Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Περναει..

Το ματιασα,παλι εχω προβλημα με video απο browser...Ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα,η ιθονη κανει νερα..Καμια προταση??

Μια από τα ίδια..!! με cm7kang-O2x-RC3-109 & kernel 280512-1748-OC-temasek τι κάνουμε...?????? στο youtube ο.κ.

http://s7.directupload.net/images/120528/e96ukfbm.png

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Μια από τα ίδια..!! με cm7kang-O2x-RC3-109 & kernel 280512-1748-OC-temasek τι κάνουμε...?????? στο youtube ο.κ.

Ξενερωσα για ακομα μια φορα με την cm7,γυρισα stock ξανα..Βασικα αμα θελεις μπορω να σου στειλω κατι,μπας και φτιαξει..

http://s7.directupload.net/images/120528/e96ukfbm.png

Δεν φταίει η CM, φταίει το flash player. Απεγκατέστησέ το και βάλε την έκδοση 10 (αντί γα 11) και θα παίζει μια χαρά. Αρκεί να θυμάσαι να μην την αναβαθμίσεις.

Εμένα παίζει άψογα έτσι!

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν φταίει η CM, φταίει το flash player. Απεγκατέστησέ το και βάλε την έκδοση 10 (αντί γα 11) και θα παίζει μια χαρά. Αρκεί να θυμάσαι να μην την αναβαθμίσεις.

Εμένα παίζει άψογα έτσι!

Αυτο θα του εστελνα,αλλα εμενα στην Cm Παλι το εκανε με την 10

Αυτο θα του εστελνα,αλλα εμενα στην Cm Παλι το εκανε με την 10

Είσαι σίγουρος ότι είχε μείνει η 10; Γιατί αναβαθμίζεται εύκολα από λάθος σε 11.

Ειναι κοινή γνώση στο XDA το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν σε stock δουλεύει, καθώς δεν έχω βάλει από πέρσι!

EDIT: ADOBE FLASH PLAYER 10.3

Το βρήκα εδώ

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Είσαι σίγουρος ότι είχε μείνει η 10; Γιατί αναβαθμίζεται εύκολα από λάθος σε 11.

Ειναι κοινή γνώση στο XDA το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν σε stock δουλεύει, καθώς δεν έχω βάλει από πέρσι!

Σε στοκ δουλευει,νομιζω ηταν η 10.Τωρα δεν το δοκιμασα παλι γιατι νευριασα..

Και ερχετε κερασακι στην τουρτα προβλημα με την Stock..Εβαλα παλι stock με smartflash και στην ταπετσαρια τρεμοπεζει το logo της lg που εχει οταν ανοιγει..Την ξαναπερασα στα καπακια αλλα παλι το ιδιο..Τι κανουμε τωρα??

Με την cm7kang-O2x-RC3-109 kernel 280512-1748-OC-temasek & flash player 10.3 όλα ο.κ.

τώρα για να μην παίρνουμε ενημερώσεις κάπου μπαίναμε στο SYSTEM και σβηναμε να μην παίρνουμε ενημερώσεις, θυμάται κανείς τι σβηναμαι..!!!

Χάριν της βοήθειας των συμφορουμιτών πλέον έχω και εγώ ένα 2Χ που πετάει! Πέρασα την cm7kang-O2x-RC3-109 με αυτόν τον kernel [CM7/MIUI Kernel][MAY06/MAY28-BETA] ETaNa v3.0.32 OTF-OC-1408MHz μετά από μια μέρα φουλ χρήσης (wifi συνέχεια on, 3G για μερικές εφαρμογες, bluetooth συνέχεια on, ~30min κλήσεις, emails ) είναι στο 40%. Εχασα μόνο μια κλήση αφού την στιγμή που πήγα να απαντήσω έκανε reboot, ελπίζω να ήταν κατι τυχαίο.

Επειδή βλέπω livestreaming από το κινητό, προσπάθησα να περάσω την 10 από τον Tsaglis αλλά το CWM μου βγάζει aborted. :(

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Χάριν της βοήθειας των συμφορουμιτών πλέον έχω και εγώ ένα 2Χ που πετάει! Πέρασα την cm7kang-O2x-RC3-109 με αυτόν τον kernel [CM7/MIUI Kernel][MAY06/MAY28-BETA] ETaNa v3.0.32 OTF-OC-1408MHz μετά από μια μέρα φουλ χρήσης (wifi συνέχεια on, 3G για μερικές εφαρμογες, bluetooth συνέχεια on, ~30min κλήσεις, emails ) είναι στο 40%. Εχασα μόνο μια κλήση αφού την στιγμή που πήγα να απαντήσω έκανε reboot, ελπίζω να ήταν κατι τυχαίο.

Επειδή βλέπω livestreaming από το κινητό, προσπάθησα να περάσω την 10 από τον Tsaglis αλλά το CWM μου βγάζει aborted. :(

To flash player δεν το περνάς με CWM, αλλά το τρέχεις μέσα απο έναν explorer. Αλλά πρώτα πρέπει να απεγκαταστήσεις το v.11

O kernel του vadonka είναι όπως σου κάτσει, μπορεί να σου κάνει reboot, μπορεί να σου κάνει BSOD, μπορεί και να δουλέψει άψογα.

Αν το τηλέφωνο είναι και εργαλείο δουλειάς (όπως εμένα) δεν τον συνιστώ για καθημερινή χρήση.

@mariodj: μπορείς από το μαρκετ να ξετικάρεις την αυτόματη ενημέρωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα σου βγάζει κάθε τόσο ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά μπορείς να το αγνοείς.

Αλέξανδρος,

για να παμε απο την cm7kang-O2x-RC3-108 σε cm7kang-O2x-RC3-109 πως κανουμε το update ;

install zip μέσα από clockwork mod recovery.

Αλέξανδρος,

και δεν χανουμε τιποτα η τα ξαναπερναμε ολα παλι ;

Δεν νομιζω οτι χανει κατι,αλλα για καλο και για κακο,κανε ενα backup με nandroid..

και δεν χανουμε τιποτα η τα ξαναπερναμε ολα παλι ;

Δεν χάνεις τίποτα

Αλέξανδρος,

μπηκε ολα οκ φαινεται να παιζει ποιο γρηγορα ισως να ειναι και η ιδεα μου

Το 2Χ καθώς δεν έχει πολύ μνήμη (512-128 της κάρτας γραφικών) μετά απο μερικές μέρες αρχίζει να ζορίζεται. Εκεί ένα reboot "καθαρίζει" τα σκουπίδια και το κάνει να "πετάει".

Αλέξανδρος,

Παιδια ειχα φτασει με μια επαφη να εχω περιπου κοντα στα 2000 sms.

Παρατηρησα σημερα οτι μου γραφει 210 sms με την επαφη αυτη.

Το ειχα βαλει να ΜΗΝ σβηνονται τα μηνυματα. Γιατι εγινε αυτο? Γνωριζει καποιος που θα βρω τα παλιοτερα μηνυματα? Θυμαμαι εχω κανει πριν κανα 2 εβδομαδες backup το κινητο (τα ειχα τοτε τα 2000 μηνυματα). Υπαρχουν τα μηνυματα καπου?

Τωρα το εβαλα να σβηνονται τα μηνυματα, αλλά με (ανωτατο) οριο τα 5000.

:cry:

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril

Για ποιά ROM μιλάς;

Αλέξανδρος,

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril

Άσε την ROM της LG και βάλε την cm7kang-O2x-RC3-109 να ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ και να έχεις ένα πραγματικά διπύρηνο smartphones..!!

η lg έχει την V20R.. αλλά παπαλα, μια από τα ίδια, αργό & δυσκίνητο..!!

Edited by mariodj

Nova cm9 εχω

Σε CM γενικά μπορείς να έχεις baseband αυτό που είχες και RIL κάποιο από Froyo (2.2)

Αν βάλεις RIL από GB (2.3) μπορεί να μην δουλέψει σωστά.

Εγώ έχω αφήσει το 218 που έρχεται μαζί με την CM7 και δεν έχω πρόβλημα.

Αλέξανδρος,

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)