dokimasths Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 8 Σεπ. 2004 , 16:27) Μα τι πρόβλημα έχετε όλοι; Κι εγώ πήγα από 7650 σε 6600 και δούλευε μια χαρά! Μάλιστα είχα κάνει και beta testing για το 6600... egw pantws to xrhsimopoiw me to vodafone live prepay paketo sto 6600 alla den mou deixnei oti to stelnei Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Μαγκες καλα νεα! Κυκλοφορησε μια εφαρμογη η οποια επιτρεπει να αλλαξεις τα εικονιδια στο N-Gage! (Πραγματικα εγω τα ειχα βαρεθει!) Λεγεται Freak SysIconz βρισκεται σε εκδοση 0.09 αλλα λειτουργει...! Την εγκατεστησα και με το default theme της εφαρμογης τα εικονιδια εγιναν... πιο παιχνιδιαρικα να το πω... :p Την εφαρμογη την βρηκα στο IRC αλλα κοιταξτε και στο forum του AIVAnet... :rolleyes: Το ακριβες ονομα που την βρηκα ειναι icons_theme_for_n-gage_by_blue_dragon74.rar ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εικονιδια δεν ειναι του QD! Αλλωστε η εφαρμογη δεχετε διαφορα themes τα οποια αλλαζουν τα εικονιδια! Υ.Γ. Η εφαρμογη νομιζω λειτουργει μονο σε N-Gage και 6600... :) Για αλλη μια φορα λοιπον... N-Gage rocks! :cool: Enjoy dudes...! :alien: EDIT Download now that thing from AIVAnet ;) http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 σχετικέ, δεν ξέρω αν έχει σχέση με την εφαμογή που λες, αλλά κυκλοφορούν αρκετά themes τα οποία αλλάζουν και τα εικονίδια του τηλεφώνου και στο 7610 μοθ φαίνονται σούπερ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Ναι μονο που το 7610 "κουβαλαει" Symbian 7.0 και ειναι λογικο να περνει themes! Το N-Gage ομως οπως και το 7650,3650,SX1 εχουν Symbian 6.0 που δεν υποστηριζει themes! Αρα αυτο ειναι σωτηριο για μας! :p http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Σεπ. 2004 , 16:59) Μαγκες καλα νεα! Κυκλοφορησε μια εφαρμογη η οποια επιτρεπει να αλλαξεις τα εικονιδια στο N-Gage! (Πραγματικα εγω τα ειχα βαρεθει!) Λεγεται Freak SysIconz βρισκεται σε εκδοση 0.09 αλλα λειτουργει...! Την εγκατεστησα και με το default theme της εφαρμογης τα εικονιδια εγιναν... πιο παιχνιδιαρικα να το πω... :p Την εφαρμογη την βρηκα στο IRC αλλα κοιταξτε και στο forum του AIVAnet... :rolleyes: Το ακριβες ονομα που την βρηκα ειναι icons_theme_for_n-gage_by_blue_dragon74.rar ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εικονιδια δεν ειναι του QD! Αλλωστε η εφαρμογη δεχετε διαφορα themes τα οποια αλλαζουν τα εικονιδια! Υ.Γ. Η εφαρμογη νομιζω λειτουργει μονο σε N-Gage και 6600... :) Για αλλη μια φορα λοιπον... N-Gage rocks! :cool: Enjoy dudes...! :alien: EDIT Download now that thing from AIVAnet ;) eksigise mas se parakalw pws ta egatestises giati egw vrika 2 .rar files.ena opws to eipes kai ena allo pou leei to idio pragma me ligo diaforetiko onoma.. Sto ena arxio .rar eixe 2 .sis files kai sto allo eixe ena .sis kai enan fakelo "system" pou mesa eixe enan fakelo "apps" kai mesa sto apps eixe peripou 15 fakelous me onoma freak.. px : FreakNotebook ,freekcalendar , freekotinanai :p :p Gia na min kanoume kamia ""xondrh" gia pes ti kanoume akrivws! :p iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jojo Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Σεπ. 2004 , 16:59) Την εφαρμογη την βρηκα στο IRC αλλα κοιταξτε και στο forum του AIVAnet... :rolleyes: Το ακριβες ονομα που την βρηκα ειναι icons_theme_for_n-gage_by_blue_dragon74.rarEDIT Download now that thing from AIVAnet ;) kati tetoio exw kai gw ston server mou, einai kai gia 7650? :lock: twitter.com/jojoGPS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 8 Σεπ. 2004 , 16:06) Καταφερα να την κανω να δουλεψει!!! δεν ξερω πως εγινε αλλα αντικατεστησα τη version που δε δουλευε με μια αλλη κ η καινουρια δεν μου ζητησε ΠΟΤΕ k3y ενω ειχε αποθηκευμενα τα settings μου για συσκευες (δηλαδη ειχε ηδη ρυθμισμενες τισ Sony 3650TV k Philips 3650TV) :) :o :D ;) :p :cool: :lol: :angry: !!! :angry: Ακυρο ..... μετα απο ΠΟΛΛΕΣ ωρες κανονικοτατης χρησης αρχισαν παλι τα ιδια ... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ALR ( 8 Σεπ. 2004 , 20:28) eksigise mas se parakalw pws ta egatestises giati egw vrika 2 .rar files.ena opws to eipes kai ena allo pou leei to idio pragma me ligo diaforetiko onoma.. Sto ena arxio .rar eixe 2 .sis files kai sto allo eixe ena .sis kai enan fakelo "system" pou mesa eixe enan fakelo "apps" kai mesa sto apps eixe peripou 15 fakelous me onoma freak.. px : FreakNotebook ,freekcalendar , freekotinanai :p :p Gia na min kanoume kamia ""xondrh" gia pes ti kanoume akrivws! :p loipon file kalytera einai na anoixeis to prwto rar pou exei mesa duo sis to ena legetai istall.sis kai to allo change.sis kaneis prwta egkatastash sto kinhto sou to prwto kaneis restart kai meta vaseis kai to deutero arxeio sis kai teleiwses :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxetikos_asxetos Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jojo ( 8 Σεπ. 2004 , 20:57) kati tetoio exw kai gw ston server mou, einai kai gia 7650? Ναι οντως, το εχεις και εσυ στον server σου! Απο τα παιδια που ρωτησα στο AIVA μου ειπαν πως ειναι για N-Gage και 6600... :confused: Τωρα γιατι αυτη η εξερεση μονο σε N-Gage... ουτε εγω καταλαβα... :blink: http://i157.photobucket.com/albums/t42/littlewonder1/web/euphangel_sig.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asmodeus Δημ. September 8, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Σεπ. 2004 , 16:59) Μαγκες καλα νεα! Κυκλοφορησε μια εφαρμογη η οποια επιτρεπει να αλλαξεις τα εικονιδια στο N-Gage! (Πραγματικα εγω τα ειχα βαρεθει!) Λεγεται Freak SysIconz βρισκεται σε εκδοση 0.09 αλλα λειτουργει...! Την εγκατεστησα και με το default theme της εφαρμογης τα εικονιδια εγιναν... πιο παιχνιδιαρικα να το πω... :p Την εφαρμογη την βρηκα στο IRC αλλα κοιταξτε και στο forum του AIVAnet... :rolleyes: Το ακριβες ονομα που την βρηκα ειναι icons_theme_for_n-gage_by_blue_dragon74.rar ΠΡΟΣΟΧΗ! Τα εικονιδια δεν ειναι του QD! Αλλωστε η εφαρμογη δεχετε διαφορα themes τα οποια αλλαζουν τα εικονιδια! Υ.Γ. Η εφαρμογη νομιζω λειτουργει μονο σε N-Gage και 6600... :) Για αλλη μια φορα λοιπον... N-Gage rocks! :cool: Enjoy dudes...! :alien: EDIT Download now that thing from AIVAnet ;) και που βρισκουμε και αλλα εικονιδια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος dokimasths ( 8 Σεπ. 2004 , 16:57) egw pantws to xrhsimopoiw me to vodafone live prepay paketo sto 6600 alla den mou deixnei oti to stelnei Αυτό είναι άλλο θέμα! Χρειάζεσαι internet access (over GPRS) για να λειτουργήσει, όχι WAP! Και στα καρτοκινητά δεν παρέχεται, δες εδώ! Πολλοί ρώτησαν με PM για τις ρυθμίσεις... Για να μην απαντάω προσωπικά μια και δεν είναι και κανένα μυστικό, έχω: User: <χμμ, το username μου!> Password: <να το πω?> :p HTΤP Method: GET (δοκιμάστε και POST αν δε λειτουργεί με αυτό!) Translation Table: Greek (Αυτό το έφτιαξα εγώ, :)) Default Prefix: None Δεν ήταν και τίποτε ιδιαίτερο! Απλά, χρειάζεται Internet over GPRS connection, ένα Access Point (Σημείο Πρόσβασης) δηλαδή με APN: internet.vodafone.gr (για Vodafone προφανώς). Οι υπόλοιπες παράμετροι είναι ίδιες με του WAP Access Point. Προσοχή: Απαιτείται η ενεργοποίηση υπηρεσίας Live! ή GPRS, ενώ για καρτοκινητά ΔΕΝ παρέχεται internet access! (Δείτε παραπάνω Link). Το κόστος ανά μήνυμα είναι 2 credits για Cosmote, 1 για τις υπόλοιπες. €0.07/credit, και προσθέστε και το κόστος χρήσης GPRS! Ά, να μην ξεχάσω. Τελευταία, η αποστολή Ελληνικών χαρακτήρων σε παραλήπτη Cosmote με το SMSXtender δε λειτουργεί σωστά, πιθανώς λόγω κάποιου SMSC... :( http://briefcase.pathfinder.gr/download/petros_pf/15778/181976/0/Petran.gif Nokia Series 60 forum moderator (Ret.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος sxetikos_asxetos ( 8 Σεπ. 2004 , 18:28) Ναι μονο που το 7610 "κουβαλαει" Symbian 7.0 και ειναι λογικο να περνει themes! Το N-Gage ομως οπως και το 7650,3650,SX1 εχουν Symbian 6.0 που δεν υποστηριζει themes! Αρα αυτο ειναι σωτηριο για μας! :p θα κανει και για 3650??? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dokimasths Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος petran ( 9 Σεπ. 2004 , 11:28) Αυτό είναι άλλο θέμα! Χρειάζεσαι internet access (over GPRS) για να λειτουργήσει, όχι WAP! Και στα καρτοκινητά δεν παρέχεται, δες εδώ! Πολλοί ρώτησαν με PM για τις ρυθμίσεις... Για να μην απαντάω προσωπικά μια και δεν είναι και κανένα μυστικό, έχω: User: <χμμ, το username μου!> Password: <να το πω?> :p HTΤP Method: GET (δοκιμάστε και POST αν δε λειτουργεί με αυτό!) Translation Table: Greek (Αυτό το έφτιαξα εγώ, :)) Default Prefix: None Δεν ήταν και τίποτε ιδιαίτερο! Απλά, χρειάζεται Internet over GPRS connection, ένα Access Point (Σημείο Πρόσβασης) δηλαδή με APN: internet.vodafone.gr (για Vodafone προφανώς). Οι υπόλοιπες παράμετροι είναι ίδιες με του WAP Access Point. Προσοχή: Απαιτείται η ενεργοποίηση υπηρεσίας Live! ή GPRS, ενώ για καρτοκινητά ΔΕΝ παρέχεται internet access! (Δείτε παραπάνω Link). Το κόστος ανά μήνυμα είναι 2 credits για Cosmote, 1 για τις υπόλοιπες. €0.07/credit, και προσθέστε και το κόστος χρήσης GPRS! Ά, να μην ξεχάσω. Τελευταία, η αποστολή Ελληνικών χαρακτήρων σε παραλήπτη Cosmote με το SMSXtender δε λειτουργεί σωστά, πιθανώς λόγω κάποιου SMSC... :( nai, alla egw estelna kanonika me to smsxtender exontas to 7650 enw apo thn stigmh pou pira to 6600 antimetwpizw to problhma. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tax_opari91 Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 ( 9 Σεπ. 2004 , 12:32) θα κανει και για 3650??? Πραγματι , ας μας πει καποιος αν θα λειτουργει, αν δεν γινει αυτο θα κανω μια δοκιμη στις επομενες μερες κ θα σας ενημερωσω ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x3000x Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 PEDIA PSAXNO TIN GINA :) LIPON XORIS PLAKA TORA AN KANIS EXI TIN TELEUTEA EKDOSI TIS K DEN ENOO TIN 1,36 AUTI TIN EXO AS MOU STILI MINIMA NA TOU DOSO MAIL MOU !! EUXARSITO POLU!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος x3000x ( 9 Σεπ. 2004 , 23:50) PEDIA PSAXNO TIN GINA :) LIPON XORIS PLAKA TORA AN KANIS EXI TIN TELEUTEA EKDOSI TIS K DEN ENOO TIN 1,36 AUTI TIN EXO AS MOU STILI MINIMA NA TOU DOSO MAIL MOU !! EUXARSITO POLU!! Φιλε μου η 1.36 μου φαινεται ειναι η τελευταια εκδοση αυτου του προγραμματος.Την κατεβασα στις 4/8 και δεν εχει βγει νεοτερη στο mIRC. :o http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argi_7 Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος tax_opari91 ( 9 Σεπ. 2004 , 17:36) Πραγματι , ας μας πει καποιος αν θα λειτουργει, αν δεν γινει αυτο θα κανω μια δοκιμη στις επομενες μερες κ θα σας ενημερωσω ;) το ειδα στο n-gage ενος φιλου και ηταν ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ.ας το δοκιμασει καποιος γιατι το κινητο το εχω στιλει στην νοκια :cry: http://www.myphone.gr/gallery/data/500/thumbs/welcome.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος argi_7 (10 Σεπ. 2004 , 10:14) το ειδα στο n-gage ενος φιλου και ηταν ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΟ.ας το δοκιμασει καποιος γιατι το κινητο το εχω στιλει στην νοκια :cry: o fakelos .rar me tin efarmogh kai enan fakelo system telika periexei 2 themes!kanontas install tin efarmogh allazoun kateuthian ta eikonidia kai katalavaineis oti prokeitai gia n-gage giati to kinito ginetai..n-gage!meta omws "petontas" ton fakelo system mesa stin mmc ta eikonidia ksanaallazoun kai ginontai pio sovara,auth th fora oxi gia n-gage apolklistika! iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 παδια το power navigator ειναι προγραμμα που περιεχει χαρτες; αν ναι εχει χαρτες και τις Ελλάδας; only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος teorizo (10 Σεπ. 2004 , 17:05) παδια το power navigator ειναι προγραμμα που περιεχει χαρτες; αν ναι εχει χαρτες και τις Ελλάδας; Το Power Navigator για να λειτουργησει θελει και GPR Receiver.Χωρς αυτο ειναι αχρηστο.Δεν ξερω αν εχει χαρτες της Ελλαδας αλλα μπορεις να φτιαξεις εσυ. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Να φτιάξεις εσύ; Πως; Να πας σε κάθε τετραγωνικό της Ελληνικής επικράτειας και να αποθηκεύεις τον χάρτη; :alien: :alien: :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος mirrorofsorrow (10 Σεπ. 2004 , 17:15) Να φτιάξεις εσύ; Πως; Να πας σε κάθε τετραγωνικό της Ελληνικής επικράτειας και να αποθηκεύεις τον χάρτη; :alien: :alien: :) Μου φαινεται ο kostis100 το ειχε αναφερει σε ενα thread που ειχε ανοιξει.Εκει ελεγε οτι το αγορασε full το προγραμμα μαζι με GPS και κατι ειχε αναφερει με τους χαρτες.Αν θυμηθω πως λεγεται το thread θα δωσω link. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος asymvivastos (10 Σεπ. 2004 , 15:20) Μου φαινεται ο kostis100 το ειχε αναφερει σε ενα thread που ειχε ανοιξει.Εκει ελεγε οτι το αγορασε full το προγραμμα μαζι με GPS και κατι ειχε αναφερει με τους χαρτες.Αν θυμηθω πως λεγεται το thread θα δωσω link. οταν συνδεεται εχει υψηλες χρεωσεις;;;;; :worry: only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mirrorofsorrow Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Τι χρεώσεις; GPS είναι. Το GPS δεν χρεώνεται. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2004 Ακριβώς.. Άλλο GPS, άλλο GPRS :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts