mik3 Δημοσιεύτηκε March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 24, 2004 Μόλις έκανα format ένα laptop Toshiba Satellite 2610CDT. Του έβαλα τα win 98. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δείχνει σε ολόκλιρη την οθόνη αλλά μόνο σε ένα μικρό κομμάτι στο κέντρο της οθόνης.. Προσπάθησα να επανεγγαταστίσω τους drivers της κάρτας γραφικών αλλά δεν έγινε τιποτα:( Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ή καλύτερα πώς μπορώ να το επιδιορθώσω? :o Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobilemaniac Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mik3 (24 Μάρ. 2004 , 17:06) Μόλις έκανα format ένα laptop Toshiba Satellite 2610CDT. Του έβαλα τα win 98. Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν δείχνει σε ολόκλιρη την οθόνη αλλά μόνο σε ένα μικρό κομμάτι στο κέντρο της οθόνης.. Προσπάθησα να επανεγγαταστίσω τους drivers της κάρτας γραφικών αλλά δεν έγινε τιποτα:( Έχετε καμιά ιδέα τί μπορεί να φταίει ή καλύτερα πώς μπορώ να το επιδιορθώσω? :o Ακου τι θα κάνεις. Θα πας στο site http://www.toshiba.com ,μετα θα πας στο support και θα βρεις τους driver display για το μοντέλο που εχεις.θα το κατεβασεις εγκατασταση και μετα ok. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 24, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 http://www.toshiba-europe.com Katevase tous swstous drivers ths kartas grafikwn kai valtes... Ayto ftaiei! Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. March 24, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2004 Οκ τα βρήκα:) Δεν είχε το laptop που γύρευα αλλά έκανα Instal άλλα drivers και δούλεψαν μια χαρά..:) Thnx a lot ;) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Και τωρα το προβλημα μου... Που θα βρουμε drivers για την οθονη (οχι την καρτα γραφικων) ενος toshiba laptop? Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mik3 Δημ. March 25, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 εδώ ;) Παράθεση Forza scuderia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. March 25, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2004 Βασικά έχω βρεί άλλο site της Toshiba που εχει περισσότερα μοντέλα: http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/download_drivers_bios.jsp?z=41&service=EU (μην δινεις σημασια στις λεξεις στο url) αλλα δεν βρηκα πουθενα drivers για την οθονη. Εγω εχω το S1410-303. Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts