Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Εγω οταν ειχα βαλει cm7 του temasek ειχα βαλει kernel του vadonka και τα βιντεο στον broswer δεν τα επαιζε..Για αυτο ξαναγυρισα στην στοκ,τωρα ομως που ειμαι σε cm7 με Stock kernel δεν εχω αυτο το προβλημα..Θα δοκιμασω τον κερνελ του temasek τωρα,Tsagli αυτον εχεις τωρα??

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγω παλιοτερα ειχα δοκιμασει vadonka και ironkrl και ειχα θεματακια και με τους δυο.Λιγοτερα θεματακια ομως με ironkrl.

Παντως το OC στα 1.2 εχει μεγαλη διαφορα απο το stock χρονισμο ενω απο τα 1.2 στα 1.4 οχι τοσο.Χωρις να τον εχω δοκιμασει και με καθε επιφυλαξη προτεινω τον OC του temasek.

Απλα ενα nandroid backup πρωτα για σιγουρια.

Αν καποια στιγμη θελετε να γυρισετε σε stock CM7 kernel απλα φλασαρετε τη τελευταια rom του temasek και περνιεται αυτοματα ο stock CM7 kernel.

Εγω παλιοτερα ειχα δοκιμασει vadonka και ironkrl και ειχα θεματακια και με τους δυο.Λιγοτερα θεματακια ομως με ironkrl.

Παντως το OC στα 1.2 εχει μεγαλη διαφορα απο το stock χρονισμο ενω απο τα 1.2 στα 1.4 οχι τοσο.Χωρις να τον εχω δοκιμασει και με καθε επιφυλαξη προτεινω τον OC του temasek.

Απλα ενα nandroid backup πρωτα για σιγουρια.

Αν καποια στιγμη θελετε να γυρισετε σε stock CM7 kernel απλα φλασαρετε τη τελευταια rom του temasek και περνιεται αυτοματα ο stock CM7 kernel.

Σαν να τα έγραψα εγώ! Με μόνη διαφορά ότι έχω δοκιμάσει τον κερνελ του temasek. (αυτόν τρέχω τώρα)

marioDJ, χρησιμοποίησε το πρώτο λινκ μέσα στο κείμενο που έκανες quote.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

marioDJ, χρησιμοποίησε το πρώτο λινκ μέσα στο κείμενο που έκανες quote.

ευχαριστώ φιλαράκι..και στο γάμο σου να δεις τι θα κάνω...!!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

ευχαριστώ φιλαράκι..και στο γάμο σου να δεις τι θα κάνω...!!!;)

Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά! Ευχαριστώ πάντως!

Αλέξανδρος,

Είμαι παντρεμένος με τρία παιδιά! Ευχαριστώ πάντως!

ε.. τότε στης χαρές των παιδιών μας, γιατί και εγώ τρία έχω..!!! (8-5-1-).

χα χα , όλοι οι πιτσιρικάδες εδώ μαζευτήκαμε βλέπω (εγώ ένα στα 3 και πάτησα φρένο). :happy:

Ρε σεις, μόνον εγώ είχα θέμα με cm7 μαμίσια που με τρέλανε στα κλεισίματα? Έκλεινε χωρίς προφανή λόγο, φόρτιση ή ζόρι άς πούμε, ξαφνικά πήγαινα να πάρω τηλέφωνο και το έβρισκα κλειστό. Τι στην ευχή? Λέτε να δοκιμάσω κι εγώ του temasek, αλλά φοβάμαι επειδή το τηλέφωνο είναι επαγγελματικό μην χάνω κλήσεις και τέτοια , άν είναι ασταθές δηλαδή μιας και είδα πως είναι beta μορφή αυτή η ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

χα χα , όλοι οι πιτσιρικάδες εδώ μαζευτήκαμε βλέπω (εγώ ένα στα 3 και πάτησα φρένο). :happy:

Ρε σεις, μόνον εγώ είχα θέμα με cm7 μαμίσια που με τρέλανε στα κλεισίματα? Έκλεινε χωρίς προφανή λόγο, φόρτιση ή ζόρι άς πούμε, ξαφνικά πήγαινα να πάρω τηλέφωνο και το έβρισκα κλειστό. Τι στην ευχή? Λέτε να δοκιμάσω κι εγώ του temasek, αλλά φοβάμαι επειδή το τηλέφωνο είναι επαγγελματικό μην χάνω κλήσεις και τέτοια , άν είναι ασταθές δηλαδή μιας και είδα πως είναι beta μορφή αυτή η ρομ.

Εγώ φίλε Γιαννη εδώ και 2 ημέρες που έχω περάσει την cm7kang-O2x-RC3-109, κανένα πρόβλημα....και μετά από 1 χρόνο έχω επιτέλους ένα πραγματικά διπύρηνο τηλέφωνο στα χέρια μου, χωρείς κωλύματα και επανεκκινήσεις...!!!!:D

cm7kang-O2x-RC3-109

http://www.mediafire.com/temasek#3edh9d36u710w

Εγώ φίλε Γιαννη εδώ και 2 ημέρες που έχω περάσει την cm7kang-O2x-RC3-109, κανένα πρόβλημα....και μετά από 1 χρόνο έχω επιτέλους ένα πραγματικά διπύρηνο τηλέφωνο στα χέρια μου, χωρείς κωλύματα και επανεκκινήσεις...!!!!:D

cm7kang-O2x-RC3-109

http://www.mediafire.com/temasek#3edh9d36u710w

Ποιον κέρνελ έχεις περάσει απ' όλους? Λέω να βάλω έναν άν είναι που να υπερχρονίζεται, όχι πολύ έως 1,2 καλά είναι για να δω διαφορές.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

Ποιον κέρνελ έχεις περάσει απ' όλους? Λέω να βάλω έναν άν είναι που να υπερχρονίζεται, όχι πολύ έως 1,2 καλά είναι για να δω διαφορές.

όπως ειναι η cm7kang-O2x-RC3-109. Δεν πέρασα τίποτα έξτρα..!!;)

όπως ειναι η cm7kang-O2x-RC3-109. Δεν πέρασα τίποτα έξτρα..!!;)

Ο kernel του Temasek είναι πολύ κοντά σε stock. Με 1.2 έχει κάποια διαφορά, χωρίς να ρισκάρεις ιδιαίτερα. Το δικό μου το είχα 6μηνο στο 1,4 και δεν έχει χαλάσει ακόμα! (και το έχω από τον Απρίλη του 11)

10-8-5 !

Να μας ζήσουν!

Αλέξανδρος,

η 109 μπορει να περασει πανω απο την 108 η θελει παλι την ιδια διαδικασια οπως απο stock σε custom;

Περναει..

Το ματιασα,παλι εχω προβλημα με video απο browser...Ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα,η ιθονη κανει νερα..Καμια προταση??

Περναει..

Το ματιασα,παλι εχω προβλημα με video απο browser...Ενω ο ηχος ακουγεται κανονικα,η ιθονη κανει νερα..Καμια προταση??

Μια από τα ίδια..!! με cm7kang-O2x-RC3-109 & kernel 280512-1748-OC-temasek τι κάνουμε...?????? στο youtube ο.κ.

http://s7.directupload.net/images/120528/e96ukfbm.png

Μια από τα ίδια..!! με cm7kang-O2x-RC3-109 & kernel 280512-1748-OC-temasek τι κάνουμε...?????? στο youtube ο.κ.

Ξενερωσα για ακομα μια φορα με την cm7,γυρισα stock ξανα..Βασικα αμα θελεις μπορω να σου στειλω κατι,μπας και φτιαξει..

http://s7.directupload.net/images/120528/e96ukfbm.png

Δεν φταίει η CM, φταίει το flash player. Απεγκατέστησέ το και βάλε την έκδοση 10 (αντί γα 11) και θα παίζει μια χαρά. Αρκεί να θυμάσαι να μην την αναβαθμίσεις.

Εμένα παίζει άψογα έτσι!

Αλέξανδρος,

Δεν φταίει η CM, φταίει το flash player. Απεγκατέστησέ το και βάλε την έκδοση 10 (αντί γα 11) και θα παίζει μια χαρά. Αρκεί να θυμάσαι να μην την αναβαθμίσεις.

Εμένα παίζει άψογα έτσι!

Αυτο θα του εστελνα,αλλα εμενα στην Cm Παλι το εκανε με την 10

Αυτο θα του εστελνα,αλλα εμενα στην Cm Παλι το εκανε με την 10

Είσαι σίγουρος ότι είχε μείνει η 10; Γιατί αναβαθμίζεται εύκολα από λάθος σε 11.

Ειναι κοινή γνώση στο XDA το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν σε stock δουλεύει, καθώς δεν έχω βάλει από πέρσι!

EDIT: ADOBE FLASH PLAYER 10.3

Το βρήκα εδώ

Edited by Tsaglis

Αλέξανδρος,

Είσαι σίγουρος ότι είχε μείνει η 10; Γιατί αναβαθμίζεται εύκολα από λάθος σε 11.

Ειναι κοινή γνώση στο XDA το πρόβλημα αυτό. Δεν ξέρω αν σε stock δουλεύει, καθώς δεν έχω βάλει από πέρσι!

Σε στοκ δουλευει,νομιζω ηταν η 10.Τωρα δεν το δοκιμασα παλι γιατι νευριασα..

Και ερχετε κερασακι στην τουρτα προβλημα με την Stock..Εβαλα παλι stock με smartflash και στην ταπετσαρια τρεμοπεζει το logo της lg που εχει οταν ανοιγει..Την ξαναπερασα στα καπακια αλλα παλι το ιδιο..Τι κανουμε τωρα??

Με την cm7kang-O2x-RC3-109 kernel 280512-1748-OC-temasek & flash player 10.3 όλα ο.κ.

τώρα για να μην παίρνουμε ενημερώσεις κάπου μπαίναμε στο SYSTEM και σβηναμε να μην παίρνουμε ενημερώσεις, θυμάται κανείς τι σβηναμαι..!!!

Χάριν της βοήθειας των συμφορουμιτών πλέον έχω και εγώ ένα 2Χ που πετάει! Πέρασα την cm7kang-O2x-RC3-109 με αυτόν τον kernel [CM7/MIUI Kernel][MAY06/MAY28-BETA] ETaNa v3.0.32 OTF-OC-1408MHz μετά από μια μέρα φουλ χρήσης (wifi συνέχεια on, 3G για μερικές εφαρμογες, bluetooth συνέχεια on, ~30min κλήσεις, emails ) είναι στο 40%. Εχασα μόνο μια κλήση αφού την στιγμή που πήγα να απαντήσω έκανε reboot, ελπίζω να ήταν κατι τυχαίο.

Επειδή βλέπω livestreaming από το κινητό, προσπάθησα να περάσω την 10 από τον Tsaglis αλλά το CWM μου βγάζει aborted. :(

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Χάριν της βοήθειας των συμφορουμιτών πλέον έχω και εγώ ένα 2Χ που πετάει! Πέρασα την cm7kang-O2x-RC3-109 με αυτόν τον kernel [CM7/MIUI Kernel][MAY06/MAY28-BETA] ETaNa v3.0.32 OTF-OC-1408MHz μετά από μια μέρα φουλ χρήσης (wifi συνέχεια on, 3G για μερικές εφαρμογες, bluetooth συνέχεια on, ~30min κλήσεις, emails ) είναι στο 40%. Εχασα μόνο μια κλήση αφού την στιγμή που πήγα να απαντήσω έκανε reboot, ελπίζω να ήταν κατι τυχαίο.

Επειδή βλέπω livestreaming από το κινητό, προσπάθησα να περάσω την 10 από τον Tsaglis αλλά το CWM μου βγάζει aborted. :(

To flash player δεν το περνάς με CWM, αλλά το τρέχεις μέσα απο έναν explorer. Αλλά πρώτα πρέπει να απεγκαταστήσεις το v.11

O kernel του vadonka είναι όπως σου κάτσει, μπορεί να σου κάνει reboot, μπορεί να σου κάνει BSOD, μπορεί και να δουλέψει άψογα.

Αν το τηλέφωνο είναι και εργαλείο δουλειάς (όπως εμένα) δεν τον συνιστώ για καθημερινή χρήση.

@mariodj: μπορείς από το μαρκετ να ξετικάρεις την αυτόματη ενημέρωση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα σου βγάζει κάθε τόσο ότι υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση αλλά μπορείς να το αγνοείς.

Αλέξανδρος,

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)