Jump to content

LG Optimus 2X (P990)

sakiss
 Κοινοποίηση

Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;  

9 members have voted

1. 1. Στο πόσο την έχετε την φωτεινότητα στο Optimus 2X σας;

• Στην αυτόματη φωτεινότητα
      5
    • Στην εργοστασιακή
      1
    • Στο 50%
      1
    • Στο 100%
      0
    • Άλλο (πείτε με post)
      2

Recommended Posts

Και μένα VDX λέει και δεν μου βγάζει update (είμαι στην V20L). Εγώ το πήρα από Πλαίσιο και άρα δεν πρέπει να είναι παραεισαγωγή. Επίσης ήταν unbranded. Ξέρεις κανένας τι σημαίνει VDX;

Δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά απ' ότι φαίνεται δεν είναι καλό! Λογικά κάτι με Vodafone θα έχει να κάνει.

• Απαντήσεις 12,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Από αυτά που λέτε για την r έκδοση σκέφτομαι και εγώ να κάνω το update. Ειμαι σε stock παλαιότερη routed και έχω παγώσει αρκετά περιττά προγράμματα. Έχω 2 ερωτήματα πριν προχωρήσω. Θα έχω πρόβλημα λόγο route και παγωματος ; Με το update χάνονται δεδομένα ; Πρέπει να κάνω backup; Συγγνώμη εάν έχουν απαντηθεί αυτά σε προηγούμενες σελίδες.

Sent from my LG-P990 using Tapatalk

http://eppforum.cretaforce.net/TOM-F/F43001.jpg

Εγώ που έχω ακόμα V20d τι να πω;

Αν θέλεις, πέρασε με smartflash την v20q..είναι πολύ εύκολο..

Εγώ, που την έβαλα για να την δοκιμάσω, με smartflash την πέρασα...

Υ.Γ.: Μην ξεχάσεις να κάνεις backup ;)

Edited by Sterios89

Από Wind το είχα πάρει αλλά αν θυμάμαι καλά κάτι είχαν κάνει και το παρήγγειλαν από κάπου γιατί αυτοί δεν το 'χαν ακόμα επίσημα οπότε μπορεί και να το πήραν από Voda για να το δώσουν σε μένα. Ότι να 'ναι... Έχω κατεβάσει το αρχείο kdz και έριξα μια ματιά στις οδηγίες. Το θέμα είναι ότι βαριέμαι τρελά να ξαναστήσω το κινητό απ' την αρχή, αλλά απ' την άλλη θέλω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να δουλέψει το gps κανονικά! Με εγκατάσταση από kdz σβήνονται όλα τα προηγούμενα να υποθέσω? Γίνεται κανονικό format δηλαδή?

Πάρε τα ''πάντα όλα'' με το Titanium Backup, βάλε όποια Rom θες και στρώνεις το τηλέφωνο με ένα απλό RESTORE της εφαρμογές και τα πάντα όπως ήταν στημένο στην προηγούμενη Rom..!!;)

284285df2da60877fb17f4243f5013c1.gif

Πάρε τα ''πάντα όλα'' με το Titanium Backup, βάλε όποια Rom θες και στρώνεις το τηλέφωνο με ένα απλό RESTORE της εφαρμογές και τα πάντα όπως ήταν στημένο στην προηγούμενη Rom..!!;)

Τι εννοεις τα παντα ολα ?

Το titanium μονο τις εφαρμογες με τα saves τους δεν κραταει ?

Αρα το Restore πως θα το επαναφερει στημενο οπως λες ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Τι εννοεις τα παντα ολα ?

Το titanium μονο τις εφαρμογες με τα saves τους δεν κραταει ?

Αρα το Restore πως θα το επαναφερει στημενο οπως λες ?

Εγω δοκιμασα το titanium, εκανα restore και μου εγκατεστησε απλα τα apks. Δε μπορω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.

Εγω δοκιμασα το titanium, εκανα restore και μου εγκατεστησε απλα τα apks. Δε μπορω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσα να κανω.

Θέλει την πληρωμένη για να έχεις την Μαζική λειτουργία και σου πάρει Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών συστήματος μαζί με τα δεδομένα τους..!!!και κάνεις επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους...;);)

Θέλει την πληρωμένη για να έχεις την Μαζική λειτουργία και σου πάρει Αντίγραφα ασφαλείας όλων των εφαρμογών συστήματος μαζί με τα δεδομένα τους..!!!και κάνεις επαναφορά όλων των εφαρμογών με τα δεδομένα τους...;);)

Με την Pro εκδοση τα εκανα ολα αυτα. Ασχετα αν πληρωμενη, δεν το λες :)

Με την Pro εκδοση τα εκανα ολα αυτα. Ασχετα αν πληρωμενη, δεν το λες :)

O.K. και δεν επανήλθαν ταχτοποιημένα όλα όπως τα είχες με την άλλη Rom..??? αν όχι ''συγνώμη'' αλλά κάτι κάνεις λάθος. Χθες βραδύ από την V20Q πήγα στην V20M και πήγαν όλα καλά..!!!;)

O.K. και δεν επανήλθαν ταχτοποιημένα όλα όπως τα είχες με την άλλη Rom..??? αν όχι ''συγνώμη'' αλλά κάτι κάνεις λάθος. Χθες βραδύ από την V20Q πήγα στην V20M και πήγαν όλα καλά..!!!;)

Υποθετω οτι μπορει να εφταιγε η μεταβαση σε CM9, γιατι αρχικα δεν εβρισκε το προεγκατεστημενο Titanium τα αρχεια του backup και χρειαστηκε να το εγκαταστησω παλι. Εσυ ομως γιατι πηγες προς τα πισω στις ROM ; :confused:

Μολις περασα μεσω kdz τη V20R με βαρια καρδια βεβαια γιατι βαριομουν να περασω τα παντα παλι σε περιπτωση κολληματος.

Μεχρι στιγμης καλα παει δεν εχω δοκιμασει και πολλα. Το ξανακανα καπακι ρουτ. Απο εφαρμογες αν και εκανα backup με το mybackup pro δεν εχασα τιποτα. Σαν να εκανα OTA αναβαθμιση δεν πειραξε τιποτα.

Απο μνημη βλεπω οτι ανεβηκε πολυ. Παγωσα και μερικες εφαρμογες βεβαια οπως και πριν.

Θα επανελθω με νεωτερα.

Μολις περασα μεσω kdz τη V20R με βαρια καρδια βεβαια γιατι βαριομουν να περασω τα παντα παλι σε περιπτωση κολληματος.

Μεχρι στιγμης καλα παει δεν εχω δοκιμασει και πολλα. Το ξανακανα καπακι ρουτ. Απο εφαρμογες αν και εκανα backup με το mybackup pro δεν εχασα τιποτα. Σαν να εκανα OTA αναβαθμιση δεν πειραξε τιποτα.

Απο μνημη βλεπω οτι ανεβηκε πολυ. Παγωσα και μερικες εφαρμογες βεβαια οπως και πριν.

Θα επανελθω με νεωτερα.

OK μενω μ***ας τωρα. Δοκιμασα ΚΑΙ με το mybackup pro να κανω backup και restore και μου επανεφερε ΜΟΝΟ τις εφαρμογες χωρις τα δεδομενα τους ! Τι στο καλο συμβαινει με το κινητο μου ;

Εχει δυνατοτητα να το επαναφερει οπως το χες στημενο ?

Μηπως λες για restore απο nandroid backup ?

My third beast Xiaomi Mi 9

My second mini Sony Z3 Compact : stock

Μy first android phone LG Optimus 2x Rom : CM10.1 - tonyp - T-Build 05 with kk M1

Υποθετω οτι μπορει να εφταιγε η μεταβαση σε CM9, γιατι αρχικα δεν εβρισκε το προεγκατεστημενο Titanium τα αρχεια του backup και χρειαστηκε να το εγκαταστησω παλι. Εσυ ομως γιατι πηγες προς τα πισω στις ROM ; :confused:

Γιατί με την V20Q στα καλά καθούμενα δεν είχα (έχανε) τον ήχο, τον γενικό ήχο, και μόνο με επανεκκινηση στανιαρε..!!! οπότε πήγα στην V20M (πριν ηχα την V20L) και τώρα έβαλα την V20M μιας που το τηλέφωνο ειναι ΟΛΛΑΝΔΙΚΟ

και έβαλα αυτήν που πρέπει να έχει;) όταν πάρει την αναβάθμιση η ΟΛΛΑΝΔΙΑ προφανώς θα έρθει και σε μένα.

Αλλά ειναι ποιο σημαντικό να έχω ήχο στο τηλέφωνο παρά την μουγγαμαρα και την αβεβαιωτιτα..!!

_και τρέχει καλύτερα με την V20M με της ακριβός ίδιες εφαρμογές έχω μέσα,(με Titanium backup επαναφορά) που είχα και στην V20L .......ΙΔΟΜΕΝ..!!!:)

Edited by mariodj

Και σε μένα v20l είναι ακόμα.Γινεται αργά αργά η αναβάθμιση των συσκευών.Οποιος βιάζεται κάνει εγκατάσταση μέσω smartflash αλλά σεταρει από την αρχή ή βάζει σε kdz μορφή τη rom (με λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασια) και δε χάνει τίποτα. Εγώ προσωπικά δουλεύω με smartflash αλλα:

Κάνω backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους μέσω mybackup root.

Κάνω backup στα SMS, ρυθμίσεις κτλ πάλι μέσω mybackup root.

Κάνω backup στον go launcher.

Μετά όλα restore και χρειάζεται ελάχιστη δουλίτσα για να είναι όλα ετοιμα.

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Beta-4

Και σε μένα v20l είναι ακόμα.Γινεται αργά αργά η αναβάθμιση των συσκευών.Οποιος βιάζεται κάνει εγκατάσταση μέσω smartflash αλλά σεταρει από την αρχή ή βάζει σε kdz μορφή τη rom (με λίγο πιο πολύπλοκη διαδικασια) και δε χάνει τίποτα. Εγώ προσωπικά δουλεύω με smartflash αλλα:

Κάνω backup τις εφαρμογές με τα δεδομένα τους μέσω mybackup root.

Κάνω backup στα SMS, ρυθμίσεις κτλ πάλι μέσω mybackup root.

Κάνω backup στον go launcher.

Μετά όλα restore και χρειάζεται ελάχιστη δουλίτσα για να είναι όλα ετοιμα.

Sent from my Optimus 2X using Tapatalk 2 Beta-4

Δηλαδή αν το περάσουμε με kdz δεν χάνουμε τις εφαρμογές και τα αρχεία (κατάλογος, μηνύματα, εικόνες κτλ) που έχουμε μέσα?? Το θέμα είναι αν αυτή η μέθοδος αφήνει κατάλοιπα από την προηγούμενη έκδοση όσον αφορά τα αρχεία του συστήματος και αν αφήνει κατά πόσο αυτό επηρεάζει την λειτουργία της καινούριας έκδοσης. Ρωτάω γιατί εγώ ήμουν πάντα της άποψης "καθάρισμα και όλα απ' την αρχή" για να 'χεις το κεφάλι ήσυχο, αλλά αν με kdz δεν υπάρχει πρόβλημα δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουμε στη διαδικασία του smartflash.

Ναι δε χανεις τιποτα απο αυτα.Ειναι σαν να κανεις την αναβαθμιση OTA.

Δε γνωριζω ακριβως πως "καθεται" η kdz πανω στη προηγουμενη αλλα αν απο την v20l πας στην v20q δε νομιζω να τιθεται θεμα καταλοιπων.Eνω απο gb σε ics δε θα το συνιστουσα.

Γενικα ειμαι υπερ του καθαρισματος και απο την αρχη και για αυτο δν εχω δοκιμασει ποτε τη διαδικασια με kdz.

παιδιά εχω android 2.3.4 me V20r. έχω εγκαταστήσει το igo my way αλλά δεν βρίσκει με τίποτα σήμα. μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Προσπαθώ να βάλω την v20r από χθες το βράδυ με αυτές τις οδηγίες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=313378 και διαρκώς κολλάει το πρόγραμμα με το που αρχίζει η διαδικασία (στο βήμα 10 δηλαδή). Έχει κανείς καμιά ιδέα γιατί ή αν υπάρχει πουθενά η v20r για να την περάσω με smartflash?

EDIT: ΟΚ έγιανε από μόνο του στα ξαφνικά!

Edited by super_f

Τωρα τελευταια το νιωθω αρκετα βαρυ το εργαλειο.. δε ξερω τι παιζει; ισως εχω βαλει πολλες εφαρμογες, Πως μπορω να το κανω αερατο οπως ηταν πριν κανα μηνα; Εχω παγωσει καμποσα προγραμματα με το τιτανιουμ.

Root v20q.

Καλημερα. Μετα απο μια μερα χρησης με την v20r μπορω να πω οτι το κινητο πηρε αλλο αερα. Καλυτερη διαχειριση μνημης, εξαλειψη κολληματων (πχ μετα απο standby δεν κανει τα κλασσικα παγωματα στο μενου του, τα εκανε και με το GO launcher), ωραιο σκρολαρισμα στα μενου- ιντερνετ ενω παλια εκανε κολληματα, γενικα παει πολυ καλα προς το παρον. Μακαρι να συνεχιστει ετσι και επιτελους η LG να εκανε σωστα την δουλεια της αν και με καθυστερηση ενος ετους. Πλεον εχω ενα σωστο κινητο απο ταχυτητα.

• The title was changed to LG Optimus 2X (P990)