junglist Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις :) κατεληξα στο androidlost επειδη το λενε πολλοι εδω μεσα... και μια τελευταια απορια επειδη ακουω διαφορα...σ εμενα που δεν ειμαι ροοτ,θα δουλεψει? ή με μια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων χανονται ολα τα στοιχεια της εφαρμογης? Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις το app ως system και άρα με επαναφορά εργ. ρυθμ. πάει το πρόγραμμα. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tourkofagos90 Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 Αν δεν είσαι root δεν μπορείς να κάνεις το app ως system και άρα με επαναφορά εργ. ρυθμ. πάει το πρόγραμμα. και αυτο ισχυει και για τις υπολοιπες εφαρμογες ασφαλειας? ή μονο για το androidlost? Παράθεση Nokia 3310,Nokia 3510i,Nokia 6820,SE K700,Motorola SLVR L7,SE W700,SE K770,LG GT505,HTC Wildfire,SE Xperia neo V,LG Optimus L9 II,Samsung Galaxy S3 Neo,Xiaomi Redmi 4X,Honor Play,Xiaomi Redmi Note 9 Pro,Apple iPhone 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2012 και αυτο ισχυει και για τις υπολοιπες εφαρμογες ασφαλειας? ή μονο για το androidlost? Νομίζω για όλες που κάνουν παρόμοια πράγματα, όπως cerberus, androidlost, phonelocator κλπ. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskonst1 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα android που να σου δείχνει ότι ο συνομιλητής σου ηχογραφεί την συζήτηση.Πολλές φορές ακούγεται ένας ήχος από την άλλη γραμμή άλλα και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Καλημέρα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα android που να σου δείχνει ότι ο συνομιλητής σου ηχογραφεί την συζήτηση.Πολλές φορές ακούγεται ένας ήχος από την άλλη γραμμή άλλα και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Ευχαριστώ. Δύσκολα.. Κ πλέον για να είμαι ειλικρινής τα περισσότερα android προγράμματα ηχογράφησης δεν κάνουν ούτε ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoskonst1 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Δύσκολα.. Κ πλέον για να είμαι ειλικρινής τα περισσότερα android προγράμματα ηχογράφησης δεν κάνουν ούτε ήχο κατά τη διάρκεια της κλήσης. Ίσως να είναι από άλλο λειτουργικό.Απ ότι ξέρω καλά δουλεύουν αυτά τα προγράμματα σε windows mobiles.Πάντως δεν βλέπω να έχω τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. August 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2012 Ίσως να είναι από άλλο λειτουργικό.Απ ότι ξέρω καλά δουλεύουν αυτά τα προγράμματα σε windows mobiles.Πάντως δεν βλέπω να έχω τύχη. Οσο ειχα nokia θυμαμαι εκανε εναν ηχο ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Αν δεις οτι το κανει ακριβως πχ. ανα ενα λεπτο/30 δευτερολεπτα τοτε σιγουρα σε ηχογραφουν. Εφαρμογη android με τετοια δυνατοτητα παντως δεν υπαρχει δυστυχώς. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikeone Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 Οσο ειχα nokia θυμαμαι εκανε εναν ηχο ανα τακτα χρονικα διαστηματα. Αν δεις οτι το κανει ακριβως πχ. ανα ενα λεπτο/30 δευτερολεπτα τοτε σιγουρα σε ηχογραφουν. Εφαρμογη android με τετοια δυνατοτητα παντως δεν υπαρχει δυστυχώς. ο ήχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί βέβαια να είναι και απλή προειδοποίηση για να ξέρει ο άλλος πόσα δευτερόλεπτα μιλάει στο τηλέφωνο! Πχ, αν θυμάμαι καλά, πριν το Sony που είχα ένα windows phone 7, υπήρχε επιλογή να κάνει έναν τόνο ανα 45 δευτερόλεπτα για να ξέρω πόση ώρα έχει περάσει! Παράθεση www.flier.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. August 14, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2012 ο ήχος ανά τακτά χρονικά διαστήματα μπορεί βέβαια να είναι και απλή προειδοποίηση για να ξέρει ο άλλος πόσα δευτερόλεπτα μιλάει στο τηλέφωνο! Πχ, αν θυμάμαι καλά, πριν το Sony που είχα ένα windows phone 7, υπήρχε επιλογή να κάνει έναν τόνο ανα 45 δευτερόλεπτα για να ξέρω πόση ώρα έχει περάσει! Αυτόν τον ήχο τον ακούς μόνο εσύ όμως και όχι ο συνομιλητής σου. Τον ήχο όμως που κάνει η εφαρμογή που ηχογραφεί, τον ακούν και οι δύο. Σε android όντως δεν υπάρχει αυτός ο ήχος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Βγήκε Update για το Cerberus με κάποιες έξτρα δυνατότητες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2012 Βγήκε Update για το Cerberus με κάποιες έξτρα δυνατότητες. μπορεις να τις πεις εδω? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 μπορεις να τις πεις εδω? What's in this version: - New "transparent" option in the app settings to capture photos/videos without showing a black or white screen - New option for the "Call phone" command, to put the call on speakerphone - New "enableroaming" SMS command to turn on data roaming (rooted devices only) - Fixed issues with photo/video capture on some devices with ICS/JB - Several small improvements and bug fixes Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostis31 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καλησπέρα, έχω το SMS Backup & Restore, το οποίο μπορώ να πω ότι έχει πολύ αξιόπιστα scheduled backups. Παρόλα αυτά ψάχνω για εφαρμογή που να κάνει incremental backups. Δηλαδή κάθε φορά που έρχεται νέο μήνυμα να κάνει backup. Έχετε κάποια εφαρμογή κατά νου; Να πω βέβαια ότι ήδη το έχω googlάρει και δεν έχω βρεί κάτι.. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kprse Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Το f-secure ξέρει κανείς πως το χρησιμοποιούμε το antitheft του ? Παράθεση My third beast Xiaomi Mi 9 My second mini Sony Z3 Compact : stock Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_gladiator_ Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Αν κάποιος αλλάξει την κάρτα sim σε ένα κινητό android και βάλει κάποια άλλη, τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο κινητό είναι και πάλι διαθέσιμα. Δηλαδή φωτο, βίντεο, σημειώσεις, διάφορα αρχεία αλλά και πληροφορίες που είναι αποθηκευμένες στον browser όπως username και passwords ή σε διάφορες εφαρμογές κ.α. Είναι δυνατόν όλα αυτά ή κάποια από αυτά να είναι ασφαλή και όχι διαθέσιμα με μια απλή αλλαγή της κάρτας sim; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2012 Καταρχήν ακόμα κι αν έχει μέσα κάρτα sim το κινητό μπορεί να ενεργοποιηθεί και να έχει κάποιος πλήρη πρόσβαση στα δεδομένα που αναφέρεις. Αν ωστόσο θέλουμε να τηρείται αυστηρά η συνθήκη που θέτεις (υπάρξη κάρτας sim) τότε σου ένα πρόγραμμα anit-theft μπορεί να περιορίσει την πρόσβαση (για αυτό άλλωστε και μεταφέρθηκε εδώ το θέμα σου) :) Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 (edited) Το cerberus γιατι δεν δουλεύει σε SE NEO V ? Ξέρει κανείς καμιά λύση? Η μάλλον γιατι δουλεύει μόνο όταν είναι ανοιχτό το wifi ? Διάβασα και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν διάβασα κάποια απάντηση. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ποιο πρόγραμμα να βάλω για την ίδια δουλειά? Το βασικότερο να ανοίγει μόνο του το gps για να γίνει ο εντοπισμός. Edited September 11, 2012 by agriniopk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Το cerberus γιατι δεν δουλεύει σε SE NEO V ? Ξέρει κανείς καμιά λύση? Η μάλλον γιατι δουλεύει μόνο όταν είναι ανοιχτό το wifi ? Διάβασα και άλλους που έχουν το ίδιο πρόβλημα αλλά δεν διάβασα κάποια απάντηση. Γνωρίζει κανείς κάτι? Ποιο πρόγραμμα να βάλω για την ίδια δουλειά? Το βασικότερο να ανοίγει μόνο του το gps για να γίνει ο εντοπισμός. Έχω 2 neo v και στα δύο δουλεύει άψογα. Το gps εμένα το ανοίγει κανονικά μόνο του. Δεν θα βρεις καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASILLIS78 Δημ. September 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2012 Ε αφού δεν είναι κακό, εντάξει τότε!;):p Εγώ έχω το Dr.Web for Android και μου φαίνεται πολύ καλό! Εσάς ποιά είναι η γνώμη σας για το συγκεκριμένο antivirus; εγω δεν θα χρησιμοποιησω πιστευω οτι δεν χρειαζεται,κατευαζω μονο απο play και εκει νομιζω οτι ελεγχονται ολα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Έχω 2 neo v και στα δύο δουλεύει άψογα. Το gps εμένα το ανοίγει κανονικά μόνο του. Δεν θα βρεις καλύτερο. Έχεις internet στο κινητό όταν γίνετε ο εντοπισμός? Όταν δεν έχει internet το κινητό γίνετε ο εντοπισμός? ενεργοποιείτε το gps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Έχεις internet στο κινητό όταν γίνετε ο εντοπισμός? Όταν δεν έχει internet το κινητό γίνετε ο εντοπισμός? ενεργοποιείτε το gps? Μπορείς και με εντολές μέσω SMS να ενεργοποιήσεις το gps κλπ Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 Μπορείς και με εντολές μέσω SMS να ενεργοποιήσεις το gps κλπ px μπωρείς με sms να ενεργοποιήσεις το mobile ιντερνετ και το wifi? και πώς ή τι sms στέλνεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 px μπωρείς με sms να ενεργοποιήσεις το mobile ιντερνετ και το wifi? και πώς ή τι sms στέλνεις ? cerberus password find (to locate your device) cerberus password siminfo (to get SIM card info) cerberus password lock code (to lock your device with a password, replace *code* with the lock code you desire) cerberus password unlock (to unlock your device) cerberus password alarm text (to display a message and play a loud alarm, replace *text* with the message you want to be displayed) cerberus password message text (to display a message, replace *text* with the message you want to be displayed) cerberus password speak text (to make the device speak a message, replace *text* with the message you want to be spoken) cerberus password call number (to call a phone, replace *number* with the phone number you want to call, or don't write a number to make Cerberus call the sms sender) cerberus password takepicture (to take a picture and send it to your email address, the front camera will be used if available) cerberus password capturevideo (to capture a video and send it to your email address) cerberus password screenshot (to grab a screenshot and send it to your email address) cerberus password wipe (to wipe your device memory) cerberus password wipesd (to wipe the SD card) cerberus password startemergency hours (to make the device send its location periodically, replace *hours* with the number of hours from one alert to the next) cerberus password stopemergency (to stop emergency mode, the device will stop sending its location periodically) cerberus password enabledata (to enable data access on your device) cerberus password enablewifi (to enable WiFi and automatically connect to open networks) cerberus password enableroaming (to enable data roaming) cerberus password reboot (to reboot the device (works only on rooted devices)) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. September 15, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2012 px μπωρείς με sms να ενεργοποιήσεις το mobile ιντερνετ και το wifi? και πώς ή τι sms στέλνεις ? Όλα γίνονται. Έχει εφαρμογή στο Market που έχει έτοιμες τις εντολές και απλά βάζεις αριθμό και κωδικό. Cerberus Client. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. September 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2012 Καλησπέρα. Αγόρασα το Cerberus (xperia s) διαβάζοντας παντού τα καλύτερα, και απογοητεύτηκα . Πρώτον. Αν είναι κλειστά τα δεδομένα δεν ανοίγουν . Δεύτερον. Αν υποθέσουμε ότι είναι ανοιχτά τα δεδομένα και θέλεις να ανοίξεις το gps ζητάει επιβεβαίωση από τον χρήστη (δηλαδή τον κλέφτη !!!) για να το ανοίξει. Τρίτον. Αν του ζητήσεις να πάρει τηλέφωνο σε κάποιο αριθμό που επιλέγεις ζητάει από τον χρήστη ( είπαμε. Τον κλέφτη!!!) να διαλέξει αν θέλει να κάνει κλήση δεδομένων ή κλήση τηλέφωνου. Διαφορετικά δεν προχωράει ! Τώρα όσον αφορά τα sms. Ωραία να στείλουμε εντολές με sms αλλά που??? Δεν ξέρουμε τον αριθμό του κλέφτη . Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω . Αν μου ξέφυγε κάτι . Ας μου πει τι πρέπει να κάνω για να λειτουργεί σωστά . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts