aleka_gates Δημοσιεύτηκε January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 11, 2011 Καλησπέρα,ψάχνω ένα καλώδιο για να συνδέσω το laptop με την τηλεόραση.Και τα δύο έχουν υποδοχές hdmi υπάρχει περίπτωση να μου λείπει κάτι και να μην παίζει?Τι καλώδιο μου προτείνετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taketrance Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 μιας και βρηκα το θεμα ,για να μην ανοιγω καινουριο , αμα παρω κι εγω καλωδιο hdmi να συνδεσω την οθονη με τον υπολογιστη μου με αυτο αντι για το vga ,θα δω καμια ουσιαστικη διαφορα στην εικονα ? Σε HD ταινια ,πχ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Υπαρχουν 3 καλωδια το vga (μπλε) που ειναι αναλογικο και το HDMI ή DVI (λευκο) το hdmi και το dvi ειναι στην ουσια τα ιδια με τη μονη διαφορα οτι το HDMI μεταφερει και ηχο , Το hdmi-dvi μεταφερουν ψηφιακα τα δεδομενα και η ποιοτητα της εικονας ειναι πολυ καλυτερη Επρεπε να το ειχες κανει στην ουσια δεν εκμεταλευεσαι τα χρηματα που εχεις δωσει για την οθονη σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αφού βέβαια βεβαιωθείς τί HDMI θέλεις. HDMI 1 - HDMI 1.3 - HDMI 1.4. Αυτό το βλέπειςαπό τα specs των συσκευών σου και με μια ματία στην wiki Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Αφού ελέγξεις την έκδοση HDMI, θα επιλέξεις το αντίστοιχο καλώδιο. Αν το λάπτοπ και η τηλεόραση έχουν αγοραστεί τα τελευταία δυο περίπου χρόνια, τότε θα έχουν την έκδοση 1.3b ή την 1.4. Για την 1.3b http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751699 Για την 1.4 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751935 Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts