Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

περιφημα νεα.

Ειχα κανει root με βαση τις οδηγιες του tsicrete και σημερα αποφασισα να γυρισω στη stock (εκανα restore to backup image).

Το ζητημα ειναι πως αν και εχω ποια την αρχικη μου εκδοση (μπλιαχ), πως μπορω να κανω εντελως unroot το xoom?

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

περιφημα νεα.

Ειχα κανει root με βαση τις οδηγιες του tsicrete και σημερα αποφασισα να γυρισω στη stock (εκανα restore to backup image).

Το ζητημα ειναι πως αν και εχω ποια την αρχικη μου εκδοση (μπλιαχ), πως μπορω να κανω εντελως unroot το xoom?

απαντώντας στον εαυτο μου, εκανα

adb reboot bootloader

fastboot oem lock

και πηρα τα @@ μου στο επομενο bootarisma αφου το ζουμ μπρικιασε

βρηκα ενα οδηγο απο το xda οπου εκανα ξανα unlock, κατεβασα τη stock ROM απο motorola, τη περασα , εκανα παλι lock (untroot) και αλα καλα!

My xoom is alive again. Προτιμησα να βαλω τη δικια μας rom και οχι της telefonica...υπομονη λιγες μερες και λογικα και σε εμας θα εμφανιστει μεσω ΟΤΑ το update σε ICS

Edited by CptBill

τι γίνεται ρε παιδιά έχετε διαβάσει κάτι σχετικά με το πότε να περιμένουμε την αναβάθμιση? δεν παλεύεται άλλο με την χονεικομπ....:mad::mad:

Ουδεν νεοτερο...το σίγουρο ειναι οτι το rollout έχει ξεκινησει από Ισπανια γιαυτο οσοι βαζουν rom της Telefonica, τους έρχεται η ειδοποιηση για αναβαθμιση αμεσα. Ας ελπίσουμε μεχρι τέλος του μηνα να έχει φτασει παντου και σε εμας - για την ΜΟΤΟ θα ειναι επίτευγμα...

Sony logo.gif

Σε λίγες μέρες θα βγεί και η JB από google για το ΧΟΟΜ (το Αμερικάνικo) οπότε σχεδόν άμεσα θα γίνει port και στο ευρωπαϊκό.

Ηδη στο XDA έχουν κάνει port την JB και παίζει πάρα πολύ καλά (με ελλείψεις πχ στον ήχο). Η Ομάδα EOS έχει ήδη αρχίσει να ασχολείται.

Δεν θα ασχοληθώ και εγώ με official ICS, μένω στην αναμονή για την, πολύ καλύτερη, JB.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

jb είδα σε νεξους και είναι όντως καλό φρεσκάρισμα...ελπίζω γρήγορα να την έχουμε στο xoom

Εχει βγεί prebeta από το XDA και την δοκίμασα. Είναι super smooth και σχεδόν όλα τα βασικά (πλην 3g) δουλεύουν. Με τα Gapps έχω κάποιο θέμα, δεν έχω καταφέρει ακόμα να στήσω τον google λογαριασμό ή να τρέξω το play store.

Υπομονή λίγες μέρες μέχρι να τα έχουμε όλα! (ανεπίσημα βέβαια!)

Αλέξανδρος,

Ειναι 4.0.4.

Και για δειτε εδω

http://an-droid-tv.de/motorola-xoom-3g-erhalt-ics-update/

Έχεις την καλοσύνη να μας δώσεις το build number μετά την αναβάθμιση? Είναι άραγε το 7.1.42 που περιμένουμε με την ΟΤΑ?

ΥΓ: Ειναι, ειναι! Το βρηκα από ενα screenshot στο XDA και προχωραω βουρ για downgrade σε Telefonica rom 3.1! Με τετοια ζέστη χρειαζομαι παγωτο...επειγόντως!! :)

Edited by dbal

Sony logo.gif

Σημερα δοκίμασα και την JB εκδοση EOS 3 for Wingray .

Ειναι γρηγορη και με λιγες διαφορες απο την ICS.

Το μονο προβλημα για μενα ειναι η μη λειτουργία - υποστηριξη του FlashPlayer για Android 4.0 και πάνω

Τελικά δεν αξίζει η αναμονή για την ΟΤΑ αναβαθμιση εφόσον υπάρχει το "τρικ" με το downgrade στην Telefonica rom 3.1!

Θελει βέβαια λίγες γνωσεις flashing, fastboot κλπ στον υπολογιστή και το tablet, αλλά είναι υπόθεση μισης ωρας, με το update να εμφανιζεται αμέσως μετα την ενδιάμεση αναβαθμιση σε 3.2 :)

H ICS μαλιστα ειναι super - smooth, γρηγορη με όλα τα καλά που ξερουμε ηδη από το nexusS ;) και κανενα ιδιαίτερο branding ή customization σε σχέση με την retail Europe που θα έρθει μεσω ΟΤΑ - μεγεια μας!

Edited by dbal

Sony logo.gif

Σημερα δοκίμασα και την JB εκδοση EOS 3 for Wingray .

Ειναι γρηγορη και με λιγες διαφορες απο την ICS.

Το μονο προβλημα για μενα ειναι η μη λειτουργία - υποστηριξη του FlashPlayer για Android 4.0 και πάνω

Flash Player που δουλευει με 4.1

http://dl.apktops.com/app/201206/Adobe_Flash_Player_11.1.111.10_4.0+.apk

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστει custom version...

Διαβάζοντας την επίσημη ανακοίνωση της http://blogs.adobe.com/flashplayer/ αντιλαμβάνομαι οτι ο flash player θα δουλευει και στην 4.1 απλά η Adobe προτεινει να μην εγκατασταθεί ("We recommend uninstalling Flash Player on devices which have been upgraded to Android 4.1" "as we have not continued developing and testing Flash Player for this new version of Android and its available browser options") όπως θα εκανε καθε σοβαρη εταιρεια που δεν θελει να ακουει παραπονα για ενα μη δοκιμασμενο, πλεον, σε "νεο" λειτουργικο, προιον της. Προειδοποιεί λοιπόν πως αυτοι οι χρήστες ενδεχόμενα να αντιμετωπίσουν προβλήματα και δυσλειτουργίες ειδικά αν συνεχίσουν την χρηση του και στις επόμενες, πολύ πιο διαφορετικές σε κωδικα, εκδόσεις του λειτουργικού

Edited by dbal

Sony logo.gif

επειδή μπερδεύτηκα λίγο. την jb περιμένουμε και όχι την ics. έτσι δεν είναι?

απευθείας αναβάθμιση στην τελευταία έκδοση θεωρητικά δλδ!

Οχι βεβαια...ICS περιμενουμε - αν δεν θελεις να βαλεις Telefonica και να αναβαθμιστεις σημερα- απλά κάποια παιδια δοκιμασαν custom jelly bean που η MOTOROLA, λογικά, δεν θα μας δωσει ποτε...και η ICS κατόρθωμα είναι...!

Sony logo.gif

Οχι βεβαια...ICS περιμενουμε - αν δεν θελεις να βαλεις Telefonica και να αναβαθμιστεις σημερα- απλά κάποια παιδια δοκιμασαν custom jelly bean που η MOTOROLA, λογικά, δεν θα μας δωσει ποτε...και η ICS κατόρθωμα είναι...!

H motorola/google θα δώσει άμεσα επίσημα το JB (αν δεν το εχει ήδη δώσει :p δεν έχω ενημερωθεί σήμερα) στο αμερικάνικο wifi only ΧΟΟΜ. Είναι Google experience device, κάτι σαν το nexus στα κινητά.

Αυτό σημαίνει ότι ήδη όποιος δεν καίγεται για το 3G (όπως εγώ) μπορεί να το έχει στο μηχάνημά του με custom ρομ (και τρέχει πολύ καλά!). Το hardware είναι σχεδόν ταυτόσημο.

Επίσημα για το 601 (Everest όπως είναι το κωδικό του όνομα) , περιμένουμε από στιγμή σε στιγμή την επίσημη ICS που σε μερικές χώρες έχει κυκλοφορήσει.

Το JB πιστεύω ότι θα βγεί και επίσημα για το 601 σε λίγους μήνες, καθώς δεν έχει μεγάλες διαφορές από την ICS, ώστε να χρειάζεται πολλές αλλαγές σε κώδικα.

Αλέξανδρος,

H motorola/google θα δώσει άμεσα επίσημα το JB (αν δεν το εχει ήδη δώσει :p δεν έχω ενημερωθεί σήμερα) στο αμερικάνικο wifi only ΧΟΟΜ. Είναι Google experience device, κάτι σαν το nexus στα κινητά.

Ναι σωστα, το αμερικανικο το ξεχασα, μια που δεν το εχουν και πολλοι... :O

Το JB πιστεύω ότι θα βγεί και επίσημα για το 601 σε λίγους μήνες, καθώς δεν έχει μεγάλες διαφορές από την ICS, ώστε να χρειάζεται πολλές αλλαγές σε κώδικα.

Μακάρι αλλά με βαση την ιστορια της ΜΟΤΟ, αισιόδοξω σε βρίσκω... :)

Edited by dbal

Sony logo.gif

κρίμα και διάβαζα σε διάφορα sites για jb και χάρηκα...

έστω και ics καλά είναι για official. άντε να έρθει με το καλό, γιατί κάθε μέρα τσεκάρω και κάθε μέρα τρώω άκυρο...

χαχαχα

Καλησπερα.Παιδια μολις πηρα ενα xoom 3g και...ή δεν βλεπω καλα ή δεν εχει υποδοχη για sd card...Νομιζα πως τα xoom δεχονται καρτες μνημης...Και επισης , εχει βγει update σε ics;

Edit:Ακυρο για το update σε ics...Διαβασα μερικα ποστ παραπανω..Αλλα οσον αφορα την υποδοχη της sd;

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Καλησπερα.Παιδια μολις πηρα ενα xoom 3g και...ή δεν βλεπω καλα ή δεν εχει υποδοχη για sd card...Νομιζα πως τα xoom δεχονται καρτες μνημης...Και επισης , εχει βγει update σε ics;

Edit:Ακυρο για το update σε ics...Διαβασα μερικα ποστ παραπανω..Αλλα οσον αφορα την υποδοχη της sd;

Αριστερα απο το την υποδοχη των ακουστικων ειναι...

Είναι ένα πλαστικό καπάκι που αφαιρείς. SΙΜ, & MicroSD μαζί. Βρίσκεται εκείπου σου είπε ο 116

Αλέξανδρος,

Ναι το βρηκα...Εβαλα την sim και δεν σκεφτηκα οτι μπορει να ηταν 2 σε 1 υποδοχη..Και εψαχνα γυρω γυρω το ταμπλετ...

Υπαρχει καποιος οδηγος για root ,custom rom κτλ στα ελληνικα εδω στο myphone;

Παιδια σας εχω ζαλισει αποψε αλλα δεν θελω να κανω καμια βλακεια!Εκανα ροοτ στο xoom περνωντας cwm recovery..Τωρα φανταζομαι οτι η διαδικασια ειναι κοινη ετσι;Δηλαδη κατεβαζω μια ρομ την αντιγραφω στην μνημη του ταμπλετ και μεσω cwm την εγκαθιστω;

Edited by navi55
συνεχόμενα posts
Δημήτρης

Υπαρχει καποιος οδηγος για root ,custom rom κτλ στα ελληνικα εδω στο myphone;

Παιδια σας εχω ζαλισει αποψε αλλα δεν θελω να κανω καμια βλακεια!Εκανα ροοτ στο xoom περνωντας cwm recovery..Τωρα φανταζομαι οτι η διαδικασια ειναι κοινη ετσι;Δηλαδη κατεβαζω μια ρομ την αντιγραφω στην μνημη του ταμπλετ και μεσω cwm την εγκαθιστω;

Από την στιγμή που έχεις CWMRecovery και μπορείς να μπείς εκεί, μπορείς να φλασάρεις ότι θέλεις!

Αλέξανδρος,

Μολις τελειωσα....Εβαλα και το touch cwm recovery..Κατεβασα και την Eos rom gapps κτλ κτλ...Ειναι τωρα κανα 5λεπτο στην splash screen της eos...Ετσι καθυστερει ή να ανησυχησω;Εχω κανει βεβαια nandroid backup καλου κακου αλλα δεν θα ηθελα να ξενερωσω 1η προσπαθεια και fail!!!

Edit:Ολα οκ και εδω...Χρειαζοταν ενα wipe everything και πανω στην βιασυνη να τελειωνω το ξεχασα..Ολα μια χαρα!

Edited by dimtsag
Δημήτρης

Μολις τελειωσα....Εβαλα και το touch cwm recovery..Κατεβασα και την Eos rom gapps κτλ κτλ...Ειναι τωρα κανα 5λεπτο στην splash screen της eos...Ετσι καθυστερει ή να ανησυχησω;Εχω κανει βεβαια nandroid backup καλου κακου αλλα δεν θα ηθελα να ξενερωσω 1η προσπαθεια και fail!!!

Edit:Ολα οκ και εδω...Χρειαζοταν ενα wipe everything και πανω στην βιασυνη να τελειωνω το ξεχασα..Ολα μια χαρα!

Αν χρειάζεσαι το 3G βάζεις την ICS έκδοση, αν όχι προτείνω την JB. :)

Αλέξανδρος,

Βασικα ηταν ο λογος που εδωσα το αλλο μου tab για να παρω το xoom..Το 3G και η sd slot...Οποτε οταν βγει ολοκληρωμενη JB θα την βαλω..Κατι αλλο:το xoom δεν κανει κλησεις;Ειτε με ακουστικα ειτε με ανοιχτη ακροαση;Το 3G ειναι μονο για συνδεση στο ιντερνετ;
Δημήτρης