nikosxeng3 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Το μονο που μπορω να ενημερωσω, οτι αρχισαν να βγαινουν σιγα-σιγα patch. A. Που δειχνει οτι εβαλες το αθορυβο, συνηθως κατα λαθος, την εχω παθει. Β. Που κλεινει την κληση με το που κλεινεις το slider. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 παιδιά σκοπεύω να αγοράσω το Pre 3 μεταχειρισμένο. τι πρέπει να προσέξω; συμβουλή; να κάνω την κίνηση ή όχι...παιδί Android βέβαια... δώστε μου συμβουλές γιατί ενώ το γουστάρω τρελά αυτό το κινητό με αγχώνει λίγο το άγνωστο και ότι είναι μεταχειρισμένο... ευχαριστώ αν δεν χρησιμοποιεις whatsapp viber handcent sms και σε ενδιαφερει αποκλειστικα Ιντερνετ μεσω browser καλο σημα Πληκτρολογιο καταπληκτικο gps αλλα χωρις navigator παρε το αφοβα αν θελεις πολλες apps το ξεχνας. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 αν δεν χρησιμοποιεις whatsapp viber handcent sms και σε ενδιαφερει αποκλειστικα Ιντερνετ μεσω browser καλο σημα Πληκτρολογιο καταπληκτικο gps αλλα χωρις navigator παρε το αφοβα αν θελεις πολλες apps το ξεχνας. ευτυχώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. ιντερνετ πολύ χρησιμοποιώ πολύ και επίσης από e-mail? και συγκεκριμένα gmail? έχω ειδοποίηση αμέσως όπως Android ή πρέπει να ανοίγω την εφαρμογή για να ελέγχω? επίσης skype? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 ευτυχώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. ιντερνετ πολύ χρησιμοποιώ πολύ και επίσης από e-mail? και συγκεκριμένα gmail? έχω ειδοποίηση αμέσως όπως Android ή πρέπει να ανοίγω την εφαρμογή για να ελέγχω? επίσης skype? Ειδοποίηση θα έχεις αν κάνεις την σχετική ρύθμιση (Get email: as items arrive). Το Skype είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό - μπορείς να το ρυθμίσεις να σε ρωτάει αν θες να καλέσεις νούμερο με Skype ή μέσω της εταιρίας κινητής. @pik: το καλό σήμα είναι σχετικό. Βλέπω το Pre 3 μου να χάνει πιο εύκολα το 3G απ'ότι το τριών ετών iPhone 3G μου (με την ίδια SIM). Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Ειδοποίηση θα έχεις αν κάνεις την σχετική ρύθμιση (Get email: as items arrive). Το Skype είναι ενσωματωμένο στο λειτουργικό - μπορείς να το ρυθμίσεις να σε ρωτάει αν θες να καλέσεις νούμερο με Skype ή μέσω της εταιρίας κινητής. @pik: το καλό σήμα είναι σχετικό. Βλέπω το Pre 3 μου να χάνει πιο εύκολα το 3G απ'ότι το τριών ετών iPhone 3G μου (με την ίδια SIM). ο browser επιτρέπει το κατέβασμα και αποθήκευση αρχείων; σε περιορίζει σε κάτι; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν μπορει να κατεβασει αρχεια που δεν υποστηριζει το λειτουργικο, τα rar, zip ειναι δηλωμενα αν και δεν τα ανοιγει. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Δεν μπορει να κατεβασει αρχεια που δεν υποστηριζει το λειτουργικο, τα rar, zip ειναι δηλωμενα αν και δεν τα ανοιγει. αρχεία doc, pdf? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2011 Nαι αυτα ανοιγουν και κατεβαινουν. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 ευτυχώς δεν τα χρησιμοποιώ αυτά. ιντερνετ πολύ χρησιμοποιώ πολύ και επίσης από e-mail? και συγκεκριμένα gmail? έχω ειδοποίηση αμέσως όπως Android ή πρέπει να ανοίγω την εφαρμογή για να ελέγχω? επίσης skype? Για Skype,GMail,browser ειναι τελειο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 Skype κανατε βιντεοκληση; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2011 δεν εχω κανει ακομα. εχω κανει απλη κληση Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Nαι αυτα ανοιγουν και κατεβαινουν. τα αρχεία pdf και doc μπορεί να τα αποθηκεύσει στη συσκευή από τον browser ή μόνο να τα ανοίξει; Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2011 Tα pdf πρωτα τα κατεβαζει, μετα αν θες τα ανοιγεις. Προσεξε αν το site απαιτει Referlogin Τοτε ΔΕΝ μπορει να τα σωσει. Πχ το site: http://www.hifiengine.com Για να κατεβασεις τα manual, ωστε να τα δεις. Με doc δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Skype κανατε βιντεοκληση; Κάναμε. Μέτρια ποιότητα (όπως σε όλα τα smartphones), μόνο σε landscape και για κάποιο παράδοξο λόγο, δεν υπάρχει πρόβλεψη να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καλή κάμερα στην πλάτη, μόνο την μικρή μπροστινή. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Για να γινει η βιντεοκληση, απλως παταω το εικονιδιο με την καμερα ενω ειμαι σε κληση φωνης; η πρεπει και να το περιστρεψω για να γινει; Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αν το Skype account σου είναι logged in, τότε πας στην επαφή που θες να καλέσεις και πατάς το πεδίο Skype. Αν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσης, θα σου έχει μια ένδειξη video call. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Τωρα καταλαβα... ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλησπέρα, μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ ένα pre 3 ? :( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μτχ απο αγγελια εδω. Τωρα μια και δεν βλεπω να εχουμε μετρητη στα μνμ που να δουλευει. Οι 70 χαρακτηρες ειναι τρεις σειρες παρα δυο γραμματα. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μτχ απο αγγελια εδω. Τωρα μια και δεν βλεπω να εχουμε μετρητη στα μνμ που να δουλευει. Οι 70 χαρακτηρες ειναι τρεις σειρες παρα δυο γραμματα. μπορείς να μου δώσεις link ή πληροφορίες; αν είναι και μέσω pm. ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Σε αυτο εδω το φορουμ στις αγγελιες. Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Εδώ και μερικές μέρες το Pre 3 κάνει μόνο του restart. Προς το παρόν είμαστε στα 2 restarts την ημέρα. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο; Υποψιάζομαι κάποιο patch κάνει την ζημιά... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Προσωπικα ειχα θεμα με τα Advanced patch... Παράθεση Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αυτην την εβδομαδα θα παραλαβω ενα που πηρα. Λογικα φορτιζει μια χαρα χωρις να αλλαξεις πλατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts