Jump to content

HP Pre 3

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Βγηκε και το patch για

Disable light sensivity..

Υπαρχει τροπος να επιλεγω μεταξυ GPRS και EDGE οταν ειναι διαθεσιμο φυσικά;..

Edited by nikosxeng3

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

• Απαντήσεις 396
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δουλευοντας το xperia neo ενος φιλου, καταλαβα οτι το android τα κανει ολα, αλλα εχει αυτο το lag κι αυτη - την πως να το πω; - μη ομογενοποιηση του λειτουργικου, ισως βεβαια να μην ξερω καλα καποια shortcuts..

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Είναι και θέμα συνήθειας. Σίγουρα έχει πολλά apps που κάνουν πράγματα που δεν βρίσκεις στο webOS δυστυχώς.

Από την άλλη το UI του Αndroid μου μοιάζει κάπως πρωτόγονο, δεν ξέρω πώς να το πω αλλιώς. Σε αντίθεση με το iOS που μοιάζει περισσότερο με το webOS.

Δουλευοντας το xperia neo ενος φιλου, καταλαβα οτι το android τα κανει ολα, αλλα εχει αυτο το lag κι αυτη - την πως να το πω; - μη ομογενοποιηση του λειτουργικου, ισως βεβαια να μην ξερω καλα καποια shortcuts..

Καλα τα λες... Ετσι ειναι τα πραγματα. Εχουν και τα δυο αρνητικα και θετικα. Προς το παρον ομως πρεπει να πω οτι απολαμβανω την εμπειρια του webOS (προερχομενος απο xperia ARC)

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Βγηκε μια εφαρμογη το Archive Manager η οποια ανοιγει, αλλα και δημιουργει συμπιεσμενα αρχεια rar,zip, 7z,.. και με κωδικο! (Στα 2 $)

Kι ενα αλλο πολυ σημαντικο νεο! Βγηκε ο emulator του scientific calculator 48GX για οσους το θυμουνται για WebOS!

(στο preware)

Edited by nikosxeng3

Βγηκε μια εφαρμογη το Archive Manager η οποια ανοιγει, αλλα και δημιουργει συμπιεσμενα αρχεια rar,zip, 7z,.. και με κωδικο! (Στα 2 $)

Kι ενα αλλο πολυ σημαντικο νεο! Βγηκε ο emulator του scientific calculator 48GX για οσους το θυμουνται για WebOS!

(στο preware)

μια ερώτηση επειδή βλέπω τα 2$ έχεις πιστωτική από άλλη χώρα εκτός Ελλάδος ή έχει αλλάξει κάτι με το market

σε ευχαριστώ

Τιποτα απο αυτα, δεν μπορω να το αγορασω.

Απλως το βλεπω στο US market..

Πάντως είναι τραγικό αυτό με τον κατάλογο. Εγκληματικό μειονέκτημα από το οποίο χάνουν οι ίδιοι χρήματα.

Καλημερα παιδια. Εχετε πετυχες καπου το pre 3 σε καλη τιμη καινουριο?

Προσπαθω να συλλεξω (και παλι, μετα την κακη εμπνευση μου να τα πουλησω οταν προ μηνων τα ειχα αγορασει στις αρχικες - τσουχτερες τιμες) τα pre 3 , touchpad.

Το touchpad το βρηκα σε καλη τιμη απο ελληνικο καταστημα και το εχω ηδη στην κατοχη μου και ψαχνω και παλι το pre 3.

Χαιρομαι που βλεπω αρκετο κοσμο εδω να το εχει ακομα σαν πρωτη συσκευη.

Προσπαθω να συλλεξω (και παλι, μετα την κακη εμπνευση μου να τα πουλησω οταν προ μηνων τα ειχα αγορασει στις αρχικες - τσουχτερες τιμες) τα pre 3 , touchpad.

Το touchpad το βρηκα σε καλη τιμη απο ελληνικο καταστημα και το εχω ηδη στην κατοχη μου και ψαχνω και παλι το pre 3.

εγώ φίλε μου είμαι φρέσκος

αλλά όσες ερωτήσεις έκανα σε αγγελίες από φόρουμ ή τα είχαν πουλήσει ή με έγραψαν και έτσι στράφηκα πρός ebay πλευρά και όπως θα χεις δει τσούζει :)

αγόρασα τελικά ξεκλείδωτο από ΑΤ&Τ 16 γιγα στα 300!!! με την μεταφορά

και διακινδύνευσα το τελωνείο :wacko:

Οι Άγγλοι τα είχαν από 300 και πάνω και 8GB

έχω και ένα plus για δεύτερο :rolleyes: ξεκλείδωτο από 02

τώρα είμαι πλήρης όπως τα γιαούρτια που έλεγε και μια ψυχή κάποτε :lol:

iphone 4S Dell Venue και πλέον Palm από Android δεν το βολεύτηκα ποτέ

το webos πάντως είναι πολύ όμορφο σε λειτουργία και αν καταφέρει να έχει λίγες βασικές εφαρμογές σε navigation θα είναι αρχηγός

Το "καλή τιμούλα" είναι σχετικό ... Τι θεωρείς εσύ καλή τιμούλα;

http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg

Το "καλή τιμούλα" είναι σχετικό ... Τι θεωρείς εσύ καλή τιμούλα;

Οτιδηποτε αρκετα κατω απο 350 που το πληρωσα για να το σκοτωσω (πολυ κακως) αργοτερα.

Μεταξυ 200-250 προσανατολιζομαι (στο ανω οριο αυτο κατι εχω βρει)...

Παιδια το smartoffice ανοιγει αρχεια .zip, αλλα οχι .rar, που δεν το αναφερει καν στο help του!

μετά από μια εβδομάδα με το pre 3 αρχίζω και το συνηθίζω με αποτέλεσμα το 4S να το έχω παροπλήσει :lol:

πέρασα το hp play beta στο macbook και πέρασε όλη τη μουσική μου,μάλιστα ο ήχος από το ηχείο είναι παρα πολύ καλύτερος από του iphone δυνατός και καθαρός:D

μακάρι να απελευθερωθεί το app market και σε άλλες χώρες να έχουν πρόσβαση

όπως έχετε είδη γράψει δύο καλές εφαρμογές να βγούν ειδικά στη πλοἠγηση και θα πάει καλά το webos

από όσο είδα στην επιλογή των εφαρμογών μεταξύ Αμερικάνικων και Ευρωπαικών market υπάρχουν αρκετά που δεν υπάρχουν αντιστρόφος ανάλογα μεταξύ των όπως το NDrive υπάρχει στο Ευρωπαικό και δεν υπάρχει στο Αμερικάνικο :ninja:

αν μπορεί κάποιος να μου βρεί το θέμα με το NDrive θα με βοηθύσε πολύ διότι είμαι πολύ περιορισμένος σε χρόνο για να το βρώ μια μια σελίδα

thanks

Παιδια ενδιαφερομαι &εγω για το pre 3.Μετα απο οσα διαβασα το θελω για συσκευη.Απλα εχω καποιες ερωτησεις προς τους γνωριζοντες: 1.Ξερει κανεις απο που μπορω να το προμηθευτω?

2.Τιμες?

3.Διατιθεται&με qwerty πληκρολογιο?

4.Ελληνικα πια ως γλωσσα υφιστανται?

Φοβάμαι μόνο ebay και κανένα amazon. Για τιμές δεν γνωρίζω.

Υπάρχει με azerty και με qwerty.

Ελληνικά ως γλώσσα για να γράφεις μπαίνουν με μια εύκολη διαδικασία.

Ελληνικά ως γλώσσα μενού δεν υπάρχουν.

Eμφανιστηκε το update για τα ελληνικα..

Παιδια κατι γινεται με τα data,

Απενεργοποιησα το skype που ειναι ρουφηχτρα, αλλα παλι παιρνει πολλα, τι patch να βαλω;

Tελικα εχει βγαλει η εταιρεια update με Ελληνικα?

μια μικρη ερευνα στο αγγλικο ebay και πιστευω κατι θα βρειτε....

για οσους ακομα το ψαχνουν.....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Tελικα εχει βγαλει η εταιρεια update με Ελληνικα?

Σου έχω απαντήσει στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα. Αν θες διάβασέ το...

:ninja:

Σου έχω απαντήσει στο ακριβώς προηγούμενο μήνυμα. Αν θες διάβασέ το...

:ninja:

Το διαβασα αυτο.Απλα διαβασα&εδω μεσα για καποιο update που περιεχει ελληνικα.

εγώ update με Ελληνκά δεν έχω δει κάπου αλλά πρός ενημέρωση πέρασα το NDrive και είμαι πλήρης :D

από την μέχρι τώρα ενασχόληση μου με την συσκευή έχω να πω ότι σαν λειτουργικό είναι πολύ καλύτερο και από το IOS που έχω είδη από την αρχή του,για τα υπόλοιπα android και WM7 δεν το συζητώ είναι πάρα πολύ γρήγορο και δεν κολλάει πουθενά αυτός είναι και ένας λόγος που με έχει κάνει και δεν μπορώ πλέον να δουλέψω το iPhone ένα δεύτερο είναι η απουσία του κεντρικού μπουτόν,όλα γίνονται με ένα χάιδεμα μπρός πίσω :rolleyes: ένα εικονικό πληκτρολόγιο θέλει άμεσα και να ανοίξει το market και σε μας αν το κάνουν θα είναι ολοκληρωμένο με τα δικά μου δεδομένα :O

όλα βέβαια είναι προσωπική μου άποψη φυσκά και δεν έχει να κάνει με οπαδικές πεποιθήσεις και αφορισμούς άλλων λειτουργικών ας ελπίσομε όμως ότι δεν θα πάει στα αζήτητα το WebOS

Edited by esykas

Το διαβασα αυτο.Απλα διαβασα&εδω μεσα για καποιο update που περιεχει ελληνικα.

Ήταν για το ελληνικό πληκτρολόγιο που έγινε διαθέσιμο στο Preware για την έκδοση 2.2.4

Για τον browser λες;

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι αποκλειστικά θέμα του browser, ισχύει για όλα τα ξένα πληκτρολόγια.

Η μόνη λύση είναι να τα γράφεις κάπου αλλού και να κάνεις copy-paste.

Για τον browser λες;

Δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Είναι αποκλειστικά θέμα του browser, ισχύει για όλα τα ξένα πληκτρολόγια.

Η μόνη λύση είναι να τα γράφεις κάπου αλλού και να κάνεις copy-paste.

επειδή δεν κατάλαβα και εγώ :)

όταν γράφεις ένα κείμενο από τον browser σε ένα φόρουμ είναι το πρόβλημα μόνο διότι όπου και να γράψω με το πληκτρολόγιο υπάρχει θέμα:( τονισμού

επίσης υπάρχει λύση για εικονικό πληκτρολόγιο διότι δοκίμασα ένα εβραϊκό από το preware το άλλο από το app market πάλι τα ίδια είναι

τέλος υπάρχει τρόπος αγοράς εφαρμογών από άλλη πηγή;

π.χ. το NDrive το κατεβάζεις από link που βρίσκεις στο NDrive Beta program και από εκεί καταβάζεις με πληρωμή αν θες και άλλους χάρτες

δηλαδή υπάρχει τρόπος να αγοράσεις μια εφαρμογή αν σε ενδιαφέρει κατευθείαν από τον developer :ninja:

• The title was changed to HP Pre 3