Jump to content

nikoskomotini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikoskomotini

  1. Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι κάτοχος ενός red note 2. Σήμερα τα πλήκτρα σταμάτησαν να αποκρίνονται( ίσως βέβαια φταίνε και οι δύο αλλαγές οθονών :rolleyes:). Όπως καταλαβαίνετε είμαι στην αναζήτηση ενός νέου κινητού. Διαβάζοντας παρόμοια θέματα κλίνω προς το καινούριο "αδερφάκι" red note 4. Δυστυχώς, δεν έχω πλέον την υπομονή να περιμένω από την Κίνα οπότε η αγορά θα γίνει από ελληνικό σκρουτζομάγαζο. Εδώ όμως αρχίζουν τα δύσκολα.. Προτείνετε το 4 ή το 4Χ (δεν έχω καταλάβει, τι διαφορά έχουν τα δύο μοντέλα). Φυσικά αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση είναι ευπρόσδεκτη. Οι μοναδικές απαιτήσεις που έχω είναι να έχει ισάξια, αν όχι καλύτερη καμερα από το red note 2 από το οποίο ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος. Παιχνίδια, μουσική με αφήνουν αδιάφορο. Λίγο fb, insta, browsing κλπ. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων για το χρόνο σας και συγγνώμη αν η απορία μου χωρούσε σε νήμα άλλου παιδιού.
  2. Καλησπέρα παιδιά, ωραία η κινητάρα μας, ταχύτατη δεν λέω όμως αρνούνται να μου έρθουν oi ειδοποιήσεις για email και άλλες εφαρμογές. Φορούσα μια dev rom αλλά και με αλλαγή σε 7.3.2.0 stable συμβαίνει το ίδιο πραγμα. Λησμονώ ώρες ώρες το Lenovo S650!!
  3. Για βελτίωση της έντασης της ανοιχτής ακρόασης ξέρεις κανείς ποιες ρυθμίσεις αλλάζουμε;
  4. Σ'ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το έκανα και εγώ. Τώρα για το supersu, ίσως φταίει ότι δεν έχω το titanium το pro και δεν μπορώ να κάνω freeze την κινέζικη εφαρμογή. Δηλαδή το 8ο βήμα από τον οδηγό. --->http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2434453 Κάποιος που τα κατάφερε καλό θα ήταν να πει την άποψη του. Το κινητάκι πάντως για τα λεφτά του είναι πολύ τίμιο. Προσωπικά ενουσιάστηκα από την κάμερα, η οποία αποδείχθηκε ανώτερη των προσδοκιών μου. Το μόνο που λείπει είναι η μετάφραση των ελληνικών στο μενού, αλλά δεν είναι πρόβλημα ουσιαστικό για κάποιον που έχει στοιχειώδεις γνώσεις αγγλικών.
  5. Καλημέρα! δοκίμασα και εγώ να κάνω root με το Vroot. Αφού έγινε η εγκατάσταση, έτρεξα και το root basic checker και όλα καλά. Κατέβασα και το SuperSU, όμως βγαίνει μήνυμα πως το Su binary χρειάζεται να αναβαθμιστεί. Πατάω συνέχεια, μπαίνει στο lenovo recovery, πατάω την κάτω επιλογή english και reboot. Δοκιμάζω να ξαναμπώ στο SuperSU και πάλι τα ίδια. Πώς θα αντικαταστήσω την κινέζικη εφαρμογή με to supersu; Πιο πολύ με ενδιαφέρει να κλείσω τις ενημερώσεις για αναβάθμιση του λειτουργικού, μην γίνει κανένα λάθος και τρέχουμε..
  6. nikoskomotini

    Honor 3C

    Είμαι έτοιμος να το παραγγείλω, αλλά με μια αναζήτηση που έκανα δεν βρήκα τίποτα για sar. Για μένα αυτό είναι και το κυριότερο κριτήριο αγοράς. Μήπως ξέρει κανείς τίποτα; Είδα πως η huawei πιάνει όλη τη γκάμα. Από 0.20 μέχρι και 1.70!!:blink:
  7. Σαν την Βεργίνα δεν έχει! Για να ευλογήσουμε και τα γένια μας :D
×
×
  • Create New...