Ioannou Nikos Δημ. 5 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 5 Μαρτίου Τί ωραία χρόνια ρε παιδιά.. να ξεκινάς από το Αλσος και να τσιλαρης ος το επόμενο απόγευμα στο θερμοκήπιο του Alex στη φάρμα στα Οινόφυτα!!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp81 Δημ. 6 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 6 Ιουνίου (edited) Σε περίπτωση που υπάρχουν ακόμα ενεργοί χρήστες σε αυτό το θέμα ένα δωράκι από εμένα 🙂 Όλα τα CD του Lemon στο Youtube. Ψάξτε για το κανάλι Digital Reprints. Ταυτόχρονα ανεβαίνουν (σχεδόν) όλα του Freeze. Και αν κάποιος έχει το πρώτο τεύχος παρακαλώ να με ενημερώσει, είναι το μόνο που μου λείπει 😞 Edited 6 Ιουνίου by thanosp81 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 1 Σεπτεμβρίου Eίχαν βρεθεί στα χέρια μου κάποια cd, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως! Κάποιο άλλο περιοδικό πιθανότατα τα είχε ως ένθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanosp81 Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου 20 ώρες πριν, BASSstarlet said: Eίχαν βρεθεί στα χέρια μου κάποια cd, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πως! Κάποιο άλλο περιοδικό πιθανότατα τα είχε ως ένθετο. Το τεύχος 28 είχε 8 CD από προηγούμενα τεύχη μαζί, ως δώρο. Πιθανόν από εκεί; Δε γνωρίζω να είχαν βγει κάπου αλλού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BASSstarlet Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 2 Σεπτεμβρίου Ναι πιθανόν, δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα! Και ίσως έχω κρατήσει κανά cd σε κάποια ξεχασμένη δισκοθήκη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts