Jump to content

[Tablet] Motorola XOOM

zafos90
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

χωρις να εχω ψαξει αλλα αμα ειστε καλοι ανθρωποι πειτε...με παγωτο παιζει το 3g?

Με την ρομ της ΤΕΑΜ ΕΟS ναι!

Με CM9 δεν γνωρίζω (μέχρι πριν λίγες μέρες δεν...)

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 1,3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν υπάρχει λόγος (πέρα από το θέμα της εγγύησης) να μη κάνεις, καθώς και δεν είναι δύσκολο, και με μια από τις σταθερές ICS rom θα βρεις την υγειά σου (+ καλούδια στα settings που δεν υπάρχουν στην κανονική επίσημη).

Δεν υπάρχει λόγος (πέρα από το θέμα της εγγύησης) να μη κάνεις, καθώς και δεν είναι δύσκολο, και με μια από τις σταθερές ICS rom θα βρεις την υγειά σου (+ καλούδια στα settings που δεν υπάρχουν στην κανονική επίσημη).

Ποια εκδοση rom προτεινεις? Δυστυχως καμμια δεν συγκρινετε απο αποψη διαρκειας μπαταριας με την stock

Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει δοκιμάσει να συνδέσει to xoom με προτζέκτορα με είσοδο VGA? Ενδιαφέρομαι για να το πάρω (το xoom) για παρουσιάσεις στο σχολείο... όπως φαντάζεστε δεν υπάρχουν με hdmi είσοδο.

Έχω βρει κάτι τέτοιο: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=578

αλλά δεν ξέρω αν παίζει. (δεν θέλω να δώσω κανένα τρελό ποσό.. γιατί βλέπω και κάτι άλλους μετατροπείς που κάνουν από 70 ευρώ και πάνω...)

Ευχαριστώ

Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχει δοκιμάσει να συνδέσει to xoom με προτζέκτορα με είσοδο VGA? Ενδιαφέρομαι για να το πάρω (το xoom) για παρουσιάσεις στο σχολείο... όπως φαντάζεστε δεν υπάρχουν με hdmi είσοδο.

Έχω βρει κάτι τέτοιο: http://www.easytechnology.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=578

αλλά δεν ξέρω αν παίζει. (δεν θέλω να δώσω κανένα τρελό ποσό.. γιατί βλέπω και κάτι άλλους μετατροπείς που κάνουν από 70 ευρώ και πάνω...)

Ευχαριστώ

Aν θέλεις, μου στέλνεις το καλώδιο και το δοκιμάζω... (ας συνεννοηθούμε με pm)

Καλησπέρα,

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πληκτρολόγιο με υποστήριξη ελληνικών; Καλό το ΧΟΟΜ αλλά αυτή η έλλειψη είναι λίγο χαζή!

Ευχαριστώ

@jipakos @john_who Το καλώδιο δε νομίζω να κάνει δουλειά το συγκεκριμένο γιατί στο Xoom θέλουμε microHDMI και όχι κανονική HDMI.

@dkaris εννοείς εφαρμογή έτσι; (και όχι εξωτερικό bluetooth εννοώ). Αν ναι, εγώ είμαι με το swiftkey X tablet αγορασμένο και είμαι μια χαρά.

Νέος κάτοχος, εδώ και 15 ημέρες, motorola xoom wi-fi only. Αντιμετωπίζω πρόβλημα με τα βίντεο όταν σερφάρω στο internet. Κάποιες φορές παίζουν κανονικά αλλά τις περισσότερες φορές παίζουν λίγο και μετά κολλάνε. Κάποιες άλλες φορές κολλάει ακόμη και το tablet και πρέπει να του κάνω επανεκίνηση. Επίσης αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα και στα radio live. Δεν το έχω φορτώσει με πολλές εφαρμογές (adobe flash player 11, aldiko book reader, astro file manager, citrix receiver, google maps, hacker's keyboard, lookout security, skype και ελληνικό εορτολόγιο)

Ποια εκδοση rom προτεινεις? Δυστυχως καμμια δεν συγκρινετε απο αποψη διαρκειας μπαταριας με την stock

Για το MZ601 που έχω (Wifi+3G) υπάρχει σταθερή έκδοση 1.0.0 της Team EOS χωρίς κανένα πρόβλημα. Με την μπαταρία δεν έχω κανένα πρόβλημα πάντως και χωρίς να θυμάμαι πόσο κρατούσε πριν, τα πάει μια χαρά.

@jipakos @john_who Το καλώδιο δε νομίζω να κάνει δουλειά το συγκεκριμένο γιατί στο Xoom θέλουμε microHDMI και όχι κανονική HDMI.

Ευχαριστώ για την απάντηση .. (γνωρίζω οτι έχει micro hdmi, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα μιας και έχει ανταπτοράκι ό άλλος ανταπτορας με "καίει" ) και για την προσφορά να σου (john_who) στείλω το καλώδιο.

Δεν έχω καλώδιο, ούτε xoom , γι αυτό ρωτάω. για να πάρω αν είναι και χοομ και καλώδιο. :O

Ευχαριστώ πάντως για την βοήθεια

Καλησπέρα,

Έχετε να προτείνετε κάποιο καλό πληκτρολόγιο με υποστήριξη ελληνικών; Καλό το ΧΟΟΜ αλλά αυτή η έλλειψη είναι λίγο χαζή!

Ευχαριστώ

Κατέβασε το MultiLing Keyboard από εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.klye.ime.latin&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5rbHllLmltZS5sYXRpbiJd

Μετά

Κατέβασε και το Plugin Greek από εδώ:

https://play.google.com/store/apps/details?id=klye.plugin.el&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImtseWUucGx1Z2luLmVsIl0.

Edited by zacharis1955

Καλησπέρα στους φίλους συνφορουμήτες! Ακολουθώντας τις οδηγίες για το πως να κάνω root το xoom τα κατάφερα μια χαρά ή τουλάχιστον κατά την σύνταξη των εντολών δεν είχα κανένα λάθος. Έκανα download και απο το market την εφαρμογή superuser η οποία "έτρεξε" κανονικά, λογικά αν δεν είχε γίνει σωστά το root θα έβγαζε κάποιο λάθος ναι?

Έχοντας αντιγράψει στην sd card τα δυο αρχεία από εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=22261025#post22261025 και πιο συγκεκριμένα το Eos-umts_everest-1.0.0.zip και το EOS_GApps_ics_4.0.3_v10.5 προσπάθησα να τα κάνω install αφού πρώτα είχα μπει σε hardware recover mode. εκεί λοιπόν μου βάζει το μήνυμα λάθους. Υπόψη αν ανοίξει κανονικά το xoom την κάρτα και τα περιεχόμενα τα βλέπω από τον file manager...

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια

Διονύσης

Edited by DionisisT

μία ίσως και χαζή ερώτηση από μένα, σε απλό ( οχι 3g ) 3g στικάκι παίζει ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Το πήρε φίλος χθες το βράδυ από mediamarkt αλλά μου είπε ότι είχε ήδη πάνω την 3.2! Εννοείται σφραγισμένο με ζελατίνες μεσα-έξω κτλ.

Υπάρχει περπτωση να είναι από επιστροφη; ή έτσι έρχεται αυτή η φουρνιά;

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Το πήρε φίλος χθες το βράδυ από mediamarkt αλλά μου είπε ότι είχε ήδη πάνω την 3.2! Εννοείται σφραγισμένο με ζελατίνες μεσα-έξω κτλ.

Υπάρχει περπτωση να είναι από επιστροφη; ή έτσι έρχεται αυτή η φουρνιά;

Πρίν δυο εβδομάδες που το πήρα κι εγώ...με 3.2 ήρθε. Όλα σφραγισμένα κλπ!

γεια σας παιδια.ειμαι νεος κατοχος και χαρη στις οδηγιες σας το εκανα root.θελω να ρωτησω μπορει με sim να δουλεψει σαν τηλεφωνο και να κανω και να δεχομαι κλησεις ή ειναι μονο για internet? επισης για να αλλαξω rom τι χρειαζεται και ποια προτεινετε που να δουλευουν ολα(gps,radio,sim,wifi)?

σκέφτομαι να παραγγείλω από amazon.uk την official portfolio θήκη για το xoom. Με πάνω από 2 έρχονται με δωρεάν μεταφορικά (τελική τιμή 19-20€)

Οποιος είναι από Θεσσαλονίκη και ενδιαφέρεται να πάρουμε μαζί, ας στείλει πμ.

Δεν εχω δοκιμασει one click λυσεις γιατι πολυ εχουν brickarei το xoom, θα γραψω τον τροπο που ακολουθησα εγω, αν εχει καποιος να προτεινει κατι πιο ευκολα, ευπροσδεκτος

Εάν κάπου σκαλώσετε μου λέτε, άλλα τα παρακάτω τα κανετε με δικη σας ευθύνη. Θα διαγραφουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το xoom

Υποθέτω ότι έχεις windows και xoom στην 3.2

Κατεβάζεις το SDK του Android το ανοίγεις και επιλέγεις να κατεβάσει tools και platform-tools (Για ευκολία βάλε τον Φάκελο android στον c:\ γιατί θα δουλέψεις με command prompt)

Στο xoom ενεργοποιείς τον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη)

Συνδέεις το xoom μεσω usb με το PC

Μπαίνεις εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1049901

και κατεβάζεις

Boot 3.2 Insecure. zip

root files. zip

και αποσυμπιέζεις τα περιεχόμενα στο φάκελο Android\platform-tools\

Άνοιξε το cmd και μπες στον φάκελο \android\platform-tools\

Δίνεις εντολές

adb reboot bootloader (θα γίνει restart)

fastboot oem unlock

Με το κάτω βέλος έντασης διαλέγεις yes και με το πάνω κανεις επιβεβαίωση (2 φορές θα χρειαστεί να το κάνεις)

Το xoom θα κάνει reboot. πήγαινε πάλι στον εντοπισμό σφαλμάτων usb (ρυθμίσεις εφαρμογές ανάπτυξη), και επίλεξε το (Πρεπει παντα να ειναι ενεργο). Στο cmd δινεις

adb reboot bootloader

fastboot flash boot boot.img

fastboot reboot

Οταν ανοίξει πάλι το xoom (παλι καντε ελεγχο οτι ο εντοπισμος σφαλματων ειναι ενεργος) και δίνεις

adb remount

adb push su /system/bin/su

adb shell chmod 4755 /system/bin/su

adb shell ln -s /system/bin/su /system/xbin/su

To xoom έχει γίνει root. μπαίνεις android market και κατεβάζεις

Superuser και rom manager.

Εαν κάποια εντολή δεν δουλέψει τσεκάρετε ότι ο εντοπισμός σφαλμάτων USB είναι ενεργοποιημενος

Ειμαι αστέρι. Ευχαριστώ!.....:D:D

οκ τα κατάφερα και γώ

ICS is flying like a jet!!!!!

Edited by samniotis

τελικα μπορεις να κανεις κλησεις αν του βαλεις κανονικη sim και οχι sim για internet?

Οχι δεν υποστηρίζει κλήσεις. Σε custom roms έχουν φτάσει να στέλνουν SMS αλλά μέχρι εκεί.

Αλέξανδρος,

Οχι δεν υποστηρίζει κλήσεις. Σε custom roms έχουν φτάσει να στέλνουν SMS αλλά μέχρι εκεί.

Με την EOS 1.0 μπορώ να στελνω SMS? Αν ναι πως?

Επίσης να επισημάνω ότι πριν την αναβάθμιση σε 4 ο browser στο scrolling down άνοιγε κουτακι-κουτακι ενώ τώρα πάει σφαίρα :D

Και μια ακόμη απορία.... το cwm βλέπει μόνο την εσωτερική μνήμη για να διαλέξεις zip. Πως μπορεί να δει και την sd?

Edited by samniotis

Πιστεύετε ότι αξιζει η αγορα του XOOM σήμερα; Είμαι έτοιμος να πάρω το Galaxy Tab 10.1 αλλά βρήκα το XOOM στο MediaMarkt 349 ευρώ μαζί με docking station.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

Με την EOS 1.0 μπορώ να στελνω SMS? Αν ναι πως?

Επίσης να επισημάνω ότι πριν την αναβάθμιση σε 4 ο browser στο scrolling down άνοιγε κουτακι-κουτακι ενώ τώρα πάει σφαίρα :D

Και μια ακόμη απορία.... το cwm βλέπει μόνο την εσωτερική μνήμη για να διαλέξεις zip. Πως μπορεί να δει και την sd?

SMS δεν έχω ασχοληθεί. Είχα δεί ότι κάποιοι κάτι κατάφεραν στο XDA. Ισως να ψάξεις εκεί.

Το CMW υπάρχει σε έκδοση για εσωτερική και σε έκδοση για εξωτερική. Εγώ έχω αυτή που δουλεύει με εξωτερική κάρτα.

Πιστεύετε ότι αξιζει η αγορα του XOOM σήμερα; Είμαι έτοιμος να πάρω το Galaxy Tab 10.1 αλλά βρήκα το XOOM στο MediaMarkt 349 ευρώ μαζί με docking station.

Προσωπικά πιστεύω ότι συμφέρει. Ειδικά αν ενδιαφέρεσαι για 3G. Από ταχύτητα δεν χρειάζεσαι παραπάνω (με την ICS πάνω) και έχεις όλες τις δυνατότητες επέκτασης.

Από την άλλη τα ελαττώματα είναι γνωστά: όχι κορυφαία οθόνη και σχετικά βαρύ.

Αλέξανδρος,