nikosxeng3 Δημ. March 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2012 (edited) αρκει να υπαρχει, εννοειται οτι καποια στιγμη το ανανεωνω.. το θεμα ειναι να τα κραταει, οχι σε μια ωρα πχ. να θελει ανανεωση.. και rss reader που να τα κραταει offline ψαχνουμε τωρα.. αλλα και για world clock ειχε ενα καλο που δεν το βρισκω και δεν το θυμαμαι, (μανισιο;).. Edited March 17, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2012 (edited) επειδή μου βγήκε λιγάκι η πίστη να βάλω ρυθμίσεις για apple mail στο Pre τώρα με το icloud τις έχουν αλλάξει και βάζουμε αυτές που λέει η μαμά applehttp://support.apple.com/kb/HT4864 έχω πρόβλημα να στέλνω sms λαμβάνει κανονικά αλλά δεν στέλνει cosmote Edited March 25, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. March 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2012 Ξαφνικά; Τι σου λέει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. March 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2012 στην αρχή επάνω δεξιά στα sms έγραφε lock ξαναπέρασα το webosdoctor έφυγε το lock αλλά συνεχίζει να μην στέλνει sms παρά μόνο να δέχεται κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις αλλά δεν έχω ασχοληθεί αν μπορείς βοήθα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 skype αποτι καταλαβα υπαρχει σαν εφαρμογη σωστα?που μπορω να την βρω?και επισης browser μονο ο default ε? εψαξα καποιον τριτο αλλα δεν βρηκα παλι :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2012 Δεν είναι εφαρμογή, είναι ενσωματωμένο στο Synergy. Πηγαίνεις είτε στο Accounts και το προσθέτεις, είτε από το Messaging App και βάζεις το Skype account σου. Browser από ότι ξέρω υπάρχει μόνο ο Advanced (Που δεν έχει μεγάλες διαφορές, αλλά έχει tabs) και υπήρχε και ακόμα ένας πειραματικός μέσω Preware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolis2000 Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 ναι το ανακαλυψα το skype τελικα.ηθελα κατι σαν τον opera mini.για να βλεπω τις σελιδες σε mobile view :/ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ·۰•●_N1k0s_●•۰· Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Έχω το παρακάτω θέμα, όποτε προσπαθώ να εγκαταστήσω themes, είτε μέσω preware είτε μέσω quickinst., όσα themes δοκίμασα να εγκαταστήσω γινόντουσαν partially installed, εννοώντας πως μερικά elements έλειπαν. Από μια ψιλοέρευνα που έκανα βρήκα ένα app το οποίο προτείνουν οι χρήστες για εγκατάσταση themes αλλά υπάρχει μόνο για touchpad. Επίσης, τον uberkernel τον έχει βάλει κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2012 Δεν έχω Pre3 αλλά γενικά το UC είναι ασφαλές αν μείνεις στα default που έχει να διαλέξεις. Για τα themes δεν ξέρω να σε βοηθήσω, δεν έχω ασχοληθεί. Από όσο θυμάμαι βάζεις έναν theme installer αν δεν κάνω λάθος και μετά μέσω Preware διαλέγεις αυτό που θες. Μπορεί και να κάνω λάθος. Τσέκαρε στο webosnation. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Πρόσφατα απέκτησα και ένα Pre 2, σε εξευτελιστική τιμή καθώς η οθόνη του δεν δουλεύει πολύ καλά, και θα ήθελα να το πάω σε κάποιο service. Γνωρίζουμε τι παίζει με τα service της HP όσον αφορά τις συσκευές της Palm? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. July 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2012 Μέχρι και πέρσι τουλάχιστον η μόνη λύση θα ήταν να το στείλεις στην "ευρωπαϊκή" Palm. Κάπου στην Ιρλανδία αν δεν κάνω λάθος. Τώρα με τις αλλαγές στην ΗP δεν ξέρω τι ακριβώς παίζει, δοκίμασε να τους στείλεις mail στο Palm Eurostore. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nwb1989 Δημ. August 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2012 το HP PRE3 υπαρχει στην Ελλαδα και σε ποια καταστηματα ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prodromosfan Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 πλεον δεν κυκλοφορει νομιζω πουθενα μονο σε ebay αν βρεις και μεταχειρισμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. August 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2012 το HP PRE3 υπαρχει στην Ελλαδα και σε ποια καταστηματα ευχαριστω Διαθεσιμο εδω http://www.amazon.de/Smartphone-Display-Touchscreen-Tastatur-Megapixel/dp/B004YZF17Y/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1345361757&sr=8-1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2012 http://forums.webosnation.com/showthread.php?t=318833 MojoWhatsup (a Whatsapp client for webos) ο λογος που με εκανε να φυγω απο το webos δεν υπαρχει πια.. απιστευτο...καταφεραν και εβαλαν whatsapp !!!!!!!. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. September 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2012 http://forums.webosnation.com/showthread.php?t=318833 MojoWhatsup (a Whatsapp client for webos) ο λογος που με εκανε να φυγω απο το webos δεν υπαρχει πια.. απιστευτο...καταφεραν και εβαλαν whatsapp !!!!!!!. Δουλεύει αρκετά καλά, δεν υστερεί κάπου απλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να τρέχει στο dashboard. Κατά τα άλλα είναι ένα σημαντικό βήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. October 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2012 Second that, το app τρέχει απροβλημάτιστα το τελευταίο 24ωρο και μάλιστα βγήκε ήδη η έκδοση 1.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 για να δουμε μπας και αυριο ανακοινωσουν τιποτα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. October 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2012 για να δουμε μπας και αυριο ανακοινωσουν τιποτα Ανακοίνωσαν την 1.2, οι τύποι τόχουν πάρει ζεστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Καλημερα.Θελω να παρω &εγω ενα palm pre 3 απλα θελω να ξερω ελληνικα (μενου-πληκτρολογιο υφιστανται)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 δεν εχει ελληνικο μενου! για πληκτρολογιο κατι υπηρχε αλλα δεν ξερω ποσο ηταν αξιοπιστο Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 MΠάρουμε να περάσουμε ελληνικό μενού ;η όχι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Μενού όχι. Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
praitorian Δημ. October 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2012 Οποτε αγγλικο μονο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vercetti13 Δημ. October 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2012 Οποτε αγγλικο μονο. Αγγλικό μενού μόνο, Ελληνικό πληκτρολόγιο με patch εύκολα και γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts