Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

για να παμε απο την cm7kang-O2x-RC3-108 σε cm7kang-O2x-RC3-109 πως κανουμε το update ;

install zip μέσα από clockwork mod recovery.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

και δεν χανουμε τιποτα η τα ξαναπερναμε ολα παλι ;

Δεν νομιζω οτι χανει κατι,αλλα για καλο και για κακο,κανε ενα backup με nandroid..

και δεν χανουμε τιποτα η τα ξαναπερναμε ολα παλι ;

Δεν χάνεις τίποτα

Αλέξανδρος,

μπηκε ολα οκ φαινεται να παιζει ποιο γρηγορα ισως να ειναι και η ιδεα μου

Το 2Χ καθώς δεν έχει πολύ μνήμη (512-128 της κάρτας γραφικών) μετά απο μερικές μέρες αρχίζει να ζορίζεται. Εκεί ένα reboot "καθαρίζει" τα σκουπίδια και το κάνει να "πετάει".

Αλέξανδρος,

Παιδια ειχα φτασει με μια επαφη να εχω περιπου κοντα στα 2000 sms.

Παρατηρησα σημερα οτι μου γραφει 210 sms με την επαφη αυτη.

Το ειχα βαλει να ΜΗΝ σβηνονται τα μηνυματα. Γιατι εγινε αυτο? Γνωριζει καποιος που θα βρω τα παλιοτερα μηνυματα? Θυμαμαι εχω κανει πριν κανα 2 εβδομαδες backup το κινητο (τα ειχα τοτε τα 2000 μηνυματα). Υπαρχουν τα μηνυματα καπου?

Τωρα το εβαλα να σβηνονται τα μηνυματα, αλλά με (ανωτατο) οριο τα 5000.

:cry:

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril Edited by batman_13
LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril

Για ποιά ROM μιλάς;

Αλέξανδρος,

Παιδια σε ποια ριλ απο τις 20 ειμαστε συμβατοι τωρα?καθοτι εδω κι ενα μηνα με 10d,χαθηκα.Ειχα μεινει 20l Italy,αλλα τωρα δεν την βλεπω στο getril

Άσε την ROM της LG και βάλε την cm7kang-O2x-RC3-109 να ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ και να έχεις ένα πραγματικά διπύρηνο smartphones..!!

η lg έχει την V20R.. αλλά παπαλα, μια από τα ίδια, αργό & δυσκίνητο..!!

Edited by mariodj

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Nova cm9 εχω

Σε CM γενικά μπορείς να έχεις baseband αυτό που είχες και RIL κάποιο από Froyo (2.2)

Αν βάλεις RIL από GB (2.3) μπορεί να μην δουλέψει σωστά.

Εγώ έχω αφήσει το 218 που έρχεται μαζί με την CM7 και δεν έχω πρόβλημα.

Αλέξανδρος,

Σε CM γενικά μπορείς να έχεις baseband αυτό που είχες και RIL κάποιο από Froyo (2.2)

Αν βάλεις RIL από GB (2.3) μπορεί να μην δουλέψει σωστά.

Εγώ έχω αφήσει το 218 που έρχεται μαζί με την CM7 και δεν έχω πρόβλημα.

οι cm9 λειτουργουσαν καλα μονο με 10d,τωρα ομως πολλοι βαζουν 20 κ λειτουργει.Στην στοκ ειχα 20l italy,τωρα δοκιμασα μια 20q italy αλλα δεν...

Άσε την ROM της LG και βάλε την cm7kang-O2x-RC3-109 να ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ και να έχεις ένα πραγματικά διπύρηνο smartphones..!!

η lg έχει την V20R.. αλλά παπαλα, μια από τα ίδια, αργό & δυσκίνητο..!!

Εκει που εισαι ημουνα κ δω που ειμαι θα ρθεις ;-).Nova cm9 φοραω εδω κ καιρο,βαλε κι εσυ να δεις κι αλλη διαφορα.

LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x

Εκει που εισαι ημουνα κ δω που ειμαι θα ρθεις ;-).Nova cm9 φοραω εδω κ καιρο,βαλε κι εσυ να δεις κι αλλη διαφορα.

Δοκίμασα την CM9, δεν είναι ακόμα έτοιμη για καθημερινή χρήση. Πέρα από ότι λείπουν κάποια πράγματα (για μένα βασικά όπως ραδιόφωνο και full HD ληψη), μου έκανε και bsod και προβλήματα με το δίκτυο.

Περιμένω να γίνει leak κάποια ICS από την LG για να δούμε φως...

Αλέξανδρος,

αν βαλω cm7 χρειαζεται να περασω ril και baseband εκτος απο τα gapps και την καμερα?

Οχι, εκτός αν σου παρουσιάσει πρόβλημα.

Αλέξανδρος,

Εβαλα την cm7 χωρις εξωτερικη καρτα και δεν μπορει να αποθηκευση φωτογραφιες..Μου βγαζει τοποθετηστε καρτα sd...Τι ρυθμιση μου διαφευγει??

αν βαλω cm7 παιζει ο οπερα 12?

Λογικα ναι,παιζει..

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Εβαλα την cm7 χωρις εξωτερικη καρτα και δεν μπορει να αποθηκευση φωτογραφιες..Μου βγαζει τοποθετηστε καρτα sd...Τι ρυθμιση μου διαφευγει??

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας > αποθήκευση κι επέλεξε εκεί την εσωτερική μνήμη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Πήγαινε στις ρυθμίσεις της κάμερας > αποθήκευση κι επέλεξε εκεί την εσωτερική μνήμη.

Το πρωτο πραγμα που εκανα,αλλα δεν με αφηνει..Δεν μπαινει..Λεει Συνδεστε την εσωτερικη σας καρτα SD..Η μονη λυση ειναι να βαλω εξωτερικη SD??Κατι αλλο που μπορω να κανω/??

Οκ,απλα η επιλογη για να δουλεψει ηθελε rr

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

ειμαι με την cm7αυτην εδω ( cm7kang-O2x-RC3-109) εδω και 3 ημερες αλλα εχω ενα μικρο προβλημα καθε φορα που εχω εισερχομενη κληση οταν απανταω με παει στην ανοικτη ακροαση απο που αλλαζει γιατι θα το σπασω εχω ψαξει παντου αλλα δεν το βρισκω

τελικα περασα αυτην εδω (cm7kang-O2x-RC3-111.zip ) σαν Update και εστρωσε

Edited by athanaso77
Συνεχόμενα μηνύματα

Τρέχω την 112 temasek πλέον και εδω και 2 μέρες τον νεο release του etana kernel

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1427646

Τα σπάει πραγματικά. Χάμηλη κατανάλωση + δυνατότητα OC 4 επιπέδων

stock = 1Ghz

loc = 1216Mhz

hoc = 1408Mhz

xoc = 1,5Ghz!

εγώ προσωπικά το τρέχω στο loc.

Επισης για παθιάρικα 2χ έχει και mod ωστε η lowest frequency να είναι τα 324Mhz της stock αντί των 216Mhz του kernel.

γεια σας!! εχω βαλει την τελευταια εκδοση της cm9 nova hd (ειναι παρα πολυ καλη αν εξερεσεις το βιντεο).. αλλα τις πιο πολλες εφαρμογες απο την καρτα sd δεν τις παιζει λεει: "δυστηχως η εφαρμογει εχει σταματησει" ξερει κανεις το γιατι?? την εχω ξαναβαλει και δεν ειχα τετοιο προβλημα κ full wipe κανω αλλα τιποτα.. :(

Καλησπέρα,

Όποιος έχει CM ICS στο 2Χ μπορεί να περάσει το νέο LG UI 3.0 ακολουθώντας τις οδηγίες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1684126

[samsung Galaxy Tab S2 8"]

[Apple Iphone 6]

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)