Morfie Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Δοκίμασε να καθαρίσεις τα thumbnails, κι αυτό μπορεί να φταίει. Το έκανα κι αυτό, αλλά για να δουλέψει πρέπει πρώτα να σβήσεις τις πραγματικές φωτογραφίες αφού διαφορετικά ξαναδημιουργούνται τα thumbnails. Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Το έκανα κι αυτό, αλλά για να δουλέψει πρέπει πρώτα να σβήσεις τις πραγματικές φωτογραφίες αφού διαφορετικά ξαναδημιουργούνται τα thumbnails. ποσες φωτογραφιες ειχες δηλαδη και επαθε κοκομπλοκο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 εχω προβλημα με τις αναφορες μηνυματων handcent.εχω ξετικαρει τις αναφορες handcent αλλα δεν μου ερχεται επιβεβαιωση αναφορας. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Morfie Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ποσες φωτογραφιες ειχες δηλαδη και επαθε κοκομπλοκο; Καμιά 400αριά... Παράθεση Αντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Καμιά 400αριά... δεν ξερω αν τελικα εφταιγε ο αριθμος των φωτογραφιών, αλλά αν όντως ήταν αυτό ,το θεωρώ πολύ κουλό. Τετοια κινητα με τόσο αποθηκευτικό χώρο φτανουν ευκολα τις 400αρες. Έχω ήδη λίγο πάνω απο 320, όπου να ναι μπορεί να εμφανιστεί το θέμα...Είδωμεν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntiouk Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) εχω προβλημα με τις αναφορες μηνυματων handcent.εχω ξετικαρει τις αναφορες handcent αλλα δεν μου ερχεται επιβεβαιωση αναφορας. Είναι γνωστό πρόβλημα με το handcent και froyo, συμβαίνει σε πολλούς. Δες και εδώ http://handcent.com/bbs2/index.php?topic=4228.0 Σήμερα όμως βγήκε ανάβαθμιση που διορθώνει το πρόβλημα. Κάνε update και θα είσαι εντάξει. Τουλάχιστον σε μένα διορθώθηκε EDIT: Το πρόβλημα που είχα ήταν το sms εμφανιζοταν να εχει παραδωθει ακομα και σε κλειστο κινητο. Εσυ εχεις αλλο προβλημα. Μαλλον βιαστηκα να απαντησω :O Edited February 11, 2011 by ntiouk Παράθεση Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 εχω προβλημα με τις αναφορες μηνυματων handcent.εχω ξετικαρει τις αναφορες handcent αλλα δεν μου ερχεται επιβεβαιωση αναφορας. στις ρυθμισεις ληψης τικαρεις αναφορες παραδοσης απο τον παροχο και ξετικαρεις το αναφορες παραδοσης απο handcent μετα πας ρυθμισεις ειδοποιησης πατας ειδοποιηση αποστολων και επιλεγεις ειδοποιηση κατα τη ληψη Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komatias Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 σημερα σερφαρα στο ιντερνετ και βρηκα αυτο Samsung Galaxy S – MicroUSB to HDMI cable ισχυει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 σημερα σερφαρα στο ιντερνετ και βρηκα αυτο Samsung Galaxy S – MicroUSB to HDMI cable ισχυει? οχι :) Το μήνυμά σας είναι υπερβολικά μικρό. Θα πρέπει να εισάγετε τουλάχιστον 10 χαρακτήρες για να επιτραπεί η δημοσίευσή του. Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Το garmin υπαρχει για androit; Για iphone υπάρχει πάντος.. Ποιο ελληνικο προγραμμα πλοήγησεις χρησιμοποιητε; Mπoρω να εγκαταστισω σπασμενες εφαρμογες, χωρις ξεκλειδώματα συσκευής και τετοια; π.χ ενα προγραμμα πλοηγησεις. Τv out εχει; Πληκτρολογιο τ9 στηλ νοκια; To xω βαλει στο ματι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Το garmin υπαρχει για androit; Για iphone υπάρχει πάντος.. Ποιο ελληνικο προγραμμα πλοήγησεις χρησιμοποιητε; Mπoρω να εγκαταστισω σπασμενες εφαρμογες, χωρις ξεκλειδώματα συσκευής και τετοια; π.χ ενα προγραμμα πλοηγησεις. Τv out εχει; Πληκτρολογιο τ9 στηλ νοκια; To xω βαλει στο ματι.. garmin οχι δεν υπαρχει υπαρχει copilot, igo, ndrive και αλλα εφαρμογες υπαρχουν παντου στο internet (you know what i mean ;) ) tv out εχει μεσω arc (ετσι λεγεται αν δεν κανω λαθος :O) τ9 δεν χρειαζεσαι, υπαρχει το swype :D Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 garmin οχι δεν υπαρχει υπαρχει copilot, igo, ndrive και αλλα εφαρμογες υπαρχουν παντου στο internet (you know what i mean ;) ) tv out εχει μεσω arc (ετσι λεγεται αν δεν κανω λαθος :O) τ9 δεν χρειαζεσαι, υπαρχει το swype :D rca λεγεται...μικρο το κακο:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 το swype exei και τ9; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ήρθε η ''πολυπόθητη'' αναβάθμιση της MLS..:D:D http://techblog.gr/software/samsung-galaxy-s-mls-destinator-android-froyo-8352/ Αλήθεια θα δουλεύει σε 2.2.1 αγγλική ή όχι? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 το swype exei και τ9; μα τι να το κανεις το τ9? εχεις χρησιμοποιησει ποτε swype? εχει και full querty εικονικο πλητκτρολογιο αλλα για την ιστορια ναι εχει Τ9 Ήρθε η ''πολυπόθητη'' αναβάθμιση της MLS..:D:D http://techblog.gr/software/samsung-galaxy-s-mls-destinator-android-froyo-8352/ Αλήθεια θα δουλεύει σε 2.2.1 αγγλική ή όχι? υπεροχα μπορει να μου πει καποιος τωρα πως θα εχω και το destinator και αλλη εξωτερικη καρτα ταυτοχρονα??? :lol::lol::lol: γιατι να εχω μονο την 2αρα του destinator μεσα αποκλειεται... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 μπορει να μου πει καποιος τωρα πως θα εχω και το destinator και αλλη εξωτερικη καρτα ταυτοχρονα??? :lol::lol::lol: γιατι να εχω μονο την 2αρα του destinator μεσα αποκλειεται... Δηλαδή υπάρχει πρόβλημα σε εμας που έχουμε το mls μεσα να έχουμε κ άλλα πράγματα στη μνήμη.Πρέπει μόνο το mls να είναι μέσα στη 2 αρα κάρτα? Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Δηλαδή υπάρχει πρόβλημα σε εμας που έχουμε το mls μεσα να έχουμε κ άλλα πράγματα στη μνήμη.Πρέπει μόνο το mls να είναι μέσα στη 2 αρα κάρτα? απότι ξέρω, τηλεφωνείς στην mls, τους στέλνεις και τις 2 κάρτες (την 2αρα που έχει μέσα, και την καινούρια που θέλετε να το περάσετε), και σου κρυπτογραφούν την κάρτα την καινούρια με το κλειδί της παλιάς ώστε να δουλεύει το mls στην καινούρια :p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Ρε παιδια, δεν μπορεις να δεις ταινια με το tv out στην τηλεόραση; Ειδα ενα βιντεο στο youtube. Οταν παει να παιξει ταινια βγαζει στην οθονη.. TV out not supported while application running. Phone display only.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Δηλαδή υπάρχει πρόβλημα σε εμας που έχουμε το mls μεσα να έχουμε κ άλλα πράγματα στη μνήμη.Πρέπει μόνο το mls να είναι μέσα στη 2 αρα κάρτα? δεν υπαρχει προβλημα αλλα αυτη η 2αρα η ερμη εχει το mls μεσα, ε ποσα ακομη να χωρεσει... :lol::lol: Ρε παιδια, δεν μπορεις να δεις ταινια με το tv out στην τηλεόραση; Ειδα ενα βιντεο στο youtube. Οταν παει να παιξει ταινια βγαζει στην οθονη.. TV out not supported while application running. Phone display only.. φιλε δεν ξερω τι βλεπεις στα βιντεακια, η συνδεση με την τηλεοραση ειναι γελοια χθες ειδα το avatar σε 720p και η εμπειρια ηταν πολυ καλη, το κανω συχνα αλλωστε να βλεπω ταινιες μεσω του galaxy :) Edited February 12, 2011 by Tyxerakias Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fikast Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 φιλε δεν ξερω τι βλεπεις στα βιντεακια, η συνδεση με την τηλεοραση ειναι γελοια χθες ειδα το avatar σε 720p και η εμπειρια ηταν πολυ καλη, το κανω συχνα αλλωστε να βλεπω ταινιες μεσω του galaxy :) Αυτο τι ειναι; 4:11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Αυτο τι ειναι; 4:11 που ξερω εγω, πρωτη φορα το βλεπω καποια εφαρμογη λεει τρεχει που δεν το αφηνει? δεν καταλαβα ουτως η αλλως μετα βλεπεις οτι τα δειχνει μια χαρα στην τηλεοραση Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 παιδια θελω να σας ρωτησω κατι και αν μπορειτε να με βοηθησετε...Αυριο θελω να κανω ενα haard resset ετσι να καθαρισει λιγο το κινητο γιατι οταν το πρωτοπηρα του εβαζα πολλα ασχετα μεσα κ θελω να τα ξαναβαλω απο την αρχη.Το θεμα μου ειναι παλια ειχα voodoo lagfix μεσα που τωρα το εχω κανει disable.Αν κανω hard resset τι θα γινει με το lagfix?Θα το σβησει οριστικα,μηπως σβησει το αρχειακι .txt και το ξαναενεργοποιησει??Δν ξερω αν δημιουργηθει κανενα προβλημα γι αυτο ρωταω... αναλόγως ποιο kernel έχεις πάντως με hard reset όσο δεν σβήσεις εσύ ο ίδιος το txt δεν ενεργοποιείται το lagfix Q) Αυτο τι ειναι; 4:11 δεν μπορεί να παίξει την ταινία επειδή έχει DRM, τώρα το DRM τι είναι μια από τις μεγαλύτερες βλακείες του αιώνα αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ρε παιδια,διαβαζω οτι σε καποιους η μπαταρια κραταει 2-3 γεματες μερες με αρκετη χρηση και wifi.εμενα γιατι δεν βγαζει ουτε μερα? εχω και root και 2.2.1. ειχα βαλει κι ολα αυτα που λετε στην πρωτη σελιδα για το καλο της μπαταριας αλλα τιποτα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azor4 Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδιά έκανα την αναβαθμιση σε froyo και απο τότε χάθηκε έχα χρήσιμο widget που υπήρχε απο όταν το άνοιξα στην πρώτη μου οθόνη που μου έλεγε ποιά applications τρέχουν, τί έγινε μεαυτό πως μπορώ να το ξαναβάλω ? Επίσης απο την αναβάθμιση και μετά στο youtube αίρνει πάντα error 400 δεν μπαίνει ποτέ. Και τρίτο και τελευταίο, ποια εφαμοργή μου προτείνετε, είτε απο αυτές που υπάρχουν προεγκατεστημένες η να κατεβάσω που να είναι ημερολόγιο απλό και εύχρηστο με δυνατότητα να γράφω τα ραντεβού μου η δουλειές που πρέπει να κάνω και να μου πετάει κάποια ειδοποίηση ηχητική η να υπάρχει στην πρώτη οθόνη ? Ευχαριστώ πολύ και μπράβο γι ατην δουλειά, με βοήθησαν πολύ οι οδηγοί νέων χρηστών απο την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xoxlasae Δημ. February 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2011 Παιδιά έκανα την αναβαθμιση σε froyo και απο τότε χάθηκε έχα χρήσιμο widget που υπήρχε απο όταν το άνοιξα στην πρώτη μου οθόνη που μου έλεγε ποιά applications τρέχουν, τί έγινε μεαυτό πως μπορώ να το ξαναβάλω ? Επίσης απο την αναβάθμιση και μετά στο youtube αίρνει πάντα error 400 δεν μπαίνει ποτέ. Και τρίτο και τελευταίο, ποια εφαμοργή μου προτείνετε, είτε απο αυτές που υπάρχουν προεγκατεστημένες η να κατεβάσω που να είναι ημερολόγιο απλό και εύχρηστο με δυνατότητα να γράφω τα ραντεβού μου η δουλειές που πρέπει να κάνω και να μου πετάει κάποια ειδοποίηση ηχητική η να υπάρχει στην πρώτη οθόνη ? Ευχαριστώ πολύ και μπράβο γι ατην δουλειά, με βοήθησαν πολύ οι οδηγοί νέων χρηστών απο την πρώτη στιγμή που το πήρα στα χέρια μου. για το ημερολογιο θελεις το pure grid calendar αλλα ειναι με πληρωμη 1.6ευρω , τα αξιζει τα λεφτα του ομως, πατα το στο youtube το error 400 το εχω συναντησει και εγω αλλα στο zte blade (φτιαχτηκε μονο του) τα widget που λες αν εννοεις αυτα που ειχε το μαμα samsung που παταγες παρατεταμενα στην οθονη και σου ελεγε samsung widgets δεν υπαρχει τωρα τουλαχιστον σε μενα. μπορεις να το βρεις ομως μεσα στο μενου εχει εφαρμογη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts