφαση δημιουργίας πατατοthread που έγινε με καλά κίνητρα, αντί να εκτονώσει την κατάσταση κατα τη γνώμη μου νομιμοποίησε την χαλαρότητα κι ελαφρότητα κάποιων ποστ και ώθησε πολλά άτομα να ποστάρουν για πλάκα σε όλα τα θέματα. Πολύ σωστό. Γίνεται όμως εμείς να στέλνουμε pm στον καθένα από αυτούς,και να τους λέμε:"ει,εσύ,γράφεις βλακείες,σταμάτα"; Πέρα από το γεγονός ότι δεν είμαστε κριτές κανενός,μπορείτε εσείς να δίνετε το "καλό παράδειγμα" είτε γράφοντας μηνύματα πάνω στο θέμα,είτε να αποδοκιμάζεται τέτοιες συμπεριφορές,με το να μην απαντάτε πχ,ή με το να τους εξηγείτε ευγενικά πως αυτό που έγραψαν δεν είναι στο θέμα :) Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 26, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος thaner (26 Μάρ. 2004 , 17:52) parola ayta file riga tin protasi mou tin ethapses pali pisw apo mia selida protasewn gia ektimisi kai sebasmo twn apopsewn twn allwn melwn. mprabo, panta tetoia. akribws ayto thelw na pw. synehiste ti kali douleia. na bazete ta posts se simeia pou den mporoume na ta psaksoume... deyteron, emena i anazitisi den mou doulepse pote. ehw katsei na ti doulepso polles fores, tis mises apo aytes epsahna sigekekrimena posts se sygkekrimena threads, alla .outses. kai ta ypoforoum den tha ginoun perissotera apo ta episimasmena pou ehete hdh.. δεν κατάλαβα ακριβώς τι έκανα και έθαψα την ιδέα σου :( το ποστ της Nelly... αρα το κάναμε "προτάσεις για αναβάθμιση του chat&fun" ;) αυτό τελικά υστερεί; Δεκτό! Βοηθήστε μας να το αναβαθμίσουμε! Συμετέχετε με ιδέες και επιχειρηματα σε ενδιαφέρονται θέματα. Θάψτε τα θέματα που πατατοφέρνουν! Στο χέρι σας είναι! :D Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. March 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2004 Πιστεύω πως οι αρμόδιοι στο chat and fun πρέπει να αυξηθούν γιατί το η εν λόγω κατηγορία του φόρουμ καλύπτει το 25% του.Οι αρμόδιοι θα πρέπει να είναι πιο αυστηροί γιατί πολλά καλά θέματα μετατρέπονται σε πόλο έλξης για καυγά ορισμένων με αποτέλεσμα να κλειδώνονται :o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 Να πώ και εγώ κάτι που ίσως μπορείται να αλλάξετε? Όταν επιλέγω παρακολούθηση νέων θεμάτων πιστεύω θα ήταν σωστό να μας έβγαζε και μια επιλογή για το ποια φορουμ θα θέλαμε να παρακολουθήσουμε γιατί τα περισσότερα θέματα που ανοίγονται είναι απο το Buy & Sell κατα την γνώμη μου...Ακόμη θα ήταν καλύτερα να υπήρχε και μια επιλογή να μην σου εμφανίζει τα κλειδωμένα θέματα γιατί δεν υπάρχει λόγος να μας τα παρουσιάζει... Εσείς τί λέτε ? :worry: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. March 30, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 30, 2004 προφανώς αναφέρεσαι στην αναζήτηση νέων θεμάτων και όχι παρακολούθηση. Ωραίο θα ταν, αλλά για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μάλλον πλέον χρειαζόμαστε μια κεντρική σελίδα αναζήτησης που να μας δίνει την δυνατότητα να κανουμε customized αναζήτήσεις! Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xraysr0x Δημ. April 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος rigasnic (30 Μάρ. 2004 , 18:22) προφανώς αναφέρεσαι στην αναζήτηση νέων θεμάτων και όχι παρακολούθηση. Ωραίο θα ταν, αλλά για να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις μάλλον πλέον χρειαζόμαστε μια κεντρική σελίδα αναζήτησης που να μας δίνει την δυνατότητα να κανουμε customized αναζήτήσεις! Άρα είναι δύσκολο να γίνει ή χρειάζεται δουλειά ? :worry: Παράθεση Life is not measured by the number of breaths we take, but by the moments that take our breath away.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2004 H προσωπικη,υποκειμενικη μου γνωμη,επι του θεματος εχει "καπως" ετσι: Λοιπον για το myphone γρ,δεν εψω προσωπικα να κανω παραπονα και παρατηρησεις.Γιατι; Γιατι πριν ανακαλυψω το εν λογο site σας μιλαω πραγματικα ημουν "καταδικασμενος" σε διαφορα site-φορουμ με κινητα τα οποια ηταν το λιγοτερο απαραδεκτα... :cry: Ο καθενας εκανε οτι ηθελε,ελεγε οτι ηθελε και οι moderator...παλως τιμορουσαν! Ουτε προειδοποιηση,ουτε παρατηρηση,ουτε pm!Κατευθειαν banαρισμα και μετα απο μερικα banαρισματα...."παγωμα λογαριασμου!" Το γεγονος πως εδω οι moderator μας δινουν και 2η και 3η και και ευκαιρια,καλο για εμας ειναι! :!: Τωρα το αν μερικοι απο εμας(συγχωρεστε με για την εκφραση... :!: ),ειμαστε τοσο ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ ωστε να κανουμε καταχρηση της "ελαστικοτητας" τους...Τοτε φταιμε "εμεις" κυριως!(και δεν μιλαω για τα μικρα σε ηλικια παιδια,γιατι εγω προσωπικα αλλα "ζητω απο ενα 13-14-15χρονο,αλλα απο εναν 25αρη...κτλ!) Οι moderators τουλαχιστον εγω εχω παρατηρησει,ειναι το "κατα δυναμν" "μεσα στο παιχνιδι"! Κανουν δηλαδη μια χαρα τη δουλεια τους.(δεν λεω πως το αμφισβητησε κανεις σας αυτο! ;) ) Εμεις ειμαστε ο"κινητηριος αξονας" του myphone" kαι εμεις διαμορφωνουμε το "προσωπο" του site,γιατι εμεις ποσταρουμε κυριως. :!: Τωρα για τους "γνωστους-αγνωστους" που μπαινουν σε οτι thread θελουν και γραφουν οτι τους κατεβει....ΑΓΝΟΗΣΤΕ ΤΟΥΣ! :!: Ας μην τους απανταμε καν!Ουτε να τους κανουμε συνεχεια παρατηρησεις!(Μια φορα και ενας μας στο εκαστοτε thread!) (Το ξερω οτι προκαλουν και εχω "παρασυρθει" και εγω στο να τους κανω παρατηρηση.) Αν με την 1η παρατηρηση που τους κανει καποιος μας,συνεχισει το χαβα του στο φιναλε,pm ston αpμοδιο moderator με το thread που γινονται τα παρατραγουδα,και ας κανονισει εκεινος! :!: Η πραγματικη "δυναμη" ενος site και ενος φορουμ ειναι η "αρμονικη" συμβιωση μελων-moderators! ;) Φιλικα παντα για ενα site που μου εχει χαρισει πολλα(και ολοι σας! ;) ) Μαριος Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Μάριε_φιτ τυμβωρύχε! Αφού παιδεύτικα όμως να βρω το λινκ, θα το παραθέσω: αυτό απο πού το συμπέρανες? http://traffic.alexa.com/graph?w=379&h=216&r=6m&u=myphone.gr/&u= Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Φίλιππος (15 Ιούν. 2004 , 02:24) Μάριε_φιτ τυμβωρύχε! Αφού παιδεύτικα όμως να βρω το λινκ, θα το παραθέσω: http://traffic.alexa.com/graph?w=379&h=216&r=6m&u=myphone.gr/&u= Aκου "τυμβωρύχος"! :p :D Φιλε Φιλιππε,το ξερω πως το thread ειναι παλιο αλλα ηταν μια "ευκαιρια",να πω την γνωμη μου,και σου ζητω συγγνωμη που οπως ειπες,δυσκολευτικες να βρεις το λινκ που ηθελες.... :o (Χωρις ειρωνια! ;) ) Η γραφικη παρασταση που εβαλες, δειχνεις "πτωση" του myphone. Δεν διαφωνω γιατι εγω ειμαι μολις 6μηνες στην "παρεα" σας και δεν φερω γνωμη για το αν εχει "πεσει" ή οχι... :confused: Γι,αυτο δεν γραφω και τιποτα γι,αυτο. Κατι παραπανω ξερεις εσυ! ;) Εdit-Εξηγησε μου και λιγο την παρασταση αν δεν σου ειναι κοπος,γιατι με μπερδεψε... :wacko: Grazie! ΟΚ;Και παλι sorry που σε παιδεψα βραδιατικα... :o ;) Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Φίλιππος Δημ. June 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2004 Δε με παίδεψες. Είδα το θέμα πάνω πάνω, το διάβασα μέχρι το τέλος χωρίς να προσέξω ημερομηνία και έκατσα να ψάξω το γράφημα- παιδεύτηκα μόνος μου, επειδή έχω την alexa στα HOSTS (...τα ευκόλως εννούμενα). Το γράφημα δείχνει την σχετική θέση του site με βάση την επισκεψιμότητα, σε παγκόσμια κατάταξη. Το myphone δηλαδή από την 2000ή θέση περίπου πρίν 6 μήνες, έφτασε την 6000ή (πώς διαβάζεται αυτό; εξάκις χιλιοστή;) σε παγκόσμιο επίπεδο με βάση την επισκεψιμότητά του. Σχετικά υποκειμενικό βέβαια αφού βασίζεται στις αναφορές μόνο όσων έχουν το toolbar της alexa. (Δες και αυτό). Παράθεση http://img163.exs.cx/img163/999/t6xo.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts