atomant Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Κατεβάζω την Experimental CM10.1 απο εδω CM10.1 Everest https://www.dropbox.com/s/0hthcn7t69g2fa5/cm-10mr1-20121204-EXPERIMENTAL-everest-rogue.zip Για gapps μονο αυτά http://goo.im/devs/teameos/roms/eos4/gapps/gapps-jb-20121203-EOS-XOOM-ONLY.zip Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2012 Με το που την δοκιμάσεις ενημέρωσε μας! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atomant Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Με το που την δοκιμάσεις ενημέρωσε μας! Σημερα δοκίμαζω την καινουργια Experimental 5th Dec. https://www.dropbox.com/s/g6g0n3ooosshdir/cm-10mr1-20121205-EXPERIMENTAL-everest-rogue.zip Για gapps εχω βάλει αυτα της CM10.1 απο εδω http://goo.im/gapps Μεχρι στιγμης μονο ενα προβλημα FC with TTS ( Unfortunately Google-Text to speech engne - has stopped) Φυσικα στην κάμερα δεν εχουν βάλει την photoshpere ακομα Ολα τα άλλα τέλεια και πολυ γρήγορη. Για CWM εχω βάλει και χρησιμοποιω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1782235 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Καλημέρα, σήμερα διάβασα το πιο κάτω άρθρο http://www.talkandroid.com/143895-motorola-releases-a-timetable-for-jelly-bean-updates-on-numerous-devices Φαίνεται ότι θα υπάρξει επίσημο update για τα 3g XOOM...... Αν και δεν αναφέρει τίποτα για τα ευρωπαϊκά..... Βλέπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια καλημερα. Εχω και εγω ενα xoom με την eos 3 και μου κρασαρει συνεχεια ο browser. Υπαρχει καποια λυση; Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε επισημη εκδοση βρισκονται; Είναι πιο σταθερο με αυτήν; Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Παιδια καλημερα. Εχω και εγω ενα xoom με την eos 3 και μου κρασαρει συνεχεια ο browser. Υπαρχει καποια λυση; Επισης θα ηθελα να ρωτησω σε επισημη εκδοση βρισκονται; Είναι πιο σταθερο με αυτήν; Από την διαχείριση των εφαρμογών κανε ένα clear cache. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ευχαριστω Αλεξανδρε. Ειδα στην υπογραφη σου οτι χρησιμοποιεις την cm10. Ειναι καλυτερη; Πως την περναω (χρειαζεται wipe και τετοια;) Ευχαριστω και παλι. Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Ευχαριστω Αλεξανδρε. Ειδα στην υπογραφη σου οτι χρησιμοποιεις την cm10. Ειναι καλυτερη; Πως την περναω (χρειαζεται wipe και τετοια;) Ευχαριστω και παλι. Όταν αλλάζεις rom καλό είναι να κάνεις wipe, γιατί ακόμα και να "κάτσει", μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Τώρα για την cm10, στι δικό μου είναι αρκετά ανώτερη της EOS3. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zacharis1955 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά sorry αλλά έχω μια απορία: Για ποό ακριβώς λόγο το "πειράζετε"? Εχω το απλό (μόνο WiFi) αγορασμένο από Γερμανία επίσημα αναβαθμισμένο σε Android 4.1.2 "Jelly Bean" και δουλεύει περίφημα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Είσαι τυχερός που έχεις την έκδοση του tablet που θεωρείται ότι είναι Google device οπότε παίρνεις επίσημα updates αμέσως. Όλοι εμείς με την έκδοση wifi +3g είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και κάνεις δεν ξέρει αν και πότε θα δούμε updates. (δεν θυμάμαι σε πιο έχουμε μείνει) Οπότε μιας και το root στην συσκευή είναι πανεύκολο και υπάρχουν ακόμα καλές roms, είναι για μας μονόδρομος! Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonius Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Όλοι εμείς με την έκδοση wifi +3g είμαστε παιδιά ενός κατώτερου Θεού και κάνεις δεν ξέρει αν και πότε θα δούμε updates. (δεν θυμάμαι σε πιο έχουμε μείνει) Η ICS 4.0.4 είναι η τελευταία official. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά sorry αλλά έχω μια απορία: Για ποό ακριβώς λόγο το "πειράζετε"? Εχω το απλό (μόνο WiFi) αγορασμένο από Γερμανία επίσημα αναβαθμισμένο σε Android 4.1.2 "Jelly Bean" και δουλεύει περίφημα... Οταν η συσκευή φορούσε επίσημα (πέρσι τέτοια εποχή) την 3.χ έβαζα πάνω custom 4.0.χ. Καμία σχέση σε συμπεριφορά, μέρα με τη νύχτα. Οταν αποφάσισε να βάλει 4.0.χ φορούσα την 4.1 και εδώ και κάμποσο καιρό την 4.1.2 Περιμένω να σταθεροποιηθεί και η 4.2 να την περάσω. Αυτά αφορούν το ΜΖ601 που έχουμε οι περισσότεροι στην Ελλάδα. Οπως αναφέρθηκε έχει επίσημα "μείνει" σε ISC και βάση των ανακοινώσεων δύσκολα το βλέπω για επίσημη αναβάθμιση σε JB σύντομα. Το καλό βέβαια είναι ότι οι custom rom λειτουργούν πολύ καλά, χωρίς bug κλπ και καθώς δίνουν και δυνατότητα OC συνολικά είναι αρκετά πιο γρήγορες από τη μαμά. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Παιδιά καλησπέρα. Περασα εχθες την cm10 που προτεινει ενας φιλος 2 σελιδες πριν και ολα πηγαν κατα δι***ου. Ο συγχρονισμος με το λογ/μο google δεν γινεται σωστα, το google play δεν ανοιγει, ο stock browser επισης δεν ανοιγει. Έκανα και wipe cache κ.τ.λ. αλλα κατι δεν πηγε καλα. Μαλλον θα γυρισω στην eos 3. Μπορει καποιος να βοηθησει με την σωστη διαδικασια; Ευχαριστω. Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 Μου φαίνεται πολύ περίεργο να έχει τόσα θέματα. Έκανες full wipe, και μετά πέρασες ρομ και Google apps? Τόσες φορές που τα έχω περάσει εγώ, δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2012 (edited) Και ομως duk3r. Full wipe εννοεις Wipe data cache ε; Τα εκανα γμτ και τωρα δεν μου βλεπει την καρτα να βαλω αλλη ρομ. Καμμια βοηθεια; Παιδια δεν καταλαβαινω. Το ξαναεκανα 3-4 φορες ακομα (την cm10). Τα ιδια. Σκεφτηκα μηπως φταινε τα google apps. Δεν τα εβαλα καθολου. Τα ιδια. Και ενω φαινεται να κανει mount την καρτα ο file manager την βλεπει να περασω στην εσωτερικη μνημη μια αλλη rom. Πασα βοηθεια δεκτη, ευχαριστω. Edited December 14, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leon_mania Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Iσως να παίζει ρόλο η recovery; Ποια χρησιμοποιείς; Σίγουρα έχεις κάνει Full Wipe (/system, /data, /cache, /dalvik); Παράθεση Nexus 4 > Stock for a little moment Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Και ομως duk3r. Full wipe εννοεις Wipe data cache ε; Όχι μόνο Data cache. Πρώτα θα κάνεις το factory reset για να καθαρίσει τα πάντα και μετά κάνε και ένα cache. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmarioss Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 Θα χρωστω ευγνωμοσυνη σε οποιον μπορει να μου εξηγησει πως θα δουλεψει το μινι usb για motorola xoom το αγορασα αλλα δεν το αναγνωριζει .Ευχαριστω εκ των προτερων...... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vananick Δημ. December 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2012 (edited) Παιδια ευχαριστω καταρχην για τις απαντησεις. Εκανα ολα τα wipe περασα και την 11/12 αλλα τα ιδια. Εχω την clockworkmod 4.0.0.4 περασα τωρα την eos3 stable και ολα μια χαρα. Ουτε ο Google account manager δεν δουλευε σωστα. Δεν ξερω. Duke factory reset δεν εκανα. Λες; εκανα μονο τα wipe. Ευτυχως εχω ενα Acer aspire one zg5 μου ειδε την εσωτερικη μνημη και ετσι εβαλα την eos3. Να πω επισης οτι το aa1 ειναι με Ubuntu 12.10 χωρις κανενα εξτρα λογισμικο η οδηγο. Edited December 14, 2012 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Motorola XOOM 3G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. December 17, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2012 Δοκίμασα την τελευταία πειραματική έκδοση του Everest με 4.2.1 και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Καταρχήν δεν δοκίμασα 3Τζι γιατί δεν είχα κάρτα αλλά τα υπόλοιπα φαίνεται πως δούλευαν οκ. Μάλιστα μου λύθηκε και ένα πρόβλημα που έχω συνέχεια με το φλας της κάμερας που αν κάνω focus κάπου κοντά στον φακό τότε η εικόνα βγαίνει σχεδόν άσπρη από το φως. Αυτό που δεν άντεξα και άλλαξα πάλι στο backup μου ήταν η μπάρα των notifications η οποία ήταν παρά πολύ μικρή για να την τραβάω γρήγορα. Το πρόβλημα μου προκαλείται βέβαια από την θήκη που έχω στο τάμπλετ και δεν επιτρέπει να πιάνεις άνετα τις άκρες της οθόνης. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsicrete Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Δοκίμασα την τελευταία πειραματική έκδοση του Everest με 4.2.1 και έχω ανάμεικτα συναισθήματα. Καταρχήν δεν δοκίμασα 3Τζι γιατί δεν είχα κάρτα αλλά τα υπόλοιπα φαίνεται πως δούλευαν οκ. Μάλιστα μου λύθηκε και ένα πρόβλημα που έχω συνέχεια με το φλας της κάμερας που αν κάνω focus κάπου κοντά στον φακό τότε η εικόνα βγαίνει σχεδόν άσπρη από το φως. Αυτό που δεν άντεξα και άλλαξα πάλι στο backup μου ήταν η μπάρα των notifications η οποία ήταν παρά πολύ μικρή για να την τραβάω γρήγορα. Το πρόβλημα μου προκαλείται βέβαια από την θήκη που έχω στο τάμπλετ και δεν επιτρέπει να πιάνεις άνετα τις άκρες της οθόνης. Θέλει δουλειά ακόμη. To Panorama ειναι πολυ ωραιο, αλλα ολο το συστημα ειναι εξαιρετικά αργό. Ουτε το bluetooth ενεργοποιειται. Σκεφτομαι να γυρισω σε ΕΟΣ 3 η CM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilakos35 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 νομιζω οτι το χοομ ειναι 4g κανονικα απλως το εχουν ως 3g στη ευρωπη ισχυει αυτο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 νομιζω οτι το χοομ ειναι 4g κανονικα απλως το εχουν ως 3g στη ευρωπη ισχυει αυτο... Υπάρχουν πολλές εκδόσεις, Στην Ευρώπη κυκλοφορεί η ΜΖ601 που είναι μονο 3G. Υπάρχουν οι ΜΖ602 σαν 4G, η ΜΖ604 σαν wifi only κλπ. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalass Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 (edited) ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΚΑΙ 5 ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΧΟΟΜ2 ΑΠΟ EXPANSYS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΤΙΣΗ ΟΣΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΣΩ Η ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΟ 80%. ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ? -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone. Edited December 27, 2012 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lalass Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Χρονια πολλα σε ολους. Τωρα και 5 ημερες πηρα το χοομ2 απο expansys και μετα την δευτερη φορτιση οση ωρα και να το φορτιζω η ενδειξη της μπαταριας διχνει 80%. Μηπως ξερει κανεις κατι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts