Jump to content

HP Veer

Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα,εχω ενα μικρο θεμα με το σημα του κινητου,δεν το βλεπω ποτε φουλ ανω αντιθετος ιδια καρτα σε αλλες συσκευες ειναι φουλ το σημα,(wind)συνεχως μεταβαλετε 1-2-3-2-1 γραμμες δεν μενει στασιμο για ωρα.,να τονισω οτι αυτο το παρατηρησα μετα απο ανοιγμα της συσκευης.

• Απαντήσεις 53
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

καλησπερα,εχω ενα μικρο θεμα με το σημα του κινητου,δεν το βλεπω ποτε φουλ ανω αντιθετος ιδια καρτα σε αλλες συσκευες ειναι φουλ το σημα,(wind)συνεχως μεταβαλετε 1-2-3-2-1 γραμμες δεν μενει στασιμο για ωρα.,να τονισω οτι αυτο το παρατηρησα μετα απο ανοιγμα της συσκευης.

αυτό έχει να κάνει με την ευαισθησία της συσκευής και στο iphone 5 μεταβάλετε συνέχεια αλλά έχω σήμα ακόμη και με μια γραμμή :)

αν δεν έχεις θέμα στο συγκεκριμένο σημείο ως προς την ακρόαση με άλλον συνομιλητή σου δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή διότι και άλλα τηλέφωνα δείχνουν φουλ σήμα και εσύ όταν πας να πάρεις τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται αλλά δεν κοιτάνε εκείνη τι στιγμή ότι έχει ξεκολλήσει και δείχνει 0 ;)

αυτό έχει να κάνει με την ευαισθησία της συσκευής και στο iphone 5 μεταβάλετε συνέχεια αλλά έχω σήμα ακόμη και με μια γραμμή :)

αν δεν έχεις θέμα στο συγκεκριμένο σημείο ως προς την ακρόαση με άλλον συνομιλητή σου δεν νομίζω ότι έχει πρόβλημα η συσκευή διότι και άλλα τηλέφωνα δείχνουν φουλ σήμα και εσύ όταν πας να πάρεις τηλέφωνο δεν ανταποκρίνεται αλλά δεν κοιτάνε εκείνη τι στιγμή ότι έχει ξεκολλήσει και δείχνει 0 ;)

οχι παιζει θεμα,αυτο που δειχνει...αυτο και ειναι. θελω να πω οτι δεν ειναι εικονικο να δειχνει 1 γραμμη και να ειναι 3,ας πουμε σε σημεια που επρεπε να εχει αρκετο,δεν εχει.διπλα διπλα συσκευες με ιδια εταιρια,και το προβλημα εγινε μετα απο ανοιγμα της συσκευης.

εικονικό σήμα εννοούσα οι άλλες συσκευές όχι το veer

δηλαδή αν βάλεις άλλο veer θα κάνει το ίδιο;;;

δεν έχει σχέση η sim σε άλλη συσκευή σε αυτό που έγραψα αλλά η συσκευή με οποιαδήποτε κάρτα

βάλε άλλη εταιρία και παρακολούθησε το

δεν παίζει ρόλο αν η cote ή voda wind είχε σήμα εχθές διότι και στις κεραίες υπάρχει θέμα

με λίγα λόγια αν θες δοκίμασε άλλη κάρτα εταιρίας και ακόμη καλύτερα δοκίμασε άλλο palm να δείς τι κάνει

• The title was changed to HP Veer