Jump to content

Android app για διαχείριση του What'sUp

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οταν βγαζει "sms:generic failure" τι ακριβως παιζει; τι συμβαινει;

• Απαντήσεις 251
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...

Μπράβο στο δημιουργό του!!!

Καλό θα ήταν να είχε και τα διαθέσιμα λεπτά η SMS που έχουμε για τον κόσμο του what's up...

Edited by mary19

Μπράβο στο δημιουργό του!!!

Καλό θα ήταν να είχε και τα διαθέσιμα λεπτά η SMS που έχουμε για τον κόσμο του what's up...

εχει τα λεπτα του Call Them All και τα sms! Πηγαινε στις ρυθμισεις της εφαρμογης και διαλεξε τι θελεις να σου δειχνει! ;)

εχει τα λεπτα του Call Them All και τα sms! Πηγαινε στις ρυθμισεις της εφαρμογης και διαλεξε τι θελεις να σου δειχνει! ;)

Ω! πράγματι τα έχει!!!:-D και για τον χρόνο ομιλίας και για τα SMS.

Είναι απλά τέλειο!!!! Και πάλι μπράβο!!!!

Παιδιά σας δουλεύει καλά η εφαρμογή στο υπόλοιπο euro?Εμενα σε 3 συσκευές και 3 διαφορετικούς αριθμούς δεν μου ανανεώνει το υπόλοιπο euro...

Οταν βγαζει "sms:generic failure" τι ακριβως παιζει; τι συμβαινει;

Το ίδιο εμφανίζεται και σ´εμενα γνωρίζει κάποιος τι συμβαίνει;

Παιδιά σας δουλεύει καλά η εφαρμογή στο υπόλοιπο euro?Εμενα σε 3 συσκευές και 3 διαφορετικούς αριθμούς δεν μου ανανεώνει το υπόλοιπο euro...

Εμενα παντως δουλευει κανονικα! δεν εχω καποιο προβλημα!

έχει δοκιμάσει κανείς την εφαρμογή σε συνδυασμό με το go sms? απο τοτε που έβαλα το Gosms και πατάω ενημέρωση όλων.. μου έρχονται τα μηνύματα κανονικά, αλλά το widget και η ίδια η εφαρμογή κολλάνε με τα πράσινα σηματακια της ανανέωσης και δεν εμφανίζονται τα στοιχεία!

• 2 weeks later...
Δυστυχώς και εμένα μου έχει κολλήσει το widget....παρόλα αυτά τα μηνύματα για το υπόλοιπο κτλ ερχονται κανονικά... Edited by mary19

• 2 weeks later...

κι εμενα ακομα κολλημενο.. και δεν βλεπω να μας απανταει κανεις..

Τελικα εβγαλα την προσθετη εφαρμογη και δουλευει κενονικα τωρα

Edited by Ragezer

Πως βλέπουμε τα δωρεάν MB για internet..??

πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να διαλεξεις τι θελεις να σου δειχνει. Εκει εχει και επιλογη για τα ΜΒ του ιντερνετ

πρεπει να πας στις ρυθμισεις και να διαλεξεις τι θελεις να σου δειχνει. Εκει εχει και επιλογη για τα ΜΒ του ιντερνετ

Δεν υπάρχει τέτοια ρυθμησει..!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Δεν υπάρχει τέτοια ρυθμησει..!!

Ανοιγεις την εφαρμογη, πατας το πληκτρο ρυθμισεων και διαλεγεις "Ρυθμισεις" εκει περα στο επομενο μενου πας στα "Ενεργα Υπολοιπα" "CIOTP" ή αλλιως Cosmote Internet On The Phone αν του βαλεις tick θα σε ενημερωνει για τα megabyte, καλο θα ηταν να χρησιμοποιεις και καποια εφαρμογη που σου μετραει τη χρηση σου παντως σαν το 3g watchdog!

κι εμένα μου βγάζει sms:generic failure

καμιά βοήθεια παίδες?

Φιλε μου απ'οτι καταλαβα εγω τοτε που μου το ειχε βγαλει ηταν σε φαση που μου ειχε τελειωσει η καρτα και δεν εκανε ενημερωση! Παραδοξο να μου πεις απο τη στιγμη που η ενημερωση ειναι δωρεαν, ομως μολις εβαλα καρτα αμεσως ξαναδουλεψε χωρις προβλημα..μπορει και απλα να ηταν μια συμπτωση..δοκιμασε κι ενα restart το τηλεφωνο!

Φιλε μου απ'οτι καταλαβα εγω τοτε που μου το ειχε βγαλει ηταν σε φαση που μου ειχε τελειωσει η καρτα και δεν εκανε ενημερωση! Παραδοξο να μου πεις απο τη στιγμη που η ενημερωση ειναι δωρεαν, ομως μολις εβαλα καρτα αμεσως ξαναδουλεψε χωρις προβλημα..μπορει και απλα να ηταν μια συμπτωση..δοκιμασε κι ενα restart το τηλεφωνο!

Λογικό είναι να μη σου κάνει ενημέρωση. Η ενημέρωση δε γίνεται online. Γίνεται με αποστολή σιωπηλού SMS που εσύ δε βλέπεις. Όταν σου είχε τελειώσει η κάρτα είχε μπει φραγή SMS, οπότε λογικό να μη κάνει ενημέρωηση.;)

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Ανοιγεις την εφαρμογη, πατας το πληκτρο ρυθμισεων και διαλεγεις "Ρυθμισεις" εκει περα στο επομενο μενου πας στα "Ενεργα Υπολοιπα" "CIOTP" ή αλλιως Cosmote Internet On The Phone αν του βαλεις tick θα σε ενημερωνει για τα megabyte, καλο θα ηταν να χρησιμοποιεις και καποια εφαρμογη που σου μετραει τη χρηση σου παντως σαν το 3g watchdog!

Εγώ τα παρακάτω βλέπω...!!!! My whatsup v0.10.27

http://s1.directupload.net/images/120427/jx56ql9x.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Λογικό είναι να μη σου κάνει ενημέρωση. Η ενημέρωση δε γίνεται online. Γίνεται με αποστολή σιωπηλού SMS που εσύ δε βλέπεις. Όταν σου είχε τελειώσει η κάρτα είχε μπει φραγή SMS, οπότε λογικό να μη κάνει ενημέρωηση.;)

Ξερω οτι γινεται με σιωπηλο sms η ενημερωση. Αυτο που δεν ηξερα ηταν η φραγη οτι μπαινει οταν δεν εχεις καρτα ;)

Εγώ τα παρακάτω βλέπω...!!!! My whatsup v0.10.27

http://s1.directupload.net/images/120427/jx56ql9x.png

Εχω επισυναψει snapshot απο το δικο μου για να δεις..δεν ξερω γιατι υπαρχει αυτη η διαφορα!

Η εφαρμογή γιατί δεν με ενημερώνει; Ενώ φαίνεται να λειτουργεί σωστά στέλνοντας σιωπηλό sms! Παρόλα αυτά παραμένει να λέει άγνωστο για κάθε υπόλοιπο!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Παραμενουν τα πρασινα συμματακια σε καθε υπολοιπο σα να περιμενουν να ενημερωθουν? Μηπως χρησιμοποιεις καποιο extra application για την αποστολη/ληψη sms?

Ναι παραμένουν! Ξέρεις τα σήματα που είναι κυκλακια! Το go sms pro χρησιμοποιώ εδώ και 3 μήνες! Τον τελευταίο μήνα δεν μου δείχνει τα ποσά!

Τώρα είδα ότι με την συγκεκριμένη εφαρμογή είναι γενικό το πρόβλημα!!!

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-6

Ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα φιλε μου, και μολις εβγαλα το go sms pro αρχισε να δουλευει παλι κανονικα! Μαλλον πρεπει να στειλουμε καποιο email στον developer οταν βρει χρονο να το κοιταξει και αυτο! Γιατι μαλον το thread εδω μεσα δεν το παρακολουθει!

Edited by Ragezer

Σήμερα έβαλα την εφαρμογή στο κινητό μου(galaxy y pro duos). Μόλις πάτησα το κουμπί για ενημέρωση όλων μου έβγαλε το μήνυμα "Δεν φαίνεται να βρίσκεστε στο δίκτυο της cosmote.Η αποστολή sms μπορεί να σας κοστίσει χρήματα αλλά και ενδέχεται να μην επιστρέψουν τα αναμενόμενα απαντητικά sms".Πατάω αποστολή και μου βγάζει generic failure. Τι μπορεί να συμβαίνει; Η αντίστοιχη εφαρμογή για cu λειτουργεί κανονικά.