natna Δημ. July 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2014 Ξανά εδώ για μερικές φωτό από τα αγαπημένα μου κινητά Nokia 808PV Χαλκιδική, διπλό μέτωπο καταιγίδας. Πανοραμική ραμμένη στο Ms ICE Άγρια κρίνα δίπλα στη θάλασσα. Belladona. Πανέμορφη και δηλητηριώδης! Τραβηγμένη με το τελευταίο φως του ήλιου. Λιμάνι Θεσσαλονίκης μέσα Ιουλίου. Θεσσαλονίκη. Γνωστό παλιό κτίριο στο κέντρο Α! Καλοκαίρι... Χαλκιδική. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Η πρώτη μου απόπειρα με το 808 PV Ακόμα δεν το έχω μάθει. Οι επόμενες θα είναι τέλειες : ) edit: *Με ψηφιακο ζουμ 1.52 Βλακεια μου ειχα ξεχασει πως ειχε ζουμ. Επρεπε απλα το στησω πιο κοντα. Θα μου πεις Pureview ειναι, δεν χανει σε ποιοτητα ακομα και λιγο ζουμ να βαλεις. but still... υγ: Καλύτερα να ανεβάζουμε συνημμένα καθώς δεν χανουν σε ποιοτητα. Τα direct links ρίχνουν την ποιοτητα ενα 10%. Edited July 31, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Η πρώτη μου απόπειρα με το 808 PV Ακόμα δεν το έχω μάθει. Οι επόμενες θα είναι τέλειες : ) edit: *Με ψηφιακο ζουμ 1.52 Βλακεια μου ειχα ξεχασει πως ειχε ζουμ. Επρεπε απλα το στησω πιο κοντα. Θα μου πεις Pureview ειναι, δεν χανει σε ποιοτητα ακομα και λιγο ζουμ να βαλεις. but still... υγ: Καλύτερα να ανεβάζουμε συνημμένα καθώς δεν χανουν σε ποιοτητα. Τα direct links ρίχνουν την ποιοτητα ενα 10%. Καθόλου άσχημα! Πολύ όμορφη πορτοκαλί πέρλα η μηχανή! Ευτυχώς στην παρούσα λήψη δεν σου κατάστρεψε το αποτέλεσμα. Αν και δεν είναι ψηφιακό ζουμ, αλλά crop από τον ίδιο τον αισθητήρα, είναι πολλά και πολύ στριμωγμένα τα megapixel και έτσι βγάζει ένα κόκκο που προσωπικά δεν μου αρέσει. Μόνο με πολύ και καλό φως και σε κανένα μάκρο το χρησιμοποιώ. Ακόμη πρόσεχε γιατί μπορεί εύκολα να βγούν κουνημένες με το ζουμ. H παραμικρή κίνηση του χεριού μεγενθύνεται. Με λίγη προσπάθεια και λίγη επιπλέον επεξεργασία σε pc, οι εικόνες που θα παράγεις θα είναι υπέροχες. Όσο για τον τρόπο που ποστάρουμε φωτό, μέσω των υπηρεσιών φιλοξενείας φωτό, μπορεί κανείς γρηγορα και χωρίς πολύ κόπο, να δει τα στοιχεία exif, τις ρυθμίσεις για την κάθε φωτό κτλ. Ενώ σαν attachement, πρέπει να κατεβάσεις κάθε φωτό και να δεις τις λεπτομέρειες από τις ιδιότητες της. Edited July 31, 2014 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αναθεμα ρε natna τι μας εκανες...επειδη με εξεπληξε η φοβερη ποιοτητα των φωτογραφιων, θα ηθελα να σε ρωτησω, ποση επεξεργασια εριξες πχ στην φωτογραφια με τα κρινα? εννοω, διαφερει πολυ το πριν με το μετα? επεισης, που βρηκες το 808? ψαχνω στο skroutz αλλα... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καθόλου άσχημα! Πολύ όμορφη πορτοκαλί πέρλα η μηχανή! Ευτυχώς στην παρούσα λήψη δεν σου κατάστρεψε το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ ρε συ! : ) Φυσικα δεν ειναι δικη μου η μηχανή. Ο τυπάς μόλις την είχε παρκάρει και ανέβαινε Ηρώδειο και αμέσως έστησα τρίποδο :lol: Αν και δεν είναι ψηφιακό ζουμ, αλλά crop από τον ίδιο τον αισθητήρα, είναι πολλά και πολύ στριμωγμένα τα megapixel και έτσι βγάζει ένα κόκκο που προσωπικά δεν μου αρέσει. Μόνο με πολύ και καλό φως και σε κανένα μάκρο το χρησιμοποιώ. Νομίζω πως ψηφιακο ζουμ και κροπ στην ουσία είναι το ίδιο ακριβώς πράγμα. Όμως ναι, δεν θα χάσει ποιότητα λόγω pureview. Ακόμη πρόσεχε γιατί μπορεί εύκολα να βγούν κουνημένες με το ζουμ. H παραμικρή κίνηση του χεριού μεγενθύνεται. Mε τρίποδο είμαι πάντα, ένα μικρούλι. Το χέρι μου δεν είναι καθόλου σταθερό για low light φωτογραφίσεις. Μα καθόλου... Με λίγη προσπάθεια και λίγη επιπλέον επεξεργασία σε pc, οι εικόνες που θα παράγεις θα είναι υπέροχες. Αυτό! Πρέπει να ασχοληθώ με κάνα adobe lightroom. Όχι πως με χαλάει το original αποτέλεσμα αλλά μπορεί να θέλει κάνα auto levels, κάνα extra sharpening κλπ. Όσο για τον τρόπο που ποστάρουμε φωτό, μέσω των υπηρεσιών φιλοξενείας φωτό, μπορεί κανείς γρηγορα και χωρίς πολύ κόπο, να δει τα στοιχεία exif, τις ρυθμίσεις για την κάθε φωτό κτλ. Ενώ σαν attachement, πρέπει να κατεβάσεις κάθε φωτό και να δεις τις λεπτομέρειες από τις ιδιότητες της. Έχεις δίκιο, είναι πιο βολικό όμως ρίχνει την ποιότητα ρε συ! Αρχικά έκανα direct link από το photobucket αλλά είδα χειρότερη εικόνα. Με το attachment μένει ανεπηρέαστη Ευχαριστώ για τα σχόλια! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Αναθεμα ρε natna τι μας εκανες...επειδη με εξεπληξε η φοβερη ποιοτητα των φωτογραφιων, θα ηθελα να σε ρωτησω, ποση επεξεργασια εριξες πχ στην φωτογραφια με τα κρινα? εννοω, διαφερει πολυ το πριν με το μετα? επεισης, που βρηκες το 808? ψαχνω στο skroutz αλλα... Ομόνοια πήγαινε. Εγώ το βρήκα στα 150.. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Αναθεμα ρε natna τι μας εκανες...επειδη με εξεπληξε η φοβερη ποιοτητα των φωτογραφιων, θα ηθελα να σε ρωτησω, ποση επεξεργασια εριξες πχ στην φωτογραφια με τα κρινα? εννοω, διαφερει πολυ το πριν με το μετα? επεισης, που βρηκες το 808? ψαχνω στο skroutz αλλα... Όχι τίποτα φοβερό ή χρονοβόρο. Δεν διαφέρει τρομερά. Απλά επειδή το 808 έχει την τάση να καίει τα άσπρα με δυνατό ήλιο, κατεβάζεις το ΕV στο -0,3 ή και στο -0,7. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φωτίσεις μετά λίγο τις σκιές. Με μια ρύθμιση highlights/shadows, λίγο κορεσμό παραπάνω για χρώμα και αύξηση ελαφρώς του contrast, όλα είναι καλύτερα. Σπανίως ανεβάζω οξύτητα, γιατί αποκαλύπτονται τεχνουργήματα ή και θόρυβος. Γενικά σε 2 λεπτάκια έχεις τα αποτελέσματα που θές. Το κινητό το έχω ήδη 1,5 χρόνο σχεδόν και σίγουρα δεν υπάρχει καινούριο στα γνωστά μαγαζιά. Πάντως αν έχεις συνηθίσει το android με όλες αυτές τις ευκολίες και εφαρμογές καλύτερα για την δική σου ψυχική υγεία να μείνεις μακρυά. Η φωτογραφική του LG G2 (χωρίς να μπορεί να συναγωνιστεί αυτή του 808) έχει αρκετά καλή ποιότητα και σε χαμηλό φωτισμό. Καλύτερη από του Sony Ζ2... Το 808 δεν είναι πολύ καλό στην αυτόματη εστίαση αλλά και στα μάκρο. Θέλει δουλίτσα για να πάρεις αποτέλεσμα. Και εννοείται όπως στα περισσότερα κινητά, παιδιά και σκυλιά δεν τα προλαβαίνεις με τίποτα χαχα Και μια τελευταία για σήμερα Τοπίο σε στροβιλισμό. (Δεν είναι εφέ είναι τραβηγμένη έτσι από το κινητό) Edited July 31, 2014 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ομόνοια πήγαινε. Εγώ το βρήκα στα 150.. Τί εννοείς Ομόνοια; Σε μαγαζί; ΥΓ: Με γειά ο 808, να το χαίρεσαι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Όχι τίποτα φοβερό ή χρονοβόρο. Δεν διαφέρει τρομερά. Απλά επειδή το 808 έχει την τάση να καίει τα άσπρα με δυνατό ήλιο, κατεβάζεις το ΕV στο -0,3 ή και στο -0,7. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να φωτίσεις μετά λίγο τις σκιές. Με μια ρύθμιση highlights/shadows, λίγο κορεσμό παραπάνω για χρώμα και αύξηση ελαφρώς του contrast, όλα είναι καλύτερα. Σπανίως ανεβάζω οξύτητα, γιατί αποκαλύπτονται τεχνουργήματα ή και θόρυβος. Γενικά σε 2 λεπτάκια έχεις τα αποτελέσματα που θές. Το κινητό το έχω ήδη 1,5 χρόνο σχεδόν και σίγουρα δεν υπάρχει καινούριο στα γνωστά μαγαζιά. Πάντως αν έχεις συνηθίσει το android με όλες αυτές τις ευκολίες και εφαρμογές καλύτερα για την δική σου ψυχική υγεία να μείνεις μακρυά. Η φωτογραφική του LG G2 (χωρίς να μπορεί να συναγωνιστεί αυτή του 808) έχει αρκετά καλή ποιότητα και σε χαμηλό φωτισμό. Καλύτερη από του Sony Ζ2... Έχω και κανονική κάμερα,απλά σε μια λογική τιμή θα έπαιρνα το 808 για όταν πάω πχ κάπου που θέλω φορητοτητα...μονο το εικονίδιο της κάμερας θα πάταγα στο συγκεκριμένο. απλά θέλω να ξέρω εάν θα είναι απαραίτητη η χρήση επεξεργασίας αργότερα :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εικονίδιο... το κουμπί αγόρι μου, ένα κουμπί να έχει ακόμα και κλειδωμένο! :p Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εικονίδιο... το κουμπί αγόρι μου, ένα κουμπί να έχει ακόμα και κλειδωμένο! :p Έχει και shutter button? Ερωτεύτηκα :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ω ναί έχει κανονικό κουμπί! Για την επεξεργασία τώρα, εξαρτάται για το τι θες να τραβάς... Εγώ ούτως ή άλλως σχεδόν πάντα τις διορθώνω λίγο, κυρίως γιατί πάντα τις τραβάω ελαφρώς στραβές :lol: Μην ακούς άλλους ότι το κινητό ή η μηχανή τα κάνει όλα μόνη της. Όλοι διορθώνουν. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η πρώτη ύλη είναι πολύ σημαντική αλλά αυτό το wow! το προκαλεί μια καλή επιπλέον επεξεργασία. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Ω ναί έχει κανονικό κουμπί! Για την επεξεργασία τώρα, εξαρτάται για το τι θες να τραβάς... Εγώ ούτως ή άλλως σχεδόν πάντα τις διορθώνω λίγο, κυρίως γιατί πάντα τις τραβάω ελαφρώς στραβές :lol: Μην ακούς άλλους ότι το κινητό ή η μηχανή τα κάνει όλα μόνη της. Όλοι διορθώνουν. Επαγγελματίες και ερασιτέχνες. Η πρώτη ύλη είναι πολύ σημαντική αλλά αυτό το wow! το προκαλεί μια καλή επιπλέον επεξεργασία. Απλά επειδή μου αρέσει να περνάω την ώρα για την τέλεια φωτογραφία εκείνη τη στιγμή, θα μπορέσω να πάρω κάτι αξιοπρεπές που θα το κοιτάω με καμάρι? Πχ την φώτο με τα κρίνα, ίσως όχι τόσο φοβερή αλλά και πάλι σε καλό επίπεδο θα μπορέσει κάνεις ε? Πες μου ένα ναι και θα γίνει άλλη μια αγορά του 808 :) Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Απλά επειδή μου αρέσει να περνάω την ώρα για την τέλεια φωτογραφία εκείνη τη στιγμή, θα μπορέσω να πάρω κάτι αξιοπρεπές που θα το κοιτάω με καμάρι? Πχ την φώτο με τα κρίνα, ίσως όχι τόσο φοβερή αλλά και πάλι σε καλό επίπεδο θα μπορέσει κάνεις ε? Πες μου ένα ναι και θα γίνει άλλη μια αγορά του 808 :) Θα στο πούμε αλλιώς. Δεν θα πάρεις καλύτερη πρώτη ύλη από άλλο κινητό. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εξαρτάται τι κάμερα έχεις, ίσως να μην αξίζει... Εκτός Και αν θες πια τρελή φορητότητα Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 (edited) Πύλη Ανδριανού. Πρώτη ever απόπειρα για light trails! Δεν τις έχω επεξεργαστεί (μιας και δεν σκαμπάζω ακόμα από pc editing). Δυστυχώς δεν είχε πολύ κίνηση Πέμπτη βράδυ στις 11... Αλλιώς θα είχε πιο πολλές γραμμές. Επίσης έκατσα αρκετά μακριά από τον δρόμο. Μπορούσα να πλησιάσω 2 μέτρα ακόμα άνετα. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά! Edited August 1, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Εξαρτάται τι κάμερα έχεις, ίσως να μην αξίζει... Εκτός Και αν θες πια τρελή φορητότητα Μια σταρτερ dslr έχω. Οπότε καταλαβαίνεις πως στην τσέπη τέτοιο πράμα δεν μπαίνει. Θεωρώ ότι θα άξιζε, αν σκεφτείς ότι το τωρινό μου είναι τραγικά χάλια. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) πάγκοι με ξηρούς καρπούς Φυσικα δεν ειναι σε original μεγεθος ή ποιότητα. Την έριξα σχεδόν στο μισό, όμως αυτό που θέλω να δείξω φαίνεται ακόμα κι έτσι. H λεπτομέρεια που έχει... χωρίς ζοομ χωρίς τίποτα. Δεν ζουμαρα, έχω τόσο μεγάλη λεπτομέρια χωρίς να ζουμάρω, δεν μικραίνει το κάδρο μου, δεν χάνω την υπολοιπη εικόνα για να ζουμαρω. Αυτό λέγαμε στο άλλο θρεντ και δεν καταλάβαιναν. με άλλο κινητό δεν θα φαινόταν έτσι η πρόταση στο βάθος του τοίχου. Που να δειτε και το original αρχειο. Και γενικότερα, τις φωτό (αν μπορείτε) να τις βλέπετε σε 1080p μόνιτορ. Χάνουν στο λαπτοπ δυστυχώς! :p http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/2014-08-01-0819_zps1b2b3872.jpg Edited August 1, 2014 by impreza_sti Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 πάγκοι με ξηρούς καρπούς Φυσικα δεν ειναι σε original μεγεθος ή ποιότητα. Την έριξα σχεδόν στο μισό, όμως αυτό που θέλω να δείξω φαίνεται ακόμα κι έτσι. H λεπτομέρεια που έχει... χωρίς ζοομ χωρίς τίποτα. Δεν ζουμαρα, έχω τόσο μεγάλη λεπτομέρια χωρίς να ζουμάρω, δεν μικραίνει το κάδρο μου, δεν χάνω την υπολοιπη εικόνα για να ζουμαρω. Αυτό λέγαμε στο άλλο θρεντ και δεν καταλάβαιναν. με άλλο κινητό δεν θα φαινόταν έτσι η πρόταση στο βάθος του τοίχου. Που να δειτε και το original αρχειο. Και γενικότερα, τις φωτό (αν μπορείτε) να τις βλέπετε σε 1080p μόνιτορ. Χάνουν στο λαπτοπ δυστυχώς! :p http://i193.photobucket.com/albums/z196/hellasisgreece/2014-08-01-0819_zps1b2b3872.jpg διαχειριζεται εξαιρετικα το φως. Θα περιμενα να ειναι γεματη grain η φωτογραφια, αλλα εχει απολυτα φυσικα χρωματα... Και μαλιστα χωρις επεξεργασια(περαν του μεγεθους)! Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Πολύ καλές Prodigy Μέχρι τα iso 400 είναι πολύ καλό. Μέχρι τα 200 απλά σκοτώνει! Νύχτα με τρίποδα και iso 50, είναι η ταφόπλακα των enthusiast. Mην ακουμπάτε το ζουμ. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) διαχειριζεται εξαιρετικα το φως. Θα περιμενα να ειναι γεματη grain η φωτογραφια, αλλα εχει απολυτα φυσικα χρωματα... Και μαλιστα χωρις επεξεργασια(περαν του μεγεθους)! Αν είσαι σε καλά φωτισμένο σημείο τότε μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρια. Όσο για τα χρώματα στην συγκεκριμένη... δεν είναι φυσικά. Το 808 μπορεί να βγάλει "απόλυτα φυσικά χρώματα" όμως εδώ εγώ εσκεμμένα πήγα για το dramatic. όπως είπα πριν, ανέβασα, sharpness, saturation & contrast στον Θεό. Αν δεις μπροστά στο πάτωμα φαίνεται λες και έγινε καμιά σφαγή στο Kill Bill... δεν ήταν έτσι όχι :p Πέραν του μεγέθους ε? Βασικά αυτή δεν είναι η original. Πάτα στην υπογραφή μου (flickr) και κατέβασε την γνήσια και δες : ) Πολύ καλές Prodigy Μέχρι τα iso 400 είναι πολύ καλό. Μέχρι τα 200 απλά σκοτώνει! :) Νύχτα με τρίποδα και iso 50, είναι η ταφόπλακα των enthusiast. Mην ακουμπάτε το ζουμ. Τι εννοείς; Μην ξεχνάς πως δεν σκαμπάζω ακόμα. Για κάντο μου 50ράκια :p Edited August 1, 2014 by thePRODIGY Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Αν είσαι σε καλά φωτισμένο σημείο τότε μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες με εξαιρετική λεπτομέρια. Όσο για τα χρώματα στην συγκεκριμένη... δεν είναι φυσικά. Το 808 μπορεί να βγάλει "απόλυτα φυσικά χρώματα" όμως εδώ εγώ εσκεμμένα πήγα για το dramatic. όπως είπα πριν, ανέβασα, sharpness, saturation & contrast στον Θεό. Αν δεις μπροστά στο πάτωμα φαίνεται λες και έγινε καμιά σφαγή στο Kill Bill... δεν ήταν έτσι όχι :p Πέραν του μεγέθους ε? Βασικά αυτή δεν είναι η original. Πάτα στην υπογραφή μου (flickr) και κατέβασε την γνήσια και δες : ) :) Τι εννοείς; Μην ξεχνάς πως δεν σκαμπάζω ακόμα. Για κάντο μου 50ράκια :p Εννοω δεν χρειαζεται περαιτερω επεξεργασια. Αλλιως αν δεν εβαζες το dramatic και ολα τα υπολοιπα, θα τραβουσαμε φωτογραφιες με ολα στο 0 και στο auto ;) και μονο που το εβγαλε αυτο χωρις αλλες διορθωσεις, κατορθωμα ειναι. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Εννοω δεν χρειαζεται περαιτερω επεξεργασια. Αλλιως αν δεν εβαζες το dramatic και ολα τα υπολοιπα, θα τραβουσαμε φωτογραφιες με ολα στο 0 και στο auto ;) και μονο που το εβγαλε αυτο χωρις αλλες διορθωσεις, κατορθωμα ειναι. Ναι σου δινει καλη πρώτη ύλη, όντως. Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με το dropbox/photobucket κλπ, το flickr όμως τα σπάει. Δεν χάνεις καθόλου σε ποιότητα και σου δίνει και 1 ΤΒ χώρο ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως αν μένεις Αθήνα Teotsi, μπορείς εύκολα με λίγη έρευνα στην Ομόνοια να βρεις ένα 808. Κάτω από 200 ευρώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Ναι σου δινει καλη πρώτη ύλη, όντως. Παιδιά δεν ξέρω τι παίζει με το dropbox/photobucket κλπ, το flickr όμως τα σπάει. Δεν χάνεις καθόλου σε ποιότητα και σου δίνει και 1 ΤΒ χώρο ! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως αν μένεις Αθήνα Teotsi, μπορείς εύκολα με λίγη έρευνα στην Ομόνοια να βρεις ένα 808. Κάτω από 200 ευρώ. αθηνα μενω και θα το ψαξω στην πρωτη ευκαιρια! ευχαριστω :D Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Παράδειγμα πριν - μετά Μετά από 2 λεπτάκια και ρύθμιση highlights/shadows και λίγο sharpness Πολύ λίγα κινητά έχουν ποιότητα εικόνας ώστε να μπορούν να ανοίξουν έτσι αυτά τα σκοτάδια. Και φωτογραφική μηχανή (πέρα από dslr φυσικά) χρειάζεται πάντα ΚΑΛΗ λειτουργία HDR για να δώσει τέτοια αποτελέσματα απευθείας κατά την λήψη. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts