kyrillos13 Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 13, 2011 καβλααααααααααααααααααααααα!!!! :) *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 αν κρινω απο το μεγεθος σαν tablet φαινεται...τεραστιο θα ναι στανταρ :p Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 ειναι πανεμορφο....πιστευω το πιο ομορφο android με διαφορα! μενει να δουμε RAM και σε τι συστημα ειναι γραμενο το OS του σε σχεση με το GS1... http://img696.imageshack.us/img696/6845/galaxy2seine.jpg Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Απ' τη στιγμή που η 2.3 υποστηρίζει ext4 δε νομίζω να χρησιμοποιήσουν σε flagship μοντέλο κάτι διαφορετικό..Θα 'ναι απαράδεκτοι.. :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Το επομενο μου τηλεφωνο ! με τον Οριονα και το 2.3 που ειναι προσαρμοσμενο στον humming bird θα πεταει ανυπομονω ! Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diGalaxiakos Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Η γυναίκα μου ήδη πανηγυρίζει που θα πάρει τον Γαλαξία-μόλις της ανακοίνωσα ότι κατά τον Μάιο θα είναι η επόμενή μου συσκευή:) Και με 4.3" οθονάρα,ότι πρέπει για browsing-τέρμα ποιά τα zoom in-zoom out:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 θα πεταει το κινητο εχει και ωραια οθονη...αν δεν ειναι και πολυ ακριβο θα κανει τρελες πωλησεις Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafos90 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Μέταλλο ή πλαστικό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VOYAGER13 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ως συνήθως η Samsung μένει προσκολημένη στο iphone τόσο στην εμφάνιση όσο και στο UI . Το Galaxy S έμοιαζε με το 3GS το S2 μοιάζει με το 4. Επίσης μου φαίνεται πολύ ογκώδες παρόλο που είναι λεπτό. Το hardware είναι κορυφαίο βέβαια και σίγουρα ( εάν και η ρομ είναι καλή) θα πάει καλά σε πωλήσεις. Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Ειναι ομορφο αν και μοιαζει οντως με το μηλο. Για να δουμε και τα τεχνικα του χαρακτηριστικα. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 παμε για το gs3... :( οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsagod123 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Εγω παλι, ιδιο με το τωρινο το βλεπω... απλα με μεγαλυτερη οθονη. Και οσο για τα χαρακτηριστικα, εεε ποσο καλυτερα να ειναι. Τα λαπτοπ μετα τι θα τα κανουμε; Sent from my GT-I9000 using Tapatalk -Αγγελίες επιτρέπονται μόνο στο Buy&Sell. -οκ, δεν θα το ξανακανω !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 πολύ ωραίο είναι... Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά είναι φοβερά. Δείτε και μόνοι σας :) εδώ Υ.Γ.: έχει wifi 803.11 a/b/g/n. πρώτη φορά το βλέπω... :) *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Δείτε και μόνοι σας :) εδώ Εδω δεν φαινεται και τοσο παντοφλα...για να το δουμε και live. http://www.samfirmware.com/I91003.png υ.γ. 1GB RAM λεει στο Link Edited February 13, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_n80 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 για τα χαρακτ/κα ναι συμφωνοι,αν και το skin της samsung το σιχαινομαι αλλα ρε παιδια απο εμφανιση δε λεει και τιποτα νεο,ενα μεγαλο galaxy s ειναι. [sIGPIC][/sIGPIC] Aλέξης rotary power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 απο πισω ειναι πολυ πιο ομορφο απο το GS Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) http://www.blogcdn.com/www.engadget.com/media/2011/02/galaxy-s-ii-hands-on-03-sm.jpg http://www.engadget.com/2011/02/13/samsung-galaxy-s-ii-official-tegra-2-4-3-inch-super-amoled-plu/ The biggest news here, though, might be that Sammy's going with an NVIDIA Tegra 2 core -- the same as the LG Optimus 2X, Motorola Atrix 4G, and Droid Bionic -- despite the fact that its own Exynos 4210 was just announced for March production. if anything, we're a little concerned that it's going to be a smidge too big for people that were perfectly happy at the 4-inch tier Edited February 13, 2011 by sakiss Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Μobile Burn first look http://www.youtube.com/watch?v=1xvGMorysdA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω εντυπωσιαστει και τοσο πολυ...ισως ειναι νωρις ακομη:) για να δουμε στην πορεια...:rolleyes: Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω εντυπωσιαστει και τοσο πολυ...ισως ειναι νωρις ακομη:) για να δουμε στην πορεια...:rolleyes: Τι παραπάνω δλδ περιμενες;;; quad-core cpu, 4gb ram, ati 5650 HD και sata2? :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 για να ειμαι ειλικρινης δεν εχω εντυπωσιαστει και τοσο πολυ...ισως ειναι νωρις ακομη:) για να δουμε στην πορεια...:rolleyes: Κι εγω κραταω μικρο καλαθι Ηρακλη. Περιμενουμε... Παντως το lock screen ειναι φοβερο. Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 (edited) Τελικά -απ' ότι γράφει το engadget- δε χρησιμοποιεί Tegra..Μάλλον Orion.. :grin: Edited February 14, 2011 by mirrorofsorrow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Τι παραπάνω δλδ περιμενες;;; quad-core cpu, 4gb ram, ati 5650 HD και sata2? :p μηπως καλυτερη αναλυση ας πουμε;μηπως μικροτερο μεγεθος αφου σε λιγο θα μπαιρδευουμε τα tablet με τα κινητα; προσωπικα αν ειναι διπηρηνο δεν μου λεει τιποτα προς το παρον γιατι δεν υπαρχουν εφαρμογες εκεινες που να αξιοποιουν τις διπυρηνες επιδοσεις..και οταν βγουν τοτε θα εχουν ανακοινωθει τα τετραπυρηνα :p Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 μηπως καλυτερη αναλυση ας πουμε;μηπως μικροτερο μεγεθος αφου σε λιγο θα μπαιρδευουμε τα tablet με τα κινητα; προσωπικα αν ειναι διπηρηνο δεν μου λεει τιποτα προς το παρον γιατι δεν υπαρχουν εφαρμογες εκεινες που να αξιοποιουν τις διπυρηνες επιδοσεις..και οταν βγουν τοτε θα εχουν ανακοινωθει τα τετραπυρηνα :p Το μέγεθος είναι κάτι που αναπόφευκτα στα κινητά με οθόνης αφής τα τελευταία χρόνια έχει λίγο ξεφύγει... Εγώ θα προτιμούσα να έμενε 4άρα η οθόνη, πάντως είναι πάρα πολύ λεπτό το τηλέφωνο. Τώρα όσον αφορά τις εφαρμογές και κατά πόσον αυτές αξιοποιούν τους 2 πυρήνες θεωρώ πως είναι πλέον θέμα χρόνου να τους αξιοποιούν μιας και θα βγουν πολλά 2πύρηνα τηλέφωνα αλλά εξίσου σημαντικό έιναι το ίδιο το λειτουργικό να τους αξιοποιεί. ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts