alfa3574 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Τι θηκη εχετε βαλει στο pre 3? εχετε κατι υποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Ναι τα touchstones κάνουν. Απλά επειδή είναι μεγαλύτερο το Pre3 (από τα Pre, Pre2) από ότι έχω να δει να λένε θέλει λίγο μεγαλύτερη προσοχή για να το βάλεις "σωστά" ώστε να φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Προσωπικα ειχα θεμα με τα Advanced patch... Τα restarts τελικά είναι πιο συχνά απ'ότι νόμιζα, απλά εγώ δεν το παίρνω χαμπάρι. Άρχισα να βλέπω κάθε τόσο τι βγάζει το uptime (μέσω XTerm) και χάζεψα. Το μηχάνημα δεν προλάβαινε να κλείσει ώρα χωρίς restart. Ξήλωσα σχεδόν όλα τα patches και η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς, έφτασε μέχρι και τις 3,5 ώρες uptime αλλά προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης... Το χειρότερο είναι ότι μετά από restarts χάνονται notifications των νέων mail, μηνυμάτων κλπ :/ Log diving και τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Και με το max blocker.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Αυτην την εβδομαδα θα παραλαβω ενα που πηρα. Λογικα φορτιζει μια χαρα χωρις να αλλαξεις πλατη. Δοκιμασμενο δουλευει μια χαρα. Αγορασε αφοβα καποιο παλιο να γλυτωσεις φραγκα. Και μενει και ενεργοποιημενο και το ρολοι ντιμαρισμενο οταν ειναι στην πλατη κατι που δεν κανει οταν το φορτιζεις μεσω usb κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 οταν παταω πανω δεξια εκει στην μπαταρια ενω εβγαινε το μενου wi-φι, gps κλπ τωρα το παταω και δεν κανει τιποτα. καμια ιδεα?εκανα restart kai reset αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Απο patch τι περασες τελευταια; Μηπως εχεις κι απλα κι advanced μαζι για την top bar; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) περασα απο το preware κανα 2 patches αλλα τα εβγαλα. δεν κατεβαινει το menu. καμια ιδεα? ενταξει βρηκα την λυση εκανα install to emergency patch recovery μετα restart το τηλ και ολα λειτουργουν σωστα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 10, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 πήρε κανείς την Αμερικάνικη έκδοση της AT&T με τα 16GB (unlocked φυσικά) ? αν ναι, αντιμετώπισε κανενα πρόβλημα για την χρήση του σε Ελλάδα / Ευρώπη; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ok Never mind that :P Βρήκα καινούριο 8GB μαζί με touchstone και car charger στα 225 Ευρώ. Καλά είναι ; should I go for it ? Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω ψάξει και πάρα πολύ τι τιμές παίζουν μετά την "ακύρωση" του κινητού από την HP Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ok Never mind that :P Βρήκα καινούριο 8GB μαζί με touchstone και car charger στα 225 Ευρώ. Καλά είναι ; should I go for it ? Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω ψάξει και πάρα πολύ τι τιμές παίζουν μετά την "ακύρωση" του κινητού από την HP Η τιμή είναι πολύ καλή για τη συσκευή. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις και τι θα σου λείψει από τα άλλα λειτουργικά (αν είχες κινητό με κάποιο άλλο). Το webOS είναι καταπληκτικό σύστημα, απλά μάλλον με ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Η τιμή είναι πολύ καλή για τη συσκευή. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις και τι θα σου λείψει από τα άλλα λειτουργικά (αν είχες κινητό με κάποιο άλλο). Το webOS είναι καταπληκτικό σύστημα, απλά μάλλον με ημερομηνία λήξης. Ωραία.. Σχετικά με τη χρήση... Η smart ιστορία μου πάει κάπως HTC windows mobile -> HTC windows mobile -> Samsung dumb -> samsung Bada -> Xperia ARC. Τι έχω καταλάβει : πριν το android, έψαχνα applications και τρόπους για να τα χρησιμοποιώ περισσότερο. Μετά από μισό χρόνο με Android (2.3.4 πλέον), ψάχνω τρόπους να μην χρησιμοποιώ καθόλου applications. Γιατί ; Απλό: Βολεύει να έχεις όλες τις πληροφορίες σου στον browser, και να χρησιμοποιείς το ήδη δοκιμασμένο push email αντί 3rd party half-free λύσεις. Βρήκα το multitasking και τον τρόπο χειρισμού του pre 3 πολύ καλό γρήγορο και έξυπνο, και θέλω επιτέλους να γυρίσω σε πληκτρολόγιο. Απλά μέχρι τώρα δεν έβρισκα κάποιο που να είναι "Αρκετά καλο" για μένα. Απ' όσα ακούω, το pre 3 είναι .. Τώρα από δω και πέρα, όλα είναι σχετικά. Αν το πάρω με το καλό αύριο, θα γράψω τις εντυπώσεις μου σε ένα ωραίο post μετά από λίγες βδομάδες :) p.s. Το Android μου δεν ξέρω τι θα το κάνω ακόμα ... :p Σκέφτομαι να το κρατήσω λίγο καιρό, για να δω τελικά ποιο από τα δύο θα θέλω να χρησιμοποιώ περισσότερο, και να πουλήσω αυτό που δεν ... Edit: Ένας ακόμα λόγος, είναι επειδή μου φαίνεται μια τελευταία ευκαιρία να "ξεφύγω" από μία αγορά χωρίς επιλογές, όπου θα ΠΡΕΠΕΙ να πας σε android, iOS or Windows Phone, τα οποία θεωρώ άθλια από θέμα "your phone is SMART" οπτική γωνία (αν το τηλέφωνο μου ήταν smart θα μπορούσα να του βάλω ότι θέλω πάνω..), με λιγότερο άθλιο από τα 3 το Android. Με το "Open Source και βάλτε τον σταυρό σας να επιβιώσουμε", I'm jumping on board with webOS και εύχομαι για το καλύτερο ;) Edited December 12, 2011 by mariosx philosophy added Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Είσαι ωραίος :lol: Η άποψή μου είναι ότι τα webOS κινητά είναι καταπληκτικά, αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζεις. Εσύ μου φαίνεται ότι είσαι, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Προσωπικά δεν μετάνιωσα καθόλου για το γεγονός. ΟΚ, υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν (το παλιό WM6.1 κινητό μου είχε Σαζάμ που δεν έχει το δικό μου) αλλά σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Υπάρχουν αρκετά μειονεκτήματα τα οποία τα παντρεύεσαι, αλλά νομίζω ότι τα θετικά είναι πολύ περισσότερα. Περιμένω εντυπώσεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 (edited) Είσαι ωραίος :lol: Η άποψή μου είναι ότι τα webOS κινητά είναι καταπληκτικά, αρκεί να είσαι συνειδητοποιημένος στο τι αγοράζεις. Εσύ μου φαίνεται ότι είσαι, οπότε είμαι σίγουρος ότι θα σου αρέσει. Προσωπικά δεν μετάνιωσα καθόλου για το γεγονός. ΟΚ, υπάρχουν πράγματα που μου λείπουν (το παλιό WM6.1 κινητό μου είχε Σαζάμ που δεν έχει το δικό μου) αλλά σε γενικές γραμμές είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Υπάρχουν αρκετά μειονεκτήματα τα οποία τα παντρεύεσαι, αλλά νομίζω ότι τα θετικά είναι πολύ περισσότερα. Περιμένω εντυπώσεις :) Λοιπόν το πήρα... Κάποια κολληματάκια στην αρχή. Δεν ξέρω, μπορεί να έτυχε.. Συγκεκριμένα είχα: Η μπαταρία από 20% έπεσε στο 0% μετά που την έβγαλα και έβαλα πίσω πάλι (διάβασα ότι συμβαίνει και σε άλλους) Όταν έκανα κάτι setup (skype κυρίως), έπρεπε να κάνω restart για να στρώσει. Δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα. Μετά όλα ΟΚ. από preware, περιορίστηκα στα: 1) Ελληνικό πληκτρολόγιο, 2) Uberkernel (pre3), 3) Govnah (δεν έκανα κάτι ακόμα με αυτό όμως), 4) Dr.Battery + Battery monitor 5) Internalz pro Απ' ότι κατάλαβα επειδή είναι καινούρια συσκευή το pre3, δεν είναι και πολύ stable η γενική κατάσταση στα homebrew ( κάνω λάθος; ) Εσείς οι παλιοί, θεωρείτε πως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή / πείραγμα που πρέπει να κάνω για να μην υπάρχουν memory leaks κτλ? Ή τα καλύπτει όλα το uberkernel ? Edit: τώρα πρόσεξα πως το avatar κινητό μου που μ' αρέσει τόσο, μοιάζει πολύ με το pre ! :) stonephones ftw! (η ετυμηγορία όμως θα έρθει μετά από λίγες βδομάδες καθημερινής χρήσης. Σε μισή μέρα δεν βγαίνουν συμπεράσματα !! ) Edited December 14, 2011 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Google maps αν θελουμe πως βαζουμε?και για ανωνυμα app που βρισκουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2011 Λοιπόν το πήρα... Κάποια κολληματάκια στην αρχή. Δεν ξέρω, μπορεί να έτυχε.. Συγκεκριμένα είχα: Η μπαταρία από 20% έπεσε στο 0% μετά που την έβγαλα και έβαλα πίσω πάλι (διάβασα ότι συμβαίνει και σε άλλους) Όταν έκανα κάτι setup (skype κυρίως), έπρεπε να κάνω restart για να στρώσει. Δεν ξέρω αν είναι γενικό πρόβλημα. Μετά όλα ΟΚ. από preware, περιορίστηκα στα: 1) Ελληνικό πληκτρολόγιο, 2) Uberkernel (pre3), 3) Govnah (δεν έκανα κάτι ακόμα με αυτό όμως), 4) Dr.Battery + Battery monitor 5) Internalz pro Απ' ότι κατάλαβα επειδή είναι καινούρια συσκευή το pre3, δεν είναι και πολύ stable η γενική κατάσταση στα homebrew ( κάνω λάθος; ) Εσείς οι παλιοί, θεωρείτε πως υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή / πείραγμα που πρέπει να κάνω για να μην υπάρχουν memory leaks κτλ? Ή τα καλύπτει όλα το uberkernel ? Edit: τώρα πρόσεξα πως το avatar κινητό μου που μ' αρέσει τόσο, μοιάζει πολύ με το pre ! :) stonephones ftw! (η ετυμηγορία όμως θα έρθει μετά από λίγες βδομάδες καθημερινής χρήσης. Σε μισή μέρα δεν βγαίνουν συμπεράσματα !! ) Υπάρχουν γενικά λιγότερα πράγματα στο Preware για το 3 επειδή ακριβώς δεν πολυκυκλοφόρησε. Εγώ γενικά χρησιμοποιώ τα Advanced patches, νομίζω κάποια υπάρχουν και για το 3αρι. Επίσης επειδή χρησιμοποιώ το ημερολόγιο έχω βάλει και το Ubercalendar. Επίσης θα έλεγα να το δουλέψεις πρώτα και μετά να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα kernels κτλ. Γενικά είμαι πάντα λίγο επιφυλακτικός στο overclocking. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Υπάρχουν γενικά λιγότερα πράγματα στο Preware για το 3 επειδή ακριβώς δεν πολυκυκλοφόρησε. Εγώ γενικά χρησιμοποιώ τα Advanced patches, νομίζω κάποια υπάρχουν και για το 3αρι. Επίσης επειδή χρησιμοποιώ το ημερολόγιο έχω βάλει και το Ubercalendar. Επίσης θα έλεγα να το δουλέψεις πρώτα και μετά να αποφασίσεις να ασχοληθείς με τα kernels κτλ. Γενικά είμαι πάντα λίγο επιφυλακτικός στο overclocking. Overclocking δεν σκοπεύω να κάνω. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δω αν πραγματικά χρειάζεται. Μια άλλη beginner ερώτηση: Για το ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει μήπως δυνατότητα να ενεργοποιηθεί το spelling check? να κάνει auto correction δηλαδή; Έχετε κάνει publish κάποιον οδηγό εδώ στο myphone για γενικά πράγματα, για να μην σας τα πρίζω με ερωτήσεις συνέχεια; :p Με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα κάτι ... Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Overclocking δεν σκοπεύω να κάνω. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δω αν πραγματικά χρειάζεται. Μια άλλη beginner ερώτηση: Για το ελληνικό πληκτρολόγιο, υπάρχει μήπως δυνατότητα να ενεργοποιηθεί το spelling check? να κάνει auto correction δηλαδή; Έχετε κάνει publish κάποιον οδηγό εδώ στο myphone για γενικά πράγματα, για να μην σας τα πρίζω με ερωτήσεις συνέχεια; :p Με μια πρώτη ματιά δεν βρήκα κάτι ... Υπάρχει ένα FAQ στο Palm section. Έχει κυρίως γενικά πράγματα, αλλά διάβασέ το δεν χάνεις κάτι. Όλο και κάτι θα σε αφορά. Γενικά αν υπάρχουν ιδέες για καινούρια πράγματα μπορούμε να προσθέσουμε. Τώρα για την ερώτησή σου, το spelling check λειτουργεί κανονικά, αλλά επί της ουσίας δεν δουλεύει γιατί δεν είναι επίσημη γλώσσα τα ελληνικά οπότε και δεν έχει ελληνικό λεξικό στο κινητό. Υπάρχει σχετικό ζήτημα-ερώτημα και στο Precentral με άτομα από διάφορες χώρες που το ζητάνε. Για να είμαι ειλικρινής και χωρίς να είμαι σχετικός νομίζω ότι αυτό που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να του "φορτώσεις" μια λίστα με λέξεις. Παρ' όλα αυτά δεν έχω δει κανέναν να το επιβεβαιώνει ότι είναι εφικτό. Προς το παρόν (και αφού σε ενδιαφέρει το auto-correction, εγώ προσωπικά το έχω κάνει disable) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περνάς manually τις λέξεις που γράφεις (βγάζει μια κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνεις add) ώστε να δημιουργήσεις μόνος σου σιγά σιγά ένα μικρό λεξικό. Αν δε είσαι και πιο... μερακλής :p πήγαινε στο Text Assist - Edit User Dictionary και κάνε add λέξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2011 Υπάρχει ένα FAQ στο Palm section. Έχει κυρίως γενικά πράγματα, αλλά διάβασέ το δεν χάνεις κάτι. Όλο και κάτι θα σε αφορά. Γενικά αν υπάρχουν ιδέες για καινούρια πράγματα μπορούμε να προσθέσουμε. Τώρα για την ερώτησή σου, το spelling check λειτουργεί κανονικά, αλλά επί της ουσίας δεν δουλεύει γιατί δεν είναι επίσημη γλώσσα τα ελληνικά οπότε και δεν έχει ελληνικό λεξικό στο κινητό. Υπάρχει σχετικό ζήτημα-ερώτημα και στο Precentral με άτομα από διάφορες χώρες που το ζητάνε. Για να είμαι ειλικρινής και χωρίς να είμαι σχετικός νομίζω ότι αυτό που θα μπορούσε να γίνει θα ήταν να βρεθεί κάποιος τρόπος ώστε να του "φορτώσεις" μια λίστα με λέξεις. Παρ' όλα αυτά δεν έχω δει κανέναν να το επιβεβαιώνει ότι είναι εφικτό. Προς το παρόν (και αφού σε ενδιαφέρει το auto-correction, εγώ προσωπικά το έχω κάνει disable) το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να περνάς manually τις λέξεις που γράφεις (βγάζει μια κόκκινη γραμμή από κάτω και κάνεις add) ώστε να δημιουργήσεις μόνος σου σιγά σιγά ένα μικρό λεξικό. Αν δε είσαι και πιο... μερακλής :p πήγαινε στο Text Assist - Edit User Dictionary και κάνε add λέξεις. Ευχαριστώ σίγουρα θα κοιτάξω το FAQ. Για το λεξικό αυτό είχα σκεφτεί. Αν υπάρχει τρόπος να κάνουμε extract από κάποιο λεξικό Android, όλες τις λέξεις, και με ένα patch να τις κάνουμε add στο custom dictionary που έχει.. (το ίδιο που λες εσύ δηλαδή, αλλά να γίνει αυτόματα). Όταν βρω χρόνο με το νέο έτος θα το ψάξω λίγο περισσότερο μήπως βρω κάτι. Πάντως μετά το iPhone-web browser spoof που έκανα πριν λίγο, το web έχει αλλάξει πολύ και οι mobile σελίδες πλέον είναι πάρα πολύ καλές ! (αν και χάνεται το flash support ... :/ ) Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2011 εχω καταχωρησει στον καταλογο μου τους αριθμους τηλεφωνων χωρις το +30 . οταν με καλουν ομως εχει το προθεμα το νουμερο που με καλει +30 και δεν φαινεται το ονομα του απο τον καταλογο μου. πως διορθωνεται αυτο? ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 παιδια εχω συχνα restarts στο τηλεφωνο.1 με 2 restart την ημερα.εβγαλα τα patch εκανα το webdoctor αλλα τιποτα. καποια βοηθεια αν αντιμετωπιζει κατι αναλογο? ειναι θεμα software η hardware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 18, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2011 Κανε ενα emergency filecache wipe.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 δυστηχως ειχα παλι το ιδιο shutdwn ενω μιλουσα, κατι διαβασα με την μπαταρια οτι ισως δεν κανει επαφη σωστα και βαζουν χαρτακι, παιζεικατι τετοιο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2011 Δεν εχω ακουσει κατι.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts