Jump to content

[Επίσημο] LG Optimus Black / White (P970)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η ερώτηση απευθύνεται σε όσους έχουν βάλει την επίσημη 2.3. κάνει το κινητό στο άσχετο restart? γιατί εμένα με το που έβαλα την 2.3 ξεκίνησε να κάνει.

• Απαντήσεις 1,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

η ερώτηση απευθύνεται σε όσους έχουν βάλει την επίσημη 2.3. κάνει το κινητό στο άσχετο restart? γιατί εμένα με το που έβαλα την 2.3 ξεκίνησε να κάνει.

Εμένα δουλεύει μια χαρά . Στην αρχή μου τραβούσε μπαταρία αλλά τελικά οφείλονταν σε ένα battery widget (δεν θυμάμαι ποιο ) όταν το αφαίρεσα όλα οκ

Καλημέρα κι από μένα. Έχω το optimus black από Γερμανία... Μπορώ να βάλω την συγκεκριμένη ελληνική αναβάθμιση? Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Και θα χαθούν όλα όσα έχω μέσα ε?
Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Και μένα αρχικά έκανε κάτι παράξενα με το που το έκανα μια επαναφορά όλα μια χαρά

Και μένα αρχικά έκανε κάτι παράξενα με το που το έκανα μια επαναφορά όλα μια χαρά

Και σε εμενα το ιδιο μετα απο επαναφορα πηρε τα ισια του

εγω παιδες το πουλαω οποιος θελει pm..

Γιατί? Αν επιτρέπετε φυσικά ( Από απορία το ρωτάω;) )

My Phones :

HTC HD Touch Windows mobile 6.5/Android 2.2.2 Rooted

LG Optimus Black P970 Android 2.3.4 (Rooted Finaly :p)

Nokia N95-1

Παίδες επειδή και εγώ έχω παρά πολλά προβλήματα με την 2.3.4 (κολλήματα κτλ) τι εννοείται ότι κάνατε επαναφορά κάτι πως γίνετε αυτό;

Παίδες επειδή και εγώ έχω παρά πολλά προβλήματα με την 2.3.4 (κολλήματα κτλ) τι εννοείται ότι κάνατε επαναφορά κάτι πως γίνετε αυτό;

Εργοστασιακες ρυθμισεις. Σβηνουν τα παντα σαν να το πηρες καινουριο. η 2.3.4 παραμενει

Καλημέρα κι από μένα. Έχω το optimus black από Γερμανία... Μπορώ να βάλω την συγκεκριμένη ελληνική αναβάθμιση? Ή πρέπει να κάνω κάτι άλλο? Και θα χαθούν όλα όσα έχω μέσα ε?

Κανείς με καμιά συμβουλή;

Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB

Καλησπερα,

μιλησα με την LG οσον αφορα το θεμα του gps.Mου ειπαν οτι ειναι γενικο προβλημα σε ολα τα optimus p970 και οτι περιμενουν αναβαθμιση.Τους πιεσα μηπως θελει ελεγχο service αλλα επεμεναν.Δυο αποριες

1 Οσοι λετε οτι το gps ειναι ok,τι ακριβως εννοειτε;Οτι Μολις ανοιξει το προγραμμα σας, κλειδωνει η θεση σας σε 10 δευτερολεπτα(πλην του googlemaps) και πολυ σπανια χανετε το σημα σας;

2 Τι θα κανουμε εμεις οι κατοχοι του optimus P970 που δεν εχουμε το gps σαν ενα ακομα χαρακτηριστικο αλλα το χρησιμοποιουμε καθημερινα;Aπλως θα περιμενουμε κανα χρονο ποτε θα φιλοτιμηθουν να το φτιαξουν;Δεν ειναι λογικη αυτη.Aς κανει ανακληση προιοντος.Εμεις κοροιδα ειμαστε να δινουμε τα λεφτα μας σε κατι που δεν δουλευει; :mad:

Αυτη τη στιγμη το κινητο δεν εχει gps.Κλειδωνει οποτε γουσταρει και οποτε εχει ορεξουλες χανει το στιγμα.Και η λυση της Ελληνικης lg ειναι "περιμενετε και καποια στιγμη...".

Edited by jason1984

Καλησπερα,

μιλησα με την LG οσον αφορα το θεμα του gps.Mου ειπαν οτι ειναι γενικο προβλημα σε ολα τα optimus p970 και οτι περιμενουν αναβαθμιση.Τους πιεσα μηπως θελει ελεγχο service αλλα επεμεναν.Δυο αποριες

1 Οσοι λετε οτι το gps ειναι ok,τι ακριβως εννοειτε;Οτι Μολις ανοιξει το προγραμμα σας, κλειδωνει η θεση σας σε 10 δευτερολεπτα(πλην του googlemaps) και πολυ σπανια χανετε το σημα σας;

2 Τι θα κανουμε εμεις οι κατοχοι του optimus P970 που δεν εχουμε το gps σαν ενα ακομα χαρακτηριστικο αλλα το χρησιμοποιουμε καθημερινα;Aπλως θα περιμενουμε κανα χρονο ποτε θα φιλοτιμηθουν να το φτιαξουν;Δεν ειναι λογικη αυτη.Aς κανει ανακληση προιοντος.Εμεις κοροιδα ειμαστε να δινουμε τα λεφτα μας σε κατι που δεν δουλευει; :mad:

Αυτη τη στιγμη το κινητο δεν εχει gps.Κλειδωνει οποτε γουσταρει και οποτε εχει ορεξουλες χανει το στιγμα.Και η λυση της Ελληνικης lg ειναι "περιμενετε και καποια στιγμη...".

Απο ελεγχο που εκανα στο google ενας τυπος στο εξωτερικο λεει οτι ειναι θεμα hardware σε συσκευες πριν τον Νοεμβριο του 2011.Aν ισχυει κατι τετοιο νομιζω οτι η Ελληνικη lg κερδιζει χρονο με σκοπο να τελειωσει η εγγυηση σε αρκετους απο εμας.:mad: Λιγο δυσκολο να μη το ξερουν.Παιδια νομιζω θελουν πιεση.

Edited by jason1984

Τελικά πήρα την πρωτοβουλία και το έκανα μέσω του LGMobile Update. Όλα καλά και τα δεδομένα και οι εφαρμογές ήταν όλες εκεί. Περασμένη είναι τώρα η 2.3.4. Είναι πιο ομαλή όντως, από κει και πέρα παίζοντας και βλέποντας!

Απο προσωπικη εμπειρια με το gps test και με το sygic navigator μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο.Καταφερε να βρει δορυφορους και να κλειδωσει δινοντας την ακριβη μου θεση με αποκλιση 10 μετρων ενω βρισκομουν μεσα στο σπιτι.Και μαλιστα απο cold start.Αλλα rootara το κινητο, περασα custom rom και αλλαξα απο εκει καποιες ρυθμισεις.Με εργοστασιακες ρυθμισεις δουλευε αλλα κλειδωνε με μεγαλη καθυστερηση.Πλεον και στο google latitude βρισκει τη θεση μου χωρις ασυρματα δικτυα.

Απο προσωπικη εμπειρια με το gps test και με το sygic navigator μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος με το κινητο.Καταφερε να βρει δορυφορους και να κλειδωσει δινοντας την ακριβη μου θεση με αποκλιση 10 μετρων ενω βρισκομουν μεσα στο σπιτι.Και μαλιστα απο cold start.Αλλα rootara το κινητο, περασα custom rom και αλλαξα απο εκει καποιες ρυθμισεις.Με εργοστασιακες ρυθμισεις δουλευε αλλα κλειδωνε με μεγαλη καθυστερηση.Πλεον και στο google latitude βρισκει τη θεση μου χωρις ασυρματα δικτυα.

Ποιο περασες να το ψαξω;Παντα λειτουργει σωστα;

Ποιο περασες να το ψαξω;Παντα λειτουργει σωστα;

εχω περασει το zeus v4.02b απο xda..το οποιο εχει ενα script απο οπου αλλαζεις καποιες ρυθμισεις..παντως ασχετως του αν θα περασεις το συγκεκριμενο λογισμικο τα παλικαρια εκει εχουν αρκετες εναλλακτικες για το gps.προυποθεση βεβαια να εχεις προσβαση root.και ναι 3 μερες που το εχω περιπου δουλευει αψογα.

Όποιος θέλει να κάνει root απλά το κινητό μπορεί με τον τρόπο που έδειξε ένας στο XDA

ΕΔΩ

Το έκανα και δουλεύει και ορίστε και η απόδειξη

Φίλε μου μια ερώτηση μόνο. Η ROM στην οποία έκανες root είναι η europe open?

Όποιος θέλει να κάνει root απλά το κινητό μπορεί με τον τρόπο που έδειξε ένας στο XDA

ΕΔΩ

Το έκανα και δουλεύει και ορίστε και η απόδειξη

Τελικά τα κατάφερα. Το κινητό είναι πλέον root στην έκδοση 2.3.4 V20N-europe open. Να'σαι καλά για την βοήθεια.

Παιδιά η δόνηση στο κινητό σας είναι κομπλέ? γιατί νομίζω στο δικό μου κάνει σαν κομπρεσέρ, πολύ έντονα είναι φυσιολογικό αυτό? Edited by thanospc
1+ Never Settle

ice cream sandwich, η νεα εκδοση λειτουργικου για android .

επισης το black εχει κατρακυλισει στα 240 ευρω ,οσο κακο ειναι να μην πεφτουν οι τιμες αλλο τοσο κακο ειναι να κανουν ελευθερη πρωση,ελπιζω η lg να μην παρει σαν γνωμωνα την τιμη (και αρα την παρουσα ζητηση ) για το κινητο και να το υποστηριξει ετσι οπως εχει ανακοινωσει.

Παιδιά η δόνηση του συγκεκριμένου κινητού είναι λίγο δυνατή ή μόνο στο δικό μου είναι έτσι?
1+ Never Settle