taketrance Δημοσιεύτηκε January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 10, 2011 Καλησπερα, θελω να κανω μια ερωτηση για ενα θεμα που εχω με μια μεταφορα αρχειων απο εναν σκληρο που θελω να κανω . Πιο συγκεκριμενα ,επειδη πηρα νεο υπολογιστη , τα δεδομενα απο τον παλιο σκληρο δισκο μου θελω να τα κρατησω και να τα μεταφερω σε εναν εξωτερικο σκληρο που εχω .Επειδη ομως το παλιο μου pc καηκε και δε νιωθει μια τωρα ,θελω να βρω εναν τροπο να εξαγω τα αρχεια απο τον σκληρο (δε μπορω να χειριστω τη συνδεσμολογια για να το συνδεσω στο νεο pc ) .Απο οσο ξερω υπαρχουν κατι συσκευες που εισαγεις τον εσωτερικο σκληρο και συνδεονται με τον υπολογιστη για να εμφανιστουν τα αρχεια , αλλα εκτος αυτου για να μην ξοδευομαι, ξερει κανεις αν μπορω να το παω σε κανενα μαγαζι , στυλ Πλαισιο και να το κανουν εκει περα και αν ναι με τι ποσο επιβαρυνση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jery Δημ. January 10, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2011 1) να συνδεσεις το δισκο ειναι πολυ ευκολο 2) ενας αλλο ευκολος τροπος ειναι να κατεβασεις το ubuntu live cd ειναι ενα cd που τρεχει απο αυτο ενα λειτουργικο συστημα και μπορεις να μεταφερεις τα αρχεια απο το παλιο σου δισκο στον εξωτερικο 3) δεν ξερω αν αξιζει να πληρωσεις 4)Μπορεις να αγορασεις μια θηκη case για σκληρο δισκο, να βαλεις μεσα το δισκο σου και να τον κανεις εξωτερικο + οτι εχεις και τα αρχεια σου Τι θες απο τα παραπανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chtrox Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Θα πρότεινα να αφαιρέσεις το δίσκο από το παλιό pc (τραβάς τα 2 καλώδια που έχει από πίσω και ξεβιδώνεις τις βίδες) και με τον ίδιο τρόπο το συνδέεις στο καινούριο). Είναι τσάμπα, είναι πανεύκολο και κάνεις τη δουλειά σου. Αν το πας στο πλαίσιο θα πληρώσεις στην ξεφτίλα 60-70 ευρώ.. Παράθεση Όμιλος πινγκ-πονγκ Χαλκίδας: http://www.ping-pong.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts