AngeloDion Δημοσιεύτηκε February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 5, 2011 Γεια σας, ψάχνω αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει με μια αστεια φώτο που θέλω να κάνω. Ουσιαστικά θέλω να πάρω ένα ζώο και να το βάλω ακουστικά που έχω βγάλει ο ιδιος σε άλλη φωτογραφία. Ο τρόπος που θα το έκανα είναι πολύ απλος. Με το paint θα χρησιμοποιούσα το free form select tool και θα έκανα crop τα ακουστικά όσο ποιο προσεκτικά μπορώ. Έπειτα copy και paste στο ζώο. Έτσι ομως και λόγο του οτι τα ακουστικά και το καλώδιο τους είναι λεπτο αντικείμενο δεν θα είναι πολύ σπουδαία δουλειά. Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει με κάποιο προγραμμα που έχει κάποιο effect να χρησιμοποιήσω θα με βοηθούσε πολύ! Πάντως κατεβάζω τώρα και ενα προγραμμα που λέγεται photscape να δω αν βρω τιποτά και μόνος μου. Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτή.! Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pitsikoulina Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Γεια σας, ψάχνω αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει με μια αστεια φώτο που θέλω να κάνω. Ουσιαστικά θέλω να πάρω ένα ζώο και να το βάλω ακουστικά που έχω βγάλει ο ιδιος σε άλλη φωτογραφία. Ο τρόπος που θα το έκανα είναι πολύ απλος. Με το paint θα χρησιμοποιούσα το free form select tool και θα έκανα crop τα ακουστικά όσο ποιο προσεκτικά μπορώ. Έπειτα copy και paste στο ζώο. Έτσι ομως και λόγο του οτι τα ακουστικά και το καλώδιο τους είναι λεπτο αντικείμενο δεν θα είναι πολύ σπουδαία δουλειά. Αν μπορει κάποιος να με βοηθήσει με κάποιο προγραμμα που έχει κάποιο effect να χρησιμοποιήσω θα με βοηθούσε πολύ! Πάντως κατεβάζω τώρα και ενα προγραμμα που λέγεται photscape να δω αν βρω τιποτά και μόνος μου. Οποιαδήποτε βοηθεια δεκτή.! Ωραίο το Photoscape, το έχω κ εγω! Δεν νομίζω να σε βοηθήσει και πολύ.. Ίσως να σε μπερδέψει κιόλας γιατί είναι λίγο "μπέρδεμα" γενικά στις επιλογές επεξεργασίας που έχει.. Για μένα τουλάχιστον.. Θα μπορούσες να σχεδιάσει μόνος σου τα καλωδιάκια! Δεν είναι δύσκολο.. Τα σχεδιάζεις, αποθηκεύεις την εικόνα σε μορφή .jpeg και, αν το κάνεις καλά, δεν θα φαίνεται πολύ η διαφορά.. Παράθεση My Instagram arts Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AngeloDion Δημ. February 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δούλεψα λίγο το photoscape και με βοήθησε πολύ το duplicate effect για να πετύχω αυτο που ήθελα. Με το paint και οπλισμένος υπομονή πετυχα καλά αποτελεσματα. Καλο θαταν ενα προγραμμα που να τραβας στο περίπου το περιγραμμα του αντικειμένου και να αναγνωρίζει το αντικείμενο μονο του. Σιγουρα υπάρχουν τέτοια εξου και οι διαφημίσεις. Οπως και ναχει αν είμαι ο μεγαλος νικητής στο διαγωνισμό που θα συμμετάσχω θα την ποστάρω εδώ να κρινεται την δουλειά μου:D:music: Παράθεση Κλόουν τη Τετάρτη τη Κυριακή νεκρός:cat: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts