Jump to content

Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)

Tyxerakias
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 8,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σπέρες...

Σήμερα έπαθα το εξής... Μου πέταξε μήνυμα για φόρτιση. Το βάζω με usb στον υπολογιστή στο γραφείο. Σε μία ώρα μου βγάζει ένδειξη ότι φόρτισε και ομολογουμένως παραξενεύτηκα. Το απόγευμα μου έκλεισε από μπαταρία... Παίζει να εγίνικε πατατιά με το usb? Δεν μου το έχει κάνει άλλη φορά.

Σκέφτομαι να το φορμάρω... Έχει κανείς να προτείνει κάτι, κανένα rom (δεν είμαι και πολύ γνώστης)?

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Σπέρες...

Σήμερα έπαθα το εξής... Μου πέταξε μήνυμα για φόρτιση. Το βάζω με usb στον υπολογιστή στο γραφείο. Σε μία ώρα μου βγάζει ένδειξη ότι φόρτισε και ομολογουμένως παραξενεύτηκα. Το απόγευμα μου έκλεισε από μπαταρία... Παίζει να εγίνικε πατατιά με το usb? Δεν μου το έχει κάνει άλλη φορά.

Σκέφτομαι να το φορμάρω... Έχει κανείς να προτείνει κάτι, κανένα rom (δεν είμαι και πολύ γνώστης)?

άστο να αδειάσει τελείως και ξαναφόρτισε το πλήρως...

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

άστο να αδειάσει τελείως και ξαναφόρτισε το πλήρως...

Thanx man... Ήσουν σαφέστατος

Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC

Cube U30GT2

Γεια σας παιδια! Έχω την ics και χθες ξαφνικα το κινητό άρχισε να κάνει επανεκίννηση και έμεινε στην οθόνη με το γρανάζι που γυρίζει. Τι πρέπει να κάνω για να ανοίξει πάλι? θα μπορούσα να εγκαταστήσω πάλι την ics ή jellybean, αλλά θα έχανα επαφές και μηνύματα. Τι λέτε εσείς?

Γεια σας παιδια! Έχω την ics και χθες ξαφνικα το κινητό άρχισε να κάνει επανεκίννηση και έμεινε στην οθόνη με το γρανάζι που γυρίζει. Τι πρέπει να κάνω για να ανοίξει πάλι? θα μπορούσα να εγκαταστήσω πάλι την ics ή jellybean, αλλά θα έχανα επαφές και μηνύματα. Τι λέτε εσείς?

Κλείστο βγάζοντας την μπαταρία και μετά προσπάθησε να μπεις στο recovery. Κάνε wipe cache και από το advanced> wipe dalvik cache. Μετά reboot να δεις αν έφτιαξε.

Αν δε φτιάξει έχω να προτείνω και κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να έχεις το zip της ρομ που έχεις περασμένη κατά προτίμηση και περασμένο στη μνήμη του κινητού ώστε να το ξαναφλασάρεις κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik πριν και μετά το φλασάρισμα του. Με αυτά τα δύο wipes δεν χάνονται τα πράγματα σου.

Κλείστο βγάζοντας την μπαταρία και μετά προσπάθησε να μπεις στο recovery. Κάνε wipe cache και από το advanced> wipe dalvik cache. Μετά reboot να δεις αν έφτιαξε.

Αν δε φτιάξει έχω να προτείνω και κάτι άλλο αλλά θα πρέπει να έχεις το zip της ρομ που έχεις περασμένη κατά προτίμηση και περασμένο στη μνήμη του κινητού ώστε να το ξαναφλασάρεις κάνοντας μόνο wipe cache και wipe dalvik πριν και μετά το φλασάρισμα του. Με αυτά τα δύο wipes δεν χάνονται τα πράγματα σου.

Έκανα wipe cache partition και wipe dalvik cache. Ακόμα φορτώνει :p Θες να μου πεις ακριβώς τι να κάνω? Στη μνήμη του κινητού τα έχω όλα!

Φίλε suspect21, τo έβαλα στην φόρτιση και battery status ήταν στο 75%...

Cube U30GT2

Φίλε suspect21, τo έβαλα στην φόρτιση και battery status ήταν στο 75%...

τι εννοείς?

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Έκανα wipe cache partition και wipe dalvik cache. Ακόμα φορτώνει :p Θες να μου πεις ακριβώς τι να κάνω? Στη μνήμη του κινητού τα έχω όλα!

ε εγώ θα δοκίμαζα ξανά recovery και τα wipes που σου είπα πριν, απλά αμέσως μετά φλασάρεις πάλι το zip της ρομ. Θέλω να πιστεύω πως δε θα χαθεί τίποτα με το φλασάρισμα :rolleyes: κανονικά δηλαδή δε χάνετε, αλλά δε ξέρω μήπως το script της ρομ που θα περάσεις από πάνω κάνει κάνα wipe επιπλέον. Cm9 nightly είναι;

Μετά το φλασάρισμα πάλι τα 2 αυτά wipes και reboot.

Κράτα ένα nandroid backup όμως πριν, σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε μην χάσεις τα πράγματα σου. Τουλάχιστον θα έχεις ένα backup κι ας μην ανοίγει το κινητό :p

ε εγώ θα δοκίμαζα ξανά recovery και τα wipes που σου είπα πριν, απλά αμέσως μετά φλασάρεις πάλι το zip της ρομ. Θέλω να πιστεύω πως δε θα χαθεί τίποτα με το φλασάρισμα :rolleyes: κανονικά δηλαδή δε χάνετε, αλλά δε ξέρω μήπως το script της ρομ που θα περάσεις από πάνω κάνει κάνα wipe επιπλέον. Cm9 nightly είναι;

Μετά το φλασάρισμα πάλι τα 2 αυτά wipes και reboot.

Κράτα ένα nandroid backup όμως πριν, σε περίπτωση που γίνει οτιδήποτε μην χάσεις τα πράγματα σου. Τουλάχιστον θα έχεις ένα backup κι ας μην ανοίγει το κινητό :p

Έχω στο κινητό τα εξής. I9000_4.2.zip, semaphore_ICS_1.2.6s.zip, Slim_Common.zip και Slim_ICS_sgs_2.6.zip Θα κάνω τα wipes και μετά install zip from sdcard? Και ποιο να επιλέξω από αυτά τα zip αρχεία; :p

Αυτήν που είχες περασμένη στο κινητό. Υποθέτω το 4,2. (?) Τον semaphore, το slim common και το 2,6 μην τα κάνεις τίποτα αν περάσεις το 4,2. Πάντως εγώ λέω κάνε και ένα backup πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε :p

Αυτήν που είχες περασμένη στο κινητό. Υποθέτω το 4,2. (?) Τον semaphore, το slim common και το 2,6 μην τα κάνεις τίποτα αν περάσεις το 4,2. Πάντως εγώ λέω κάνε και ένα backup πριν δοκιμάσεις οτιδήποτε :p

Backup έχω κάνει, αλλά όλα αυτά είχαν χρειαστεί για εγκαταστήσω τη slim, για αυτό ρωτάω :p Οκ, λοιπόν, 4.2 it is!

Έχασα τις επαφές μου....

Δηλαδή δε χάθηκε τίποτα άλλο εκτος από τις επαφές :blink: Για αυτό σου είπα backup καλού κακού, αλλά μου φαίνεται περίεργο να χάθηκαν μόνο οι επαφές.

Δηλαδή δε χάθηκε τίποτα άλλο εκτος από τις επαφές :blink: Για αυτό σου είπα backup καλού κακού, αλλά μου φαίνεται περίεργο να χάθηκαν μόνο οι επαφές.

Έτσι φαίνεται, ναι. Οι επαφές είναι μέσα στο backup με κάποια μορφή ή όχι?

Λέω να ξανακάνω όλα τα βήματα της εγκατάστασης από εδώ εκτός από wipe data κλπ που σβήνουν αρχεία.

Edited by Zep

Έτσι φαίνεται, ναι. Οι επαφές είναι μέσα στο backup με κάποια μορφή ή όχι?

Είναι μέσα στο backup και υποτίθεται ότι υπάρχουν προγράμματα που κάνουν extract ότι θες μέσα από nandroid backup αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το titanium backup στην Pro έκδοση νομίζω το κάνει.

Edit: έκανες wipe data δηλαδή; Δεν εννοούσα να κάνεις wipe data μόνο wipe cache και dalvik έλεγα. Βασικά δοκίμασε να κάνεις restore το backup αλλά έχει μία επιλογή στο recovery που λέει: advance restore και επέλεξε /data. Αν και νομίζω πως μετά δε θα ανοίγει πάλι αλλά αξίζει μία προσπάθεια.

Edited by nikospot

Είναι μέσα στο backup και υποτίθεται ότι υπάρχουν προγράμματα που κάνουν extract ότι θες μέσα από nandroid backup αλλά δεν έχω δοκιμάσει ποτέ. Το titanium backup στην Pro έκδοση νομίζω το κάνει.

Edit: έκανες wipe data δηλαδή; Δεν εννοούσα να κάνεις wipe data μόνο wipe cache και dalvik έλεγα. Βασικά δοκίμασε να κάνεις restore το backup αλλά έχει μία επιλογή στο recovery που λέει: advance restore και επέλεξε /data. Αν και νομίζω πως μετά δε θα ανοίγει πάλι αλλά αξίζει μία προσπάθεια.

Το έχω, να το δοκιμάσω λοιπόν! Όχι όχι, δεν έκανα data wipe, έλεγα να ξανακάνω όλα τα βήματα για να εγκατασταθούν και το slim_common και το ics1.2.6s, όπως στον οδηγό δηλαδή. Θα δοκιμάσω.

Update: error while restoring /data..

2ο update: δεν έχω τίποτα πλέον στο κινητό.... Το άνοιξα και είναι σαν να εγκαταστάθηκε από την αρχή.

Edited by Zep

χμμ κάνε επαναφορά όλο το backup up τότε αλλά το θέμα είναι πως θα ανοίξει μετά.... Δεν έχω καμιά άλλη ιδέα :p Edited by nikospot

χμμ κάνε επαναφορά όλο το backup up τότε αλλά το θέμα είναι πως θα ανοίξει μετά.... Δεν έχω καμιά άλλη ιδέα :p

Το έκανα κι αυτό. Στο /data έχουμε θέμα. Ανοιγει παλι αλλα σαν καινουργιο εκτος απο τα μηνυματα που βλεπω να υπαρχουν.

Μιας που έχεις το titanium pro δοκίμασε την λειτουργία που έχει να διαβάζει τα nandroid backup. Έχει επιλογή: Εξαγωγή από το αντίγραφο nandroid στο μενού του. Βρίσκεις το backup και περιμένεις να το διαβάσει. Δες μήπως σου έχει επιλογή για τις επαφές.

Και όταν κάνεις όλο το backup επαναφορά βγάζει σφάλμα;

Πλέον δεν το έχω, αφού δεν είναι καμιά εφαρμογή εγκατεστημένη. Θα το εγκαταστήσω πάλι. Ναι, σφάλμα στο /data πάλι.

Λοιπόν, δεν εξηγείται αλλιώς, πρέπει το backup να είναι μούφα. Μπήκα titanium backup και ζητάω εφαρμογές και data, αλλά κλείνει το titanium. Τουλάχιστον έκανα backup τα μηνυματα με sms backup & restore. Κάτι θα σώσω από εκεί και θα δω από το google account μου τι επαφές μπορώ να βρω.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

τι εννοείς?

Περίμενα να ψοφίσει η μπαταρία και το έβαλα στη φόρτιση...

Με το που έβαλα το φορτιστή και το άνοιξα έλεγε πως βρίσκεται στο 75%

Καμιά εφαρμογή για backup κυρίως των sms έχει δοκιμάσει κανείς?

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Cube U30GT2

Καμιά εφαρμογή για backup κυρίως των sms έχει δοκιμάσει κανείς?

Sms backup & restore απο μαρκετ :)

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Πλέον δεν το έχω, αφού δεν είναι καμιά εφαρμογή εγκατεστημένη. Θα το εγκαταστήσω πάλι. Ναι, σφάλμα στο /data πάλι.

Λοιπόν, δεν εξηγείται αλλιώς, πρέπει το backup να είναι μούφα. Μπήκα titanium backup και ζητάω εφαρμογές και data, αλλά κλείνει το titanium. Τουλάχιστον έκανα backup τα μηνυματα με sms backup & restore. Κάτι θα σώσω από εκεί και θα δω από το google account μου τι επαφές μπορώ να βρω.

Μάλλον ήσουν άτυχος με το backup, όντως μπορεί να μην έγινε σωστά :rolleyes: Για δες αυτό

Έψαξα λίγο χτες και είδα ότι υπάρχει και τρόπος να αποσυμπιέσεις το backup από το PC σου και να πάρεις το αρχείο που είναι οι επαφές και να το βάλεις μέσα στον αντίστοιχο φάκελο. Αλλά πρέπει να το κοιτάξω καλύτερα για να σε καθοδηγήσω, αλλιώς ψάξτο κι εσύ κάπως θα γίνεται.

Edited by nikospot

• The title was changed to Samsung Galaxy S (Μέρος ΙΙΙ)