Terris Δημ. March 27, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2004 7 xronia stin KPN Holland kai sto diastima ayto alaksa 3 siskebes :) Παράθεση Φιλικά όπως πάντα Τέρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anderson Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 6 χρόνια στην Cosmote... στην ίδια σύνδεση. Τελικά κακό πράγμα η συνήθεια... :lol: Παράθεση I see stupid people... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIDEOMIX Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 27 μήνες, ΗΟL. Hρθε η ώρα να αλλάξω όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VIDEOMIX (31 Μάρ. 2004 , 07:36) 27 μήνες, ΗΟL. Hρθε η ώρα να αλλάξω όμως. VIDEOMIX μιλάμε για συνδέσεις κινητής όχι Internet.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deos24 Δημ. March 31, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2004 Εγώ 4 μήνες Voda..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. April 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2004 17 μήνες Τim. Πιο πριν, πάνω από χρόνο δεν έμενα σε καμμία εταιρεία. Συγκεκριμένα, το ρεκόρ μου ήταν 1 χρόνος στη Vodafone. Πιο πριν, 3μηνο-4μηνο στην κάθε εταιρεία.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. April 11, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2004 Egw 6 mines kai kati psila ...... Exw mia eteriki TIM... mou tin edwse o pateras mou :P Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cddaraa Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 εταιρική cosmote 2 χρόνια...με έχει βολέψει πολύ...και χαίρομαι ιδιαιτέρως περιόδους χριστουγένων και πάσχα που κανείς δεν μπορεί να στείλει και να λάβει sms ή να πάρει τηλέφωνο εγώ με το εταιρικό μπορώ τα πάντα.....χι χι χι :>:> Παράθεση Ooooooooooooh Campione!The One and Only We're Liverpooooooooooooool They say our days are numbered, we're not famous anymore But scousers rule the country like we've always done before Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. April 14, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2004 2.5 χρόνια σε συμβόλαιο vodafone και δεν βλέπω να το αλλάζω. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos Δημ. April 17, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2004 Wirelessly posted (Nokia 7650: Nokia3650/1.0 SymbianOS/6.1 Series60/1.2 Profile/MIDP-1.0 Configuration/CLDC-1.0) Edw kai 2 xronia xrisimopoiw cosmote,kai den tha tin allaksw! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Σταθερά vodafone εδώ και 4 χρόνια... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kplr Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 1 χρόνο Telestet..Παλιά 4 χρόνια Cosmote... Από σύνδεση Internet (και αυτό σύνδεση δεν είναι;;) ) 6 μήνες Tellas ADSL 384/128 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Don_VitoCorleone Δημ. April 18, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2004 Wirelessly posted (T68i: SIE-A60/14 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0) Αρχικό Μήνυμα από cddaraa εταιρική cosmote 2 χρόνια...με έχει βολέψει πολύ...και χαίρομαι ιδιαιτέρως περιόδους χριστουγένων και πάσχα που κανείς δεν μπορεί να στείλει και να λάβει sms ή να πάρει τηλέφωνο εγώ με το εταιρικό μπορώ τα πάντα.....χι χι χι :>:> ap to dekemvrh exw tim k ola kurile.prin eixa cosmote gia 3 xronia k hmoun poly efxarhsthmenos epishs.twra omws exw poly kalyterh poiothta hxou,me adistoixh afkshsh parasitwn se tv radio klp :whistle: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darko Δημ. April 23, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2004 Απο το 1995, ήτοι 9 χρόνια Panafon-Vodafone. Χωρίς να έχω χρησιμοποιήσει ποτέ την επιδότηση που δικαιούμαι, γιατί μου έσπασαν τα νεύρα όταν μετά απο τα 5 χρόνια ρώτησα αν δικαιούμαι και μου απάντησαν πως όχι. Απο τότε έχουμε μια σχέση συζυγική θα έλεγα. Εγώ πληρώνω τους λογαριασμούς κάθε μήνα αλλά δεν έχουμε περαιτέρω απαιτήσεις ο ένας απο τον άλλον, δηλαδή καμμία επικοινωνία... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts