Jump to content

0.facebook.com

Κοινοποίηση

Recommended Posts

εκανα μια μικρη αναζητηση για το αν υπαρχει αναλογο θεμα και ενω το θεωρω αδυνατον να μην εχει, δεν βρηκα κατι.

Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν εχουν παρατηρηθει χρεωσεις με την εν λογω υπηρεσια. Ειναι αξιοπιστη? Ειναι πραγματι δωρεαν οπως λενε οι παροχοι?

υπαρχουν διαφορα προφιλ ιντερνετ στις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο σου...εγω μπαινω απο vodafone και υπαρχουν vf live vfmms και αλλα...τα ιδια ειναι και στην cosmote...ρωτα στο τοπικ της cosmote πιο προφιλ πρεπει να βαλεις και εισαι οκ:)

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

υπαρχουν διαφορα προφιλ ιντερνετ στις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο σου...εγω μπαινω απο vodafone και υπαρχουν vf live vfmms και αλλα...τα ιδια ειναι και στην cosmote...ρωτα στο τοπικ της cosmote πιο προφιλ πρεπει να βαλεις και εισαι οκ:)

Μου εβγαζε σαν επιλογη να μπαινω με το Ιντερνετ Cosmote ή με το Wap Cosmote. Επελεξα το Wap.

Στο τοπικ της Cosmote δεν ειμαστε? Εχω ανοιξει σε λαθος σημειο το θεμα?

οχι σε σωστο εισαι φιλε μου...απλως εγω ειμαι με vodafone και ηθελα να βοηθησω...

Φιλικά Γιώργος

περισσοτερο το thread του facebook χρησημοποιουνται για την λειτουργεια μεσω υπολογιστη νομιζω;)

Φιλικά Γιώργος

• 3 weeks later...
Με τις ρυθμίσεις που μου έστειλε η κοσμοτε,μπαίνει κανονικά,χωρίς να χρεώνει τπτ...εικόνες δεν μπορείς να δεις,αλλά είναι πολύ καλό για ένα τσεκαρισματακι...

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

• 6 months later...
Από Vodafone δεν μπαίνει, γιατί;

εμενα μπαινει αλλα εχει κολληματα

απο οτι εχω δει στην vodafone πληρωνεις

Φιλικά Γιώργος

Wind εδώ....το δωρεάν FB δουλεύει και με την android εφαρμογή, ή μήπως η εφαρμογή χρεώνει κανονικά;

Wind εδώ....το δωρεάν FB δουλεύει και με την android εφαρμογή, ή μήπως η εφαρμογή χρεώνει κανονικά;

η εφαρμογη χρεωνει

το 0.facebook δεν χρεωνει αν και νομιζω οτι στην βοντα σε χρεωνουν τωρα

Φιλικά Γιώργος

εμένα με opera mini δεν μπορεί να συνδεθεί στο 0.facebook.com

μόνο με τον explorer του κινητού.

με τι συνδεση?

Φιλικά Γιώργος

vodafone..

με vodafone νομιζω πια σε χρεωνει..οι ρυθμισεις ειναι σωστες??για το ιντερνετ στον οπερα?

Φιλικά Γιώργος

με vodafone νομιζω πια σε χρεωνει..οι ρυθμισεις ειναι σωστες??για το ιντερνετ στον οπερα?

Oχι καμια σχεση....ο οπερα ειναι σχεδιασμενος για σελιδες υπολογιστη....το 0.facebook ειναι αποκλειστικα για τον broswer του κινητου.....

plankton69 - Χρήστος 

iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB 

οι ρυθμίσεις είναι σωστές.

Oχι καμια σχεση....ο οπερα ειναι σχεδιασμενος για σελιδες υπολογιστη....το 0.facebook ειναι αποκλειστικα για τον broswer του κινητου.....

αυτό φταίει.

• 4 weeks later...

O opera mini επαναδρομολογει τις σελιδες μεσω του server της οπερα για να τις συμπιεζει και να κατεβαινουν με λιγοτερα δεδομενα, ετσι φαινεται σαν να μπαινεις στο 0.facebook.com απο την συνδεση του server που μπορει να ειναι στην Αμερικη για παραδειγμα.

Η καθε εταιρια κινητης εχει κανει ειδικη συμφωνια με το facebook για να μπορουν οι συνδρομητες της να μπαινουν χωρις χρεωση και αυτη η συμφωνια ισχυει μονο αν μπαινεις απο το δυκτιο σου, γι'αυτο δεν σε αφηνει να μπεις με τον opera mini.

In a world without walls and fences, who needs windows and gates?

Το μονο προβλημα ειναι με τα smartphones...οσοι εχετε μην νομιζετε οτι θα τη βγαλετε καθαρη!! Οσο δωρεαν και να το θεωρουν ολο και θα χρεωνουν απο τον καιρο τα email κ.τ.λ!!!!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

Το μονο προβλημα ειναι με τα smartphones...οσοι εχετε μην νομιζετε οτι θα τη βγαλετε καθαρη!! Οσο δωρεαν και να το θεωρουν ολο και θα χρεωνουν απο τον καιρο τα email κ.τ.λ!!!!

Sent from my LG-P500 using Tapatalk

μπορουν να το απενεργοποιησουν αυτο;)

Φιλικά Γιώργος

Τι να πω το χω δοκιμασει κι αυτο αλλα και παλι μου τρωει data :/ (εχω cosmote που υποτιθεται πως ειναι δωρεαν)

Sent from my γαματο LG-P500 using Tapatalk