Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Τα περισοτερα apk της Lg δε παιζουν σε CM7.

Υπαρχουν καποια mods στο XDA για καποιες εφαρμογες ωστε να παιζουν σε CM7 αλλα δεν ασχοληθει.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ενω ειχα cm7 εκανα restore ενα backup που ειχα απο stock και ανοιξε κανονικα σε 20r..Θα εχει καποιο προβλημα τωρα η stock??

@mariodj

Δεν μπορω να βρω το ημερολογιο,ουτε το πληκτρολογιο..

Ενω ειχα cm7 εκανα restore ενα backup που ειχα απο stock και ανοιξε κανονικα σε 20r..Θα εχει καποιο προβλημα τωρα η stock??

Οχι.Το μονο σου προβλημα θα ειναι πως επειδη εχεις βαλει cmw recovery δε θα μπορεις να κανει official update της LG.Η θα πρεπει να φλασαρεις στοκ recovery ή μεσω smartflash μια στοκ ρομ

Οχι.Το μονο σου προβλημα θα ειναι πως επειδη εχεις βαλει cmw recovery δε θα μπορεις να κανει official update της LG.Η θα πρεπει να φλασαρεις στοκ recovery ή μεσω smartflash μια στοκ ρομ

Ωραια..Εχω και ενα backup απο cm7,αμα το κανω restore θα αλλαξει απο stock σε cm7??

Λοιπών παλικάρια, οι εντυπώσει από την cm7kang ειναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ:D το τηλέφωνο τρέχει απροβλημάτιστα χωρείς να κάνει Reboot (όπως έκανε η V20L & R) με όλα πλέων τα προγράμματα φορτωμένο, και έχοντας και αρκετό πλέων χώρο να τρέξουν οι εφαρμογές..!!;) αααα ναι και κάτι ακόμα.... τρέχει πολύ ποιο γρήγορα στο δίκτυο...!!!:D Αυτά σαν πρώτη εικόνα..! ελπίζω να μην με απογοήτευση στης επόμενες ώρες και μέρες...!!!:lol: !!!..ΙΔΩΜΕΝ..!!!

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Λοιπών παλικάρια, οι εντυπώσει από την cm7kang ειναι ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΉ:D το τηλέφωνο τρέχει απροβλημάτιστα χωρείς να κάνει Reboot (όπως έκανε η V20L & R) με όλα πλέων τα προγράμματα φορτωμένο, και έχοντας και αρκετό πλέων χώρο να τρέξουν οι εφαρμογές..!!;) αααα ναι και κάτι ακόμα.... τρέχει πολύ ποιο γρήγορα στο δίκτυο...!!!:D Αυτά σαν πρώτη εικόνα..! ελπίζω να μην με απογοήτευση στης επόμενες ώρες και μέρες...!!!:lol: !!!..ΙΔΩΜΕΝ..!!!

καιρος ηταν να ερθεις και εσυ στις customιες!!!!!

Αμα σου ειχε κανει ηδη reboot ζητω που καηκαμε.Αν δεν παιξεις με custom kernel και δεν το αφηνεις στο φορτιστη τη νυχτα(δε ξερω αν διορθωθηκε αυτο) δε προκειται να εχεις προβλημα

Στην stock εχω περασει αλλον kernel..Γινεται να τον βγαλω με καποιον τροπο χωρις να περασω παλι την γνησια rom??

καιρος ηταν να ερθεις και εσυ στις customιες!!!!!

Αμα σου ειχε κανει ηδη reboot ζητω που καηκαμε.Αν δεν παιξεις με custom kernel και δεν το αφηνεις στο φορτιστη τη νυχτα(δε ξερω αν διορθωθηκε αυτο) δε προκειται να εχεις προβλημα

Είχα περάσει την CyanogenMod 7 για το LG Optimus 2X V7.1.0 στης 9 Οκτωβρίου του 2011 αλά έχανα κλήσεις, και αναγκαστικά να την εγκαταλείψω, και φυσικά φοβόμουν να βάλω κάτι άλλο μην έχω πάλη της χαμένες κλήσεις, που για μένα ειναι πολύ σημαντικό μιας που με το τηλέφωνο δουλεύω, και φοβόμουν μην χάσω πελάτες..!!!;)

το εκανα εβαλα και τουσ οδηγουσ αλλα το μονο που μ κανει ειναι να αναβοσβηνει το σημα τησ lg και το σμαρτ φλασ δεν μ κανει τιποτα στο κομπορτ Edited by nikoss22
εκανα λαθος

Αυτο το βημα

"Κλείνουμε το τηλέφωνο,αφαιρούμε τη μπαταρία, συνδέουμε το τηλέφωνο καθώς κρατάμε πατημένο το Volume down(Εδώ θα πρέπει να δούμε ένα μήνυμα για "software update" και το "COM port" του smartflash θα γεμίσει αυτόματα αφού εγκατασταθούν οι drivers αν χρειαστεί) "

το εκανες κατα γραμμα και δεν ειδε το smartflash το κινητο σου?

Δοκιμασε

Αν δε σου βγαζει στο κινητο το μηνυμα "software update" τοτε κατι κανεις λαθος εσυ και πρεπει να ξαναδιαβασεις τις οδηγιες και να το κανεις βημα βημα

φιλε μ ειμαι μεγαλος μ@λ@κ@ς.. πατουσα κ το παουερ μπατον μαζι.... σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες μαζι μου εστανομαι πολυ μπιπ μπιπ για τον εαυτο μου!!!!!!!!!!!

Λοιπον:

Πηγαινεις εδω και κατεβαζεις το cm7....108.zip(αυριο μπορει να ειναι το 109 κτλ-ειναι μικροαναβαθμισεις της CM7) κατεβαζεις και τα gapps απο εδω .Περνας και τα δυο αρχεια με αυτο το τροπο,πρωτα το cm7...108.zip και μετα το αλλο καπακι(δε χρειαζεται να ανοιξεις το κινητο ενδιαμεσα).Εννοειτα πως πρεπει να εισαι root και να εχεις cwm recovery...

Χθες το βράδυ εγκατεστησα και γω την custom rom που αναφέρεις και σε ευχαριστω πολύ για τις αναλυτικές οδηγίες!!:clap:

Με titanium επανέφερα τις εφαρμογές που είχα στην stock χωρίς προβλημα και σχεδόν ολά λειτουργούν σωστά.

Το κινητό ειναι πολύ πιο γρήγορο από stock και smooth αλλά μου παρουσιάζει τα εξής και θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει:

-Οταν κάνω reboot δεν κανει mount την εξωτερική sdcard αλλά πρέπει να ανοίξω το καπάκι και να ξαναβάλω την sdcard.

-Από Gallery και Video δεν βρίσκει τίποτα ενώ από file manager ok! Πρέπει να αλλάξω το path ή όνομα των φακέλων για τα βρίσκουν οι εφαρμογές; Εχω 1-2 φωτο και στην εξωτερική αλλά ούτε αυτά βρίσκει.

-Δοκίμασα να δω από browser τα δοκιμαστικά F1 και ενώ φόρτωνε κανονικά και άκουγα ήχο δεν έπαιζε η εικόνα, ενώ με stock επαιζε.

-OC με την συγκεκριμένη rom δεν γίνεται ή θέλει αλλο kernel;

Ευχαριστώ

-

Nexus4, Xiaomi Mi4, Mi Pad, NOTE 10.1 2014 LTE

Χθες το βράδυ εγκατεστησα και γω την custom rom που αναφέρεις και σε ευχαριστω πολύ για τις αναλυτικές οδηγίες!!:clap:

Με titanium επανέφερα τις εφαρμογές που είχα στην stock χωρίς προβλημα και σχεδόν ολά λειτουργούν σωστά.

Το κινητό ειναι πολύ πιο γρήγορο από stock και smooth αλλά μου παρουσιάζει τα εξής και θα ήθελα εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει:

-Οταν κάνω reboot δεν κανει mount την εξωτερική sdcard αλλά πρέπει να ανοίξω το καπάκι και να ξαναβάλω την sdcard.

-Από Gallery και Video δεν βρίσκει τίποτα ενώ από file manager ok! Πρέπει να αλλάξω το path ή όνομα των φακέλων για τα βρίσκουν οι εφαρμογές; Εχω 1-2 φωτο και στην εξωτερική αλλά ούτε αυτά βρίσκει.

-Δοκίμασα να δω από browser τα δοκιμαστικά F1 και ενώ φόρτωνε κανονικά και άκουγα ήχο δεν έπαιζε η εικόνα, ενώ με stock επαιζε.

-OC με την συγκεκριμένη rom δεν γίνεται ή θέλει αλλο kernel;

Ευχαριστώ

-

Ωραια.Δυστυχως δεν εχω πια το κινητο και δεν εχω δοκιμασει τις τελευταιες εκδοσεις της cm7 αλλα δε νομιζω πως τα θεματα σου οφειλονται στη ρομ.

-κατι παιζει με την εξωτερικη sd σου.Εγω θα εκανα ενα backup και θα της εκανα format μπας και στρωσει

-η Cm7 βλεπει την εξωτερικη μνημη σαν κυρια οποτε μπορει το προβλημα να συνδεεται με το απο πανω.

-δε ξερω μηπως ο στοκ browser ηταν hardware accelerated.Δοκιμασε με αλλον browser να δεις τι γινεται(opera,dolphin).Το flash player το εχεις εγκατεστημενο ετσι?

-για OC μονο με αλλο kernel

Υπάρχει και ένα πρόβλημα με το flash player, η έκδοση 11 δεν παίζει σωστά. Ψάξε στο google να κατεβάσεις την 10, παίζει πολύ καλύτερα.

Υ.Γ.

Άγγελε, περιμένεις το SΙΙΙ;

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Ωραια.Δυστυχως δεν εχω πια το κινητο και δεν εχω δοκιμασει τις τελευταιες εκδοσεις της cm7 αλλα δε νομιζω πως τα θεματα σου οφειλονται στη ρομ.

-κατι παιζει με την εξωτερικη sd σου.Εγω θα εκανα ενα backup και θα της εκανα format μπας και στρωσει.

-η Cm7 βλεπει την εξωτερικη μνημη σαν κυρια οποτε μπορει το προβλημα να συνδεεται με το απο πανω.

-δε ξερω μηπως ο στοκ browser ηταν hardware accelerated.Δοκιμασε με αλλον browser να δεις τι γινεται(opera,dolphin).Το flash player το εχεις εγκατεστημενο ετσι?

-για OC μονο με αλλο kernel

θα κάνω τώρα format και θα δώ!! Ο stock browser πρέπει να ήταν hardware accelerated, με opera το πρόβλημα παραμένει και εχω εγκαταστήσει flash player. Θα κάνω δοκιμές και θα δω. Αλλά μολις τωρα εχουν κρασαρει δυο φορες τα gapps , τουλαχιστον αυτό πρόλαβα να διάβάσω. Youtube, googlemaps kai Gmail τα κατέβασα μετά από play , δεν νομίζω να ειναι πρόβλημα αυτό.

Kernel φλασαρω όπως rom;

Edited by kon_fil

Γιατί δεν βγαίνει το ρολογακι πάνω δεξιά (όπως βλέπουμε την οθόνη) & πώς τραβάμε scree nshot με την cm7kang-O2x-RC2-108....:p

http://s14.directupload.net/images/120526/muddh3vu.png

Edited by mariodj

Γιατί δεν βγαίνει το ρολογακι πάνω δεξιά (όπως βλέπουμε την οθόνη) & πώς τραβάμε scree nshot με την cm7kang-O2x-RC2-108....:p

http://s14.directupload.net/images/120526/muddh3vu.png

Εάν πατήσεις το powerbutton σου βγάζει επιλογή και για screenshot . Για το ρολογάκι δεν το εχω κοιτάξει ακόμη...

Edit: πας cyanogenMod settings/Interface/status bar και επιλέγεις το ρολόϊ. Μην ξεχασεις να αλλάξεις το χρώμα του ρολογιού γιατι σε μένα ήταν μαύρο και δεν φαινόταν και το έκανα λευκό.

http://img442.imageshack.us/img442/9974/screenshot1338043057210.png

Uploaded with ImageShack.us

Ποιον launcher εχεις βάλει;

Edited by kon_fil

H ηχογραφηση του κινητου απο οτι ειπε καποιος ειναι μονο για φωνη και οχι για μουσικη ... Σωστα ?

Ακομα και στην φωνη εχει αρκετο θορυβο (ενω ειμαι σε δωματιο με απολυτη ησυχια ) ... και μιλαω μονο εγω ... ακουγεται αλλα με θορυβο ...

Καποιος να μου πει αν ειναι ετσι και σε αυτον ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

με την στοκ ηχογράφηση όντως. Χάλια ποιότητα! Προφανώς γίνεται σε χαμηλό samplerate. Δοκίμασε την εφαρμογή PCM Recorder, θα δεις τεράστια διαφορά (μπες στα settings του και θέσε sample rate: 48.000 Hz), ηχογραφεί σε wav προφανώς, ενώ η στοκ ηχογράφηση σε χαμηλής ποιότητας .amr.

καλημερα σε ολους

μολις περασα cm 7 kang-O2x-RC2-108 ολα πηγαν καλα το τηλ εκανε boot κανονικα περασα και επαφες αλλα εχω δυο θεματα

1) δεν ξερω πως να περασω τα gapps προσπαθω να το κανω με cmw αλλα ενω ειναι αγορασμενο τωρα λεει οτι δεν εχει την αδεια

2) οταν ειναι συνδεδεμενω στο pc μου εμφανιζονται αχνα και δεν μπορω να κανω τιποτα η εσωτερικη και η εξωτερικη καρτα

το προβλημα νουμερο 2 το ελυσα το πρωτο παραμενει το ιδιο μου συμβαινει και με το titanium backup

μια βοηθεια please

Edited by P270

καλημερα σε ολους

μολις περασα cm 7 kang-O2x-RC2-108 ολα πηγαν καλα το τηλ εκανε boot κανονικα περασα και επαφες αλλα εχω δυο θεματα

1) δεν ξερω πως να περασω τα gapps προσπαθω να το κανω με cmw αλλα ενω ειναι αγορασμενο τωρα λεει οτι δεν εχει την αδεια

2) οταν ειναι συνδεδεμενω στο pc μου εμφανιζονται αχνα και δεν μπορω να κανω τιποτα η εσωτερικη και η εξωτερικη καρτα

το προβλημα νουμερο 2 το ελυσα το πρωτο παραμενει το ιδιο μου συμβαινει και με το titanium backup

μια βοηθεια please

Τα περνάς στην κάρτα και τα κάνεις εγκατάσταση από εκεί όπως έκανες την ρομ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)