teras Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 nikosxeng3 said: Skype κανατε βιντεοκληση; Κάναμε. Μέτρια ποιότητα (όπως σε όλα τα smartphones), μόνο σε landscape και για κάποιο παράδοξο λόγο, δεν υπάρχει πρόβλεψη να μπορείς να χρησιμοποιήσεις την καλή κάμερα στην πλάτη, μόνο την μικρή μπροστινή. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Για να γινει η βιντεοκληση, απλως παταω το εικονιδιο με την καμερα ενω ειμαι σε κληση φωνης; η πρεπει και να το περιστρεψω για να γινει; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Αν το Skype account σου είναι logged in, τότε πας στην επαφή που θες να καλέσεις και πατάς το πεδίο Skype. Αν έχει δυνατότητα βιντεοκλήσης, θα σου έχει μια ένδειξη video call. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2011 Τωρα καταλαβα... ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 καλησπέρα, μπορείτε παρακαλώ να μου πείτε από που μπορώ να προμηθευτώ ένα pre 3 ? :( Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Μτχ απο αγγελια εδω. Τωρα μια και δεν βλεπω να εχουμε μετρητη στα μνμ που να δουλευει. Οι 70 χαρακτηρες ειναι τρεις σειρες παρα δυο γραμματα. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 nikosxeng3 said: Μτχ απο αγγελια εδω. Τωρα μια και δεν βλεπω να εχουμε μετρητη στα μνμ που να δουλευει. Οι 70 χαρακτηρες ειναι τρεις σειρες παρα δυο γραμματα. μπορείς να μου δώσεις link ή πληροφορίες; αν είναι και μέσω pm. ευχαριστώ Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2011 Σε αυτο εδω το φορουμ στις αγγελιες. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Εδώ και μερικές μέρες το Pre 3 κάνει μόνο του restart. Προς το παρόν είμαστε στα 2 restarts την ημέρα. Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος κάτι ανάλογο; Υποψιάζομαι κάποιο patch κάνει την ζημιά... Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. November 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2011 Προσωπικα ειχα θεμα με τα Advanced patch... Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2011 Αυτην την εβδομαδα θα παραλαβω ενα που πηρα. Λογικα φορτιζει μια χαρα χωρις να αλλαξεις πλατη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2011 Τι θηκη εχετε βαλει στο pre 3? εχετε κατι υποψη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2011 alfa3574 said: εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Ναι τα touchstones κάνουν. Απλά επειδή είναι μεγαλύτερο το Pre3 (από τα Pre, Pre2) από ότι έχω να δει να λένε θέλει λίγο μεγαλύτερη προσοχή για να το βάλεις "σωστά" ώστε να φορτίζει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teras Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 nikosxeng3 said: Προσωπικα ειχα θεμα με τα Advanced patch... Τα restarts τελικά είναι πιο συχνά απ'ότι νόμιζα, απλά εγώ δεν το παίρνω χαμπάρι. Άρχισα να βλέπω κάθε τόσο τι βγάζει το uptime (μέσω XTerm) και χάζεψα. Το μηχάνημα δεν προλάβαινε να κλείσει ώρα χωρίς restart. Ξήλωσα σχεδόν όλα τα patches και η κατάσταση βελτιώθηκε ελαφρώς, έφτασε μέχρι και τις 3,5 ώρες uptime αλλά προφανώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης... Το χειρότερο είναι ότι μετά από restarts χάνονται notifications των νέων mail, μηνυμάτων κλπ :/ Log diving και τα μυαλά στα κάγκελα. Παράθεση Divide by cucumber error http://dtsomp.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2011 Και με το max blocker.. Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vorlon Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 alfa3574 said: εχω 2 απορειες . το touchstone κανει για το pre 3? και 2ον χρειαζεται να αλλαξεις το backover του pre 3 για να δουλεψει στο touchstone? ευχαριστω Vorlon said: Αυτην την εβδομαδα θα παραλαβω ενα που πηρα. Λογικα φορτιζει μια χαρα χωρις να αλλαξεις πλατη. Δοκιμασμενο δουλευει μια χαρα. Αγορασε αφοβα καποιο παλιο να γλυτωσεις φραγκα. Και μενει και ενεργοποιημενο και το ρολοι ντιμαρισμενο οταν ειναι στην πλατη κατι που δεν κανει οταν το φορτιζεις μεσω usb κατευθειαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2011 ok ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 οταν παταω πανω δεξια εκει στην μπαταρια ενω εβγαινε το μενου wi-φι, gps κλπ τωρα το παταω και δεν κανει τιποτα. καμια ιδεα?εκανα restart kai reset αλλα τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 Απο patch τι περασες τελευταια; Μηπως εχεις κι απλα κι advanced μαζι για την top bar; Παράθεση Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa3574 Δημ. December 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2011 (edited) περασα απο το preware κανα 2 patches αλλα τα εβγαλα. δεν κατεβαινει το menu. καμια ιδεα? ενταξει βρηκα την λυση εκανα install to emergency patch recovery μετα restart το τηλ και ολα λειτουργουν σωστα. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited December 10, 2011 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 πήρε κανείς την Αμερικάνικη έκδοση της AT&T με τα 16GB (unlocked φυσικά) ? αν ναι, αντιμετώπισε κανενα πρόβλημα για την χρήση του σε Ελλάδα / Ευρώπη; Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 Ok Never mind that :P Βρήκα καινούριο 8GB μαζί με touchstone και car charger στα 225 Ευρώ. Καλά είναι ; should I go for it ? Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω ψάξει και πάρα πολύ τι τιμές παίζουν μετά την "ακύρωση" του κινητού από την HP Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 mariosx said: Ok Never mind that :P Βρήκα καινούριο 8GB μαζί με touchstone και car charger στα 225 Ευρώ. Καλά είναι ; should I go for it ? Ρωτάω εδώ γιατί δεν έχω ψάξει και πάρα πολύ τι τιμές παίζουν μετά την "ακύρωση" του κινητού από την HP Η τιμή είναι πολύ καλή για τη συσκευή. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις και τι θα σου λείψει από τα άλλα λειτουργικά (αν είχες κινητό με κάποιο άλλο). Το webOS είναι καταπληκτικό σύστημα, απλά μάλλον με ημερομηνία λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. December 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2011 (edited) Sotnem said: Η τιμή είναι πολύ καλή για τη συσκευή. Το θέμα είναι τι χρήση θες να κάνεις και τι θα σου λείψει από τα άλλα λειτουργικά (αν είχες κινητό με κάποιο άλλο). Το webOS είναι καταπληκτικό σύστημα, απλά μάλλον με ημερομηνία λήξης. Ωραία.. Σχετικά με τη χρήση... Η smart ιστορία μου πάει κάπως HTC windows mobile -> HTC windows mobile -> Samsung dumb -> samsung Bada -> Xperia ARC. Τι έχω καταλάβει : πριν το android, έψαχνα applications και τρόπους για να τα χρησιμοποιώ περισσότερο. Μετά από μισό χρόνο με Android (2.3.4 πλέον), ψάχνω τρόπους να μην χρησιμοποιώ καθόλου applications. Γιατί ; Απλό: Βολεύει να έχεις όλες τις πληροφορίες σου στον browser, και να χρησιμοποιείς το ήδη δοκιμασμένο push email αντί 3rd party half-free λύσεις. Βρήκα το multitasking και τον τρόπο χειρισμού του pre 3 πολύ καλό γρήγορο και έξυπνο, και θέλω επιτέλους να γυρίσω σε πληκτρολόγιο. Απλά μέχρι τώρα δεν έβρισκα κάποιο που να είναι "Αρκετά καλο" για μένα. Απ' όσα ακούω, το pre 3 είναι .. Τώρα από δω και πέρα, όλα είναι σχετικά. Αν το πάρω με το καλό αύριο, θα γράψω τις εντυπώσεις μου σε ένα ωραίο post μετά από λίγες βδομάδες :) p.s. Το Android μου δεν ξέρω τι θα το κάνω ακόμα ... :p Σκέφτομαι να το κρατήσω λίγο καιρό, για να δω τελικά ποιο από τα δύο θα θέλω να χρησιμοποιώ περισσότερο, και να πουλήσω αυτό που δεν ... Edit: Ένας ακόμα λόγος, είναι επειδή μου φαίνεται μια τελευταία ευκαιρία να "ξεφύγω" από μία αγορά χωρίς επιλογές, όπου θα ΠΡΕΠΕΙ να πας σε android, iOS or Windows Phone, τα οποία θεωρώ άθλια από θέμα "your phone is SMART" οπτική γωνία (αν το τηλέφωνο μου ήταν smart θα μπορούσα να του βάλω ότι θέλω πάνω..), με λιγότερο άθλιο από τα 3 το Android. Με το "Open Source και βάλτε τον σταυρό σας να επιβιώσουμε", I'm jumping on board with webOS και εύχομαι για το καλύτερο ;) Edited December 12, 2011 by mariosx philosophy added Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts