nikoslikos Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 παιδια γεια σας. υπαρχη καμια εφαρμογη (φακος) που να αναβη το φλας του P970 εψαξα στο μαρκετ αλλα σε ολες αναβει η οθονη?? search light Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis1234 Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 παιδια γεια σας. υπαρχη καμια εφαρμογη (φακος) που να αναβη το φλας του P970 εψαξα στο μαρκετ αλλα σε ολες αναβει η οθονη?? Tiny flashlight Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Παιδιά, ξέρει κανείς πως μπορούμε να βάλουμε το Ελληνικό swype στο black; το πέρασα μέσω root explorer και όταν το ξεκίνησα, στην εναλλαγή γλώσσας μου έβγαλε ότι η συγκεκριμένη έκδοση έχει φτιαχτεί για άλλη συσκευή (είχα βάλει του galaxy S το οποίο έχω εγώ, το black ανήκει στην αδελφή μου) ευχαριστώ για την όποια βοήθειαAφου κάνεις uninstall το swype του GS δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν σου δουλεψε. http://www.2shared.com/file/1Flc4X8D/Swype_160368214_HVGA.html? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Aφου κάνεις uninstall το swype του GS δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν σου δουλεψε. http://www.2shared.com/file/1Flc4X8D/Swype_160368214_HVGA.html? ΝΑΙ! thanks! τιποτα για αυτο μηπως ξερεις? "προβλημα..εχω αλλες 2 συσκευες android και οταν πηγαινω στο market Και επιλεγω μια εφαρμογη μου την εμφανιζει διαθεσιμη στις αλλες 2 και οχι στο black! (το κανει με μερικες οχι με ολες) και βγαζει ενα μηνυμα κατι για ρυθμισεις ασφαλειας κλπ....τι ειναι και πως διορθωνεται? " Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisioak Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Aφου κάνεις uninstall το swype του GS δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν σου δουλεψε. http://www.2shared.com/file/1Flc4X8D/Swype_160368214_HVGA.html? Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση :) Δεν έχω τώρα εδώ το κινητό να το δοκιμάσω, το κατέβασα και μόλις το δοκιμάσω θα ποστάρω εντυπώσεις Παράθεση Ζήσε την κάθε σου μέρα σαν να ήταν η τελευταία! καποια στιγμή θα τα καταφέρεις.... Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 (edited) "προβλημα..εχω αλλες 2 συσκευες android και οταν πηγαινω στο market Και επιλεγω μια εφαρμογη μου την εμφανιζει διαθεσιμη στις αλλες 2 και οχι στο black! (το κανει με μερικες οχι με ολες) και βγαζει ενα μηνυμα κατι για ρυθμισεις ασφαλειας κλπ....τι ειναι και πως διορθωνεται? " Δεν ξερω αλλα πες μου ποιες εφαρμογες ειναι. Δοκιμασε: 1)Να τις κανεις install απο την webpage του market: https://market.android.com/ μπας και τις εμφανίζει εκει. 2)Κανε install το market enabler....ανοιξε την εφαρμογη->settings list->πατας παρατεταμενα την πρωτη επιλογη στην λιστα->επιλεγεις fake this provider now->και πηγαινεις στο android market και κανεις αναζητηση τις εφαρμογες. Edited June 26, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
heav3n Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Αν είναι ειδικά για οθόνες ναι. Καλό είναι βέβαια να αποφεύγεται οτιδήποτε υγρό. http://www.plaisio.gr/Furntiture/Computer-Accessories/Cleaning-Products/Q-Connect-Wet-And-Dry-Screen-Wipes-20-20-KF32148B.htm Αυτά είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. June 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2011 Δεν ξερω αλλα πες μου ποιες εφαρμογες ειναι. Δοκιμασε: 1)Να τις κανεις install απο την webpage του market: https://market.android.com/ μπας και τις εμφανίζει εκει. 2)Κανε install το market enabler....ανοιξε το->settings list->πατας παρατεταμενα την πρωτη επιλογη στην λιστα->επιλεγεις fake this provider now->και πηγαινεις στο android market και κανεις αναζητηση τις εφαρμογες. ευχαριστω ειναι διαφορες εφαρμογες που ενω εμφανιζονται διαθεσιμες για τις αλλες συσκευες δεν εμφανιζονται για το LG π.χ Virtual Travel , Optimize toolbox , Open Signal Maps , SPB TV και αρκετες ακομα! 1) στην webpage του market γινεται αυτο που περιγραφω αλλα και απευθειας απο το κινητο. 2) θα το δοκιμασω αυτο Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδες στο forum Xda αναφέρει ότι μετά από ερώτηση στην LG το optimus black έχει gorilla glass στην οθόνη. Επίσης έχει και λινκ στη σελίδα του κατασκευαστή των gorilla glass που στη λίστα των τηλεφώνων που έχουν το συγκεκριμένο γυαλί συμπεριλαμβάνει και το optimus black. Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Παιδες στο forum Xda αναφέρει ότι μετά από ερώτηση στην LG το optimus black έχει gorilla glass στην οθόνη. Επίσης έχει και λινκ στη σελίδα του κατασκευαστή των gorilla glass που στη λίστα των τηλεφώνων που έχουν το συγκεκριμένο γυαλί συμπεριλαμβάνει και το optimus black. Good News :up: http://www.corninggorillaglass.com/#products-with-gorilla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dracula Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Good News :up: http://www.corninggorillaglass.com/#products-with-gorilla Επειδή δεν είχα άλλο κινητό με Gorilla glass: υπάρχει αναγκαιότητα για screen protection; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Επειδή δεν είχα άλλο κινητό με Gorilla glass: υπάρχει αναγκαιότητα για screen protection; Σε περιπτωση πτώσης θα σου χρειαστει αν και χρησιμοποιω pouch και προσεχω ...απο εκει κ περα με κλειδια και μικροαντικειμενα στην τσεπη δεν γρατσουνιεται αν & υπαρχουν χρηστες που εχουν αναφερει οτι ανεπαισθητα χαρασεται.Ειμαι κατα των screen protector και δεν χρησιμοποιουσα ουτε στα κινητα που ειχα χωρις gorilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Παιδες στο forum Xda αναφέρει ότι μετά από ερώτηση στην LG το optimus black έχει gorilla glass στην οθόνη. Επίσης έχει και λινκ στη σελίδα του κατασκευαστή των gorilla glass που στη λίστα των τηλεφώνων που έχουν το συγκεκριμένο γυαλί συμπεριλαμβάνει και το optimus black. Δηλαδή να δοκιμάσουμε το τεστ κακουχίας? Ή μήπως αυτό αφορά νέα παρτίδα κινητών? Γιατί αν θυμάμαι καλά, στην αρχή δεν αναφερόταν κάτι για gorilla και ούτε στην επίσημη σελίδα της LG αλλά και του κατασκευαστή της gorilla... και κάτι ακόμα, σύμφωνα με τον οδηγό root που προστέθηκε στην πρώτη σελίδα (thanxs κιόλας), αν το κάνω root, θα μπορώ μετά με την ίδια διαδικασία (ή κάτι άλλο) να βγάλω το root ώστε να επανέλθει σε εγγύηση? Edited June 27, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Δηλαδή να δοκιμάσουμε το τεστ κακουχίας? Ή μήπως αυτό αφορά νέα παρτίδα κινητών? Γιατί αν θυμάμαι καλά, στην αρχή δεν αναφερόταν κάτι για gorilla και ούτε στην επίσημη σελίδα της LG αλλά και του κατασκευαστή της gorilla... και κάτι ακόμα, σύμφωνα με τον οδηγό root που προστέθηκε στην πρώτη σελίδα (thanxs κιόλας), αν το κάνω root, θα μπορώ μετά με την ίδια διαδικασία (ή κάτι άλλο) να βγάλω το root ώστε να επανέλθει σε εγγύηση? 1. Δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν αναφέρονταν κάτι αυτή την απορία είχα και εγώ άλλα σε κάποια ξένα site (και στο xda) θεωρείται δεδομένο ότι το κινητό έχει gorilla glass και δεν νομίζω να αφορά νεότερη παρτίδα γιατί το μοντέλο είναι το ίδιο και δεν μπορεί να βγαίνει χωρίς για τους πρώτους αγοραστές και με το gorilla για τους επόμενους. Για το τέστ που αναφέρεις και επειδή έχω και Νοκια Ν8 με gorilla glass σε πληροφορώ ότι το συγκεκριμένο τζάμι δεν είναι ατρόμητο όπως παρουσιάζεται από κάποιους, χαράζεται και αυτό άλλα με μεγαλύτερη προσπάθεια από τα κοινά τζάμια, επομένως σου συνιστώ να μην το υποβάλλεις σε πολύ σκληρό τεστ πχ με πολύ αιχμηρό αντικείμενο γιατί θα χαρακτεί σίγουρα. π.χ. στο παρακάτω λινκ που αφορά σύγκριση του optimus 2x με το optimus black αναφέρει στην 4η παράγραφο ότι και τα δυο έχουν gorilla glass. http://www.mobile88.com/news/read.asp?file=/2011/6/9/20110609104315&phone=lg-optimus-black-vs-lg-optimus-2x-compare 2. μπορείς να το επαναφέρεις σε unroot κατασταση με το gingerbreak. Edited June 27, 2011 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Κι εγώ νομίζω οτι λογικό είναι να έχουν όλα gorilla...Το τεστ κακουχίας που ανέφερα πιο πάνω ήταν σαφώς αστείο, δεν έχω όρεξη να γρατζουνάω το κινητό μου έστω κι αν ξέρω οτι δεν θα πάθει τίποτα...(αν και στου κουμπάρου μου το HTC Desire HD μου άρεσε ;-) μπορείς να το επαναφέρεις σε unroot κατασταση με το gingerbreak. Με την ίδια διαδικασία? Και αναφέρει κάτι για polaris. Επειδή δεν το βλέπω με μια πρόχειρη ματιά στο market, μπορώ να υποθέσω οτι μπορώ να το εγκαταστήσω και με άλλα? πχ astro? Αν και θεωρητικά κάνοντας κλικ εγκαθίσταται μόνο του...? Επίσης μόλις τώρα διάβασα στο modaco οτι η αναβάθμιση σε 2.3 θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβριο (με κάθε επιφύλαξη) http://android.modaco.com/content/lg-optimus-black-black-modaco-com/342281/2-3-gigerbread-official-release/ Aφου κάνεις uninstall το swype του GS δοκιμασε αυτο εδω και πες μου αν σου δουλεψε. http://www.2shared.com/file/1Flc4X8D/Swype_160368214_HVGA.html? Το κατέβασα, το εγκατέστησα και δεν βγάζει επιλογή, παρα μόνο το πληκτρολόγιο της LG... Edited June 27, 2011 by oykas2001 Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Κι εγώ νομίζω οτι λογικό είναι να έχουν όλα gorilla...Το τεστ κακουχίας που ανέφερα πιο πάνω ήταν σαφώς αστείο, δεν έχω όρεξη να γρατζουνάω το κινητό μου έστω κι αν ξέρω οτι δεν θα πάθει τίποτα...(αν και στου κουμπάρου μου το HTC Desire HD μου άρεσε ;-) Με την ίδια διαδικασία? Και αναφέρει κάτι για polaris. Επειδή δεν το βλέπω με μια πρόχειρη ματιά στο market, μπορώ να υποθέσω οτι μπορώ να το εγκαταστήσω και με άλλα? πχ astro? Αν και θεωρητικά κάνοντας κλικ εγκαθίσταται μόνο του...? Επίσης μόλις τώρα διάβασα στο modaco οτι η αναβάθμιση σε 2.3 θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβριο (με κάθε επιφύλαξη) http://android.modaco.com/content/lg-optimus-black-black-modaco-com/342281/2-3-gigerbread-official-release/ Το κατέβασα, το εγκατέστησα και δεν βγάζει επιλογή, παρα μόνο το πληκτρολόγιο της LG... 1)Το gorilla μπορει να αντεξει τα κλειδια αυτοκινητου αλλα η ζημια μπορει να γινει αν πιεστει για παραδειγμα στα πετραδακια στην παραλιας που μερικα σημεια τους θα ειναι πολυ αιχμηρα :p 2)Στο gingebreak υπαρχει και επιλογη για unroot...απλως την επιλεγεις. 3)Πρεπει να εδωσα λαθος link αναλυσης στο swype...κανε uninstall και δοκιμασε αυτο εδω:http://www.2shared.com/uploadComplete.jsp?sId=l40FXAiQ5BOEnoPu 4)LG Black + οφθαλμολουτρο = http://www.axortagos.gr/fotografies/playmates-black-optimus-sexy.html ΥΓ. Οσοι ειστε root ριξτε μια ματια στο πρωτο post του topic....πρόσθεσα λίστα με εφαρμογές Safe to Remove Edited June 27, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Μια ερώτηση γι αυτό, όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά, μου γράφει 70 χαρακτήρες, αλλάζει αυτό σε 160? Edited June 27, 2011 by sakiss Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Μια ερώτηση γι αυτό, όταν γράφω μήνυμα στα ελληνικά, μου γράφει 70 χαρακτήρες, αλλάζει αυτό σε 160? Xωρις να ειμαι σιγουρος:αφου εχεις επιλεξει swype ανοιξε την εφαρμογη μηνυματων και πηγαινε settings->input mode (λειτουργία εισαγωγής)...δοκιμασε GSM alphabet ή automatic (οχι unicode) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Τα βιντεο τεστ που εβλεπα στο youtube με πατηκωμενη οθονη ισχυουν η λυθηκε το προβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 Τα βιντεο τεστ που εβλεπα στο youtube με πατηκωμενη οθονη ισχυουν η λυθηκε το προβλημα; Αν εννοείς το λάθος ratio, ναι, υπάρχει ακόμα. Στο κινητό παίζει κανονικά. Και στον υπολογιστή, τουλάχιστον με VLC media player, βάζω το ratio σε 16:9 και παίζει κανονικά. Πιθανόν να διορθωθεί με κάποια μελλοντική αναβάθμιση. Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 αφου στο κινητό παιζει κανονικα τότε οκ γιαυτο που θελω...thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oykas2001 Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 αφου στο κινητό παιζει κανονικα τότε οκ γιαυτο που θελω...thanks Παίζει κανονικά και με τον player της συσκευής και με το moboplayer που δοκίμασα. Πάντως μου κάνει ένα περίεργο στο βίντεο που τραβάω και το διαπίστωσα μόλις τώρα που έκανα μια δοκιμή. Όταν τραβάω την (αναμμένη) οθόνη του laptop, σα να κοκκινίζει όλη η οθόνη, παίρνει ένα κόκκινο χρώμα, όταν φεύγει από το κάδρο η οθόνη, όλα κανονικά...??? Παράθεση Ericsson GH 688 --> Nokia 7110 --> Siemens SL45 --> Nokia 6510 --> Nokia 6600 --> Motorola MPx 220 --> Mitac MIO A701 --> Motorola RAZR V3 --> HTC Touch --> Motorola V525 --> iPhone 3G --> SE x10 mini --> LG P970 --> SGN i9250 --> i9505 --> iPhone 5s 16 GB --> iPhone 6 64GB --> iPhone 7 plus 256GB ---> iphone SE 128GB ---> iphone SE 2020 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Ειδα σημερα το κινητο στα Public . Μια ερωτηση εχω . Με το κινητο κανονικα στο qwerty πληκτολογιο δυσκολευομουν αρκετα να πατησω τους χαρακτηρες . Ολοι μου λενε οτι εχω λεπτα δαχτυλα οποτε δεν φταιει αυτο . Εσεις πως μπορειται ? Εχετε βαλει κανα αλλο πληκτρολογιο , πιο βολικο ? Στο πλαι δεν ειχα προβλημα φυσικα . Κατι αλλο . Ενω στο Launcher στις καρτελες τις αρχικης οθονης γινοταν κανονικα το scroll αριστερα και δεξια , στο μενου εφαρμογων πηγαινε μονο πανω κατω . Γιατι ετσι ? Στην πλοηγηση δεν λοκαρε ποτε την τοποθεσια . Εχετε προβλημα ή ηταν τυχαιο ? Edited June 27, 2011 by sakiss Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. June 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) Pre Order: LG Optimus White/Bright :shifty: http://www.phones4u.co.uk/shop/shop_contract_details.asp?ItemKey=532829 http://androidcommunity.com/lg-optimus-white-lg-optimus-bright-lg-optimus-skittles-20110627/ http://pocketnow.com/html/portal/news/0000017484/lg-optimus-bright.jpg Ειδα σημερα το κινητο στα Public . Μια ερωτηση εχω . Με το κινητο κανονικα στο qwerty πληκτολογιο δυσκολευομουν αρκετα να πατησω τους χαρακτηρες . Ολοι μου λενε οτι εχω λεπτα δαχτυλα οποτε δεν φταιει αυτο . Εσεις πως μπορειται ? Εχετε βαλει κανα αλλο πληκτρολογιο , πιο βολικο ? Στο πλαι δεν ειχα προβλημα φυσικα . Κατι αλλο . Ενω στο Launcher στις καρτελες τις αρχικης οθονης γινοταν κανονικα το scroll αριστερα και δεξια , στο μενου εφαρμογων πηγαινε μονο πανω κατω . Γιατι ετσι ? Στην πλοηγηση δεν λοκαρε ποτε την τοποθεσια . Εχετε προβλημα ή ηταν τυχαιο ? 1)Oλα αυτα που αναφέρεις είναι θέμα του android & οχι αποκλειστικό της συσκευής οπότε διάβασε/πόσταρε τα ερωτήματα σου εδώ. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=270440 2)Πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να λοκάρει. Edited June 27, 2011 by sakiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. June 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2011 (edited) 2)Πρέπει να είσαι σε εξωτερικό χώρο για να λοκάρει. Το Galaxy S2 και το Arc βρηκαν τοποθεσια παντως Edited June 27, 2011 by sakiss Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts