Jump to content

[Επίσημο] Εφαρμογές

eLeKtriK EyE
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

hallo all! να ρωρησω κατι? με τι εφαρμογη ανοιγουμε αρχεια *.prc kai *.gz
Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

• Απαντήσεις 8,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

thanx μα το whasington_manual_of_medical_theraputics.prc δεν ειναι λεξικο. η μηπως το slovoed ανοιγει ολα τα prc αρχεια,ακομα κ αν δεν ειναι τα δικα του,δηλαδη λεξικα? μηπως υπαρχει αλλο προγραμμα γιατι δεν εχω το slovoed (δε βρισκω "κλειδακι...")

sorry για το "πρηξιμο"...

Σας ευχαριστώ όλους για την πολύτιμη βοήθειά σας :)

paidia mia erotisi...pos mporo na peraso ta tilefona mou apo to nokia sto pc kai antistrofa; to kano meso bluetooth kai pc suite alla den ta brisko stis epafes sto outlook...kamia idea;

tnx

ps. gia nokia6600

Filika,

Dionisis

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hostolis (11 Οκτ. 2004 , 20:26)

ΑΑΑΑα είναι e-book αυτό!! Αλλα δεν θυμάμαι με ποια εφαρμογή τα ανοίγεις!

eBook Reader ισως; :o
http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif

Σωστα Woca ειναι το eBook v 1.3 της Symbianware Που αναγνωριζει αυτου του ειδους τα αρχεια. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (11 Οκτ. 2004 , 19:05)

Μπορεί να μη βγήκε ακόμα η πολυαναμενόμενη εφαρμογή που φτιάχνει καφέ,

μπορεί να μην υπάρχει κάποια άλλη που βγάζει το σκύλο βόλτα μέσω GPS module, υπάρχει όμως κάτι ακόμα καλύτερο για τα καλοκαίρια. :confused:

Η πρώτη εφαρμογή για Series 60 που σας κάνει και αέρα :blink:

Τι άλλο θέλατε;

Virtual Fan for Series 60 :eek:

Καλά, ποιος το έφτιαξε αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Δεν έχουν άδικο που τον κάνανε ρόμπα στο σχετικό θέμα στο All About Symbian.

Ελεος :wacko: τι αλλο θα βγαλουνε .

Τουλαχιστον ,φραπε φτιαχνει? :D

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

http://6600sector.new-lan.hu

Μπορει να μην ειναι στα ελληνικα αυτο το σιτε,αλλα ειναι ισως ενα απο τα καλυτερα site!δοκιμαστε το!

http://mobile-review.com/forum2/customavatars/avatar7425_3.gif

All in all a must buy for every Nokia lover and for others too! UI is brilliant, MP Cam is good, the phone has got Stereo output, Great 65K TFT Screen (display) it has got everything that you would need in a phone! I must say 6630 is going to be one of my favorites!

Eaglez , σου έστειλα το full screen caller 3.0

vacis , ζητάς κάποια εφαρμογή που να φιλτράρει την φωνή μας κατα την διάρκεια μιας κλήσης; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος profion85 (12 Οκτ. 2004 , 03:58)

http://6600sector.new-lan.hu

Μπορει να μην ειναι στα ελληνικα αυτο το σιτε,αλλα ειναι ισως ενα απο τα καλυτερα site!δοκιμαστε το!

:o :o ΕΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟ ΜINIGPS AΠΟ TO MIRC AΛΛΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ!ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ;ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΤΟ EMAIL ME PM :wacko: :wacko: :wacko:

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα για να συνθέτεις ήχους κλήσεις στο κινητό σου?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

crazy_4 βασικα μονο ενα τετοιο προγραμμα υπαρχει και ειναι το Heresy AI Composer.Το Ringtone studio δεν κανει την δουλεια που θες αφου μονο μπορεις να φορτωσεις καποιο ringtone και να το πειραξεις οπως εσυ θελεις. ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (12 Οκτ. 2004 , 11:32)

vacis , ζητάς κάποια εφαρμογή που να φιλτράρει την φωνή μας κατα την διάρκεια μιας κλήσης; Δεν νομίζω να υπάρχει τέτοια εφαρμογή.

`

akrivos ayto sitao.pantos tha itan kali fasi an ipirxe kati tetio.eyxaristo file mou. :rolleyes:

Ξερετε μηπως

1.ποιο ειναι το καλυτερο προγραμμα για photo editing?

2.Ποια ειναι η τελευταια version του mobiluck που μπορω να βρω Σπ@$μ3Νη?

3.Υπαρχει καποιο GB-GBC Emulator που να χει ηχο?

Ευχαριστω! ;)

ναι , ξερω πως εκαναν την ιδια ερωτηση καμια 10αρια ποστς πιο πανω αλλα δυστυχως δεν πηρα ακομα απαντηση.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ng78 (11 Οκτ. 2004 , 19:05)

Μπορεί να μη βγήκε ακόμα η πολυαναμενόμενη εφαρμογή που φτιάχνει καφέ,

μπορεί να μην υπάρχει κάποια άλλη που βγάζει το σκύλο βόλτα μέσω GPS module, υπάρχει όμως κάτι ακόμα καλύτερο για τα καλοκαίρια. :confused:

Η πρώτη εφαρμογή για Series 60 που σας κάνει και αέρα :blink:

Τι άλλο θέλατε;

Virtual Fan for Series 60 :eek:

Καλά, ποιος το έφτιαξε αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Δεν έχουν άδικο που τον κάνανε ρόμπα στο σχετικό θέμα στο All About Symbian.

Εγώ πάντως έχω κάτι ακόμα καλύτερο, που δουλεύει σε όλα τα έγχρωμα κινητά, Series 60 και μη. Ανεμιστήρας σε μορφή GIF image animation, μόνο με 1 ευρώ. Προλάβετε :whistle: :p

Μεχρι να διαβασω αυτο το post πιστευα πως το antimosquitos ηταν η πιο αχρηστη εφαρμογη απο ολες! Αλλα αυτο...!!!!!! :!: ΕΛΕΟΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :lol: :lol: Θελουν και μην μου πειτε οτι δεν ειναι freeware! :wacko:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (12 Οκτ. 2004 , 16:37)

arage autos o paraxenos anemistira tha kikloforisi spasmenos;

Τι σπασμενος ρε? Και πως θα κανει αερα? :p

Αφου ενοεις ***** δεν υπαρχει προβλημα να στον *****αρω και εγω! Θα βγαλω το gifακι του και θα στο πουλησω €0.5

Εγώ πάντως θα περιμένω να βγει κι εφαρμογή...σόμπα! Εκεί που έφτασε το πετρέλαιο θέρμανσης, θα τη βάζω στο κινητό για να ζεσταίνομαι! :p :lol:

http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif

Nokia Series 60 forum moderator (Ret.)

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos (12 Οκτ. 2004 , 15:55)

Τι σπασμενος ρε? Και πως θα κανει αερα? :p

Αφου ενοεις ***** δεν υπαρχει προβλημα να στον *****αρω και εγω! Θα βγαλω το gifακι του και θα στο πουλησω €0.5

katarxin pos tha to cr@karis; kai pos tha to poulisis 0.5e;;; stin pistotiki sou karta;;;!!! :p :rolleyes: :D :happy: :whistle:
only crossfit...

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran (12 Οκτ. 2004 , 18:00)

Εγώ πάντως θα περιμένω να βγει κι εφαρμογή...σόμπα! Εκεί που έφτασε το πετρέλαιο θέρμανσης, θα τη βάζω στο κινητό για να ζεσταίνομαι! :p :lol:

basika an ontos kanei aera tote den iparxei provlima..sou brika ki alli xrisi tou.

tha bgei efarmogi pou tha to kanei adiavroxo kai tote pleon oloi mas tha to boutame to proi sto frape mas kai me tin efarmogi pou kanei trelo aera tha anadeuei automata sto full to kafedaki mas..

etoimos frape me nokia6600

oxi giati kapoioi koroideuan prin mipos telika kanei kai kafe

axaxxaxa

Filika,

Dionisis

Ρε παιδιά που μπορώ να βρω το remote s60 και softcam? Τα έχει κανείς να μου τα στείλει?

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Ρε σεις...... η Εφαρμογη Δεν κανει ΚΑΝ ΑΕΡΑ! Διαβαστε προσεκτικα.... κανει ΕΙΚΟΝΙΚΟ Αερα.... ειναι απλα 4-5 gifακια με πιο αργη-πιο γρηγορη κινηση του ανεμιστηρα :lol: :alien:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...