harkal Δημοσιεύτηκε December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε December 24, 2010 Με χαρά θα ήθελα να σας ανακοινώσω την κυκλοφορία της τελευταίας μου εφαρμογής για το αγαπημένο μας iPhone! Η εφαρμογή ονομάζεται "AutoSleep Music Timer" αποτελεί ουσιαστικά ένα χρονοδιακόπτη, που καταγράφει τις διάφορες φάσεις του ύπνου σας και καταλαβαίνει πότε κοιμάστε, έτσι ώστε να κλείσει αυτόματα τη μουσική σας όταν κοιμηθείτε! Αυτή η μοναδική εφαρμογή στο AppStore, σας βοηθά να ακούσετε τη μουσική που αγαπάτε όταν πάτε για ύπνο, χωρίς να ανησυχείτε για το κλείσιμό της. Απλά αφήστε τον εαυτό σας να ποκοιμηθεί στις αγαπημένες σας μελωδίες και η εφαρμογή "Autosleep Music Timer" θα κλέισει τη μουσική για εσάς. Η εφαρμογή Autosleep Music Timer καθιστά όλους τους συμβατικούς -βασισμένους στο χρόνο- χρονοδιακόπτες άχρηστους. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να ορίσετε μια συγκεκριμένη διάρκεια αναπαραγωγής. Η εφαρμογή Autosleep Music Timer ξέρει πότε να κλείσει τη μουσική! Η εφαρμογή Autosleep Music Timer χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους επεξεργασίας σήματος για την ανίχνευση της φάσης του ύπνου σας σύμφωνα με τις αμυδρές δονήσεις που ανιχνεύονται από τον αισθητήρα επιτάχυνσης του iPhone σας. Όταν ανιχνεύσει ότι είστε σε βαθύ ύπνο, κλείνει την εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής, και βάζει το iPhone σε λειτουργία χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας. Το πρωί η εφαρμογή Autosleep Music Timer θα σας ενημερώσει για τη διάρκεια της μουσική που έπαιζε το προηγούμενο βράδυ. Η εφαρμογή Autosleep Music Timer λειτουργεί με οποιαδήποτε εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που υποστηρίζει λειτουργία στο παρασκήνιο, είτε αυτή παίζει μουσική που ήδη έχετε στο iPhone είτε κάνει streaming από το internet. (προειδοποίηση: για το iPhone 3G μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο το iPod, εφόσον δεν υπάρχει υποστήριξη για multitasking σε εφαρμογές πέρα από αυτές της Apple) Υποστηριζόμενες γλώσσες: Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά. Την εφαρμογή μπορείτε να κατεβάσετε εδώ. Η εφαρμογή θα έχει τιμή γνωριμίας 0.79€ για όλη την διάρκεια των εορτών!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Εξυπνη εφαρμογη. Πως ακριβως καταλαβαινει οτι κοιμηθηκαμε ομως? Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Ευχαριστώ! Ελπίζω να την βρεις χρήσιμη! Λειτουργία της εφαρμογής βασίζεται στην ανάλυση του σήματος που λαμβάνει το κινητό από το επιταχυνσιόμετρο, και την όλη λειτουργία του ύπνου στον άνθρωπο. Ακουμπώντας το κινητό πάνω στο κρεβάτι το κινητό αρχίσει και παρακολουθεί τις δονήσεις που λαμβάνει. Αυτές είναι πολλές και διάφορες και προέρχονται ακόμα και από την ίδια την μουσική που παίζει. Κάθε μια δόνηση όμως έχει εντελώς διαφορετική "υπογραφή" στο συχνοτικό της περιεχόμενο (η αναπνοή για παράδειγμα είναι τελείως άλλη συχνότητα από την μουσική). Η εφαρμογή κάνει ανάλυση fourier στο σήμα και κάνει pattern matching για κάποιες χαρακτηριστικές "υπογραφές" στο πεδίο των συχνοτήτων. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να ανιχνεύσει πως ο χρήστης "βυθίζεται" στον ύπνο και αφού το σιγουρέψει να κλείσει την μουσική. Ακόμα κάνει autocalibration στο επιταχυνσιόμετρο της συσκευής σου χωρίς να χρειάζεται κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. December 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Aκουγεται πολυ ενδιαφερον και ελπιζω να παει καλα! Ευγε νεανια μου!! Χρονια πολλα!! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. December 24, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2010 Να 'ααι καλά! Και εγώ ελπίζω να πάει καλά... έχουμε και κρίση! :D Χρονιά πολλά και καλές γιορτές και σε εσένα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον! Δεν μπορώ να το δοκιμασω γιατί εχω Android... δεν παίζει να κάνεις κάτι αντίστοιχο και για εμάς,ε; Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. December 25, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 Αν καταφέρω να κάνω απόσβεση με την συγκεκριμένη έκδοση λογικά θα πάω και σε Android. Αν και εκεί θα υπάρχει θέματακι με τις διάφορες συσκευές. Σε ένα Xperia x10 mini για παράδειγμα που έκανα κάτι δοκιμές η ακρίβεια του επιταχυνσιόμετρου ήταν πολύ μικρή... είναι ίσα-ίσα για να καταλαβαίνεις το orientation της συσκευής και τίποτα παραπάνω. Γενικά πάντως το android είναι μια πολύ καλή πλατφόρμα και με ενδιαφέρει πολύ. Ειδικά τώρα που δεν είσαι πλέον αναγασμένος να γράφεις μόνο σε Java και μπορείς να χρησιμοποιείς C++ κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
charlie_pace4 Δημ. December 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2010 ωραία!! θα περιμένω με ανυπομονησία, αν και φαντάζομαι το κινητό μου (htc wildfire) δεν έχει και τόσο καλό επιταχυνσιόμετρο... αλλά! όσο ζω ελπίζω :pp πολύ καλή και πρωτότυπη ιδέα, συγχαρητήρια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. December 31, 2010 Author Κοινοποίηση Δημ. December 31, 2010 Φίλοι του myphone.gr σας ενημερώνω πως η έκπτωση στην εφαρμογή λήγει την πρωτοχρονιά! Όσοι πιστοί προλάβετε! :D Πολλές ευχές για ένα νέο έτος γεμάτο υγεία, χαρά και ευτυχία! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harkal Δημ. February 8, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2011 Γειά σε όλους! Με ιδιαίτερη χαρά θέλω να σας ανακοινώσω την δωρεάν έκδοση της εφαρμογής AutoSleep Music Timer την οποία μπορείτε να κατεβάσετε εδώ : http://bit.ly/autosleepfree Η εφαρμογή αποτελεί την "δοκιμαστική" έκδοση της πληρωμένης έκδοσης, ώστε όλοι να μπορούν να δοκιμάσουν την λειτουργία της. Εύχομαι να σας φανεί χρήσιμη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts