emperor4her Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 καλησπερα.. εχω ενα προβλημα καπως περιεργο θα το ελεγα! ενας φιλος μου εφερε ενα παλιο του pc για να το χρησιμοποιω σαν κατεβαστηρι.. το συνδεσα λοιπον κανονικα, (στο κουτι ενος αλλου pc poy eixa) γιατι μου το εφερε χωρις κουτι, και προς εκπληξη μου δεν αναβε καν! δεν εδινε καν ρευμα στο ανεμιστιρακι του επεξεργαστη.. λεω κατι λαθος θα συνδεσα στα καλωδια με το Power sw, reset sw κλπ! τα ξαναβγαζω και τα ξανασυνδεω τα ιδια.. τελως παντων το παραταω προς στιγμην, και συνδεω τα αλλα που δουλευαν κανονικα στο κουτι.. παλι τα ιδια.. δεν αναβει καν.. παρατηρησεις! 1. το παλιο pc δουλευε κανονικα απροβληματιστα 2. τα πραγματα του φιλου μεχρι πριν κανα μηνα δουλευαν κομπλε, τον πιστευω.. 3. το μονο κοινο που χρησιμοποιηθηκε και στα 2 ηταν το τροφοδοτικο.. 4. η μητρικη παιρνει ρευμα, αναβει το λαμπακι που εχει πανω απλως οταν παταω το μπουτον να αναψει δεν κανει τιποτα! 5. το μπουτον δεν εχει προβλημα, δοκιμασα αλλα 2! 6.Η συνδεσμολογια μητρικης-κουτιου ειναι σωστη.. την εχω κανει ξανα! + οτι κατεβασα και τα 2 manual απ το Internet για να τν τσεκαρω! και αναρωτιεμαι εγω το μονο που μου περναει απ το μυαλο, υπαρχει περιπτωση να ηταν προβληματικο το τροφοδοτικο και να εκαψε, η να εκανε κατι στις μητρικες? μιλαμε οτι απο κει που ειχα 2 pc και πηγαινα για 3ο (καλυτερο απο το δευτερο) εχω μεινει με 1! εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει? sto plaisio θελουν 40 euro μονο για ελεγχο ειναι κριμα να τα δωσω... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. February 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2011 Τα ξηλώνεις όλα και τα βάζεις πάνω σε 1 τραπέζι χωρίς κουτί. Το βάζεις μπροστά με την άκρη ενός κατσαβιδιού με το να ενώσεις τα 2 pins που συνδέεται το κουμπί του Power. Μετά αρχίζεις ένα ένα να δοκιμάζεις: vga, δίσκος κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts