v@gelis Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Στο eurostore το Pre 3 είναι λέει διαθέσιμο. Για ελληνικά, το patch του Sotnem δουλεύει κανονικά (βλ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=299280) Αν κανείς παραγγελία θα δεις ότι είναι out of stock. Κι απο την εμπειρία μου είναι για τα πανηγύρια το eurostore, καλύτερα ψάξε το απο αλλού αν σε ενδιαφέρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Απο Ελλαδα φανταζομαι δεν υπαρχει πουθενα ε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Απο Ελλαδα φανταζομαι δεν υπαρχει πουθενα ε ? Όχι, ούτε υπήρξε, ούτε θα υπάρξει δυστυχώς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αρα προτεινεις ebay ? απο αλλου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αρα προτεινεις ebay ? απο αλλου ? Όπου το βρεις φθηνότερα, πρακτικά eBay η μονη αξιόπιστη λύση (απο αξιόπιστο seller πάντα). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Επειδή έχω βρει στο Γερμανικό ebay, σε καλούτσικες τιμές, φαντάζομαι ότι το λειτουργικό θα είναι σε Γερμανικά. Εσείς που γνωρίζεται το λειτουργικό, μπορεί να εγκατασταθεί η αγγλική γλώσσα (να καταλαβαίνω κάτι), ή υποστηρίζει το λειτουργικό πολλές γλώσσες -κάτι τέτοιο διάβασα στο ιντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος. (Όσο για να γράψει κανείς στα ελληνικά, φαντάζομαι θα ισχύουν τα παραπάνω). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. November 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2011 Επειδή έχω βρει στο Γερμανικό ebay, σε καλούτσικες τιμές, φαντάζομαι ότι το λειτουργικό θα είναι σε Γερμανικά. Εσείς που γνωρίζεται το λειτουργικό, μπορεί να εγκατασταθεί η αγγλική γλώσσα (να καταλαβαίνω κάτι), ή υποστηρίζει το λειτουργικό πολλές γλώσσες -κάτι τέτοιο διάβασα στο ιντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος. (Όσο για να γράψει κανείς στα ελληνικά, φαντάζομαι θα ισχύουν τα παραπάνω). Έχω πάρει γερμανικό Pre και γερμανικό Pixi από το ebay.de και γύρισαν και τα δύο χωρίς πρόβλημα σε αγγλικό μενού. ;) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2011 Επειδή έχω βρει στο Γερμανικό ebay, σε καλούτσικες τιμές, φαντάζομαι ότι το λειτουργικό θα είναι σε Γερμανικά. Εσείς που γνωρίζεται το λειτουργικό, μπορεί να εγκατασταθεί η αγγλική γλώσσα (να καταλαβαίνω κάτι), ή υποστηρίζει το λειτουργικό πολλές γλώσσες -κάτι τέτοιο διάβασα στο ιντερνετ αλλά δεν είμαι σίγουρος. (Όσο για να γράψει κανείς στα ελληνικά, φαντάζομαι θα ισχύουν τα παραπάνω). Όπως είπε κι ο lewton γυρίζεις γλώσσα χωρίς θέμα. Το μόνο θέμα είναι ότι τα γερμανικά δεν έχουν (αν δεν κάνω λάθος) qwerty πληκτρολόγιο. Φαντάζομαι ότι συνηθίζεται όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Πως μπορουμε να κατεβασουμε ορισμενα αρχεια στον browser; παραδειγμα το zip αρχειο VDF στο: http://www.avira.com/en/support-vdf-update-info υπαρχει καποια μεθοδος; THNX Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2011 To χω στα χερια μου, ειναι ΑΖΕRΤΥ, απο συνφουρμιτη. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Tωρα μερικα που παρατηρησα, συγκριτικα με το pre plus, H καταναλωση ειναι 20% παραπανω, προσεξτε με το plus πουσαρισμενο στο 1 GHz! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γενικά πώς είναι στη χρήση; Είσαι ευχαριστημένος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Oπου ναναι παραλαμβανω και εγω το δικο μου . 16gb qwerty. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 +Η μεγαλη οθονη ολα τα λεφτα. -Η καμερα τπτ σπουδαιο, αν εξαιρεσεις το AF, δεν μπορεις να ρυθμισεις τπτ, μονο το flash, δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις την μπροστινη. -Δεν υπαρχει το patch για να μετραει τους χαρακτηρες στα sms. -Η μνημη ουτε 6 GB ελευθερη για το 8αρι, ακομα κι αν τα σβησεις ολα. +Η αναλυση κι η οθονη βοηθαει πολυ σε αναγνωση pdf. -δεν υπαρχει το patch για τερματισμο της κλησης με το slider. -ειναι οριακο για χρηση με το ενα χερι, ακομα και δυο χιλιοστα μειον σε πλατος, βαθος θα μετρουσαν. Οποτε καλυτερα να ηταν 3.5 in (=8.9 cm). Εκτος αν χρησιμοποιηθουν αλλα υλικα. +το πληκτρολογιο απο οσα δοκιμασα, (κανενα οριζοντιο) ειναι το καλυτερο. -με το skype μπορεις να καλεσεις μονο αριθμους.. ±Aν ηταν λιγο πιο ελαφρυ, αν και το κρατημα ειναι αρκετα καλο. ±Απο μπαταρια χρειαζοταν 1400-1500 περιπου. Βεβαια παει αρκετα γρηγορα, οποτε μπορει να το παει καποιος, αν γινει στα 1.2 η και 1.0 GHz Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Το κακό είναι ότι επειδή ακριβώς δεν κυκλοφόρησε πολύ, δεν έχουν μεταφερθεί πολλά σημαντικά patches σε αυτό. Γι' αυτό ρώτησα αν... κατά τα άλλα είναι καλό. Πάντως λογικά θα μεταφερθούν κάποια patches και στο 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2011 Γενικα ειναι αξιολογο, ειδικα σαν mid price συσκευη. Bεβαια αν ηταν μερικα χιλιοστα λιγοτερο πλατυ/παχη, θα ταν killer. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Oταν κανουμε ενεργοποιηση μεσω Impostah ποια χωρα επιλεγουμε για το app store ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Βαλε us@ να χεις ολες τις εφαρμογες, βεβαια οι paid δεν θα κατεβαινουν. Σ αυτο υπαρχουν ολες οι ελευθερες! Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Aπο που εγκαθιστω τα Preware και Impostah που προτεινουν στο pre central ? Aπο οπουδηποτε βρω στο web ? (ακομα ειμαι στην φαση της ενεργοποιησης..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. November 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2011 Ψάξε το webOS Quick Install. Είναι ένα πρόγραμμα. Θα το βρεις εύκολα. Το εγκαθιστάς στο pc σου και μετά συνδέεις το κινητό σου με usb. Το βάζεις σε developer mode και περνάς το Preware. To Impostah το βάζεις μετά από το Preware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 δεν αντεξα και το αγορασα μαζι με ενα Touchstone ..... Θα το εχω την επομενη εβδομαδα. Εχει αλλαξει κανεις kernel να βαλει το καινουριο uberkernel? εχω ηδη ετοιμαστει να το ενεργοποιησω με impostah και μετα μεσω usunlocked.com μπορω να αγοραζω τις apps που βλεπω... δεν ξερω αν γινεται και για Αγγλια αυτο... Aπο που εγκαθιστω τα Preware και Impostah που προτεινουν στο pre central ? Aπο οπουδηποτε βρω στο web ? (ακομα ειμαι στην φαση της ενεργοποιησης..) http://forums.precentral.net/webos-internals/281075-global-paid-app-catalog-access-new-unlocked-gsm-pre-2-pre-3-veer-using-impostah.html Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το ενεργοποιησα , σας ευχαριστω για την βοηθεια παιδες. Εβαλα μονο preware και impostah προς το παρον και χαζευω την οθοναρα και μονο. Ναναι καλα ο v@gelis που με επεισε να παρω αυτο λογω οθονης και μονο. Ενα απο τα κακα του ειναι οτι ανοιγει εξαιρετικα δυσκολα το καπακι απο πισω. Φοβασαι μην σου μεινει στο χερι το ατιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Το ενεργοποιησα , σας ευχαριστω για την βοηθεια παιδες. Εβαλα μονο preware και impostah προς το παρον και χαζευω την οθοναρα και μονο. Ναναι καλα ο v@gelis που με επεισε να παρω αυτο λογω οθονης και μονο. Ενα απο τα κακα του ειναι οτι ανοιγει εξαιρετικα δυσκολα το καπακι απο πισω. Φοβασαι μην σου μεινει στο χερι το ατιμο. Καλοριζικο φιλε μου. Βρες μου κι εμενα ενα τωρα σε καλη τιμη γιατι ειχα κανει το λαθος και το εδωσα και το ψαχνω παλι... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Exω βάλει μέσω preware, uberkernel 2.2.0-11, μου φαινεται οτι παει καλυτερα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. November 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2011 Καλοριζικο φιλε μου. Βρες μου κι εμενα ενα τωρα σε καλη τιμη γιατι ειχα κανει το λαθος και το εδωσα και το ψαχνω παλι... ;) :ninja: ebay το πηρα το δικο μου θα δω αν εχει αλλα ο seller και θα σου πω Βαγγελη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts