Guest Tankwart Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 κι ομως σωστα τα εχω...περιεργο....Σ ευχαριστω για το χρονο σου παντως...! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. February 9, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 κι ομως σωστα τα εχω...περιεργο....Σ ευχαριστω για το χρονο σου παντως...! Δοκίμασε να βρεις την portable εκδοση του παιχνιδιού που έχει κυκλοφορίσει. Εγώ αυτή χρησιμοποιώ και δουλεύει μια χαρά.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgepip Δημ. March 8, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2011 το κατεβασα δωρεαν και οταν παω να κανω εγκαταστη μου βγαζει μηνυμα texture is too large 2048x2048.maximun supported size is 1024x1024.τι μπορω να κανω για αυτο? ευχαριστω Δοκίμασε να κάνεις install τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών σου και θα λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts