GV_ Δημοσιεύτηκε January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 2, 2011 εκανα μια μικρη αναζητηση για το αν υπαρχει αναλογο θεμα και ενω το θεωρω αδυνατον να μην εχει, δεν βρηκα κατι. Ηθελα λοιπον να σας ρωτησω αν εχουν παρατηρηθει χρεωσεις με την εν λογω υπηρεσια. Ειναι αξιοπιστη? Ειναι πραγματι δωρεαν οπως λενε οι παροχοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Είναι,αρκεί να μπεις με το κατάλληλο προφίλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cozy78 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Είναι,αρκεί να μπεις με το κατάλληλο προφίλ. οταν λες με το κατάλληλο προφίλ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 υπαρχουν διαφορα προφιλ ιντερνετ στις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο σου...εγω μπαινω απο vodafone και υπαρχουν vf live vfmms και αλλα...τα ιδια ειναι και στην cosmote...ρωτα στο τοπικ της cosmote πιο προφιλ πρεπει να βαλεις και εισαι οκ:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 3, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 υπαρχουν διαφορα προφιλ ιντερνετ στις ρυθμισεις ιντερνετ στο κινητο σου...εγω μπαινω απο vodafone και υπαρχουν vf live vfmms και αλλα...τα ιδια ειναι και στην cosmote...ρωτα στο τοπικ της cosmote πιο προφιλ πρεπει να βαλεις και εισαι οκ:) Μου εβγαζε σαν επιλογη να μπαινω με το Ιντερνετ Cosmote ή με το Wap Cosmote. Επελεξα το Wap. Στο τοπικ της Cosmote δεν ειμαστε? Εχω ανοιξει σε λαθος σημειο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 οχι σε σωστο εισαι φιλε μου...απλως εγω ειμαι με vodafone και ηθελα να βοηθησω... Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Γιατί δεν τα γράφετε όλα αυτά στο thead του facebook; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 περισσοτερο το thread του facebook χρησημοποιουνται για την λειτουργεια μεσω υπολογιστη νομιζω;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Στο 0.facebook.com έχουν πρόσβαση και από τα 3 δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GV_ Δημ. January 4, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 οποτε ξερει καποιος αν το σωστο προφιλ ειναι αυτο του cosmote internet ή το cosmote wap? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. January 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2011 Με τις ρυθμίσεις που μου έστειλε η κοσμοτε,μπαίνει κανονικά,χωρίς να χρεώνει τπτ...εικόνες δεν μπορείς να δεις,αλλά είναι πολύ καλό για ένα τσεκαρισματακι... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. August 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2011 Από Vodafone δεν μπαίνει, γιατί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2011 Από Vodafone δεν μπαίνει, γιατί; εμενα μπαινει αλλα εχει κολληματα απο οτι εχω δει στην vodafone πληρωνεις Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redgiwrgos Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Wind εδώ....το δωρεάν FB δουλεύει και με την android εφαρμογή, ή μήπως η εφαρμογή χρεώνει κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2011 Wind εδώ....το δωρεάν FB δουλεύει και με την android εφαρμογή, ή μήπως η εφαρμογή χρεώνει κανονικά; η εφαρμογη χρεωνει το 0.facebook δεν χρεωνει αν και νομιζω οτι στην βοντα σε χρεωνουν τωρα Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εμένα με opera mini δεν μπορεί να συνδεθεί στο 0.facebook.com μόνο με τον explorer του κινητού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 εμένα με opera mini δεν μπορεί να συνδεθεί στο 0.facebook.com μόνο με τον explorer του κινητού. με τι συνδεση? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 με τι συνδεση? vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. August 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2011 vodafone.. με vodafone νομιζω πια σε χρεωνει..οι ρυθμισεις ειναι σωστες??για το ιντερνετ στον οπερα? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 με vodafone νομιζω πια σε χρεωνει..οι ρυθμισεις ειναι σωστες??για το ιντερνετ στον οπερα? Oχι καμια σχεση....ο οπερα ειναι σχεδιασμενος για σελιδες υπολογιστη....το 0.facebook ειναι αποκλειστικα για τον broswer του κινητου..... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 με vodafone νομιζω πια σε χρεωνει..οι ρυθμισεις ειναι σωστες??για το ιντερνετ στον οπερα? οι ρυθμίσεις είναι σωστές. Oχι καμια σχεση....ο οπερα ειναι σχεδιασμενος για σελιδες υπολογιστη....το 0.facebook ειναι αποκλειστικα για τον broswer του κινητου..... αυτό φταίει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2011 O opera mini επαναδρομολογει τις σελιδες μεσω του server της οπερα για να τις συμπιεζει και να κατεβαινουν με λιγοτερα δεδομενα, ετσι φαινεται σαν να μπαινεις στο 0.facebook.com απο την συνδεση του server που μπορει να ειναι στην Αμερικη για παραδειγμα. Η καθε εταιρια κινητης εχει κανει ειδικη συμφωνια με το facebook για να μπορουν οι συνδρομητες της να μπαινουν χωρις χρεωση και αυτη η συμφωνια ισχυει μονο αν μπαινεις απο το δυκτιο σου, γι'αυτο δεν σε αφηνει να μπεις με τον opera mini. Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2011 Το μονο προβλημα ειναι με τα smartphones...οσοι εχετε μην νομιζετε οτι θα τη βγαλετε καθαρη!! Οσο δωρεαν και να το θεωρουν ολο και θα χρεωνουν απο τον καιρο τα email κ.τ.λ!!!! Sent from my LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Το μονο προβλημα ειναι με τα smartphones...οσοι εχετε μην νομιζετε οτι θα τη βγαλετε καθαρη!! Οσο δωρεαν και να το θεωρουν ολο και θα χρεωνουν απο τον καιρο τα email κ.τ.λ!!!! Sent from my LG-P500 using Tapatalk μπορουν να το απενεργοποιησουν αυτο;) Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicktrianta Δημ. September 24, 2011 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2011 Τι να πω το χω δοκιμασει κι αυτο αλλα και παλι μου τρωει data :/ (εχω cosmote που υποτιθεται πως ειναι δωρεαν) Sent from my γαματο LG-P500 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts