Jump to content

Καλώδιο hdmi

aleka_gates
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,ψάχνω ένα καλώδιο για να συνδέσω το laptop με την τηλεόραση.Και τα δύο έχουν υποδοχές hdmi υπάρχει περίπτωση να μου λείπει κάτι και να μην παίζει?Τι καλώδιο μου προτείνετε?

μιας και βρηκα το θεμα ,για να μην ανοιγω καινουριο , αμα παρω κι εγω καλωδιο hdmi να συνδεσω την οθονη με τον υπολογιστη μου με αυτο αντι για το vga ,θα δω καμια ουσιαστικη διαφορα στην εικονα ? Σε HD ταινια ,πχ ?

Υπαρχουν 3 καλωδια το vga (μπλε) που ειναι αναλογικο

και το HDMI ή DVI (λευκο) το hdmi και το dvi ειναι στην ουσια τα ιδια με τη μονη διαφορα οτι το HDMI μεταφερει και ηχο , Το hdmi-dvi μεταφερουν ψηφιακα τα δεδομενα και η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλυτερη

Επρεπε να το ειχες κανει στην ουσια δεν εκμεταλευεσαι τα χρηματα που εχεις δωσει για την οθονη σου

Αφού βέβαια βεβαιωθείς τί HDMI θέλεις. HDMI 1 - HDMI 1.3 - HDMI 1.4. Αυτό το βλέπειςαπό τα specs των συσκευών σου και με μια ματία στην wiki

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Αφού ελέγξεις την έκδοση HDMI, θα επιλέξεις το αντίστοιχο καλώδιο.

Αν το λάπτοπ και η τηλεόραση έχουν αγοραστεί τα τελευταία δυο περίπου χρόνια, τότε θα έχουν την έκδοση 1.3b ή την 1.4.

Για την 1.3b

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751699

Για την 1.4

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751935

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."