soulfree Δημ. March 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2012 Εχω cyanogen 7.1 με s2e.Oταν τον τελευταιο καιρο βαζω εφαρμογες απο το play store οταν κανω reboot εξαφανιζονται ενω αλλες μενουν σταθερες.Τις εφαρμογες τις μεταφερω στην καρτα απο το μενου ρυθμισεις--->εφαρμογες---->----διαχειρηση εφαρμογων----στην καρτα sd.Mπορει να βοηθησει κανεις; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 (edited) Γιατί τις μεταφέρεις στη καρτα; το κινητό έχει πολύ μεγάλο αποθηκευτικό χώρο για εφαρμογές.έτσι το κάνεις και πιο αργό. Sent from my MB525 using Tapatalk Edited March 26, 2012 by saltofx_v Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Το θεμα ειναι οτι εξαφανιζονται και δεν ξερω τον λογο.Η καρτα ειναι class 6 και δεν ειχα ποτε προβλημα με την ταχυτητα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 μήπως χρησιμοποιείς κάποιο User Interface που επιτρέπει την απεγκατάσταση απλός όταν σέρνεις ένα εικονίδιο στο κάδο; και κοίτα εαν έχεις προβληματική sd Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μα δεν τα σερνω πουθενα.Απλα κανω επανεκκινηση.Μηπως εχει κανα κανει με το s2e που τα βαζει σε partition στην καρτα. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2012 Μα δεν τα σερνω πουθενα.Απλα κανω επανεκκινηση.Μηπως εχει κανα κανει με το s2e που τα βαζει σε partition στην καρτα. σου εξαφανίζει μόνο όσες στέλνεις στην κάρτα; ή και άλλες ; θα έλεγα να βάλεις καμία άλλη ρομ να δοκιμάσεις και αν στο κάνει και η άλλη τότε έχει πρόβλημα ή κάρτα σου βάλε πχ του Wiui WIUI 2.3.16 Stable (GB) v4 (ICS) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 οποιαδήποτε σταθερή και αν δεν στο κάνει και δεν σου αρέσει ξαναπέρνας αυτή που έχεις Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Mου εξαφανιζει διαφορες δεν εχει σχεση με την καρτα. αλλα κατι μαλλον φταιει με το s2e. Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Όποιοι θέλουν να δοκιμάσουν ΙCS , ο Wajk έβγαλε μια ROM που δουλεύουν τα πάντα και το πρώτο feedback από τους χρήστες είναι θετικό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 Εγώ τρέχω εδώ και καιρό την 2.1.20.1 που είναι σταθερότατη, αλλά προφανώς είναι GB και όχι ICS. Δοκίμασα και την τελευταία 2.3.23 για GB αλλά είχα διάφορα προβλήματα , δεν συνεργαζόταν καλά με το bluetooth κλπ και επέστρεψα στην παλιότερη και απροβλημάτιστη. Θα περιμένω λίγο πριν δοκιμάσω την ICS, πάντως είναι νομίζω η πρώτη ROM για το Defy που είναι ICS και λειτουργούν όλα. :cool: Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lavramid Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις πως μπορω να βαλω στο defy μου κανενα κανονικο gps-navigator πχ navigon χωρις να αδειασω την τσεπη μου;γιατι μου φαινεται παραξενο που στο ipad κατεβασα κι εγκατεστησα οτι ηθελα απλα κι ευκολα κι εδω πρεπει να πληρωσω εναν σκασμο λεφτα!υπαρχει κατι αντιστοιχο του jailbreak?ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 Στο iPad το Navigon δεν είναι δωρεάν. Αν το έβαλες με το Jailbreak δωρεάν, προφανώς ήταν "αγορασμένο", σωστά; Το Defy και κάθε Android δεν χρειάζεται Jailbreak (ή όπως λέγεται στα Android, root) για να πετύχεις κάτι τέτοιο, το λειτουργικό στο επιτρέπει. Απλώς πας στις ρυθμίσεις και επιλέγεις , ρυθμίσεις ανάπτυξης και εκεί επιλέγεις την εγκατάσταση εφαρμογών εκτός Market. Πρέπει να βρεις βέβαια το .apk με το πρόγραμμα που θέλεις για να το εγκαταστήσεις από κάπου. Εδώ δεν επιτρέπεται να σου πω βέβαια πώς θα το βρεις, φαντάζομαι όπως βρήκες και για το iPad! ;) Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2012 (edited) Όποιοι θέλουν να δοκιμάσουν ΙCS , ο Wajk έβγαλε μια ROM που δουλεύουν τα πάντα και το πρώτο feedback από τους χρήστες είναι θετικό: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1161110 Εγώ τρέχω εδώ και καιρό την 2.1.20.1 που είναι σταθερότατη, αλλά προφανώς είναι GB και όχι ICS. Δοκίμασα και την τελευταία 2.3.23 για GB αλλά είχα διάφορα προβλήματα , δεν συνεργαζόταν καλά με το bluetooth κλπ και επέστρεψα στην παλιότερη και απροβλημάτιστη. Θα περιμένω λίγο πριν δοκιμάσω την ICS, πάντως είναι νομίζω η πρώτη ROM για το Defy που είναι ICS και λειτουργούν όλα. :cool: Και εγώ ήμουν με την hybrid GB, έβαλα την τελευταία stable του wajk αλλά το πρόβλημα με τον χαμηλό ηχo στο Bluetooth παραμένει.... ποια ακριβώς stable έχεις και λειτουργείς, ; Sent from my MB525 Edited March 27, 2012 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highfidelity Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 Και εγώ ήμουν με την hybrid GB, έβαλα την τελευταία stable του wajk αλλά το πρόβλημα με τον χαμηλό ηχo στο Bluetooth παραμένει.... ποια ακριβώς stable έχεις και λειτουργείς, ; Sent from my MB525 To γράφω στο μήνυμά μου: την 2.1.20.1 :lol: Χαμηλό ήχο στο bluetooth, δεν έχω παρατηρήσει να σου πω την αλήθεια. Για μένα είναι επαρκής σίγουρα στο ένα ακουστικό που έχω για καθημερινή χρήση (Plantronics 650E) ενώ στα άλλα που έχω για ακρόαση μουσικής SonyEricsson MW600 και είναι στερεοφωνικά, γενικώς πάντα η στάθμη ήταν χαμηλή. ;) Παράθεση Ένα κι Ένα --> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια, ξερει κανεις πως μπορω να βαλω στο defy μου κανενα κανονικο gps-navigator πχ navigon χωρις να αδειασω την τσεπη μου;γιατι μου φαινεται παραξενο που στο ipad κατεβασα κι εγκατεστησα οτι ηθελα απλα κι ευκολα κι εδω πρεπει να πληρωσω εναν σκασμο λεφτα!υπαρχει κατι αντιστοιχο του jailbreak?ευχαριστω εκ των προτερων! στο google play έχει το citis nav https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cit.citisnav&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jaXQuY2l0aXNuYXYiXQ.. με ελληνικό χάρτη γύρω στα 10 ευρώπουλα από Έλληνες το android δεν έχει jailbreak έχει δικαίωμα υπερχρήστη και αυτό για να αλλάζεις ρομ και για ελάχιστες εφαρμογές εξεζητημένης λειτουργίας πχ.αυξηση της ταχύτητας του επεξεργαστή εφαρμογή για να παρακάπτεις το κλείδωμα του κατασκευαστή για να αλλάξεις ρομ(firmware) η δική μου ρομ είναι η WajkIUI_multilang_2.2.24_HybridICS_1 και πρόβλημα με ένταση στο bluetooth δεν έχω με κανένα από τα 2 που δουλεύω ένα motorola S9 και ένα jabra V6 SuperCharger =- Lag & Redraw Fix! Last Longer! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=991276 οπτικοποιημένος οδηγός(GB) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1126940 Edited March 31, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pificos Δημ. March 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2012 (edited) έχω ένα nokia που χρησιμοποιώ πολύ καιρό και όταν άρχισε να μην ακούω λέω δεν βάζω και ενα δεύτερο ( ενα παροπλισμένο i-teck) αλλα ματαια ...τα ίδια και χειρότερα. Αυριο θα δοκίμαζω και ένα αλλο που έχω στο αυτοκίνητο και θα δώ:worry: ..τελικά έπεσα στην περίπτωση: τριτο ακουστικό bluetooth δοκιμάστηκε με επιτυχία!!!! φαίνεται ότι τα δύο προηγούμενα ακουστικά συνωμότησαν εναντίον του τηλεφώνου! με λίγα λόγια, όλα καλά δεν φταίει η ρομ Edited March 29, 2012 by pificos Παράθεση OnePlus 5t Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 μετα απο τοσες διαφορετικες miui και cm7 rom που εχω δοκιμασει δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να ενθουσιαστω απο καποια αλλη εκδοση. μου αρεσε ο dialer της miui, η εφαρμογη της μουσικης της Miui(παιζει κατευθειαν απο φακελους),η αμεσοτητα στην αποκριση της wjkiui και η εξαιρετικη σταθεροτητα της cm7.......εβλεπα λοιπον εδω και καιρο μια ρομ στο xda και ολο ελεγα οτι θα τη δοκιμασω αλλα δεν το εκανα(πιστευα οτι θα ειναι αλλη μια cm7).o λογος για τη [ROM][CM7] WhiteRabbit Edition 1.4.1 *AROMA INSTALLER*. και ναι πιστευω ειναι η ρομ που μου αρεσε περισσοτερο απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης. 1)aroma installer(επιλεγεις μεσα απο gui τι θες να περιεχει η εγκατασταση) 2)ειναι cm7 αλλα μπορεις εξαρχης να εχεις το music.apk και τον dialer της miui :up: ( τα επιλεγεις εξαρχης απο τον aroma installer) 3)τον ex dialer μπορειτε να τον βρειτε και στυο μαρκετ αλλα εμφανιζει το γνωστο bug με τις κλησεις(σε αυτη τη ρομ λοιπον λειτουργει τελεια) 4)εχει μερικα εξτρα scriptakia που επιταχυνουν πολυ τη ρομ οπως το V6 SuperCharger Script 5)μπορεις να επειλεξεις για file explorer τον καταπληκτικο explorer της miui 6)η ρομ εχει σαν βαση τη nightly του Kang(κατα τη γνωμη μου οι nightly του Κανγ einai μακραν καλυτερες του Quarx-epsylon) δλδ με λιγα λογια εχεις μια πολυ γρηγορη cm7-miui rom φτιαγμενη στα μετρα σου!!!!! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2012 (edited) μετα απο τοσες διαφορετικες miui και cm7 rom που εχω δοκιμασει δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να ενθουσιαστω απο καποια αλλη εκδοση. μου αρεσε ο dialer της miui, η εφαρμογη της μουσικης της Miui(παιζει κατευθειαν απο φακελους),η αμεσοτητα στην αποκριση της wjkiui και η εξαιρετικη σταθεροτητα της cm7.......εβλεπα λοιπον εδω και καιρο μια ρομ στο xda και ολο ελεγα οτι θα τη δοκιμασω αλλα δεν το εκανα(πιστευα οτι θα ειναι αλλη μια cm7).o λογος για τη [ROM][CM7] WhiteRabbit Edition 1.4.1 *AROMA INSTALLER*. και ναι πιστευω ειναι η ρομ που μου αρεσε περισσοτερο απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης. 1)aroma installer(επιλεγεις μεσα απο gui τι θες να περιεχει η εγκατασταση) 2)ειναι cm7 αλλα μπορεις εξαρχης να εχεις το music.apk και τον dialer της miui :up: ( τα επιλεγεις εξαρχης απο τον aroma installer) 3)τον ex dialer μπορειτε να τον βρειτε και στυο μαρκετ αλλα εμφανιζει το γνωστο bug με τις κλησεις(σε αυτη τη ρομ λοιπον λειτουργει τελεια) 4)εχει μερικα εξτρα scriptakia που επιταχυνουν πολυ τη ρομ οπως το V6 SuperCharger Script 5)μπορεις να επειλεξεις για file explorer τον καταπληκτικο explorer της miui 6)η ρομ εχει σαν βαση τη nightly του Kang(κατα τη γνωμη μου οι nightly του Κανγ einai μακραν καλυτερες του Quarx-epsylon) δλδ με λιγα λογια εχεις μια πολυ γρηγορη cm7-miui rom φτιαγμενη στα μετρα σου!!!!! Eνδιαφέρουσα δείχνει, γιατί κι εγώ προτιμώ τα μενού ρυθμίσεων και την παραμετροποίηση της CM7 αλλά θα ηθελα καποια χαρακτηριστικά της miui όπως τον dialer, το music player και τον file explorer. Και δηλαδή μπορεις να διαλέξεις κάποια εφαρμογή αντί της CM7 να βάλεις το αντίστοιχο της miui;; αυτό απο την αρχική εγκατάσταση της rom η γινεται και μετά;; Απο σταθερότητα και μπαταρία πως τα πάει;; την έχεις περάσει μέρες να βγαλεις συμπεράσματα; Θα τη δοκιμάσω σίγουρα όταν ξεβαρεθω λίγο και δοκιμάσω και την εκδοση 4 λίγο YΓ: αλήθεια επειδη ειδα ενα βιντεο για lg μια παρόμοια εκδοση και δε καταλαβα αν ισχυει το ιδιο και για το defy μπορεις να περάσεις πχ και απο γραφικά κάποια κομματια απο miui οπως πχ τη lockscreen και τα θεματα της miui; Edited April 2, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 μετα απο τοσες διαφορετικες miui και cm7 rom που εχω δοκιμασει δεν πιστευα οτι θα μπορουσα να ενθουσιαστω απο καποια αλλη εκδοση. μου αρεσε ο dialer της miui, η εφαρμογη της μουσικης της Miui(παιζει κατευθειαν απο φακελους),η αμεσοτητα στην αποκριση της wjkiui και η εξαιρετικη σταθεροτητα της cm7.......εβλεπα λοιπον εδω και καιρο μια ρομ στο xda και ολο ελεγα οτι θα τη δοκιμασω αλλα δεν το εκανα(πιστευα οτι θα ειναι αλλη μια cm7).o λογος για τη [ROM][CM7] WhiteRabbit Edition 1.4.1 *AROMA INSTALLER*. και ναι πιστευω ειναι η ρομ που μου αρεσε περισσοτερο απο οτι εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης. 1)aroma installer(επιλεγεις μεσα απο gui τι θες να περιεχει η εγκατασταση) 2)ειναι cm7 αλλα μπορεις εξαρχης να εχεις το music.apk και τον dialer της miui :up: ( τα επιλεγεις εξαρχης απο τον aroma installer) 3)τον ex dialer μπορειτε να τον βρειτε και στυο μαρκετ αλλα εμφανιζει το γνωστο bug με τις κλησεις(σε αυτη τη ρομ λοιπον λειτουργει τελεια) 4)εχει μερικα εξτρα scriptakia που επιταχυνουν πολυ τη ρομ οπως το V6 SuperCharger Script 5)μπορεις να επειλεξεις για file explorer τον καταπληκτικο explorer της miui 6)η ρομ εχει σαν βαση τη nightly του Kang(κατα τη γνωμη μου οι nightly του Κανγ einai μακραν καλυτερες του Quarx-epsylon) δλδ με λιγα λογια εχεις μια πολυ γρηγορη cm7-miui rom φτιαγμενη στα μετρα σου!!!!! Eνδιαφέρουσα δείχνει, γιατί κι εγώ προτιμώ τα μενού ρυθμίσεων και την παραμετροποίηση της CM7 αλλά θα ηθελα καποια χαρακτηριστικά της miui όπως τον dialer, το music player και τον file explorer. Και δηλαδή μπορεις να διαλέξεις κάποια εφαρμογή αντί της CM7 να βάλεις το αντίστοιχο της miui;; αυτό απο την αρχική εγκατάσταση της rom η γινεται και μετά;; Απο σταθερότητα και μπαταρία πως τα πάει;; την έχεις περάσει μέρες να βγαλεις συμπεράσματα; Θα τη δοκιμάσω σίγουρα όταν ξεβαρεθω λίγο και δοκιμάσω και την εκδοση 4 λίγο YΓ: αλήθεια επειδη ειδα ενα βιντεο για lg μια παρόμοια εκδοση και δε καταλαβα αν ισχυει το ιδιο και για το defy μπορεις να περάσεις πχ και απο γραφικά κάποια κομματια απο miui οπως πχ τη lockscreen και τα θεματα της miui; αυτή την στιγμή το Defy μου φοράει την 2.3.30 και είμαι αρκετά ευχαριστημένος , αν όμως αυτά που αναφέρει ο saltofx_v ισχύουν και αν γίνονται και αυτά που λέει ο pan82, τότε νομίζω οτι μιλάμε για μια ρομ που δεν της λείπει τίποτα. περιμένω εντυπώσεις για μπαταρία και σταθερότητα για να πάρω την απόφαση να την περάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 απο μπαταρια ειναι οπως και οι υπολοιπες cm7. απο σταθεροτητα μεχρι στιγμης δεν ειχα καποια επανεκκινηση αν αυτο εννοειται. τις εφαρμογες τις επιλεγεις οταν γινεται αρχικα η εγκατασταση(με τον aroma installer).αν δειτε τον aroma installer θα απορισετε γιατι ολοι δεν τον περιλαμβανουν στις ρομ τους.απο οτι θυμαμαι ναι ειχε και επιλογη για lockscreen απλα εγω προτιμησα της cm.δεν εχει τα παντα απο miui.....αλλα για μενα εχει αυτα που ζητουσα! την εχω εδω και 3 μερες και παει σφαιρα! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) απο μπαταρια ειναι οπως και οι υπολοιπες cm7. απο σταθεροτητα μεχρι στιγμης δεν ειχα καποια επανεκκινηση αν αυτο εννοειται. τις εφαρμογες τις επιλεγεις οταν γινεται αρχικα η εγκατασταση(με τον aroma installer).αν δειτε τον aroma installer θα απορισετε γιατι ολοι δεν τον περιλαμβανουν στις ρομ τους.απο οτι θυμαμαι ναι ειχε και επιλογη για lockscreen απλα εγω προτιμησα της cm.δεν εχει τα παντα απο miui.....αλλα για μενα εχει αυτα που ζητουσα! την εχω εδω και 3 μερες και παει σφαιρα! από ελληνικά στα μενού; ,θέματα με sms; ποσοι χαρακτήρες;, και δοκίμασες antutu και σκορ; και αν παίζει το Six guns; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM&hl=el (Παιχνιδάρα) Edited April 3, 2012 by sokel Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 απο ελληνικα οτι ισχυει στην cm7(full υποστηριξη δλδ.,για sms παντα χρησιμοποιουσα το handcent) τα παρακατω αποτελεσματα ειναι με φορτωμενο στο κινητο 60 εφαρμογες. quadrant(new): 2022 (πολυ κοντα στο samsung galaxy nexus) http://i1236.photobucket.com/albums/ff459/saltofx_v/screenshot-1333447787596.png antutu: 2558 (η sd καρτα μου ειναι class4 και ισως ριχνει λιγο το τεστ) http://i1236.photobucket.com/albums/ff459/saltofx_v/screenshot-1333448224124.png το six guns ποιο ειναι?δεν το βρηκα δωσε λιγο λινκ απο το μαρκετ! Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 (edited) από ελληνικά στα μενού; ,θέματα με sms; ποσοι χαρακτήρες;, και δοκίμασες antutu και σκορ; και αν παίζει το Six guns; Από ότι κατάλαβα η βάση είναι η CM7 του skank που νομιζω οι περισσότεροι χρησιμοποιούμε ήδη πλέον σαν CM7 μιας και ειναι μακράν καλύτερα nightlies οπότε και τα μενού γλώσσες και λοιπές εφαρμογές ειναι κανονικά σε ολες τις γλώσσες που εχει και ο η CM7 και φυσικά και στα Ελληνικά. Το μόνο που δεν εχω καταλάβει είναι τα extra που περνάς από miui από τον aroma installer αν μπαίνουν και αυτα σε ολες τις γλώσσες που εχει η miui ή μονο στις 5-6 βασικές που υποστηρίζει ο installer. Διαβάζοντας το σχετικό topic στο xda μιλάνε ολοι για πολύ καλές αποδόσεις, ολα λειτουργικά και μονη διασταση αποψεων το θεμα της μπαταρίας με τους περισσότερους να δηλώνουν υπερευχαριστημενοι αλλα και κάποιους να γκρινιάζουν για πολύ μεγάλη μειωση αποδοσης της μπαταρίας και αποτομα πεσίματα ΥΓ: αλήθεια το V6 SuperCharger Script που αναφέρει ειναι προαιρετικό όπως κατάλαβα, αξίζει το κόπο;; βελτιώνει τις αποδόσεις καθόλου;; Saltofx εσυ το εχεις περάσει; Edited April 3, 2012 by pan82 Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 ναι το περασα....πραγματι τις βελτιωνει..η αποκριση της συσκευης ειναι καταπληκτικη. ολες οι εφαρμογες υποστηριζουν κανονικα ελληνικα..οι γλωσσες του aroma installer δεν εχουν σχεση με τις γλωσσες της ρομ...ειναι μονο για οδηγιες!! εσεις τι σκορ βγαζετε σε quadrant και antutu??ετσι για να συγκρινουμε χοντρικα. Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokel Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 six Guns=https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftSXHM&hl=el v6 supercharged/ WajkIUI 2.3.30 Παράθεση http://th828.photobucket.com/albums/zz209/junnie23/th_superman-logo-pic.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. April 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2012 η μονη διαφορα ειναι οτι εχεις ενα υπερχρονισμο στη cpu...νομιζω τα benchmark ειναι ενδεικτικα...εγω τη προτεινω απο εκει και περα εγκειται στις ανυσηχιες του καθενος αν θα τη δοκιμασει..:lol: Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. April 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2012 ναι το περασα....πραγματι τις βελτιωνει..η αποκριση της συσκευης ειναι καταπληκτικη. ολες οι εφαρμογες υποστηριζουν κανονικα ελληνικα..οι γλωσσες του aroma installer δεν εχουν σχεση με τις γλωσσες της ρομ...ειναι μονο για οδηγιες!! εσεις τι σκορ βγαζετε σε quadrant και antutu??ετσι για να συγκρινουμε χοντρικα. Mε πείσες τελικά... από χθες το βράδυ είμαι κι εγώ με white rabbit, πρώτες εντυπώσεις πραγματικά καλές! Πολύ γρήγορη, εφετζίδικη και όλες τις απαραίτητες προσθήκες miui ακριβώς εκει που χρειαζόταν γιατι γενικά η φιλοσοφία της miui δε μου αρέσει εμενα πέρα απο συγκεκριμένες πινελιές. Βέβαια βλέπω καποια μικρά bug με wifi και το miui locker κολλάει καποιες φορες και θελει να βγαλεις μπαταρία αλλά το ταλαιπωρησα κι εγω απο το πρωί. Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts