paok4270 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Ήταν όντως πολύ φωτεινά και στην πραγματικοτητα. Επίσης αυτά που δεν φωτίζονται ήταν σκέτη μαυρίλα στην πραγματικότητα επίσης. Βγήκαν αρκετά ρεαλιστικές θα έλεγα. Σίγουρα με ένα Lumia θα ήταν ακόμη πιο φωτεινές. Δε θα ήταν ρεαλιστικό όμως θα ήταν πιο φωτεινές, ναι. Αυτό ήταν το καλύτερο που κατάφερα (με τις περιορισμένες μου ικανότητες) Για exif δες εδώ! Αυτο που σου ειπε ο @natna κανε.Κατεβασε το exposure στο -2.Βαλε το iso Λιγο πιο πανω γυρω στο 100, 200 και την ταχυτητα λιγο πιο ψηλα γυρω στο 1 sec.Επισης τραβα με την SCam οχι με την μανισια.Εγω θα εβαζα και λιγο sharpness παραπανω μεσα απο την καμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Αυτο που σου ειπε ο @natna κανε.Κατεβασε το exposure στο -2.Βαλε το iso Λιγο πιο πανω γυρω στο 100, 200 και την ταχυτητα λιγο πιο ψηλα γυρω στο 1 sec.Επισης τραβα με την SCam οχι με την μανισια.Εγω θα εβαζα και λιγο sharpness παραπανω μεσα απο την καμερα. Δεν υπάρχει ρύθμιση ταχύτητας στο 808. Και το καλύτερο πρόγραμμα θαρρώ ότι είναι το camera pro. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Δεν υπάρχει ρύθμιση ταχύτητας στο 808. Και το καλύτερο πρόγραμμα θαρρώ ότι είναι το camera pro. Τι εννοεις? Δεν μπορεις δηλαδη να επιλεξεις manual τον χρονο εκθεσης στα 2.7 sec ασ πουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Τι εννοεις? Δεν μπορεις δηλαδη να επιλεξεις manual τον χρονο εκθεσης στα 2.7 sec ασ πουμε? Όχι βρε paok, το ήξερες, το είχες αναφέρει σε μια διαφωνία μας κάποτε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι βρε paok, το ήξερες, το είχες αναφέρει σε μια διαφωνία μας κάποτε. Για το N8 το ειχα πει.Κατσε δηλαδη μισο λεπτο για να καταλαβω. Βλεπω βραδινες απο το 808 που ειναι τραβηγμενες με ταχυτητα αλλες 1 sec, αλλες 2.7 sec.Δηλαδη αυτοματα το κινητο επιλεγει την ταχυτητα? το iso ποιος το οριζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 εμεις ....... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Για το N8 το ειχα πει.Κατσε δηλαδη μισο λεπτο για να καταλαβω. Βλεπω βραδινες απο το 808 που ειναι τραβηγμενες με ταχυτητα αλλες 1 sec, αλλες 2.7 sec.Δηλαδη αυτοματα το κινητο επιλεγει την ταχυτητα? το iso ποιος το οριζει? Έχει μάλλον όλες τις ρυθμίσεις εκτός από την ταχύτητα κλείστρου. Βέβαια με τεχνάσματα που έμαθα από τα παιδιά εδώ, μπορείς έμεσα να την ψιλορυθμίσεις (πχ υποχρεωτικό φλας), αλλά δεν υπάρχει ρύθμιση κανονική. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Athens by night (continued) Αποψινές από Σύνταγμα, Μον/κι (Ηφαίστου), και Πλάκα. Επιλέγω medium quality λόγω βάρους σελίδας. Πατήστε πάνω στις φωτό να μπείτε flickr να τις δείτε σε original μέγεθος. * Όλα τα λεφτά στη δεύτερη φωτογραφία η κοπέλα που γελάει στο βάθος : ) 2014-08-07-1153 by HELLASISGREECE, on Flickr 2014-08-08-1191 by HELLASISGREECE, on Flickr 2014-08-08-1183 by HELLASISGREECE, on Flickr 2014-08-08-1178 by HELLASISGREECE, on Flickr Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 thePRODIGY Η τελευταία πολύ όμορφη σε σύνθεση φωτό. Χαμήλωσε και άλλο το EV. Διαφωνώ για τις νυχτερινές με το Scam ή Camera Pro. Tον χαμηλότερο θόρυβο τον δίνει η μαμά εφαρμογή.- Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Για δες αυτη και πες μου. Καλυτερα?7 μικρες οι διαφορες βεβαια αλλα το Ερέχθειο ( ; ) φαινεται πιο καλα εδω. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 εντυπωσιακες...μπραβο.Λιγο sharpness θελουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Για δες αυτη και πες μου. Καλυτερα?7 μικρες οι διαφορες βεβαια αλλα το Ερέχθειο ( ; ) φαινεται πιο καλα εδω. Αρκετά καλύτερα. Μη ξεχνάς: στα jpeg τα υπερφωτισμένα δεν επανέρχονται. Τα λίγο πιο σκοτεινά φωτίζονται εύκολα. Το 808 έχει μεγάλα περιθώρια για το τελευταίο. Εννοείται ότι δεν προσπαθούμε να κάνουμε τη νύχτα μέρα. Πρέπει η φωτό να αποδίδει και την αίσθηση της στιγμής. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Athens by night (continued) Αποψινές από Σύνταγμα, Μον/κι (Ηφαίστου), και Πλάκα. τι ρυθμισεις εβαλες?night mode?ειχες τριποδα?σε μενα οι δυσκολες βρσδινες βγαινουν κουνημενες συνηθως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- εντυπωσιακες...μπραβο.Λιγο sharpness θελουν. γενικα,το 808 υστερει σε sharpness παντως,οι φωτο που εβαλε ο φιλος ειναι εξαιρετικες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) τι ρυθμισεις εβαλες?night mode?ειχες τριποδα?σε μενα οι δυσκολες βρσδινες βγαινουν κουνημενες συνηθως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- γενικα,το 808 υστερει σε sharpness παντως,οι φωτο που εβαλε ο φιλος ειναι εξαιρετικες Σόρυ αλλά τώρα μπόρεσα να απαντήσω. Είπαμε...με 808 να γράφεις μακρόσυρτα post είναι σαν να βάζεις μπατονέτα στο... Λοιπόν, που λες δεν έβαλα night mode. (Δεν ξέρω υπάρχει τέτοιo πράγμα. Α, στο scenes ίσως θα λες.) Όχι... creative mode είμαι πάντα και παίζω με τις ρυθμίσεις. Πολύ παίξιμο όμως : p Όσο για τις ακριβείς ρυθμίσεις της κάθε φωτογραφίας... δεν θυμάμαι απ' έξω γιατί ακόμα είμαι στην φάση που βγάζω πολλές μέχρι να πετύχω την μία την καλή. Οπότε συνεχώς πειράζω τις ρυθμίσεις. Και εμένα εννοείται μου βγαίνουν κουνημένες οι νυχτερινές μιας και το χέρι μου θα το ζήλευε και ο Μοχάμεντ Άλι (άντε και ο Michael J. Fox). Φυσικά και έχω τρίποδο ρε συ! Αλλιώς δεν γίνεται. Δεν έχουμε και OIS, μην το ξεχνάς... Με το καδράρισμα έχω ένα θεματάκι βέβαια αλλά μικρό το κακό. * Εγώ παιδιά μια χαρά το βλέπω το sharpness. Ανοίξτε την φωτό με την Βουλή σε μια 1080 τηλεόραση/μόνιτορ και κάντε ζουμ. Η οξύτητα είναι φοβερή. Δείτε τις σκαλιστές επιγραφές στον άγνωστο στρατιώτη πόσο καθαρά φαίνονται. ** Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ακόμα μαθαίνω εννοείται. Το καλό είναι πως ξανανιώνει κάπως το thread. Άντε, ανεβάστε και εσείς να πάρουμε καμιά ιδέα για θεματολογία! Edited August 9, 2014 by thePRODIGY typos / drunk mode Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 night mode ποτε πρεπει να χρησιμοποιουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 night mode ποτε πρεπει να χρησιμοποιουμε? Αναφέρεσαι στην επιλογή "scenes" όπου μπορείς να επιλέξεις νυχτερινή, κοντινή, σπόρτς κλπ Σου προτείνω να μην ασχοληθείς με scenes και να είσαι πάντα στο creative mode. Το scenes έχει fixed ρυθμίσεις ενώ στο creative με λίγο ψάξιμο μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Πάρνηθα, Αθήνα bird's eye view. (Μια γωνιά της Αθήνας anyway). H θολούρα στο βάθος είναι πραγματική. Όταν ανέβεις σε κάποιο βουνό καταλαβαίνεις τι αναπνέουμε κάθε μέρα και σκεφτείτε πως είναι Αύγουστος... Χειμώνα πρέπει να το δεις (όταν δεν φυσάει). Ένα καφέ πέπλο κάθεται μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από την πόλη. Χθες είχε συνδυασμό νέφους και υγρασίας. Από το καζίνο η θάλασσα δεν φαινόταν! Δύσκολη φάση για φωτογράφιση με κινητό, θολούρα και νύχτα. Δεν φώτισα το τοπίο περισσότερο στις δύο πρώτες φωτό γιατί θα ήταν τέρμα ψέμα μιας και είχε νυχτώσει για τα καλά. Η τρίτη τραβήχτηκε νωρίτερα. 2014-08-08-1270 by HELLASISGREECE, on Flickr 2014-08-08-1259 by HELLASISGREECE, on Flickr 2014-08-08-1222 by HELLASISGREECE, on Flickr Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Έχεις ξεφύγει... Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Kυριολεκτικά μιας και πήρα τα βουνά : p Σε μια φάση γέμισε ο τόπος ελάφια... Πάνω από 30 ελάφια.Έκανα βλακεία γιατί αντί να βάλω hyperfocal είχα autofocus και δεν βγήκαν καλές αλλιώς θα ανέβαζα καμία. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλές και μου αρέσει που σου αρέσει το νέο σου παιχνίδι. Και μερικές από μένα. Καβάλα χθές. Παραλιακή. Πανοραμική 4 λήψεων. Και μερικά λουλουδάκια με μακρο zoom. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Αναφέρεσαι στην επιλογή "scenes" όπου μπορείς να επιλέξεις νυχτερινή, κοντινή, σπόρτς κλπ Σου προτείνω να μην ασχοληθείς με scenes και να είσαι πάντα στο creative mode. Το scenes έχει fixed ρυθμίσεις ενώ στο creative με λίγο ψάξιμο μπορείς να πετύχεις καλύτερα αποτελέσματα. Πάρνηθα, Αθήνα bird's eye view. (Μια γωνιά της Αθήνας anyway). H θολούρα στο βάθος είναι πραγματική. Όταν ανέβεις σε κάποιο βουνό καταλαβαίνεις τι αναπνέουμε κάθε μέρα και σκεφτείτε πως είναι Αύγουστος... Χειμώνα πρέπει να το δεις (όταν δεν φυσάει). Ένα καφέ πέπλο κάθεται μερικές εκατοντάδες μέτρα πάνω από την πόλη. Χθες είχε συνδυασμό νέφους και υγρασίας. Από το καζίνο η θάλασσα δεν φαινόταν! Δύσκολη φάση για φωτογράφιση με κινητό, θολούρα και νύχτα. Δεν φώτισα το τοπίο περισσότερο στις δύο πρώτες φωτό γιατί θα ήταν τέρμα ψέμα μιας και είχε νυχτώσει για τα καλά. Η τρίτη τραβήχτηκε νωρίτερα. Πολυ ατμοσφαιρικες... Edited August 10, 2014 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 μπηκα μετα απο 1 χρονο στο τοπικ μιας και αμαρτησα με το 1020 και εγκατελειψα το 808 μου...και κλαιω...η καμερα δεν υπαρχει το 1020 ειναι πισω τελικα...πουλ πισω...κριμα..ηλπιζα οτι η χειροκινητη εστιαση και τυθμιση κλειστου θα εκανε διαφορα...αλλα *******...ισως αν εβγαινε με symbian υλοποιηση να ηταν καλυτερα,μιας και ενα Project 5-6 ετων στο Symbian στριμωχτηκε σε λιγοτερο απο χρονο στο wp...!!!Ας ελπισουμε στο μελλον να βελτιωθει.. Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Να μια βραδυνή, το στερέωσα κάπου βέβαια. Καλούλα δείχνει. https://www.dropbox.com/s/m8lr0imm80jum6g/2014-08-16-0733.jpg Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. August 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2014 (edited) μου φαινεται οτι τα scenes της νοκια δεν κανουν δουλεια..με automatic βγηκε καλυτερη η φωτο παρα με landscape,οπως και οι βραδινες καλυτερο τα αυτοματο η να παιξεις με τις ρυθμισεις παρα με night mode Edited August 22, 2014 by alphonso79 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 (edited) μπηκα μετα απο 1 χρονο στο τοπικ μιας και αμαρτησα με το 1020 και εγκατελειψα το 808 μου...και κλαιω...η καμερα δεν υπαρχει το 1020 ειναι πισω τελικα...πουλ πισω...κριμα..ηλπιζα οτι η χειροκινητη εστιαση και τυθμιση κλειστου θα εκανε διαφορα...αλλα *******...ισως αν εβγαινε με symbian υλοποιηση να ηταν καλυτερα,μιας και ενα Project 5-6 ετων στο Symbian στριμωχτηκε σε λιγοτερο απο χρονο στο wp...!!!Ας ελπισουμε στο μελλον να βελτιωθει.. Μια παρέα είμαστε. Την πλάκα μας κάνουμε. Μας αρέσει η ενασχόληση με την φωτογραφία. Για συλλεκτικούς λόγους και μόνο δεν θα το έδινα το 808. Όπως δεν έδωσα και το N8. Όλα έχουν τα καλά και τα κακά τους. Τείνω πλέον να χρησιμοποιώ το κατάλληλο κινητό ή μηχανή για την κάθε περίπτωση, αφού κανένα δεν μπορεί να μου δώσει κάθε φορά στο 100%, το αποτέλεσμα που θέλω. Το ίδιο γίνεται και με τα προγράμματα επεξεργασίας εικόνας. Και το 808 δεν είναι απροβλημάτιστο. Μου την έχει δώσει η ελλειπής φωτομέτρηση. Έπρεπε αφού έχει τόσες ρυθμίσεις να έχει την φωτομέτρηση στο σημείο εστίασης. Ειδικά στις σκηνές πορτραίτων με πολύ φωτεινό φόντο (ουρανός, θάλασσα κτλ) μου έρχεται να το πετάξω στο νερό :X:lol: Τόσο σκοτεινούς τους βγάζει. Ότι και να δώσεις στην αντιστάθμιση έκθεσης το Dynamic Range είναι απάισιο. Και οι σκιές αποκτούν μπλέ απόχρωση. 30 λεπτά για να ανοίξουν σωστά οι σκιές στα γνωστά προγράμματα επεξεργασίας. Και το φλας δεν βοηθάει ιδιαίτερα, αφού κάνει ότι θέλει με το iso και συνήθως πάλι υποφωτίζει ότι και να δώσεις στο EV... Selfie (αν και τα απεχθάνομαι...)? Μην δοκιμάσεις. Δεν θα εστιάσει εκεί που θές.:lol: To N8 πολύ καλύτερο και χωρίς επεξεργασία. DR καλύτερο. Απλά εκεί, αν χρειαστεί να φωτίσεις σκιές, ο θόρυβος που θα έρθει στην επιφάνεια θα είναι άσχημος. Όπως έχω χιλιογράψει, Θεωρώ για την ημέρα το N8 καλύτερο. ---- Moralas πολύ καλή η φωτό, με όμορφη προοπτική. ---- μου φαινεται οτι τα scenes της νοκια δεν κανουν δουλεια..με automatic βγηκε καλυτερη η φωτο παρα με landscape,οπως και οι βραδινες καλυτερο τα αυτοματο η να παιξεις με τις ρυθμισεις παρα με night mode Γενικώς οτιδήποτε εκτός της "δημιουργικής" και του 8mp Pureview είναι πολύ κατώτερο. Εκτός αν έχεις φοβερό φως και τραβάς 41mp Και για να πάει καλά η μέρα, ας βάλω μια-δυο από το N8 by bavelisp, on Flickr Edited August 24, 2014 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alphonso79 Δημ. August 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2014 Μου την έχει δώσει η ελλειπής φωτομέτρηση. Έπρεπε αφού έχει τόσες ρυθμίσεις να έχει την φωτομέτρηση στο σημείο εστίασης. Ειδικά στις σκηνές πορτραίτων με πολύ φωτεινό φόντο (ουρανός, θάλασσα κτλ) μου έρχεται να το πετάξω στο νερό :X:lol: Τόσο σκοτεινούς τους βγάζει. Ότι και να δώσεις στην αντιστάθμιση έκθεσης το Dynamic Range είναι απάισιο. Και οι σκιές αποκτούν μπλέ απόχρωσητο διαπιστωσα οσες φορες τραβηξα πορτραιτα στην παραλια φετος..:cry:επρεπε να ψαχνω καταλληλο σημειο για να εστιασει καλα με φως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts