Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδιά, έχω φάει κόλημα με το Agile Messenger. Δεν συνδέεται με τίποτα. Έχω Nokia 6600 και ΤΙΜ GPRS με συμβόλαιο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει? Δείχνει ότι πάει να συνδεθεί αλλά δεν συνδέεται ποτέ.

Ευχαριστώ

224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008.

Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Bρε παιδιά ψάχνω απελπισμένα να βρώ το xcaller ,το tonedial και το lifeblog αλλά τζίφος...(εννοείται ότι έψαξα στο irc #mediaplace #aivanet) μήπως τυχαίνει να τα έχει κανείς σε group ή μπορεί να τα στείλει σε e-mail?....

Ride fast

Ride hard

Ride home.

ZX6R

Προβλημα:

Χρησιμοποιώ το keylocker της symbianware v1.00 περιπου 2 μηνες χωρις κανένα πρόβλημα. Απο προχθες όμως αρνείται να ξεκινησει. Μου δειχνει το splash screen και παίρνω το μηνυμα:

"ΚΕRN32 κατι, η εφαρμογη έκλεισε"

Το απεγκατέστησα και το ξαναβαλα, τιποτα, το ίδιο.

Κατεβασα την v1.01 by D*tsis και δεν έκανε install. Την πέρσα με το unmakesis και παίρνω πάλι το ίδιο μηνυμα.

Any help;;;

Επίσης μηπως υπάρχει καμμια αλλη παρόμαι εφαρμογή; Εχω αλλη μια η οποια ομως η μονη ρυθμιση που έχει είναι ο χρονος κλειδώματος. Με είχε βολέψει αφανταστα όμως το γεγονος οτι το keylocker κλείδωνε τα πλήκτρα μονο σε συγκεκτιρμενα προφιλ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος papajohn (22 Νοέ. 2004 , 15:53)

Προβλημα:

Χρησιμοποιώ το keylocker της symbianware v1.00 περιπου 2 μηνες χωρις κανένα πρόβλημα. Απο προχθες όμως αρνείται να ξεκινησει. Μου δειχνει το splash screen και παίρνω το μηνυμα:

"ΚΕRN32 κατι, η εφαρμογη έκλεισε"

Το απεγκατέστησα και το ξαναβαλα, τιποτα, το ίδιο.

Κατεβασα την v1.01 by D*tsis και δεν έκανε install. Την πέρσα με το unmakesis και παίρνω πάλι το ίδιο μηνυμα.

Any help;;;

Επίσης μηπως υπάρχει καμμια αλλη παρόμαι εφαρμογή; Εχω αλλη μια η οποια ομως η μονη ρυθμιση που έχει είναι ο χρονος κλειδώματος. Με είχε βολέψει αφανταστα όμως το γεγονος οτι το keylocker κλείδωνε τα πλήκτρα μονο σε συγκεκτιρμενα προφιλ.

Δοκιμασε να την κανεις istall στη μνημη του τηλεφωνου και οχι στην mmc..

Mπορει ετσι να δουλεψει ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/8090sunnlogoheader1.gif

Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα προγραμμα που λέγεται CellPos και είναι για να προειδοποιεί για τα ραντάρ της τροχ....

Ξέρει κανείς αν δουλεύει ή είναι μούφα και που θα το βρούμε?

224 εφαρμογές σε Nokia 6600 v. 4.09 έως 8/8/2008.

Από 9/8/2008 ΝΟΚΙΑ Ε90 user και από 1/7/2010 ΝΟΚΙΑ Ν97 user

http://briefcase.pathfinder.gr/download/spimark/40085/482174/0/Streetracing1.jpg

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Markoulis (22 Νοέ. 2004 , 19:05)

Πληροφορήθηκα ότι υπάρχει ένα προγραμμα που λέγεται CellPos και είναι για να προειδοποιεί για τα ραντάρ της τροχ....

Ξέρει κανείς αν δουλεύει ή είναι μούφα και που θα το βρούμε?

Oχι φιλε μου δεν κανει κατι τετοιο.

Διαβασε εδω τι ακριβως κανει.

http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?fldAuto=1005&faq=30

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος takissam (22 Νοέ. 2004 , 16:29)

Δοκιμασε να την κανεις istall στη μνημη του τηλεφωνου και οχι στην mmc..

Mπορει ετσι να δουλεψει ;)

Μα ηταν στη MMC δυο μηνες τωρα χωρις πρόβλημα... Ασε που η μνημη του τηλεφωνου στο SX1 ειναι πολυτιμη, not to be wasted with apps...

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να γραφεις έναν αριθμό τηλεφώνου και να σου βγάζει το αντίστοιχο όνομα από τις επαφές?

μου στέλνει μηνύματα η cote από χαμένες κλήσεις και δεν ξέρω ποιος με κάλεσε ...

να κάτι που θα ήταν χρήσιμο λοιπόν....

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sequent_c (22 Νοέ. 2004 , 18:54)

υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να γραφεις έναν αριθμό τηλεφώνου και να σου βγάζει το αντίστοιχο όνομα από τις επαφές?

μου στέλνει μηνύματα η cote από χαμένες κλήσεις και δεν ξέρω ποιος με κάλεσε ...

να κάτι που θα ήταν χρήσιμο λοιπόν....

Υπαρχει αλλα δεν θυμαμαι το ονομα ρε γ@μωτο. Το ειχα βαλει και στο κινητο μου μαλιστα... :(

Εδω η η μνημη μου βοηθαει η ο asymvivastos! ;)

http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Μα μέσα απο το μήνυμα της ειδοποίησης κλήσεων πατάτε Επιλογες|Εύρεση|Αριθμός τηλεφώνου και κάνετε highlight τον αριθμό που θέλετε, τον καλείτε, και αν βγάλει όνομα κατα την κλήση, το έχετε στις επαφές! Αλλιώς είναι άγνωστος ο αριθμός!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Λέγεται LookUp το προγραμματάκι, το έχω και είναι ωραίο - έχει ένα καλό, αρχίζεις να πληκτρολογείς το νούμερο και όσο γράφεις σου αποκλείει όσα δεν ταιριάζουν, οπότε ακόμα και μερικώς να ξέρεις το νούμερο, αν το έχεις στη μνήμη σου κέρεις από που να αρχίσεις το ψάξιμο :)

Αλλά και πάλι, αυτό που λέει ο φίλος για cosmote και ειδοποίηση κλησεων δε γίνεται με αυτό το πρόγραμμα, γιατί δεν επιτρέπει να κάνεις paste αριθμό στο edit box του :( οπότε η μοναδική λύση είναι έυρεση και κλήση... όχι ότι μας χαλάει:)

Ελπίζω να βοήθησα!

Μπορείτε να προσθέσετε μόνο μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

παιδια θα ήθελα να μου λύσετε την εξης απορία:1.Γίνεται,κάποιος με bt συσκευη να "μπει" στα αρχεία της συσκευης σου κ να παιρνει τα αρχεία σου; 2.Ειχα παει με ενα φιλο για φαγητο σε ενα εστιατοριο κ εκατσαν κατι τυποι στο διπλα τραπεζι.Μας εστειλαν μεσω bt μια εικονα αφου βέβαια καναμε αποδοχη,έτσι απο περιεργεια.Ρωταω τωρα εγω:Είναι δυνατον να μας το στελνανε χωρις να ειχαμε την επιλογή να κανουμε αποδοχή ή όχι ;

κ αν υπαρχουν τα αντιστοιχα προγραμματακια θα ηθελα να μου πειτε που θα τα βρω.

Ευχαριστώ πολύ!

INDYJONES οχι προς το παρον τουλαχιστον δεν μπορουμε να το κανουμε αυτο.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (22 Νοέ. 2004 , 22:52)

παιδια θα ήθελα να μου λύσετε την εξης απορία:1.Γίνεται,κάποιος με bt συσκευη να "μπει" στα αρχεία της συσκευης σου κ να παιρνει τα αρχεία σου; 2.Ειχα παει με ενα φιλο για φαγητο σε ενα εστιατοριο κ εκατσαν κατι τυποι στο διπλα τραπεζι.Μας εστειλαν μεσω bt μια εικονα αφου βέβαια καναμε αποδοχη,έτσι απο περιεργεια.Ρωταω τωρα εγω:Είναι δυνατον να μας το στελνανε χωρις να ειχαμε την επιλογή να κανουμε αποδοχή ή όχι ;

κ αν υπαρχουν τα αντιστοιχα προγραμματακια θα ηθελα να μου πειτε που θα τα βρω.

Ευχαριστώ πολύ!

οχι φιλε μου,τα αρχεια δεν μπορουν να σου τα παρουν.εσυ κανονιζεις για αποδοχη η οχι ;)

Ευχαριστώ πολύ παιδια!

Το ρωτάω αυτο κ για εναν αλλο λογο.Ένας φίλος με se k700 μου είπε οτι επαιρνε τα αρχεία των αλλων μεσω bt !!! Τον παλιοψεύτη!!! :angry: K αυτο που σκεφτηκα αμεσως είναι πως εαν εγω εχω αρχεια που δεν θελω να τα παιρνουν οι αλλοι τοτε καπου πρεπει να βρω ενα προγραμμα για προστασια!!!

κ παλι ευχαριστώ!

Guest lagoudakis
Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (22 Νοέ. 2004 , 23:01)

Ευχαριστώ πολύ παιδια!

Το ρωτάω αυτο κ για εναν αλλο λογο.Ένας φίλος με se k700 μου είπε οτι επαιρνε τα αρχεία των αλλων μεσω bt !!! Τον παλιοψεύτη!!! :angry: K αυτο που σκεφτηκα αμεσως είναι πως εαν εγω εχω αρχεια που δεν θελω να τα παιρνουν οι αλλοι τοτε καπου πρεπει να βρω ενα προγραμμα για προστασια!!!

κ παλι ευχαριστώ!

ωπα ρε μεγαλε πεστου!!! :p να του πεις να σου παρει τα δικα σου αν μπορει ;)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος INDYJONES (22 Νοέ. 2004 , 23:01)

Ένας φίλος με se k700 μου είπε οτι επαιρνε τα αρχεία των αλλων μεσω bt !!! Τον παλιοψεύτη!!! :angry:

Όπα καλό το Κ700 αλλά όχι και έτσι .... :blink:

Μήπως βγάζει και τον σκύλο έξω το Κ700 ???

Τώρα : Xiaomi Poco F3 128GB,Nvidia Shield K1,Ipad Air, Ainol Fire, Ipad 3,Xbox Series S,Xbox 360,Wii U ,3DsXL,Psp,Ps2,Ps1,Spectrum 48k,Amiga 1200,Amiga 1200 Tower 040+PPC

Παλιά : Poco F3 128GB, Samsung S7 Edge,Note 4,Note 3,Samsung tab pro 8.4,Samsung S3,Iphone 4,Nexus 7,Samsung Galaxy tab 10.1,Ainol Aurora II,Yinlips YDPG18,Archos 80 G9 250 Gb, Haipad M7

Ρε παιδιά τα λεξικά slovoEd που είναι σε κατάληξη .exe πως τα περνάμε στο κινητό;;; Λέει μέσω του pc file manager στο site της εταιρείας αλλά δε το βρίσκω.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (23 Νοέ. 2004 , 01:53)

Ρε παιδιά τα λεξικά slovoEd που είναι σε κατάληξη .exe πως τα περνάμε στο κινητό;;; Λέει μέσω του pc file manager στο site της εταιρείας αλλά δε το βρίσκω.

Το *.exe θα το μετονομασεις σε *.zip και μεσα θα βρεις τα αρχεια που πρεπει να περασεις στο κινητο. ;)

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (23 Νοέ. 2004 , 03:05)

Το *.exe θα το μετονομασεις σε *.zip και μεσα θα βρεις τα αρχεια που πρεπει να περασεις στο κινητο. ;)

Το έκανα αλλά μέσα στο zip έχει διάφορα αρχεία (prc, pkg, key, ker, dll) ένα installer.exe που λέει πάλι για το pc suite και ένα sis. Τα έβαλα όλα σαν φάκελο στο system/apps και εγκατέστησα το sis αλλά τίποτα.

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος pan82 (23 Νοέ. 2004 , 03:51)

Το έκανα αλλά μέσα στο zip έχει διάφορα αρχεία (prc, pkg, key, ker, dll) ένα installer.exe που λέει πάλι για το pc suite και ένα sis. Τα έβαλα όλα σαν φάκελο στο system/apps και εγκατέστησα το sis αλλά τίποτα.

Θα εγκαταστησεις το *.sis και στη συνεχεια θα βαλεις τα 2 *.prc (τα οποια ειναι και τα λεξικα) στον φακελο E:\System\Apps\SlovoEdDicts. :)

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...