xrhstos1974 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ξέρουμε καμιά καλή εφαρμογή για την κίνηση στους δρόμους; και καμιά για τις συγκοινωνίες; λίγο έψαξα στο μάρκετ αλλά μπορώ να πω με το traffic μου βγάζει κυρίως παιχνίδια Κίνηση στους δρόμους: Athens Traffic Analyzer Αυτό δεν το έχω δουλέψει καθόλου οπότε δεν έχω γνώμη. Απλά το είδα στο μαρκετ και το αναφέρω. Για συγκοινωνίες: 1. Transportation in Athens 2. Athens Transportation Είχα δουλέψει λίγο δοκιμαστικά και τις δύο, μιας και δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Μου φάνηκαν καλές. Από σένα εξαρτάται τώρα. Να υποθέσω ότι μένεις Αθήνα...:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Κίνηση στους δρόμους: Athens Traffic Analyzer Αυτό δεν το έχω δουλέψει καθόλου οπότε δεν έχω γνώμη. Απλά το είδα στο μαρκετ και το αναφέρω. Για συγκοινωνίες: 1. Transportation in Athens 2. Athens Transportation Είχα δουλέψει λίγο δοκιμαστικά και τις δύο, μιας και δεν χρησιμοποιώ ΜΜΜ. Μου φάνηκαν καλές. Από σένα εξαρτάται τώρα. Να υποθέσω ότι μένεις Αθήνα...:D ναι σωστό! σ'ευχαριστώ πολύ οπότε έπρεπε να βάλω πόλη μπροστά, λογικό... σιγα σιγά θα μάθω να ψάχνω και στο μάρκετ με το σωστό τρόπο... :rolleyes: ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 ναι σωστό! σ'ευχαριστώ πολύ οπότε έπρεπε να βάλω πόλη μπροστά, λογικό... σιγα σιγά θα μάθω να ψάχνω και στο μάρκετ με το σωστό τρόπο... :rolleyes: ευχαριστώ, θα τα δοκιμάσω Πες μας εντυπώσεις αν δεν σου κάνει κόπο και ειδικά για την εφαρμογή με το traffic. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 μια ίσως γελοία ερώτηση... πάω να βάλω μια φωτό ταπετσαρία και την απλώνει και στις 5 οθόνες... γίνεται να την βάζει ολόκληρη σε κάθε μία οθόνη; ή άλλη φωτό για κάθε οθόνη; προσπάθησα να ψάξω αλλά δεν βρίσκω τίποτε.. και σ εόσους αρέσουν οι υγρές επιφάνειες υπάρχεδι η τέλεια ταπετσαρία Puddle drops που μπορείς να τη βάλεις πάνω από ό,τι άλλο έχεις βάλει για ταπετσαρία και να το δείχνει σα κάτω από νερό. τρελαίνομαι γι'αυτό το εφέ! ΥΓ: το τράφικ δε το δοκίμασα ακόμα, θα το βάλω και θα σα ςπω Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 δοκιμασε αυτη την εφαρμογουλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 θα την δοκιμάσω σε ευχαριστώ. το τράφικ το έβαλα, καλό φαίνεται αλλά σίγουρα θα φανεί αύριο το πρωί που θα το ερευνήσω στην πράξη!! και θέλω να μετρήσω και έξω από το ασύρματο του σπιτιού τι καταναλώνει. αυτό που έχει ωραίο και μου φάνηκε πολύ χρηστικό έχει έναν κατάλογο με τους δρόμους αλφαβητικά και σου λέει τι κίνηση έχει. επίσης έχω χαζέψει ακόμα μία φορά με το sygic και προσπαθώ να μάθω να το χειρίχομαι και μετά θα βάλω και τις συγκοινωνίες... αλλά θα το κάνω ρουτ σύντομα για να διώξω μερικά.. το πάω λάου λάου, μέρα τη μέρα... επίσης, ακόμα μία παράλειψη δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με την κάμερα... τελικά έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι μαζι του και και το συνηθίζω, αλλά θα πω την αμαρτία μου και μη με βρίσετε, εντάξει; :p εξακολουθώ να θέλω πληκτρολόγιο γιατί η οθόνη αφής μου προκαλεί ένα τρέμουλο να πατάω τόσο απαλά τα γράμματα, στον αέρα... (λόξες οι άνθρωποι) αλλά το πληκτρολόγιο του μίνι μου ήταν καλύτερο. πιο μαζεμένο, πιο βολικό στο χέρι. εδώ τραβιέμαι λίγο για το πέρα δωθε. απ'την άλλη είναι και η οθονάρα βρε παιδιά, αυτή πώς να την αλλάξεις... τη βλέπεις και τη χάιρεσαι.. τη φχαριστιέσαι, τι να λέμε... με την μπαταρία δεν τα έχω πάει και τόσο καλά δυστυχώς.. επειδή έβαλα την καρτούλ αμου και το χρειάστηκα ανοιχτό όλες τις ώρες δεν το φόρτισα με την ευλάβεια που θα έπρεπε, λίγο όπως όπως, αλλά θα συμμορφωθώ, τπ υπόσχομαι. πάω να δοκιμάσω τις ταπετσαριούλες μου τώρα! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Αν δεν ανησυχείς για την εγγύηση κάνε root και μην το αφήνεις για μετά. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 (edited) καλησπέρα και πάλι, θα κάνω αλλά γιατί το λες έτσι;; θα λειτουργεί καλύτερα το τηλ μετά; πάντως παρατηρώ ζεσταίνεται πίσω. λέτε να φταίει η κάρτα, πρέπει να κάνω κάτι; ερωτήσεις που θα διαλευκάνουν θολά σημεία στον εγκέφαλο μου: 1) στις ρυθμίσεις του wi-fi με δεξί κλικ λέει Σύνθετα, και το πρώτο έχει μια επιλογή για την εναλλαγή wifi και δικτύου παρόχου, έχω βάλει ποτέ, είναι σωστό; δλδ όσο υπάρχει ασύρματο δουλεύει αυτό, άμα χαθεί πρέπει να ενεργοποιήσω εγώ το δίκτυο μου έτσι;; με συμφέρει να βάλω κάτι άλλο;; λογικά όχι ε; αν έχω καταλάβει σωστά πάντα 2) Στις Ρυθμίσεις, Τοποθεσία και Ασφάλεια το Χρήση ασυρμ. Δικτύου & το Χρήση δορυφ. GPS είναι α-τικάριστα, πρέπει να τα τικάρω; τι θα σημαίνει αυτό; 3) Στις Ρυθμίσεις πάλι στο Απόρρητο τα Αντίγραφο Ασφαλείας & Αυτόματη Επαναφορά είναι τικαρισμένα, αυτό πάλι τι σημαίνει; το θέλω;; Επίσης, όταν φορτίζει έχει σημασία για τη φόρτιση ή τη μπαταρία αν η οθόνη πέφτει σε αδράνεια; (γιατί έχει και μια τέτοια επιλογή). Όσο περνάνε οι μέρες τόσο καλύτερα είμαστε, αν έγραφε και 160 χαρακτηρούληδες και δεν ήμουν αναγκασμένη να βάλω πρόσθετη εφαρμογούλη θα ήταν όλα τέλεια πάνω του. μου αρέσει και της έρικσον το απλό, είναι μαζεμένο, το άλλο έχει τόσα πολλά βέβαια αλλά μου ξοδεύει φαιά ουσία και όσο γερνάμε δεν είναι για ξόδεμα :lol: ;) (γκούχου γκούχου) Συγγνώμη που σας έχω τρελάνει στις ερωτήσεις αλλά πρέπει να καταλάβω λίγο τη φιλοσοφία του για να μπορώ να το χειρίζομαι και να νιώθω άνετα. Και τώρα όταν εμφανιστεί το σάντουιτς τα πάντα όλα που έχουμε κάνει εδώ πάνω θα εξαφανιστούν και θα πρέπει να το "χτίσουμε" από την αρχή; Λέτε μ'αυτό θα είχα καμιά ελπίδα στα ελληνικά σμσ; έτσι για την ιστορία ρωτάω.. και με τις βιντεοκλήσεις;; λέτε να βρουν κανένα τρόπο να το προσαρμόσουν όπως τις κάναμε παλιά; :thanks: το είπα εγώ ότι εδώ μέσα υπάρχουν όλα... λοιπόν ερευνώντας βρήκα αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=311728 αλλά αφενός χρειάζομαι κάποιον να συμφωνεί μαζί μου, να τολμήσω δλδ και 2ον μια μικρή μετάφραση, πώς γίνεται το power off/on και τι είναι το reboot γιατί εγώ χονδρικά ξέρω μια απλή επανεκκίνηση, αυτές τις λεπτές αποχρώσεις δεν τις κατέχω -Ακομα! (τρομάρα μου) και επίσης, αν του βγάλω τα μάτια μπορώ πάντα να ξαναπεράσω την έκδοση έτσι; και για να εγκαταστήσω κάτι μέσω pc πρέπει να ναι τικαρισμένο το Άγνωστες πηγές ναι; Edited December 15, 2011 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Θέλω να πω ότι αφού σκοπεύεις να το κάνεις κάντο από τώρα. Μπορεί να σου γυαλίσει καμία εφαρμογή που να θέλει root και να μην μπορείς να την τρέξεις επειδή δεν θα είσαι. 1) Αυτό σημαίνει ότι αν για κάποιο λόγο χαθεί το σήμα του WiFi θα αρχίσει το κινητό να κατεβάζει dataι μέσω 3G έτσι ώστε να μην σε κόψει από το σερφάρισμα. Το κρατάς απενεργοποιημένο αν δεν θέλεις να χρεωθείς. 2) Geo-location και tagging. Δεν χρειάζονται τικάρισμα. 3) Καλό είναι. Άστο να αποθηκεύει κωδικούς και ρυθμίσεις για μελλοντική χρήση. Αν ωστόσο δεν θες τίποτα αποθηκευμένο ξετικάρισέ τα. Αυτό με την αδράνεια δεν το κατάλαβα. Όταν φορτίζει η οθόνη είναι σβηστή οπότε γίνεται πιο γρήγορα η φόρτιση. Για τους 160 χαρακτήρες καλά έκανες και έβαλες το handcent. Αν ωστόσο θες την custom εφαρμογή τότε την ανοίγεις, κάνεις δεξί κλικ (που λες κι εσύ) και τικάρεις την εξοικονόμηση κόστους. Λογικά όταν θα περαστεί η ICS θα σβηστούν όλα. Μικρό το κακό γιατί θα κάνουμε ένα backup με το Titanium (να το root που λέγαμε) και τελειώνει η ιστορία! Αν το στείλεις αδιάβαστο το επαναφέρεις με το SEUS. Ναι πρέπει να εχεις τις άγνωστες πηγές ενεργές. Ο οδηγός που δίνεις δεν σου χρειάζεται. αλλά μου ξοδεύει φαιά ουσία και όσο γερνάμε δεν είναι για ξόδεμα :lol: ;) (γκούχου γκούχου) Ε, μα θα φταίω εγώ μετά;;; :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 δε με κατάλαβες... (αχ τι τραβάω, κορίτσι σε τεχνολογικό φόρουμ!!)... το κινητάκι μου επειδή δεν κυκλοφορεί στο Ελλάντα-το άτιμο! και το πήρα παραεισαγωγής δεν έχει το περίφημο χαρακτηριστικό εξοικονόμηση κόστους!! εμ αυτή είναι όλη η δουλειά, άμα το είχε χαίρω πολύ.. (φοβάσαι θα του βγάλω τα μάτια ε;; πές το ανοιχτά παιδί μου, μην ντρεπεσαι :p :lol: ) Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 OK, συγγνώμη, δεν το ήξερα. :O Τι ακριβώς δεν σου αρέσει στο hancent (το οποίο πλέον στην περίπτωσή σου είναι μονόδρομος) και θες να χρησιμοποιείς την custom εφαρμογή; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 λίγο με δυσκολεύει γιατί δεν έχω βρει ακόμα μια άνεση στον τρόπο που στέλνω και παίρνω μηνύματα. οκ τα παίρνω, δε χάνεται τίποτε και στέλνω, αλλά πάντα αισθάνομαι ότι κάτι μου διαφεύγει, κάτι λάθος έχω τικάρει, κάπου θα την πατήσω. Ύστερα το κανονικό της ερικσον μου είναι πολύ οικείο και προσιτό, ίσως τόσα χρόνια συνήθειας... τελοσπάντων, το άλλο δεν το εγκρίνεις; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2011 Αν σε βολεύει κάτι τότε δεν τίθεται θέμα αν εγκρίνεται ή όχι. Αρκεί που σε βολεύει! Προσωπικά και το πρόγραμμα αποστολής sms της SMS το ίδιο μου φαίνεται με το handcent. Απλά το handcent έχει περισσότερες παραμέτρους, ίσως για αυτό σου δίνει την αίσθηση ότι κάτι χάνεις. Αυτό που χάσαμε στα σίγουρα όμως είναι το κίτρινο κλασσικό φακελάκι που υποδεικνύει το νέο μήνυμα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω, υπάρχει κάποιος τρόπος στην αναφορά μηνυμάτων στο handcent να μου λέει την ώρα που γίνεται η αναφορά κι όχι την ώρ απου το έστειλα; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Δεν έχω βρει σχετική επιλογή. Νομίζω ότι δείχνει πάντα την ώρα αποστολής κι όχι την ώρα πραγματικής παράδοσης. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 μπορεις να επιλεξεις οταν παραδιδεται το μηνυμα να σκαει κατι σαν δευτερο μηνυμα στην status bar που να λεει οτι παραδοθηκε.επισης αν πατησεις στο πρασινο τικ λεει πλεον ποτε παραδοθηκε το μηνυμα (σε παλιοτερες εκδοσεις δεν το λεγε) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Εκεί πατάει και η lisa αλλά ως ώρα παράδοσης αναγράφει την ώρα αποστολής κι όχι την ώρα παράδοσης. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 hmm....πατα στο αστερακι,μετα ρυθμισεις ληψης μηνυματος και τικαρε αναφορες παραδοσης.απο,τι θυμαμαι αυτο σου λεει το ποτε εφτασε το μηνυμα στον παραληπτη Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ναι καλά μου παιδιά όπως τα λέτε, τα έχω τικάρει... η αναφορά δείχνει σταθερά την ώρα αποστολής. ;) Κωνσταντίνε, αυτό με το 2ο μηνυμα που λες είναι στις ρυμίσεις ειδοποίησης > Ειδοποίηση αποστολών > ειδοποίηση κατά τη λήψη?? αν ναι το έχω τικάρει, αν όχι πες μου σ επαρακαλώ πώς γίνεται... θέλω να πιστεύω ότι αυτά θα διορθώνονται όμως από μόνα τους ε;; τελικά μικρά πράγματα είναι φοβερό πόσο ενοχλητικά ή βοηθητικά έιναι.. όλα καλά όμως!! ευχαριστώ για την απόκριση.. χαιρετίσματα σ εόλους! Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ναι καλά μου παιδιά όπως τα λέτε, τα έχω τικάρει... η αναφορά δείχνει σταθερά την ώρα αποστολής. ;) Κωνσταντίνε, αυτό με το 2ο μηνυμα που λες είναι στις ρυμίσεις ειδοποίησης > Ειδοποίηση αποστολών > ειδοποίηση κατά τη λήψη?? αν ναι το έχω τικάρει, αν όχι πες μου σ επαρακαλώ πώς γίνεται... θέλω να πιστεύω ότι αυτά θα διορθώνονται όμως από μόνα τους ε;; τελικά μικρά πράγματα είναι φοβερό πόσο ενοχλητικά ή βοηθητικά έιναι.. όλα καλά όμως!! ευχαριστώ για την απόκριση.. χαιρετίσματα σ εόλους! οχι οχι!!ειναι ρυθμισεις ληψης μηνυματος και τικ στην πρωτη επιλογη.(αναφορες παραδοσης) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ναι αυτά είναι όλα τικαρισμένα... ας ελπίσουμε να το φτιάξουν.. εσένα δλδ σου λέει κανονικά την ώρα της αναφοράς; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 ναι αυτά είναι όλα τικαρισμένα... ας ελπίσουμε να το φτιάξουν.. εσένα δλδ σου λέει κανονικά την ώρα της αναφοράς; Εγω εχω βαλει για αναφορα αυτο που σου ειπα.δηλαδη δεν σουρχεται ξεχωριστη ειδοποιηση; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 κοίτα, ειδοποίηση δε το λες. απλά όταν φτάνει το μήνυμα εμφανίζεται το πράσινο βελάκι στα δεξιά του μηνύματος και ακούγεται ήχος και δόνηση. δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο ή λέξεις κλπ. αν τύχει και δεν είμαι κει να το ακούσω δλδ δε θα το καταλάβω παρά μόνο αν μπω μετά στο μήνυμα και δω το πράσινο βελάκι, το οποίο όντως αν το πατάς βγάζει πληροφορία για την αναφορά αλλά λέει την ώρα αποστολής. πχ έχει τύχει 2 φορές να λαμβάνεται το μήνυμα 3 και 4 ώρες μετά αλλά στην αναφορά η ώρα είναι ίδια με της αποστολής... μήπως έχω τικάρει και τίποτε άλλο και το μπλοκάρει; εσένα τι ειδοποίηση σου έρχεται; (σ'έχω τρελάνει ε;; αλλά αφού στο handcent έχεις μάστερ) :lol: και κάτι άλλο. αυτό το ad free το κατέβασα αλλά τι πρέπει να κάνω για να δουλεύει; Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 κοίτα, ειδοποίηση δε το λες. απλά όταν φτάνει το μήνυμα εμφανίζεται το πράσινο βελάκι στα δεξιά του μηνύματος και ακούγεται ήχος και δόνηση. δεν εμφανίζεται κάποιο εικονίδιο ή λέξεις κλπ. αν τύχει και δεν είμαι κει να το ακούσω δλδ δε θα το καταλάβω παρά μόνο αν μπω μετά στο μήνυμα και δω το πράσινο βελάκι, το οποίο όντως αν το πατάς βγάζει πληροφορία για την αναφορά αλλά λέει την ώρα αποστολής. πχ έχει τύχει 2 φορές να λαμβάνεται το μήνυμα 3 και 4 ώρες μετά αλλά στην αναφορά η ώρα είναι ίδια με της αποστολής... μήπως έχω τικάρει και τίποτε άλλο και το μπλοκάρει; εσένα τι ειδοποίηση σου έρχεται; (σ'έχω τρελάνει ε;; αλλά αφού στο handcent έχεις μάστερ) :lol: και κάτι άλλο. αυτό το ad free το κατέβασα αλλά τι πρέπει να κάνω για να δουλεύει; κοιτα πως μου ρχεται εμενα καθε φορα που παραδιδεται το ενα μηνυμα...με εχει σωσει ρε συ.τι στο καλο,κατι παιζει με τις επιλογες που εχεις τικαρει.γιατι δοκιμασα χωρις το τικ και δεν ηρθε αυτη η ειδοποιηση.και μετα ξαναεβαλα το τικ και ηρθε οπως το βλεπεις στις φωτο..(το σηματακι πανω μενει μεχρι να το διωξεις) εισαι rooted?το adfree πρεπει νασαι για να δουλεψει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 (edited) ναι ρούτεντ είμαι, απλά δεν ξέρω αν πρέπει να πατήσω κάτι άλλο στις ρυθμίσεις του, φοβάμαι να τικάρω τα κουτάκι αγιατί δεν ξέρω τι είναι.. (η φωτό ειναι δική σου; ) :rolleyes: όχι δυστυχώς εμένα δε μου έρχεται αυτό στην αναφορά. προφανώς κάτι θα παιζεί με τα τικαρισμένα αλλά δεν ξέρω τι. εσύ στις αναφορές έχεις τικάρει και τα 2 ή μόνο το ένα; έχει 2 κουτάκια; επίσης έχεις ενεργή και την αναφορά παράδοσης του μαμίσιου -που λες κι εσύ; εγώ τα έχω όοοολαα!! τικαρισμένα. μήπως πρέπει να ξετικάρω κάποιο;; (σκέτη τρέλα ε; ) βρε.. τι ώρα κοιμάσαι;; :p συνέχεια: έκανα όλους τους πιθανούς συνδυασμούς με τα 2 κουτάκια αναφορών του χαντσεντ και του κανονικού έρικσον. εξακολουθεί να μη βγάζει το μ΄νηυμα. κάτι άλλο πρέπει να πάιζει.. θα με τρελάνει!!! για την ακρίβεια όταν δεν είναι επιλεγμενο το κουτάκι ειδοποίηση αποστολών κατά τη λήψη στις ρυθμίσεις ειδοποίησης δε μου δίνει κανενός είδους ειδοποίηση για την αναφορά. αν δε σου κάνει πολύ (πολύ κόπο) μπορείς να βάλεις καμια φωτό με τα δικά σου τικαρισμένα να δοκιμάσω.. εννοώ γενικά. και πάλι αν δε σου είναι επίπονο έτσι;;;μη σε αποτρελάνω και σενα... πάλι εδώ θα μιλάμε... Εντάξει Κωνσταντίνε, όλ ακαλά, το βρήκα... το άτιμο!! Ρυθμίσεις ειδοποίησης > κάτω κάτω Εμφάνιση υπενθύμισης (κάτω από τη συχνότητα δόνησης) τικαρισμένο και βγαίνει αυτό που σου έρχεται και σενα... (δε μ'αφήνει να βάλω φατσούλες αλλά πανηγυρίζω!!!!) Edited December 19, 2011 by lisa Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts