Jump to content

Πώς θωρακίζεται πλήρως ο υπολογιστής μας ?

SpecFor21
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος frafra (28 Οκτ. 2004 , 18:14)

Κοίταξε, ούτε εχώ μπορώ να πω ότι ξέρω και πολλά. Όσον αφορά το σκληρό, πάρε μια γνωστή μάρκα( Western digital θα έλεγα εγώ), και κοίτα να έχει όσο πιο πολλές στροφές ανά λεπτό γίνεται ( RPM ), κοίτα minimum για 7200. Τώρα η RAM δε νομίζω ότι επηρρεάζει, αλλά μη σε πάρω και στο λαιμό μου... :o

Τώρα όσον αφορά, συμβατότητα, συστοιχίες κτλ... δεν μπορώ να σε βοηθήσω...

Αν θες κάτι άλλο ΡΜ μη βγαίνουμε off-topic... :)

Οχι, οχι, αλλο εννοω. Επειδη σκοπευω να εχω 2 σκληρους ρωταω αν υπαρχουν καποιοι περιορισμοι. Οπως για παραδειγμα αν εχεις δυο RAM στην μητρικη πανω θα πρεπει και οι δυο να ειναι SDRAM η DDRAM. Δηλαδη αμα ο παλιος σκληρος επικοινωνει με ΟΛΟΥΣ τους σκληρους ή με καποιους συγκεκριμενους με συγκεκριμενα χαρακτηριστικα. Κατι που αν καταλαβα καλα εχει σχεση με ΑΤΑ, SATA κλπ

Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη!

http://www.progno.gr ;)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, το firewall των windows ελέγχει μόνο την ''εισερχόμενη κίνηση'', και όχι τα εξερχόμενα... Επομένως δεν προσφέρει αποτελεσματική προστασία...

Πολύ καλό το sygate αλλά το καλύτερο νομίζω θεωρείται το zone alarm ειδικά η pro έκδοση.

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog

Χρησιμοποιώ τα εξής:

Firewall: την τελευταία έκδοση του zonealarm pro και το ενσωματωμένο firewall του adsl router μου

Antivirus: norton 2003

Καμιά φορά κάνω scan για spyware με το spysweeper. Με όλα αυτά ο υπολογιστής μου δεν έχει κανένα πρόβλημα. Επίσης όλα αυτά υπάρχουν σε κάθε έναν από τους 3 υπολογιστές που έχουμε στο σπίτι μου ( 2 desktop και ένα φορητό ) .

Επισκεφθείτε το site μου για τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας: http://www.leoforeia.gr/

Οπωσδήποτε firewall, antivirus, και κανά δυό προγράμματα για spyware removal. Όσον αφορά το antivirus υπάρχουν και καλύτερες λύσεις με τα ίδια λεφτά. Δεν είναι μόνο το Νόρτον antivirus.

Είχα το NAV 2004 Pro επί 6 μήνες με όλα τα updates, ΖΑ Pro, Spy sweeper, Spybot S&D και μου τα έδειχνε όλα καλά...

Πρίν ένα μήνα έβαλα το Kaspersky δοκιμαστικά και μου βρήκε 4 troyan!!! :blink:

Eκτός αυτού εξειδικευμένα συγκριτικά όπως (virus.gr , virus bulletin ) δείχνουν ότι υπάρχουν και άλλα (τουλάχιστον ) εξίσου αξιόπιστα προιόντα.

Nothing lasts forever, but the certainty of change...

Emperistatomenos' Blog