stefanw595 Δημοσιεύτηκε January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 6, 2011 Φαντάζομαι λίγο πολύ όλοι πλέον ξέρουμε τι ακριβώς είναι το Angy Birds. Πλέον η Rovio ανακοίνωσε και την έκδοση του παιχνιδιού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Σήμερα δοκίμαζα το παιχνίδι και είναι τρελό κάψιμο και στον υπολογιστή. Παίζει σε full screen και περίμενα πως θα με χαλούσε να το παίζω με ποντίκι αλλά τελικά είναι το ίδιο εθιστικό. Απότι διάβαζα μάλιστα στην PC έκδοση υπάρχουν περισσότερα features αποτι στις mobile εκδόσεις!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 δωρεαν ειναι το παιχνιδι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 δωρεαν ειναι το παιχνιδι? Όχι αυτή την περίοδο υπάρχει σε προσφορά στα 4€ περίπου και η κανονική του είναι γύρω στα 10€. Παρόλα αυτά επειδή για PC game πρόκειται όπως καταλαβαίνεις ήδη κυκλοφόρησε "δωρεάν" :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ναι, το καταλαβα εφοσον ρωτησα :p καλο φαινεται! σε htc desire που επαιξα ειχε καλη αισθηση. την ιδια και στο pc που με βολευει περισσοτερο (απεχθανομαι τις οθονες αφης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriojohn Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 δεν είμαστε "εθισμένοι" :ninja::ninja: αλλά είναι ένα από τα κλύτερα νέα των ημερών :D :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 Θα μας ζηλεύουν τα κάρβουνα!!! Παράθεση Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ειναι πολυ κολλημα τελικα στο pc. επισης εχει ωραια χρωματα/γραφικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 7, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2011 ειναι πολυ κολλημα τελικα στο pc. επισης εχει ωραια χρωματα/γραφικα! Nαι η απεικόνιση και τα γραφικά είναι τρομερά! Όταν το είχα παίξει λίγο στο ipad είχα πει πως καλύτερο δεν γίνεται αλλά να που γίνεται.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ΤΟ κολλημα το παιχνιδι! σχεδον το χω τερματισει μεσα σε λιγες μερες. λιγες πιστες εμειναν και ... τελος! τι παιζει με τα golden eggs? δεν εχω καταλαβει. μονο ενα μου εχει ξεκλειδωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 ΤΟ κολλημα το παιχνιδι! σχεδον το χω τερματισει μεσα σε λιγες μερες. λιγες πιστες εμειναν και ... τελος! τι παιζει με τα golden eggs? δεν εχω καταλαβει. μονο ενα μου εχει ξεκλειδωσει Kαλά ναι πολύ κόλλημα. :D Λόγω του ότι πλησιάζει η εξεταστική δεν παίζω πολύ αλλά σε κάτι διαλείμματα παίζω. Tα golden eggs απότι κατάλαβα είναι κάποιες επιπλέον πίστες. Έχω ξεκλειδώσει 2 εγώ αλλά έχει αρκετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 πως ξεκλειδωνουν ομως? αυτο δεν καταλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 13, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 πως ξεκλειδωνουν ομως? αυτο δεν καταλαβα Μέσα σε 2 πίστες (αν βρω ποιες είναι θα τις γράψω) έχει κάτι χρυσα αυγά τα οποία αν τα χτυπήσεις με κάποιο απ τα πουλιά ξεκλειδώνει κα΄ποια απ τις πίστες. Μετά πας στο κεντρικό μενού και κάτω απο τις 4 ομάδες πιστων έχει μια κατηγορία Golden Eggs οπου εκεί μπαίνεις και παίζεις όσες έχεις ξεκλεδώσει. Επίσης απότι κατάλαβα κάποιες ξεκλειδώνουν αν σε μια ομάδα πιστών καταφέρεις και τερματίσεις όλες τις πίστες με 3 αστεράκια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gdrdasky Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Καλά σήμερα το πέρασα τρελλό κάψιμο!!πραγματικά! Παράθεση Sony Ericcson K550i Samsung Wave S8500 LG NEXUS 4 E960 (16gb) And it goes talking (και πάει λέγοντας) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalton114 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το κατεβασα δωρεαν και οταν παω να κανω εγκαταστη μου βγαζει μηνυμα texture is too large 2048x2048.maximun supported size is 1024x1024.τι μπορω να κανω για αυτο? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Μέσα σε 2 πίστες (αν βρω ποιες είναι θα τις γράψω) έχει κάτι χρυσα αυγά τα οποία αν τα χτυπήσεις με κάποιο απ τα πουλιά ξεκλειδώνει κα΄ποια απ τις πίστες. Μετά πας στο κεντρικό μενού και κάτω απο τις 4 ομάδες πιστων έχει μια κατηγορία Golden Eggs οπου εκεί μπαίνεις και παίζεις όσες έχεις ξεκλεδώσει. Επίσης απότι κατάλαβα κάποιες ξεκλειδώνουν αν σε μια ομάδα πιστών καταφέρεις και τερματίσεις όλες τις πίστες με 3 αστεράκια. ωχ, πολυ μανικι ακουγεται η υποθεση... αν μπορεσεις να βρεις τις πιστες, ριξε ενα ποστ σε παρακαλω:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 16, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 ωχ, πολυ μανικι ακουγεται η υποθεση... αν μπορεσεις να βρεις τις πιστες, ριξε ενα ποστ σε παρακαλω:) Λοιπόν βρήκα ακόμη 2 χρυσά αυγά. Το ένα είναι στην 8-15 και στην 9-14 και είναι σχετικά εύκολο να τα πάρεις. Για τα παλότερα δεν θυμάμαι που ακριβώς είναι αλλά αν τα βρω θα τα γράψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 ενας καλος οδηγος για το παιχνιδι, που εκτος των αλλων, αναφερει που βρισκονται τα χρυσα αυγα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NhocCuteGirlz Δημ. January 19, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 δωρεαν ειναι το παιχνιδι? __________________ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. January 19, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2011 δωρεαν ειναι το παιχνιδι? __________________ Όχι είναι επί πληρωμή. Αν δεν κάνω λάθος κοστίζει περιπου 10 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 "Τhis application has failed to start because application configuration is incorrect.Reinstalling the application may fix this problem." Τι μπορω να κανω για αυτο φιλοι μου?Εχω κατεβασει το αρχειο 2 φορες απο διαφορετικες πηγες.Σας παρακαλω δωστε μου τη λυση. Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 ποια εκδοση windows εχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 xp professional service pack 3 english.Το εχω παιξει ομως σε φιλο που εχει ελληνικα.παιζει ρολο λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 δε πιστευω εχεις παλιο pc? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Tankwart Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 λαπτοπ σονυ βαιο εχω...μπορεις να μου πεις τι περιεχει ο φακελος με το παιχνιδι?μηπως μου λειπει καποιο dll? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2011 οριστε: http://img42.imageshack.us/i/17408751.png/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts