Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα,

σημερα μου ηρθε μηνυμα για update το εκανε και απο τοτε το xoom εχει μεινει με το logo.

Εκανα hard reset απο το recovery αλλα τιποτε.Παραμενει το logo να αναβοσβηνει.Φοβαμε πως το xoom πεθανε και δεν ξερω τι να κανω.

Εψαξα ολο το internet να δω πως κλεινει εντελως αλλα τιποτα!Εχει κολησει στο logo και αναβοσβηνει...

* Δεν ειναι root.

* Ξερει κανεις αν υπαρχει service στην Θεσσαλονικη?

Σας ευχαριστω

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω διαβασα, διαβασα, αλλα απαντηση δεν βρηκα.

Μου πεταξε το παραθυρακι της αναβαθμησης και μου ζητησε να το εχω στην πριζα για να μην μεινει απο ρευμα..

Ετσι και εκανα, εκανε το download και εκει που περασε η οθονη σε μια μπαρα να φορτωνει, αλλαξε ξαφνικα και εχει βγαλει ενα Θαυμαστικο μεσα σε ενα τριγωνακι και απο κατω το ανθρωπακι του Android..

Εμεινε ετσι ολο το βραδυ (με πηρε ο υπνος), ε ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,

κανω Restart και μολις ανοιγει η αρχικη οθονη ξανασβηνει μονο του και ξανα η ιδια διαδικασια, δηλαδη ουτε να το δουλεψω οπως πριν δεν μπορω..

Καμια ιδεα η να το βαλω στο τζακι ???

(απειραχτη rom εχω)

Λοιπον, μετα απο Hard Reset και ενω εχασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ,

Αρχισα ΠΑΛΙ σιγα σιγα να το ξαναστηνω, μετα απο 1-2 μερες μου ξαναεβγαλε το Update, ε τι να κανω, το ξαναπατησα και ΠΑΛΙ τα ιδια..

Οποτε τωρα εμαθα, παλι Hard Reset ξανα μανα να βαλω applications και αλλα και τωρα περιμενω..

Στανταρ θα μου ξαναβγαλει να κανω το Update αλλα οσο γινετε θα το παραβλεπω..

ΑΝ εχει καποιος καποια καλη ιδεα, θα την περιμενω.

(σκεφτομαι και το γεγονος αν το παω με την εγγυηση αν θα εχω ανταποκριση.. Αλλα που το παω?)

Υπογράφω

ποια εκδοση φοραει τωρα? ειναι το 3G?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

Λοιπον, μετα απο Hard Reset και ενω εχασα ΤΑ ΠΑΝΤΑ,

Αρχισα ΠΑΛΙ σιγα σιγα να το ξαναστηνω, μετα απο 1-2 μερες μου ξαναεβγαλε το Update, ε τι να κανω, το ξαναπατησα και ΠΑΛΙ τα ιδια..

Οποτε τωρα εμαθα, παλι Hard Reset ξανα μανα να βαλω applications και αλλα και τωρα περιμενω..

Στανταρ θα μου ξαναβγαλει να κανω το Update αλλα οσο γινετε θα το παραβλεπω..

ΑΝ εχει καποιος καποια καλη ιδεα, θα την περιμενω.

(σκεφτομαι και το γεγονος αν το παω με την εγγυηση αν θα εχω ανταποκριση.. Αλλα που το παω?)

https://motorola-global-gr.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/53855/p_country_code/GR

@ GoldMikE

Μετα απο το hard reset σου ανοιξε η συσκευη?Εμενα μετα απο 10 hard resets η συσκευη κολαει στο logo του start up.

Δεν ανοιγει με τιποτα!

ωραία η EOS JB, αλλά θέλω να βάλω μαμίσια rom,αφου με την EOS το mobile data είναι τρομερά unstable και σε σημεία που δεν υπάρχει καλό σήμα και κάνει πολλές αλλαγές κυψέλων απλά δεν παίζει, οπότε καταντάει τρομερά εκνευριστικό.

Εχει κάποιος official ICS και σύνδεση data να μας πει πως πάει απο σταθερότητα?

Προσωπικά, με Cosmote internet on the go, όλο το καλοκαιρι, δεν αντιμετωπισα κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Official ICS 4.0.4

Sony logo.gif

Προσωπικά, με Cosmote internet on the go, όλο το καλοκαιρι, δεν αντιμετωπισα κανενα ιδιαιτερο προβλημα. Official ICS 4.0.4

δεν είχες δηλαδή το πρόβλημα να υπάρχει σήμα, να δείχνει στο σηματάκι πάνω H ή 3G ή G αλλα σε καμία εφαρμογή να μην υπάρχει connectivity? Με την EOS JB αυτό συμβαίνει συνέχεια...

γεια σας με τη 3.2 καποιες εφαρμογες παιζανε οκ τωρα με τη 4.0.4 οχι πχ sport tv για να βλεπεις ποδοσφαιρο δε κανει full screen(falsh player) επειδη πηρα το χοομ για μπαλα με ξενερωσε αυτο λιγο τωρα μονο sopcast h μεσω browser βλεπω αλλα με sopcast τo 3g φευγει σαν νερο ,παντως εστω κ ετσι ημουν για καφε κ ειδα stoke vs arsenal με 3g vodafone καμπανα αν κ πιστευω η wind εχει καλυτερο 3g (exω 2 καρτες voda κ wind).:O

δεν είχες δηλαδή το πρόβλημα να υπάρχει σήμα, να δείχνει στο σηματάκι πάνω H ή 3G ή G αλλα σε καμία εφαρμογή να μην υπάρχει connectivity? Με την EOS JB αυτό συμβαίνει συνέχεια...

Δεν θυμάμαι καν τέτοιο πράγμα, παρά μόνο αν είχα ξεχάσει να βάλω κάρτα :p

Σοβαρά τώρα, τέτοιο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει πόσο μάλλον να συμβαίνει συνέχεια όπως το περιγράφεις

Sony logo.gif

Έχει βγεί καινούριο baseband (07) και ένα παλικάρι απο xda το έκανε zipάκι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1845212

αυτό σημαίνεί πώς εγώ πχ που έχω JB Nightly 102 μπορώ να το περάσω απο το CWM όπως οποιοδήποτε άλλο zip?

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Έχει βγεί καινούριο baseband (07) και ένα παλικάρι απο xda το έκανε zipάκι εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1845212

αυτό σημαίνεί πώς εγώ πχ που έχω JB Nightly 102 μπορώ να το περάσω απο το CWM όπως οποιοδήποτε άλλο zip?

ναι, εγώ το πέρασα απο rogue αλλα μου έπαιξε μόνο απο την εσωτερική μνήμη...

τελικά τώρα τι γίνεται με την ICS? αν βάλω την ισπανική rom θα πάρω την αναβάθμιση?

καλησπερα

τι νεο προσφερει ???

LG G4

καλησπερα

τι νεο προσφερει ???

Οσο το έψαξα δεν βρήκα τίποτα συγκεκριμένο. Κάποιοι αναφέρουν πιο δυνατό σήμα αλλά μάλλον είναι placebo.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την σύνδεσή σου, δεν χρειάζεται να το περάσεις.

Παρεμπιπτόντως, έκανε κάποια lagαρίσματα το δικό μου στην JB και είπα να το στήσω από την αρχή. Φορμάρισα λοιπόν τα πάντα, και ξαναπέρασα την ΕΟS 109 με τα Gapps και η διαφορά είναι εντυπωσιακή (Antutu 1,5GHz πάνω από 7330). Και αυτό αφού το έστησα και πέρασα από titanium όλες τις εφαρμογές (πάνω από 150) που είχα και πριν.

Συμπέρασμα, αν μετά από καμιά 10ριά φλασαρίσματα αρχίσει να κάνει προβληματάκια, ένα format τα στρώνει όλα! :p:lol:

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Οσο το έψαξα δεν βρήκα τίποτα συγκεκριμένο. Κάποιοι αναφέρουν πιο δυνατό σήμα αλλά μάλλον είναι placebo.

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την σύνδεσή σου, δεν χρειάζεται να το περάσεις.

Παρεμπιπτόντως, έκανε κάποια lagαρίσματα το δικό μου στην JB και είπα να το στήσω από την αρχή. Φορμάρισα λοιπόν τα πάντα, και ξαναπέρασα την ΕΟS 109 με τα Gapps και η διαφορά είναι εντυπωσιακή (Antutu 1,5GHz πάνω από 7330). Και αυτό αφού το έστησα και πέρασα από titanium όλες τις εφαρμογές (πάνω από 150) που είχα και πριν.

Συμπέρασμα, αν μετά από καμιά 10ριά φλασαρίσματα αρχίσει να κάνει προβληματάκια, ένα format τα στρώνει όλα! :p:lol:

αν και οπως διαβαζω η ------>Eos-umts_everest-2.0.0 ειναι η πιο σταθερη..!!!???

LG G4

αν και οπως διαβαζω η ------>Eos-umts_everest-2.0.0 ειναι η πιο σταθερη..!!!???

Αναφέρομαι σε JB, αυτή που γράφεις είναι ICS (και αρκετά παλιά) και υπάρχει σημαντική διαφορά υπέρ της JB. Δεν χρησιμοποιώ το 3g συχνά (δεν έχω έξτρα sim) και δεν μπορώ να την κρίνω σε αυτό το τομέα, αλλά σε όλα τα άλλα υπερέχει.

Αλέξανδρος,

το amazon.co.uk, έχει την original xool portofolio θήκη, στα 5€ !

http://www.amazon.co.uk/Genuine-Motorola-Folio-Case-Xoom/dp/B004TVN5B2/ref=cm_cr_pr_product_top

αν και δεν είναι οτι καλύτερο υπάρχει σαν θήκη, για 12€ που βγαίνει μαζί με μεταφορικά είναι αυτή τη στιγμή η απολύτως φθηνότερη folding θήκη! εντυπώσεις όταν την παραλάβω.

παιδιά σας ήρθε η θήκη; γιατί εμένα από 11-8 ακόμη έρχεται :(:mad:

[sIGPIC][/sIGPIC] ΚΩΣΤΑΣ http://www.vstrom.gr/forum/

Η δικιά μου ήταν στα ελτά από τις 20/08

Για δες μήπως σου ήρθε ειδοποιητηριο και παράπεσε πουθενά.

Πέρασα και το rogue cwm touch (απλά θεικο) και αναβάθμισα και το baseband σε 07.

Τώρα θέλω να πάω από την 102 στην 110. Πρέπει να κάνω wipe ή δεν χρειάζεται?

Edited by samniotis

Πέρασα και το rogue cwm touch (απλά θεικο) και αναβάθμισα και το baseband σε 07.

Θεωρητικά δεν χρειάζεται.

Αλέξανδρος,

παιδιά σας ήρθε η θήκη; γιατί εμένα από 11-8 ακόμη έρχεται :(:mad:

ναι, έστειλαν 15 του μήνα και μου ήρθε στις 22! για τα λεφτά της ειναι απλά υπερτέλεια!

δωσε σε παρακαλω που βρισκουμε το rogue cwm touch ???

LG G4

δωσε σε παρακαλω που βρισκουμε το rogue cwm touch ???

xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1235170

Το περνάς όπως κάθε zipάκι μέσω CWM - απλά τέλειο - τέρμα τα πάνω-κάτω με τα κουμπάκια, πλήρης touch εμπειρία!!!

απλά κάνε ένα backup για σιγουριά! καλό κάνει και δέν κοστίζει.

xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1235170

Το περνάς όπως κάθε zipάκι μέσω CWM - απλά τέλειο - τέρμα τα πάνω-κάτω με τα κουμπάκια, πλήρης touch εμπειρία!!!

απλά κάνε ένα backup για σιγουριά! καλό κάνει και δέν κοστίζει.

ok Ευχαριστώ..!!!

LG G4

έχω ενα θέμα με το youtube στην ΕΟΣ 2.0...σε κάποια φάση σταμάτησε να ανοιγει η εφαρμογή, κρασάρει δηλαδή με το που τη πατάς...την έβγαλα, την ξαναέβαλα, κανένα αποτέλεσμα, έσβησα και cache, πάλι τπτ...έχει κανείς καμιά ιδέα για λύση?

Καλησπέρα. Θα ήθελα τη γνώμη σας. Μετά από 2 συσκευές motorola (defy και τώρα razr) είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ποιότητα κατασκευής τους. Έχω βρει μεταχειρισμένα το xoom στα 220 με 240 και το asus tf101 στα 260 μαζί με τη βάση-πληκτρολόγιο του. Υπάρχει κάποιος που να έχει άποψη και για τα δύο? Γενικά είστε ευχαριστημένοι από το xoom? Είμαι από αυτούς που με το πάρουν συσκευή στα χέρια τους , rootάρουν, ξεκλειδώνουν αν ξεκλειδώνει και φλασάρουν. Είναι κάτι συγκεκριμένο που μου προτείνετε να ελέγξω σε περίπτωση που πάρω το xoom? Η αλήθεια είναι ότι κλείνω προς το asus λόγω καλύτερης οθόνης (όχι ανάλυσης) απότι έχω διαβάσει και φυσικά λόγω πληκτρολογίου στην ίδια τιμή. Παρόλ αυτά δεν μπορώ να παραβλέψω το feeling που σου δίνει μία συσκευή μοτορόλα κρατώντας την. Ευχαριστώ.

Ασους και ξερο ψωμι

smartphone madness:)