Jump to content

Ποια είναι η αλήθεια;

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (31 Μάρ. 2004 , 15:24)

Αν οι Ιάπωνες τουρίστες μας θεωρούν θεούς γιατί δεν λένε ότι κατάγονται από εμάς, αλλά λένε ότι κατάγονται από τη γενιά των ελλήνων θεών? Άλλο εμείς, άλλο οι θεοί μας?

Και κάτι πιο πρακτικό: Γιατί δεν μας χαρίζουν τα κινητά που κατασκευάζουν στη χώρα τους? Κανένας δεν σέβεται το θεό του πλέον σε εκείνη τη χώρα πια?

:D

μας θεωρουνε θεους για πιο ακριβως λογο??? για την ιστορια μας?

επρεπε τελικα να το ειχα εκμεταλευτει κ να του ειχα ζητησει την καμερα που ειχε :p :p

αυτο που λενε ειναι οτι προερχονται απ την γενια των ελληνων θεων,δηλ ΔΙΑ ΗΡΑ ΗΡΑΚΛΗ κτλ,οι Ιαπωνες εχουν κρατησει τους μυθους τους σαν πραγματικη ιστορια,οχι οπως εμεις.αυτοι τους εκπολιτισαν κ τους δωσανε την γνωση.αυτο αναφερεται κ στην ιαπωνικη βιβλο,θα ψαξω να βρω τον τιτλο κ θα ξαναγραψω.περα απ τις οποιες αμφιβολιες ειναι πολυ ενδιαφερον να διαβασετε τι λενε αρχαια κειμενα αλλων λαων,ινδοι κινεζοι ιαπωνες πολυνησιοι,για τους αρχαιους ελληνες κ ποσες ομοιοτητες υπαρχουν μεταξυ των μυθων(?)αυτων.

LET'S GO SOUTH LET'S GO GRETA!!!

• Απαντήσεις 84
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo (30 Μάρ. 2004 , 04:23)

Φυσικά και γνωρίζω την ονομασία Κων/πολη όπως και αρκετές άλλες ονομασίες αρκετών άλλων πόλεων οι οποίες είναι γνωστές και με άλλο όνομα. Προτίμησα να γράψω όλες τις πόλεις όπου εργάζομαι με λατινικά γράμματα (την Κων/πολη όπως τη γράφει πάνω στο εισιτήριο).

Απορία: κανέναν δεν ενόχλησε το Salonika? Θα σας μαλώσει ο Βελόπουλος :D

Η καταγωγή μου είναι η Πόλη και εμένα με στεναχωρεί (και όχι με ενόχλει) κάποιος συμπατριώτης μου να χρησιμοποιεί την τούρκικη όνομασια.Σημειώνω πως δεν είμαι απο αυτούς που υποστηρίζουν το "πάλι με χρόνια με καιρους πάλι δικά μας θα'ναι".Το Κωνσταντινούπολη γράφεται κι αυτό με λατινικά γράμματα αν θέλεις.Αλλά κάνε οτι νομίζεις... :)

Δεν διάβασα κουβέντα για τον Γκίολβα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Tiverius ( 2 Απρ. 2004 , 00:48)

Δεν διάβασα κουβέντα για τον Γκίολβα...

Δεν γίνεται να τον αφησουμε στην ησυχία του τον συγχωρεμένο?

Προσωπικά πολύ αμφιβάλω ότι υπήρξε ποτέ επιστήμων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις (ο χρόνος τι θα φέεεερει).

Ίσως, πάλι, θα μπορούσαμε να τον κατατάξουμε σε κάποια κατηγορία επιστημόνων από αυτές που είχα αναφέρει στο πρώτο μου post, το οποίο όμως (κακώς) μεταφέρθη εκτός του thread ως offtopic, παρά το ότι ήταν πιο ontopic και από το πρώτο post στο thread! :cool:

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo ( 2 Απρ. 2004 , 04:24)

Δεν γίνεται να τον αφησουμε στην ησυχία του τον συγχωρεμένο?

Προσωπικά πολύ αμφιβάλω ότι υπήρξε ποτέ επιστήμων, αλλά ποτέ δεν ξέρεις (ο χρόνος τι θα φέεεερει).

Ίσως, πάλι, θα μπορούσαμε να τον κατατάξουμε σε κάποια κατηγορία επιστημόνων από αυτές που είχα αναφέρει στο πρώτο μου post, το οποίο όμως (κακώς) μεταφέρθη εκτός του thread ως offtopic, παρά το ότι ήταν πιο ontopic και από το πρώτο post στο thread! :cool:

συγγνωμη αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειναι συγχωρεμενος ο ανθρωπος :wacko: οσο για την επιστημονικη του ιδιοτητα αν κ δεν ειμαι ειδικος το οτι ηταν συνεργατης του τεσλα κατι πρεπει να μας λεει ;)

τελικα εχεις δικιο με τον θανατο του γκιολβα :cry: κριμα γιατι ηταν ενας ανθρωπος με πολυ μεγαλες γνωσεις.

να πω οτι ηταν ο εφευρετης του συστηματος για τα φαναρια στις αφυλαχτες διαβασεις τρενων.

Και σχεδίασε ένα απο τα καλύτερα αντιεροπόρικα συστήματα του κόσμου το 'Αρτεμις.Το οποίο έδω δυστυχώς το θάψαμε για να μην δυσαρεστηθούν οι συμμαχοί μας οι αμερικάνοι... :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

...Barcelona,such a beautiful horizon

Barcelona,like a jewel in the sun

Por ti sere gaviota de tu bella mar...

my blog

Ο Γκιόλβας ήταν σχεδιαστής του "Άρτεμις" όσο και ο Ιούλιος Βερν σχεδιαστής του Apollo που πήγε στο φεγγάρι. :whistle:
Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος VaradeRo ( 3 Απρ. 2004 , 14:46)

Ο Γκιόλβας ήταν σχεδιαστής του "Άρτεμις" όσο και ο Ιούλιος Βερν σχεδιαστής του Apollo που πήγε στο φεγγάρι. :whistle:

εδω κανεις λαθος.ο γκιολβας οντως ηταν ο εφευρετης του αρτεμις.δηλ εσυ τον απορριπτεις τελειως?

Δεν τον ξέρω τον κύριο αλλά μια αναζήτηση στο Google με παραμέτρους Άρτεμις και Γκιόλβας βγάζει μόλις τρεις (3) σελίδες. Οι δύο από αυτές ειναι από φόρουμ (καλή ώρα όπως εμείς εδώ δηλαδή) και η τρίτη απο μια προσωπική σελίδα που ασχολείται με την "Υπέρτατη Ελληνική Φυλή".

Μετά το θρεντ τούτο οι σελίδες έγιναν τέσσερις. Συγχαρητήρια. Μόλις αυξήσαμε τη διασημότητα του "καθηγητή" κατά 33%.

http://www.projectforum.com/img/maclogo.gifSwitched to Mac

ti einai afto?

http://www.crystalinks.com/hieroplanes.gif

elikoptero kai aeroplano tin epoxi ton egiption???

giati aftos o theos ton soumerion exei roloi?

http://www.crystalinks.com/sumergod.gif

Τώρα φίλε δεν ξέρουμε κατα πόσο μπορούμε να λέμε πως αυτές εδώ οι φωτογραφίες είναι χωρίς μεταβολές από pc.

Στο χώρο αυτό υπήρχε εικόνα που παραβαίνει τους Ο.Π.Χ.

WebMaster --> http://www.Therevolver.net/

WNxMia][soda by the Clan Warrior Nation Network

εχουν βρεθει παρα πολλες τοιχογραφιες σχετικα με τετοια θεματα σε ολον το κοσμο,αφρικη ευρωπη αμερικη.εχω αρκετα σε βιβλια που τα δειχνουν αλλα δυστυχως δεν ξερω πως να τα βαλω στον υπολογιστη.