Jump to content

[Modding] Motorola DEFY

bomber21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπέρα και ευχαριστώ για τις απαντήσεις. έχω το motorola το απλό. όχι το πλας . πριν περάσω την καινούρια ρομ είχα τιν 2.2.2 froyo. στις ρομ wajkiui δεν έχει μεσα και kernel? αν όχι πιον χριαζομε? και αν ξέρετε καπια ρομ που να μπορώ να περάσω. σας ευχαριστώ παντος.

• Απαντήσεις 1,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μπες στο recovery...στο stable

κανε wipe data/cache - wipe cache - advanced->wipe dalvik cache

ξαναβαλε τη ρομ του wjkiui

αν και τοτε κολλησει το κινητο φλασαρε με rsd τη μαμα 2.2 ρομ

μην μπερδευεσαι με κερνελ..

Edited by saltofx_v

μπες στο recovery...στο stable

κανε wipe data/cache - wipe cache - advanced->wipe dalvik cache

ξαναβαλε τη ρομ του wjkiui

αν και τοτε κολλησει το κινητο φλασαρε με rsd τη μαμα 2.2 ρομ

μην μπερδευεσαι με κερνελ..ο Leuteris23 μαλλον δεν εχει το ντεφι

θα έλεγα να ξανακατέβαζες την ρομ μήπως και δεν ήταν εντάξει το αρχείο την πρώτη φορά και καλό θα ήταν να έκανες και

wipe user data αν και θα τα χάσεις όλα τα προγράμματα και επαφές εφόσον δεν έχεις λογαριασμό gmail

http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg

γεια σας και πάλι. όταν λες να φλασάρω με rsd τη μαμά 2.2 τι εννοείς? τι είναι το rsd ? είμαι λίγο άσχετος . και που τηα βρω την μαμα ρομ?

γεια σας και πάλι. όταν λες να φλασάρω με rsd τη μαμά 2.2 τι εννοείς? τι είναι το rsd ? είμαι λίγο άσχετος . και που τηα βρω την μαμα ρομ?

RSD http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1348587

μαμα rom http://sbf.droid-developers.org/umts_jordan/JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_SIGN_SIGNED_UCAJRDNEMARAB1B80AA03A.0R_PDS03C_USAJRDNFRYORTCEE_P016_A016_HWp3_Service1FF.sbf.gz

και προσεξε να εχεις drivers στον υπολογιστη σου για το κινητο

Edited by baspats

φοιλε μου συγνωμει που σε επριξα. μιπος ξερεις που θα βρω drivers για το κινιτο? το motocast ενοεις?

Εδω ειναι http://www.motorola.com/Support/US-EN/Support-Homepage/Software_and_Drivers/USB-and-PC-Charging-Drivers

καλημερα. για να κανω εγκατασταση την μαμα ρομ με το rsd το κινιτο σε τι κατασταση πρεπει να ειναι γιατι εμενα φτανει μεχρι το logo τις motorola απο τοτε που προσπαθισα να βαλω αλι ρομ

καλημερα. για να κανω εγκατασταση την μαμα ρομ με το rsd το κινιτο σε τι κατασταση πρεπει να ειναι γιατι εμενα φτανει μεχρι το logo τις motorola απο τοτε που προσπαθισα να βαλω αλι ρομ

δεν εχει σημασία, δε χρειάζεται να ανοιξει το τηλ. Απλά πατάς το κουμπί που ανοίγει ταυτοχρονα με το κουμπί πάνω του volume και μπαινει σε λειτουργία για αναβαθμιαη και το συνδεεις με τον υπολογιστη και θα στο αναγνωρισει κανονικά

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

φοιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. το εκανα. με εσοσες. τωρα μπορω να προσπαθισω να περασω καπια αλι ρομ? θελει ρουτ ξανα?

φοιλε μου σε ευχαριστω παρα πολυ. το εκανα. με εσοσες. τωρα μπορω να προσπαθισω να περασω καπια αλι ρομ? θελει ρουτ ξανα?

θελει ξανα root και εγκατασταση του 2ndinit

τελικά το έκανα root και πέρασα την ρομ του wiui. μιπος υπάρχει καπια ics σταθερή απλή χορις miui? σας ευχαριστώ παντός για τιν βοειθια

για να αλλάξω Lockscreen τα αρχεία mtz πως τα κάνω εγκατάσταση ?

απλός τα αντιγράφεις στην κάρτα σου στην διαδρομή /MIUI/theme και τα επιλέγεις από εκεί που επιλέγης θέματα -επεξεργασία θεμάτων

αν κατεβάσεις αρχείο θεμάτων με κατάληξη .zip την αντιγράφεις στην ίδια διαδρομή /MIUI/theme και εκεί αλλάζεις την κατάληξη

σε .mtz

Παιδιά βοήθεια. Από χθες το κινητό δεν πιάνει κανένα wifi δίκτυο. Έβαλα την cm7.2 nightly αλλά πάλι τα ίδια.

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος είχες άλλη ρομ και δεν έβρισκε wi-fi και πέρασες την cm7,2;

ή είχες και έχεις την 7,2 και δεν έχεις wi-fi;

αν η πρώτη περίπτωση δοκίμασε και με του WIUI 2.2.24 (gb) που δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα και αν δεν έχεις και τότε σήμα ,μάλλον είναι hardware πρόβλημα

Είχα την 7.1 συγνώμη το ξέχασα.

Την πέρασα και πάλι τα ίδια. Μήπως να υπάρχει πρόβλημα που είναι σπασμένο το προστατευτικό τζάμι? Όταν έπεσε και έσπασε δούλεψε 4 ημέρες κανονικά και μετά έπαθε αυτό το πρόβλημα.

βάλε την ρομ που σου λέω και αν δεν φτιάξει και με αυτή πας στο σερβις της μοτορολα(CELLCOM Αργυρουπόλεως 65 αργυρουπολη τηλ;2109902582)

και στο επισκευάζουν θα πληρώσεις ούτος ή άλλος οπότε βάλε καλού κακού την επίσημη froyo

γιατί έτσι όπως τα λες είναι θέμα 99% πλακέτας

Edited by sokel

γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος είχες άλλη ρομ και δεν έβρισκε wi-fi και πέρασες την cm7,2;

ή είχες και έχεις την 7,2 και δεν έχεις wi-fi;

αν η πρώτη περίπτωση δοκίμασε και με του WIUI 2.2.24 (gb) που δεν έχει κανένα τέτοιο θέμα και αν δεν έχεις και τότε σήμα ,μάλλον είναι hardware πρόβλημα

Είχα την 7.1 συγνώμη το ξέχασα.

Την πέρασα και πάλι τα ίδια. Μήπως να υπάρχει πρόβλημα που είναι σπασμένο το προστατευτικό τζάμι? Όταν έπεσε και έσπασε δούλεψε 4 ημέρες κανονικά και μετά έπαθε αυτό το πρόβλημα.

Έκανα clean cache/format factory και έφτιαξε τελικά.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by lindos_87
Συνεχόμενα μηνύματα

Στην Μ2Ginger δουλευει το panorama με πρασινη καμερα??

Ξαφνικά και μετά από 1.5 χρόνο χρήσης, απέκτησα πρόβλημα με το WiFi στο Ντέφι μου! :(

Μπαίνει σε όλα τα routers εκτός από του σπιτιού μου, ένα NetFaster της HOL. Το κινητό μου τρέχει την ROM του Wajk (WIUI) στην έκδοση 2.1.20.1

Θα περάσω σήμερα την τελευταία, με την ελπίδα να φτιάξει το πρόβλημα. Reset στο router έκανα μία φορά, ο υπολογιστής συνδέεται χωρίς πρόβλημα στο WiFi κι αναρωτιέμαι επειδή αρκετοί αντιμετώπιζαν το πρόβλημα στην αρχή, αν υπάρχει συγκεκριμένη λύση.

Να πω πως το router δεν υποστηρίζει 801.2n για να το απενεργοποιήσω (κάποιοι που είχαν το πρόβλημα το έλυσαν πηγαίνοντας από το n στο g).

:(

Ένα κι Ένα -->

Στην Μ2Ginger δουλευει το panorama με πρασινη καμερα??

νομίζω πανοραμα και 720p μονο σε κόκκινη και defy+

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Ξαφνικά και μετά από 1.5 χρόνο χρήσης, απέκτησα πρόβλημα με το WiFi στο Ντέφι μου! :(

Μπαίνει σε όλα τα routers εκτός από του σπιτιού μου, ένα NetFaster της HOL. Το κινητό μου τρέχει την ROM του Wajk (WIUI) στην έκδοση 2.1.20.1

Θα περάσω σήμερα την τελευταία, με την ελπίδα να φτιάξει το πρόβλημα. Reset στο router έκανα μία φορά, ο υπολογιστής συνδέεται χωρίς πρόβλημα στο WiFi κι αναρωτιέμαι επειδή αρκετοί αντιμετώπιζαν το πρόβλημα στην αρχή, αν υπάρχει συγκεκριμένη λύση.

Να πω πως το router δεν υποστηρίζει 801.2n για να το απενεργοποιήσω (κάποιοι που είχαν το πρόβλημα το έλυσαν πηγαίνοντας από το n στο g).

:(

Δοκιμαε να διαγραψεις το δικτυο απο το κινητο σου και ξανασυνδεσου...

νομίζω πανοραμα και 720p μονο σε κόκκινη και defy+

κι ομως την εβαλα και παιζει το πανοραμα!!

μου φαινεται πιο αργη η ms2g σε σχεση με wiui κ cm7.2... ισχυει ή ιδεα μου ειναι??

Απο την αλλη ειναι η μονη που εχει πανοραμα κ με την μονη που καταφερα να κανω βιντεοκληση με skype...